Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For et par år siden var jeg single, og havde været det i et års tid. Jeg arbejde meget og havde ikke den store tid til piger og det, selvom jeg sagtens kunne hvis jeg ville.
Jeg havde en fast rutine hver tirsdag og torsdag hvor det lokale idrætscenter havde åbent længe om aftenen. Jeg tog ud og trænede og sluttede af med en god gang svømning og en afslappende tur i jacuzzien efterfølgende. Der var sjældent ret mange derude, så det var helt perfekt.
Der kom dog en kvinde derude jeg efterhånden havde fået øjnene lidt op for. Hun var i miden af 30erne, lidt rund med en stor røv og ret så store bryster. Hun tog også en svømmetur om aftenen, og der var begyndt at opstå en slags kemi mellem os, selvom vi ikke snakkede sammen.

En helt almindelig tirsdag aften efter svømmeturen, havde jeg sat mig i den varme jacuzzi og slappede af. Pludselig stod Rikke foran mig og sagde hej. Hun var iført en sort badedragt, der sad dejligt tæt på hendes frække krop. Hun gik baglæns ned i vandet, og hun havde rigtig trukket badedragten op mellem hendes baller. Selvom der var masser af plads satte hun sig tæt op af mig. Hun kommenterede at jeg kiggede på hendes bryster og forklarede at hun havde fået dem lavet og gjort dem større. Jeg måtte gerne røre, og hun krængede dem ud af hendes badedragt. Jeg rørte godt ved dem, og det tændte hende tydeligvis. Jeg fik også stiv pik, og hun begyndte herefter at nusse mig uden på mine badebukser. Da min pik var blevet godt stiv, hev hun min pik frem, og begyndte at spille den af på mig. Da den var blevet rigtig hård, satte hun sig oven på mig, vippede badedragten til side og satte sig oven på min store stive pik. Hun begyndte at ride, imens jeg begyndte at slikke godt på hendes patter. Hun var vild til at ride, og jeg tog godt fat i hendes baller imens og klemte til. Der gik ikke længe før hun kom, men desværre kom livredderen rundt og vi stoppede vores foretagende.
Rikke ville ud og klæde om, og bad mig vente uden for omklædningen til hun var færdig. Jeg ventede lidt med at gå op, til min pik var faldet ned igen.

jeg ventede på hende, og da hun endelig kom ud tog hun mig med over til et handicaptoilet hvor vi gik ind. Hun smed straks hendes træningsbukser, og satte sig på knæ foran mig og skyndte sig at tage mine bukser af. Med det samme min pik kom frem tog hun den i munden, og hun suttede pik som jeg aldrig har prøvet før, Hun tog den helt til roden hver gang, og sørgede for at nusse mine nosser grundigt samtidig med. Min pik blev stiv på ingen tid.
Hun vendte mig rundt og begyndte at slikke mig i røven, mens hun med den ene hånd fortsatte med at spille på min pik.
Min pik var igen helt hård, så hun rejse sig op og stillede sig foroverbøjet over håndvasken. Jeg trak hendes g-streng til side og stak min pik op i hende bagfra. hun var helt vildt våd, og jeg begyndte at kneppe hende hårdt. Jeg holdte godt fast i hendes store silikonepatter, og hun begyndte selv at gnide sig i fissen, imens min pik bankede op i hende.
Der gik ikke længe før hun kom en gang til. Så var det endelig min tur til at komme mente hun, og igen satte hun sig på knæ foran mig og tog igen min pik i hendes mund. Hun suttede rigtig godt og nussede min nosser. For at få mig til at komme tog hun fat i min hårde pik med begge sine hænder og begyndte at spille den af på mig, mens hun slikkede på pikhovedet. Det varede ikke længe før jeg kom, og Rikke skyndte sig at tage min pik i munden, så hun kunne få al den varme sperm. Hun slugte alt og slikkede min pik og boller helt ren bagefter,
Vi tog vores tøj på igen, og gik ud af toilettet. Inden da havde jeg fået hendes nr. så jeg kunne skrive til hende, når vi ikke sås i svømmehallen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.