Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har ventet spændt hele morgen, vi har aftalt vi skal i biffen og få noget frokost bagefter. endelig bliver klokken 12.00 sætter håret op, og tager min lilla sommer kjole på, arhh det er varmt i dag. (dagdrømmer/ jeg havde den også på den gang vi var i zoo have, hmm det var en dejlig tur.)

skynder mig at snuppe din gave og smutter ud af døren og ned på gaden for at praje en taxa. efter at have hentet billetten og skyndt mig ind i salen ser jeg til min store skuffelse du ikke er kommet i nu. læner mig tilbage lukker øjne og nyder den kølige luft. mm min brystvorter bliver helt stive. retter lidt på kjolen, og for ramt trusserne, de er helt fugtige. begynder at lege lidt med klitten uden på. da jeg høre en stemme: har du brug for en hånd. kommer lidt til mig selv og sætter mig op. du smiler sødt og gir et kys. filmen skal til at starte. gir dig gaven. du pakker forsigtigt op. det er en fjernbetjening. til hvad dog, visker stille dig, du kan jo prøve at trykke på knappen. mmmmmhhh det begynder at snore i mit allerede våde underliv. kan se bulen vokse i dine bukser, da det går op for dig det er til det vib. æg jeg har sat op. åbner bukserne og går på knæ. du sider og stønner stille for at de andre ikke skal høre dig. men det er svært for jeg lader min tunge køre op og ned at din store stive pik. for der efter at tage så meget jeg nu kan i munden og bare sutter løs på din store pik. lige før du kommer tager du mit hoved væk. sætter mig op i stolen. du begynder med at slikke mig men du bliver ved med at skrue op og ned for det vib. æg. er ved at blive sindssyg. vil have dig lige nu. men du smiler bare og bliver ved da den første kommer bragende ind over mig. og den næste kommer lige efter. vi prøver at samle os og sætter os op og ser filmen er slut. vi skynder os på benene igen. glemmer helt frokosten og smutter hjem til mig. kan mærker du blidt skure op for fjern betjeningen i taxaen på vej hjem. er stadig helt tændt, vi overfalder hinanden med kys og kærtegn i det vi når ind i opgangen. kommer ind i lejligheden og for smidt tøjet i hele lejligheden. mens vi udforsker hinandens kroppe. vi når til sove værelset og du smider mig på sengen. tager håndjernene der hænger på senge stolpen og låser mine hænder sammen. du tager legene din store pik og støder blidt ind i mig for langsom at tage den ud igen. du kan se det i mine øjne du er ved at drive mig til vanvid. du begynder at komme med lange dybe stød. ligger med hoved ud over sengekanten. er i den 7 himmel. du vender mig hurtigt om og tager mig hårdt bagfra. du kan ikke holde til mere og fylder mig med din varme sperm mens du brøler højt. og synker op på sengen. ligger dig op ved siden af mig og låser op og vi falder i søvn sammen på sengen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.