Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er 18 og mødte min kæreste i femte klasse, og vi forelskede os i hinanden med det samme. I juni var vi begge to færdige med gymnasiet. Vi har været sammen hele tiden, og han har aldrig gået ud med eller kneppet nogen anden, og det har jeg heller ikke. Jeg var hans første kæreste, og han var min. Hele tiden, mens vi gik i skole, begærede vi hinanden, men vi kneppede ikke rigtigt, før vi kom i tiende klasse. Jeg var 15, og han var 17. (Nu er han 20) Han bor hos sine bedsteforældre, og vores første gang var en onsdag, sent om eftermiddagen, i hans bedstefars haveskur. (Ved siden af havegødningen og plæneklipperen).
Vi havde en flaske babyolie, og vi masturberede hinanden og havde oralsex. Det var helt fantastisk! Det var nok for os den dag. Vi kneppede først rigtigt dagen efter, på sofaen i mine forældres hus. Lige siden dengang har vi haft et lykkeligt sexliv, og vi har altid haft et lykkeligt forhold. Vi bliver aldrig trætte af hinanden. I hele gymnasietiden har vi kneppet i en bil eller i en vens hus under et selskab eller på et motel. Det var så spændende, den første gang vi åbenlyst talte om at masturbere. Jeg havde gjort det, lige siden jeg var tre eller fire. (Måske var jeg knap så ung, men jeg ved, det var, før jeg kom i børnehaveklasse). Vi aftalte gerne et tidspunkt, for eksempel klokken halv elleve eller elleve om aftenen, og når vi begge kom i seng (hver i vort eget hjem) masturberede vi og fortalte så hinanden om det den næste dag i skolen eller i breve, vi skrev til hinanden.

Jeg blev gerne så våd og ophidset, at jeg blev nødt til at snige mig ud på pigetoilettet for at tørre safterne af min kusse, for at de ikke skulle se det gennem mine bukser. Da vi begyndte at elske, indrømmede han, at han ikke masturberede så meget længere, men jeg gør det stadig, og jeg synes endnu bedre om det, når han gør det! Somme tider gør jeg det for ham, bare for at nyde det. Jeg elsker at slikke pik på ham! Selv når han egentlig ikke har lyst, tigger og beder jeg ham om at lade mig lyne hans gylp ned og slikke den af på ham. Det elsker jeg ganske simpelt at gøre.


Her er min fantasi. En hvilken som helst betjent gør mig fugtig, varm, liderlig og vild efter sex! Sorte mænd virker ikke specielt ophidsende på mig, men hvis han var i uniform og kørte i en hvid bil med blå blink på taget, så ville farven være uden betydning. (Jeg ønsker ikke at kneppe med en strisser, tanken virker blot ophidsende på mig). I fantasien kører jeg ad en lang, øde vej ude på landet, og der er træer til begge sider. Soltaget er åbent, musikken spiller højt, og jeg har ikke opdaget, at jeg kører hurtigere, end jeg må. Det blinkende blå lys, der skinner i bakspejlet, fanger imidlertid mig blik. „Fandens også," siger jeg, trækker ind til siden og standser.

Han (åh, jeg bliver så liderlig, mens jeg skriver dette) træder ud af vognen, der holder omkring tre meter bag ved min, kommer langsomt hen til min bil og ryster misbilligende på hovedet. „Hør, frøken, er det slet ikke gået op for dig, at du kørte 120, hvor du må køre 90?" Det eneste, jeg kan se, er billedet af mig i hans solbriller, og jeg ved ikke, hvad han ser på. Hans øjne kunne være rettet mod mine faste, runde bryster eller de fristende kurver i mine glatte, solbrune lår, der knap nok er skjult af min stramme, hvide nederdel. Jeg begynder at ryste, jeg er så bange, og det eneste, han gør, er at stå så nær ved min dør, som han kan (jeg spekulerer over, om han gør det medvilje) og ser ned på mig, med hovedet på skrå og korslagte arme, mens bulen i hans bukser lige netop kan ses over dørkanten. (Vinduet er rullet ned).

Han siger, at han er nødt til at undersøge mig nærmere og anholde mig. Han åbner døren for mig (pænt af ham), og jeg stiger langsomt ud, hvorved hele mit lår bliver synligt, helt op til min dejlige kusse. Nu har han taget brillerne af, så jeg kan se, hvad han ser på. Han begynder ved mine velformede ben i de højhælede sko og bevæger sig op ad mine bare, glatte, solbrune ben og springer modvilligt over mit hvide miniskørt, videre op over maven til kavalergangen mellem mine bryster. Jeg begynder at spekulere over, hvad han mon er ude på, og det begynder at virke ophidsende. Jeg stiger helt ud af bilen.

"Vend dig om, spred benene og læn dig mod vognen med udbredte arme," siger han, og jeg adlyder. Mine bikini-blondetrusser dækker kun lige min lyserøde rosenknop, og mine safter opfanges i blonderne. Min klitoris begynder at kilde og brænde. Langsomt bøjer han sig ned og lægger sine hænder om mine ankler for langsomt at bevæge sig opad, og da han når mine lår, bliver hans greb fastere. Han flytter hånden om til forsiden af mine lår og trækker forsigtigt mine blondetrusser til side, så han kan kildre min klitoris som en marmorkugle i olie. Jeg kan høre hans tunge åndedrag og mærke hans hårde pik mod min bagdel.

Han trykker hårdere og hårdere til, lægger hænderne over mine bryster og tager fast om dem. Mine brystvorter bliver hårde under hans håndflader. Han siger, jeg skal stige ind i hans vogn. Idet han tager mine hænder væk fra taget på min bil, trækker han dem om på ryggen af mig, og jeg mærker de kolde metalringe, han lægger om mine håndled. Så fører han mig hen til patruljevognens bageste dør. Jeg stiger ind og nyder den stærke duft af læder, mens jeg ængsteligt kigger ud gennem bagruden hen på min egen bil. Han skubber mig over på den anden side af sædet, sætter sig ind ved siden af mig, lægger hånden lige under halsen på mig og skubber ganske langsomt, til jeg ligger på ryggen.

Han fjerner mine sko, spreder mine ben og afslører min nødtørftigt dækkede kusse. Han trækker mit skørt op. Han tager en lommekniv op fra gulvet i patruljevognen og begynder forsigtigt at skære igennem blondetrusserne i begge sider. Idet han fjerner dem, glider han ned og stikker sin tunge ind i min kusse, skiller mine skamlæber for at finde klitoris, mens han fortsætter opad. Han suger hårdt til, rækker ned og trækker sin pik frem. På dette tidspunkt vrider jeg mig i vellyst. Han standser og tager resten af sit tøj af, før han lægger sig oven på mig og støder sin dunkende pik ind i min vagina.

Jeg hvælver hofterne op for at møde ham. Han trykker sit skamben meget hårdt mod min klitoris, og dette gør mig næsten ør af velbehag. Han flår min bluse op og sutter på mine blottede bryster. Elektriske strømme skyder igennem min krop, da jeg mærker, hvordan han spændes. Jeg kan mærke hans nosser slå vildt mod min røv, hurtigere og hurtigere, mens han støder til. Mine muskler begynder at strammes, og jeg kan høre ham stønne og mærke hans pik pulsere dybt inde i mig. Hans varme sæd sprøjter mod min vaginas vægge. Netop da mærker jeg min orgasme komme i en stor bølge af velvære og forløsning.

Min søde saft flyder ud over hans pik og nosser. Han befrier mine håndled for håndjernene, og vi gør os rene. Så siger han, idet han giver mig et blidt kys: „Sådan. Det kan måske lære dig at adlyde færdselsreglerne!" Derefter går vi hver til sit. Jeg har haft kørekort et års tid og er aldrig blevet standset af en betjent for noget som helst. Hver gang jeg holder ved siden af en for rødt lys eller noget i den retning, og han tilfældigvis ser over på mig, smiler jeg blot katteagtigt og ville ønske, han kunne læse mine tanker.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.