Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg hedder Kurt er 27 år normal af bygning, med en pik på 18 cm og den er lige så meget i omkreds. Den historie jeg vil fortælle er måske lidt bizar, for mig var det meget grænseoverskridende, den starter med at jeg fik en ny nabo, der er dværg, hun måler ca. en meter. Hendes krop og ansigt er meget normal med kønne øjne, og et par gode håndfulde, korte arme og ben, jeg tænkte ikke på sex da jeg hilste på hende, jeg bemærkede den energi der lyste ud af hende, hun havde simpelthen ild i røven. Hej sagde hun da jeg dagen efter at hun var flyttet ind, gik over og bankede på for at for at præsentere mig, vi gav hånd, hun fortalte at hun hed Ilse, ja jeg så at du flyttede ind i går, men ventede med at komme og hilse på til i dag, da jeg var bange for at blive sat i arbejde. Ja jeg kunne godt bruge en stor og stærk mandfolk, siger hun dobbelttydig, jeg ser lidt overrasket på hende, hun ser mig bare uskyldigt i øjnene.

Kan du drikke en øl siger hun, jeg trænger til en pause, jo tak siger jeg og vi går ind i hendes lejlighed. Møblerne er sat på plads, det har flyttefolkene vel klaret, de er for halvdelens vedkommen tilpasset så de passer i hendes størrelse, der er stablet flyttekasser op men kun to ovenpå hinanden, dem kunne jeg se at hun var ved at tømme hun var i gang i køkkenet i øjeblikket, ja jeg kan ikke byde på kaffe endnu jeg har endnu ikke fundet min kaffemaskine. Vi sludrer en times tid, jeg syntes det var hyggeligt og glemte at hun var dværg, så da jeg går ud af døren siger jeg, hvad med at komme ind til mig og spise til aften så laver jeg noget spændende, så haster det ikke så meget for dig med det køkken, hun siger uden tøven det kan jeg ikke sige nej til, det er ikke så tit jeg bliver inviteret til at spise af en mand, hun smiler og efterlader en følelse i mig der siger jeg vil gerne bolles.

SEX I DAG?

Jeg er splittet det går for stærkt, jeg tror ikke på mine fornemmelser sådan en lille pige kan da ikke spille op til en så stor mand som mig, jeg kan slet ikke forestille mig at hun kan klare en ordentlig pik, jeg afskriver det som fantasi det jeg fornemmer ligger i luften, men alligevel rører fyren nede imellem mine ben på sig, så jeg beslutter at spille med, hvis hun provokerer igen på sin uskyldige måde, så jeg vil se hvor langt hun tør gå, hun kan da altid få lov til at sutte min pik, og jeg kunne da også bruge min tunge. Jeg går ud og handler, køber et par bøffer og et par flasker vin, mens at jeg tænker så lille en pige kan nok slet ikke tåle ret meget, men beslutter så alligevel at købe de to flasker, så hjem og forberede det hele med romantisk lys, dug og hvad der nu skal til når man skal have damebesøg.

Kl. sex går jeg ind og banker på hendes dør og siger maden er klar om et kvarter, hun siger er kl. så mange smiler med strålende øjne, jeg skal nok være der, jeg går ind og smider bøfferne på panden, Ilse er præcis, en sjælden egenskab hos en kvinde som jeg værtsætter meget, hun kommer ind, bliver helt overvældet, jamen det er jo helt romantisk siger hun, det er der aldrig nogen der har gjort for mig siger hun, selv blomster på bordet hun kravler op på stolen ved bordet stiller sig i sin fulde højde, forlanger at jeg kommer derover, så giver hun mig et kys og et klem hvor er det sødt af dig, kan jeg ikke få dig til at hente den pude der ligger lige inden for min dør, så sidder jeg bedre og jeg er lige så stor som dig imens vi spiser.

Det gør jeg og vi spiser maden uden så meget snak, da vi har lagt bunden og fået det første glas vin, ser hun på mig, det smager godt vinen har jeg ikke forstand på men den smager godt til maden, jeg fortæller at det har jeg heller ikke, men vinhandleren er god til at vælge når han får at vide hvad der skal spises til, hun smiler ærlig er du også siger hun, var jeg lidt større ville jeg tro at du gjorde kur til mig siger hun smilende, jeg ser hende i øjnene det gør jeg måske også, men sådan en sød pige som dig må da allerede have en kæreste ? nej siger hun jeg er 25 år og har aldrig haft en kæreste, det er sikkert min størrelse der afskrækker fyrene, det kan man da kalde for et lille problem siger jeg, og hun kan ikke lade være med at grine.

Jeg beslutter at bruge emnet til at stille spørgsmålet, må jeg spørge om noget meget privat, ja siger hun men det er ikke sikkert jeg vil svare, du er jo ikke ret stor så hvad gør du med sex, hun ser på mig med muntre øjne, det samme som alle andre piger, jeg har bare svært ved at få fat i fyrene, for de tænker lige som dig, og er for generte til at spørge, derfor har jeg stadig til gode at få andet end mit massage apparat i min fisse, det er kun mine arme og ben der er for korte, var det svar nok ? Du er sku da ærlig siger jeg, min pik kunne lide den tale jeg havde fået en mærkbar bule i bukserne. Jeg skænkede mere vin op, så er du altså helt desperat, ja siger Ilse, hvad gør du så for at få din drøm til at gå i opfyldelse ? Hun ser på mig med sine intelligente øjne fuld af humor, spille uskyldig lige som dig svarer hun.

Jeg ser på hende og siger det var dig selv der startede, men skal vi sætte os over i sofaen. Vi rydder bordet, jeg laver kaffe som jeg servere en cognac til, hun sætter sig på skødet af mig af, siger tak for mad med er stort kys, hun trækker hovedet til sig, du er nød til at hjælpe jeg har aldrig kysset andre end min familie på kinden, jeg tager mig sammen vores læber mødes igen, jeg lader min tunge gå på opdagelse i hendes mund, spiller over hendes læber, og Ilse gør de ting som hun syntes er dejlig ved mig, sådan sidder vi længe og nyder hinandens kys, jeg lader hånden glide ned på hendes bryst, så den anden klemmer og masserer dem uden for blusen, Ilse er meget nysgerrig, så hun har sat hånden ned på min bule, klemmer blidt for at fornemme størrelsen, hun siger den er stor ikke, jeg siger at den er vist meget normal måske lidt over gennemsnittet, jeg har fået hænderne inden for blusen, hun har ikke bh på men nogle faste bryster med hårde vorter, der er meget følsomme efter hendes lyde at dømme, hun er i gang med at befri min pik, så jeg mener at jeg også kan tage blusen af hende, hun siger så er det jeg helst vil være i mørke siger hun mine arme er så grimme, for mig kommer skønhed inde fra siger jeg bestemt, så det vil jeg slet ikke høre på.

Hun ser på mig det må du selv om, men du risikere at miste lysten, så løfter hun armene så jeg kan få blusen af hende, jeg ser kun et par herlige bryster som jeg omgående griber, får den ene vorte i munden suger og klemmer den anden, Ilse får øjenkontakt med mig, generer det dig slet ikke at se mine arme, jeg slipper brystet, og siger hvad med at bruge din mund til noget fornuftig, hun ryster smilende på hovedet mænd siger hun, kravler ned og tager min pik i munden, hun er en helt nybegynder så jeg må forklare hvor det er bedst, ja hold din mund siger hun det finder jeg ud af ved at mærke dine reaktioner, og jeg vil under alle omstændigheder trække det her i langdrag, nyde hvert sekund. Jeg begyndte at tage bukserne af hende, og hun gjorde det samme med mig, hun havde en flot trekant med velplejet hårdusk på toppen og barberet mellem benene.

Benene var jeg ligeglad med de skulle bare smides ud til siden, jeg fik mig anbragt på siden så vi havde hovedet hver sin vej, så stak jeg tungen ind i herlighederne, det var en helt normal fisse med en allerede meget hård tap hun duftede skønt som yoghurt jeg sugede omgående klitten ind mellem læberne, gav den en slikketur så hun glemte at sutte på min pik, så ned i hullet med tungen, hun var meget våd, jeg rensede hendes fisse for safter, vendte tilbage til klitten for at få dem til at løbe noget hurtigere, tilbage igen for at rense, tredje gang jeg kom til klitten begyndte Ilse at vride sig og stønne, så jeg vendte hurtig tilbage til kusse hullet igen, stak en så to fingre der op fandt bagsiden af klitten startede så igen med at slikke den forfra, det endte med en lang gurklen og stønnen da Ilses orgasme rullede igennem hendes krop der var ikke noget småt over den udløsning hun vred sig, havde mavespasmer, skreg herligt.

Hun havde for længst opgivet at sutte min pik samtidig med at jeg slikkede hendes fisse, hun vendte sig om og så på mig med beundrende øjne, hvor var det dejligt hun lå lidt medens jeg kælede med hendes bryster så vender hun tilbage til min pik, hun sutter lidt på den igen, så beder hun mig ligge mig på ryggen, jeg er spændt på at få min pik op i den snævre kusse, hun lægger sig på knæ på min mave med front mod mig, så sætter hun sig langsomt på min pik, lader den glide helt i bund det er pragtfuldt at mærke hvordan hun strammer om min pik, det er lidt svært for hende at køre op og ned så hun begynder at eksperimentere for at finde den bedste måde at bevæge sig på, hun roterer, gnider frem og tilbage, det er fantastisk ophidsende hun ser det i mine øjne, jeg kan høre at hun også nyder det se, det kan jeg også, jeg mærker at hun får nogle små orgasmer da hun hver gang får små kramper i sin fisse.

Jeg er ved at komme så jeg griber hende og løfter hende op, samtidig med at jeg selv sætter mig op og bruger hende, op og ned i et rasende tempo hun hjælper ved at rotere med sit underliv vi drøner gennem lydmuren sammen, jeg sprøjter samtidig med at Ilse kommer med sin anden orgasme med min pik i hendes fisse, jeg pumper mit sperm ud i hendes varme grotte, samtidig med at hun napper min pik, vi faldt sammen, hvilken nydelse skønt den lille pige var en fantastisk nyhed i mit sexliv, Ilse finder først mælet igen, og siger for fanden dit dumme svin, det her kan jeg blive afhængig af, ja det er skønt siger jeg lad os få en cognac og en kop kaffe så tager vi en dosis mere, du er da ikke til at stoppe, siger hun du drikker for meget det er der ikke tid til nu, så tager hun min pik der er helt flad i munden, gumler og slikker til den er klar igen.

Så siger hun nu vil jeg ligge nederst så pas på at du ikke maser livet ud af mig, så skal du vide at det var bedst, da du bankede pikken hårdt op i min kusse, det vil jeg prøve igen siger hun knep mig hårdt og brutalt, det er dejligt at blive brugt som kvinde og ikke noget der kan gå i stykker, TAG MIG så din sløve padde, hun skulle ikke provokere mig på den måde, så jeg vælter mig over hendes krop, siger det skal du fortryde at du har bedt mig om, klemmer hendes brystvorter til jeg kan se at det gør ondt, så tager hun fat i min pik og styrer den ind i sit lysthus, tager fat i sine ben så det for mig kun er at støde pikken ind i fissen, det gør jeg brutalt jeg hamrer den ind og ud ind og ud, så hurtigt jeg kan, lige til hun sætter musik på, hun gisper tuder stønner hulker samtidig med at hun siger mere ÅÅ hårdere uuUU JA åå hendes øjne er sløret det ridt kan jeg ikke klare ret længe så jeg laver om på rytmen langsomt ud og banker den ind igen det er endnu en variant hun kan lide for hun kommer med et skrig, da orgasmen vælter over hende igen OOOOOAAA jeg kommer også med en dyb stønnen, et langt suk min pik dunker, hun er vidunderlig. Vi ligger lidt og nusser til min pik falder ud at hendes kusse, så siger hun, sagde du ikke kaffe med cognac lige før, vi stod ud af sengen og jeg skænkede cognac og kaffe op, det drak vi mens vi sad og fandt ud af at det var vi skide gode til, altså at bolle sammen, da vi havde drukket ud kravlede hun ned fra stolen bad mig rejse mig, så tog hun fat i min pik legede med den til den var stiv igen, så siger hun vi har lige højden vi passer godt sammen, så tog hun min pik i munden, suttede lidt tager den ud se selv jeg behøver ikke at stå på tæer.

Det er det sidste jeg forlanger af din pik siger hun jeg vil prøve at have dit sperm i munden, måske kan jeg lide det, det må komme an på en prøve jeg kan lide østers, og jeg har hørt at de smager næsten ens. Under denne lange tale havde hun onaneret hurtigt på min pik så da hun fik den i munden var den følsom og klar hun slikkede hovedet og fandt hurtig ud af hvor nerverne sad, strammede læberne om hovedet og helt ned i halsen så hun kom med mærkelige gylpe lyde, det var kun mig der skulle nyde denne gang, det gjorde jeg så rigeligt, jeg hoppede næsten, andre gange var jeg på vej i knæ og måtte have fat i hendes hoved for at få hende til at skifte slikkested, jeg sagde nu kommer jeg og hun onanerede mig samtidig med at hun med den anden hånd legede med mine kugler, og brugte sin dejlige tunge på mit pikhoved, det dunkede og jeg skød en 4 - 5 ladninger i hendes villige mund, som jeg så hun sank med velbehag, hun mente at det smagte af nektar og af mere, hvilket der var mest gennemtrængende ville hun svare på næste gang.

Det er 8 år siden hun foreslog en kattelem i døren, så hun kunne komme og få et morgenknald. Det blev til en dør mellem lejlighederne, vi er gift og har to børn knalder stadig som kaniner, og det er som den intelligente læser sikkert har opdaget, Ilse der har bukserne på.

småt men godt!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 68 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.