Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En dag fandt jeg på at overraske en ”gammel” veninde Jeg ringede til hende og inviterede hende på kaffe visit, hun accepterede, selvom det er flere år siden jeg sidst havde set hende.

Hun kom og vi talte længe om gamle dage og hvad der var hændt siden hen.Vi var ret hurtigt på bølge længde igen, og snakken blev mere intens og vi begyndte at snakke og den sex vi hver især havde oplevet.

SEX I DAG?

Hun fortalte os om en drøm hun havde haft, der gik ud på at hun blevet bundet, og pirret til en total ophidselse! Jeg lagde mærke til hendes rødmen i hovedet, og tænke på om det var en opfordring.Jeg valgte at tage chancen, og satte mig tættere på hende, og nussede hende forsigtigt på halsen, mens jeg stille hviskede, skal den udleves?

Der blev stille i et øjeblik, hvorefter hun kikkede mig dybt i øjnene, og sagde nervøst, så skal du være sød. Jeg smilte frækt til hende og sagde kom med, og førte hende ind til sengen i soveværelset.Jeg begyndte langsomt at løfte hendes bluse af og strejfede hendes vorter da, hendes smukke bryster kom til syne, jeg kyssede dem blidt mens jeg lynede hendes cowboy bukser op, mine hænder lod jeg smutte om på hendes ryg, og skubbede stille hendes bukser af, sefølgelig med mine håndflader  blidt ned over hendes røv og baglår, hun stod bare helt stille og jeg kunne høre hun nød det. Jeg skubbede hende ned på sengen, smed hurtigt mit eget tøj, og satte mig på hendes mave, kyssede hende og begyndte at nusse hende halsen, jeg lod min hånd danse på hendes hals og skulder og videre ned af armen, jeg flyttede hendes arme op til sengegæret og satte mine plys håndjern på begge hendes arme, det gav et sæt i hende da de klikkede om håndleddet, jeg ville gi hende en oplevelse havde jeg bestemt. Jeg hoppede af hende og fandt 2 bælter fra badekåber der hang i mit skab og spredte hendes ben så jeg kunne binde dem fast til sengen, jeg bad hende om at løfte numsen, så jeg kunne stoppe en pude under den.Nu lå hun fast og var ophidset ved tanken om at sidde uhjælpeligt fast, det viste jeg for jeg kunne se hendes safter havde fugtet fissen lidt. Og jeg skal huske at sige at jeg også var ret tændt, og jeg havde svært ved at skjule det.

Jeg begyndte at slikke hende fra den ene fod og op mod inderlåret, og forsatte op af siden af den ene skamlæbe og ned igen af den anden, helt ned til foden, det tændte hende for alvor, men jeg lod som om jeg ikke så og hørte det, i stedet for begyndte jeg nu fra den anden ende, og satte mig oven for hendes hoved så min pik nærmest var ved hendes øjne, jeg masserede hende fra halsen og ned over hendes bryster, uden at røre hendes vorter, og videre ned af maven, jeg strejfede hendes smukke fisse, det gav et sæt i hende og hun stønnede lidt. Jeg rejste mig en smule og lod hende nå min pik med tungen, hun slikkede efter den og flyttede mig så hun kun lige kunne nå pik hovedet, og sagde til hende nu er det mig der bestemmer, hun var blevet kanon liderlig og sagde at hun ville mærke mig, jeg hoppede af hende og tog et hovedpude betræk og lagde det over hendes øjne.

 Jeg fandt en lille DILDO frem, tændte den og holdte spidsen ned på hendes brystvorte, det gippede i hende igen og hvorefter hun sukkede efter min pik igen, jeg lod dildoen finde stille og roligt ned af hendes mave og ned til hendes klit, hvor jeg kørte den lidt i cirkler, hun vred sig af denne behandling, og jeg kunne se hun var mere en klar til pik. Så jeg hoppede indover hende igen og satte min røv ned til hendes mund og bad hende om at stikke tungen ud, hun gjorde som jeg befalede, og jeg sænkede mig yderligere, så hendes tunge fandt mit røvhul, det tændte både mig og hende, så jeg sænkede mig yderligere lidt, så hendes tunge fandt ind i min ring muskel, samtidig legede jeg stadig med dildoen på hendes klit. Jeg rejste mig igen og gik ned mellem hendes ben, jeg lod nu dildoen smutte op i hendes smukke fisse og kørte den lidt frem og tilbage, hun klynkede igen efter min pik, og jeg sagde til hende den skulle hun nok få nu. Jeg fandt noget glidecreme frem og begyndte at smøre på hendes frække stjerne, hun vred sig lidt og sagde, at det troede hun ikke hun kunne klare, men det kunne hun, fandt hun ud af, for jeg satte min pik for hullet og pressede den stille men sikkert ind i hendes frække røv, mens jeg stadig havde dildoen i fissen, jeg kunne mærke vibrationerne i pikken fra dildoen og jeg begyndte at bolle hende i rask tempo, og der gik ikke lang tid før vi begge kom, og jeg skød en ladning op i røven på hende, og jeg sank sammen oven på hende.

Jeg løsnede hende og vi lå og små kælede lidt og hun sagde det var det mest frække hun nogen sinde havde prøvet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.