Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har lige haft den mest fantastiske oplevelse! - Men lad mig begynde på en ordentlig manér. Mit navn er Anna, og jeg er femten år gammel. For tre dage siden, skete der en ting, der for altid vil forandre mit syn på verden. Jeg er ikke specielt høj, måske 1.60. Jeg har altid været fint bygget, og jeg har også små bryster. Jeg lader mig fortælle, at jeg har et sødt, hjerteformet ansigt, men det eneste jeg personligt rigtigt kan lide er mine blå øjne, indrammet af tykke, mørke øjenvipper, og markeret af et par fintformede, mørke øjenbryn.

Hans navn er Mads. Vi har været venner i lang tid, men jeg har altid været meget tiltrukket af ham. Han er høj, bredskuldret, med et flot, markeret ansigt, og øjne der gnistrer af intelligens! Jeg har aldrig troet, at han gengældte mine følelser, men så en dag da vi lavede projekt skete der noget..

Vi sad sammen over det sofabord han havde placeret foran hans sovesofa... Jeg var pinlig bevidst om hans nærværelse, men gjorde alt for ikke at tænke på den begyndende fugtighed i mine trusser. "Du har altså lavet en stavefejl!,, Sagde han. Han rejste sig op og lænede sig ind over mig. Jeg mærkede hans hede ånde, og bildte mig ind at han også var lidt ophidset. Han satte sig ned igen, denne gang endnu nærmere tog min hånd og førte den til sine læber. "Anna… Jeg ved altså ikke, om du finder mig værd at holde af, men du skal vide, at ingen fyr nogensinde vil se dig som jeg gør. Du er så smuk, og ligetil!,, Jeg var lamslået. Alt jeg ønskede var, at han ikke ville holde op med at kysse mig! Jeg lænede mig helt ind til ham og sagde, næsten umærkeligt "Jeg ønsker ikke andre end dig!,, Og ved disse ord lænede han sig frem og kyssede mig. Først blidt, men senere lidenskabeligt og krævende. Jeg lod mine fingre glide igennem hans kastanjebrune hår, og pressede mit bryst, med de struttende brystvorter mod hans.

Mads tøvede, og så mig udforskende ind i øjnene. Men han fandt ingen tvivl, så han fortsatte med at kysse mig på halsen, og begyndte langsomt at knappe min bluse op. Da han havde blottet mine faste bryster, trak han min nederdel ned, og trak sig lidt tilbage og beundrede min krop. Kun iført et par sorte blondetrusser, hjalp jeg ham af med al sit tøj, på nær hans egne underbukser. Han havde en stor bule i bukserne. Pludselig følte jeg mig genert, men Mads var opfyldt af en beslutsomhed, fremkaldt af et behov der alt for længe var blevet undertrykt. Han førte min hånd til bulen,, og jeg udforskede blidt han rejste lem. Jeg kyssede det lyserøde hoved, og kærtegnede hans pung. Jeg så op, og Mads var begyndt at stønne ganske let. Men han stoppede mig, og trak mig tilbage til sofaen, hvor han satte sig ned på ny. Jeg tog mine trusser af, og satte mig på hans skød. Jeg mærkede hans pulserende lem op af min mave, imens han æltede mine bryster, og suttede mine brystvorter. Noget vågnede i mig, og sendte ilinger gennem min krop. Jeg ænsede kun ham, og min krops skrig på hans pik! Jeg løftede mig lidt, og lod mig langsomt synke ned over hans store manddom. Min kusse var så uendelig stram, men skønt det gjorde ondt, pressede jeg ham længere op i mig. Jeg ville have det hele! Jeg begyndte at bevæge mig oven på hans stive pik, og Mads lagde sine hænde på mine hofter, og hjalp til, imens han begærligt kyssede min hals og mine bryster. Pludselig mærkede jeg en kort smertejag, og trykket inden i mig lettedes. Jeg lænede mig tilbage og rakte ned og gned min klitoris. En uudholdelig nydelse fulgtes med den hurtige rytme, indtil hele min krop sang i ekstase. Orgasmen skyllede ind over mig som en tidevandsbølge, og samtidig mærkede jeg Mads komme. Vi sad lidt og slappede af, men da jeg ville rejse mig, rejste han sig også op, og trak mig tilbage i en hed omfavnelse. Jeg mærkede på ny hans pik rejse sig, (ikke så lidt overrasket) og jeg lagde mig på knæ, og begyndte at sutte den igen, denne gang hårdt. Han stønnede, denne gang højere, men jeg holdt inde. Jeg ville have ham lidt endnu. Jeg lænede mig over sofabordet, og blottede på den måde min kusse der var sjaskvåd af vore begges safter. Man kunne se at han overvejede det, jeg så hans kæbemuskel arbejde. Men hans store pik var ikke i tvivl! Jeg mærkede at han tog et tag i mine hofter, og støde ind. Han nåede dybt ind i mig, og smerten var der stadig, men den var uendelig sød. Jeg begyndte at stønne !Ja! Ja, mere hmm…,, Og han stødte ind igen og igen, hårdere og hårdere, og på ny kom vi sammen i en vældig orgasme…

Så var det slut, og vi lagde os lykkeligt i ske på sofaen, med et tæppe over os. "Jeg… var vel ikke for hård?,, Nej, du var dejlig sagde jeg. Jeg rakte hånden ned og berørte hans lem. Han var snart klar igen, jeg ville have ham mange gange endnu!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.