Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

PROLOG:

"Er du nervøs skat ?"

SEX I DAG?

"Ja - det må jeg nok indrømme. Ihvertfald spændt".

Lene sidder midt i en stue på Valby Langgade i København. Stuen er en klassisk "halvfjerdser-stue". Væg-til-væg blødt ægte uld tæppe. Spredt ud over gulvtæppet ligger adskillige mindre ægte persiske tæpper, som giver stuen et anstrøg af stil og klasse. I hjørnet bag Lene står et tv med en dvd-afspiller tilkoblet. Hvem bruger dvd-afspiller i disse dage - andre end ældre mænd ?. Poul, ejeren af lejligheden, er netop en sådan ældre mand.

Lene sidder på en spisebordsstol med benene over kors og hænderne foldet - blidt hvilende i hendes skød. Hun sidder iført en kort stram nederdel, sorte nylonstrømper med hofteholdere, sort lille bh og et par sorte højhælede stiletter. Hun har sin langhårede brunette paryk på. Hun har lagt en pæn men diskret makeup og krydret det hele med rigelig feminin parfume.

Lene føler sig godt tilpas. Spændt og lidt skræmt. Men alligevel godt tilpas. Hun føler sig altid godt tilpas, når hun har kvindetøj på. Fuld af selvtillid og vitalitet. Klar til at møde verden og især mænd.

Foran hende står Poul med hænderne i siden mens han betragter hende indgående. Poul er en ældre herre. Pensioneret fra SKAT efter 46 års tro tjeneste. Gift 2 gange og skilt lige så mange gange. Han bor alene i denne 3-værelses lejlighed på Valby Langgade i København. Han er 64 år gammel og netop begyndt sin tilværelse som førtidspensionist. Han er en robust herre med et markeret ansigt. Han er en maskulin behåret mand, som ikke har taget brugen af grooming til sig. Han ligner ikke en skatterevisor - måske mere en renovationsarbejder, der er vant til at tage fat.

Lene sidder som sagt midt i stuen - føler sig rimelig udstillet. Foran hende - står et stativ med et kamera ovenpå. Det er et gopro kamera. Poul bruger det til at livestreame interview til hans private gruppe på Facebook.

Det er en gruppe, han oprettede for nogle år siden og som han møjsommelig og langsomt har bygget op. Der er ikke mange medlemmer. Faktisk kun 7. Men de har alle samme udgangspunkt og samme interesse. De er nemlig alle enlige og de kan alle lide transkvinder. Man kan dog også sige at gruppens medlemmer bevidst har fravalgt ægte kvinder til fordel for transkvinder - af forskellige årsager. Men generelt for disse mænd - så forstod de aldrig ligestillingen - tværtimod. Den ramte dem som en forhammer og kostede flere af dem deres ægteskab. For dem er 'en mand en mand' og en kvinde er til for mandens fornøjelse - og den attitude var ikke særlig gangbar da kønnenes kamp buldrede gennem Danmark.

Disse patriarkalske og mandschauvinistiske mandspersoner blev efterladt på sidelinjen stående med pikken i hånden. Transkvinder blev deres redning. Transkvinder stiller ikke de samme krav til ligestilling, som ægte kvinde gør. Faktisk nyder transkvinder netop forskellen. For dem er nemlig 'en mand er en mand og en transkvinde er til for mandens fornøjelse' - den altdominerende sandhed.

Facebook gruppen var egentlig startet som et sted, hvor disse patriarkalske og mandschauvinistiske mænd kunne få afløb for deres frustrationer mod kvinder og deres krav om ligestilling og ligeværdighed - om konsensus sex. Konsensus sex !! - den værste form for samvær. Potens dræberen over dem alle.

Transkvinder tilhører den modsatte kvindetype. Transkvinder véd og accepterer, at der er forskel på mænd og transkvinder. Transkvinder véd at mænd har et sexbehov, som skal dækkes. Transkvinder véd at mandens pik skal tømmes. Transkvinder véd at mandens fantasier skal stimuleres. Transkvinder véd at mandens selvværd og stolthed skal vedligeholdes.

Transkvinder blev derfor disse mænds redning.

Poul fandt på idéen - "hvorfor lader vi ikke gruppen være mere åben . Hvorfor ikke inviterer transkvinder med i gruppen ?"

Jens fra Korsør var straks med. "Det lyder som en god idé. Men de skal være villige til sex". Det var naturligt, at netop Jens kom med det krav. Han havde i forvejen helt opgivet at finde kvinder og havde sågar mere end svært ved at finde transkvinder. De andre i gruppen var dog også hurtigt med på idéen.

"Jeg kunne godt tænke mig et register med billeder og VIDEO, hvor jeg kan frit vælge !"

"Hvad med fælles fester ?"

"Og tøserne skal være villige til at lave private videooptagelser og foto"

"De skal også turde være kvinder udenfor sengen !"

Idéerne var mange og det var kravene også.

"Hvad kan vi til gengæld tilbyde transkvinderne ?". Det viste sig at være et spørgsmål med et simpelt svar.

Gruppens medlemmer kunne nemlig tilbyde 7 diskrete hjem fordelt over det meste af Danmark - med én mand/gentleman i hvert hjem. Et hjem - hvor transkvinderne kunne komme frit, klæde om og nyde tilværelsen som kvinden i huset. I disse hjem kunne transkvinderne i fred og ro lægge makeup, dresse i sexet og feminint outfit og vimse rundt i højhælede stiletter.

Eneste krav var, at kvinden i huset skulle være villig til sex med manden i huset.

Det var sådan en tilværelse - en mulighed - et setup, som Lene havde sukket efter i mange år. Transkvinder skjuler sig bag lukkede døre. De kryber langs husmure og de udskammes både direkte og inddirekte i det offentlige rum. De er hverken mand eller kvinde - og dog. De er faktisk både mand og kvinde. Uanset hvad - så mangler transkvinder steder, hvor de kan være transkvinder og de mangler mænd, der vil gøre dem selskab. Den ultimative feminisering for en transkvinde er nemlig en mand ved hendes side.

Derfor sad Lene midt på gulvet i stuen hos Poul.

Poul tænder for optage knappen og begynder:

"Lad mig forklarer dig lidt om os. Vi er en gruppe af ældre mænd - alderen kan vi ikke gøre noget ved" siger Poul smilende. "Men udstyret fejler bestemt ikke noget" fortsætter han mens han tager fat om gylpen i hans bukser og giver den et lille klem. Lene kender godt indholdet. Hun har flere gange set det på messenger. Poul og hende havde haft lange og intense korrespondancer inden dette fysiske møde kom op at stå.

Lene var spændt. Det kunne være det setup, som hun havde drømt om. Det skulle ihvertfald prøves - selvom der var en stor risiko. Men hun var afklaret med sig selv. Livet skulle leves - også translivet. Hun var villig til at tage en risiko.

Poul fortsatte og talte nu mest ind til kameraet.

"Vi er er altså nogle ældre herrer, som alle er tiltrukket af transkvinder og vi har alle datet og elsket med transkvinder i ret mange år efterhånden. Så vi kender jer -transkvinder- temmelig godt. Både jeres ønsker, behov, problemer og udfordringer og derfor har vi stiftet denne lille forening, hvor vi pt. er ved at finde egnede transkvinder. Vi mener nemlig, at vi kan tilbyde jer et setup, som løser mange af jeres problemer og udfordringer"

"Det lyder spændende" Lene smiler lidt forlegent.

"Ja - det er det skam også" smiler Poul.

"Kort fortalt - vi tilbyder dig et medlemskab af vores lille lukkede gruppe for transkvinder og mænd, der kan lide transkvinder. Som du kan se - så streamer jeg lige nu til gruppen, hvor alle de mandlige medlemmer sidder og kigger på. Du svarer på spørgsmålene og bagefter vurderer vi, om du kan blive medlem - Ok ?"

"Uha - jeg bliver helt nervøs" Lene smiler ind i kameraet.

"Hvad er dit navn ?"

"Lene"

"Hvilket navn blev du født med"

"Per"

"Hvor og hvornår blev du født. Hvor er du vokset op og hvor bor du nu"

"Jeg blev født på Gelsted på Fyn i 1967. Opvokset i Kolding og bor i dag i Valby i København"

"Dejligt - du er altså transkvinde". Poul går hen til Lene og blidt kærtegner hendes kind.

"Kan du lide mænd"

"Ja"

"Fortæl hvorfor du er en transkvinde"

"Jamen - det er jeg fordi, jeg elsker at være i rollen som kvinde. For mig er det naturligt at være kvinde - især i relation til mænd".

"Dejligt - du er også en smuk transkvinde. Er du åben om at være transkvinde ?"

"Nej"

"Det bliver du i vores gruppe og vi kan ikke love, at din hemmelighed ikke kommer uden for vores gruppe"

"Det er ok med mig"

"Nu de hurtige spørgsmål og kig direkte ind i kameraet, når du svarer:"

"Har du mandebryster eller tøsepatter ?"

"Tøsepatter"

"Har du en pik eller en klitoris ?"

"Klitoris"

"Kan du lide at tungekysse ?"

"Ja"

"kan du lide at sutte pik ?"

"Ja"

"Sluger eller spytter ?"

"Jeg sluger"

"Vil du kneppes ?"

"Ja"

"kan du lide flere mænd ?"

"Ja"

"Vil du spankes ?"

"Ja - ikke for hårdt"

"Vil du bindes ?"

"Helst ikke"

"Til allersidst vil jeg gerne høre dig sige: Jeg er transkvinde og jeg vil gerne optages i jeres forening på jeres betingelser"

"Jeg er transkvinde og jeg vil gerne optages i jeres forening på jeres betingelser"

Det gav et sug i maven på Lene, da hun hørte sig selv sige sætningen. Hvem så med - hvem lyttede med.

"Tag kjolen af så medlemmerne kan se dig bedre an". Lene rejser sig, skubber stolen til side. Langsomt og med vuggende hofter lader hun kjole stroppene glide ned over hendes skulder. Langsomt kommer hendes tøsepatter tilsyne. De kan netop skimtes under hendes lille sorte bh. Hun presser kjolen længere ned. Til sidst glider den ned over hendes vuggende hofter og hendes klitoris åbenbares. Kjolen falder ned rundt om hendes fødder og ligger som en hulahopring. Lene træder ud af ringen med den ene fod og med den anden fod sparker hun elegant kjolen over i hjørnet. Stiller sig igen med front mod kameraet. Lader de fremmed og ubekendte mænd se hende godt an. Hun skammer sig ikke. Hun er ikke genert. Hun vil det her. Hun kærtegner sin krop med begge hænder mens hun æggende vugger fra side til side. Hun tager fat om roden på sin klitoris og trækker forhuden tilbage. Præspermen nærmest drypper ned på det ægte uld tæppe. Hun er liderlig.

Poul træder ind i kameraet. Han er nøgen. Hans pik stiv og glinsende våd. Han siger ikke noget. Går om bag Lene og presser hendes overkrop forover. "Kig ind i kameraet Tøs". Lene kigger direkte ind i kameraet. Hun smiler ikke. Hun ved godt hvad der skal ske. Hun er parat. Selvom hun ikke smiler, så er hun parat.

Poul tager fat med begge hænder om hendes hofter. Uden brug af hænder styrer han sin stive pik mod Lene's  transkusse. Han stirrer direkte ind i kameraet. "Jeg håber I godkender Lene. Jeg kan ihvertfald varmt anbefale hende". Så pressede han pikken op. Uden nogen form for forberedelse af fissen. Alligevel smutter den let ind. Lene gisper efter vejret. "Aaaahhhh - forsigtig. Det gør ondt".

Lene gør hvad hun kan for at slappe af og lade den stive pik komme helt ind. Den glider bare ind. Lene kan intet gøre.

Hendes ansigt vrider sig i smerte. "Kig ind i kameraet" Poul stemme er kommanderende. Han tager fat i Lenes ansigt og vender det op mod kameraet. "kan du lide at blive kneppet Tøs ?".

Lene tvinges til at kigge direkte ind i kameraet. "Ja - jeg kan lide at blive kneppet".

Poul knepper hende i en konstant rytmiske bevægelse. Hver gang han støder pikken hårdt ind, slapper Lene helt af og nærmest presser den modsatte vej. Når han trækker pikken ud, kniber Lene om pikken med sin ringmuskel. På den måde nærmest malkede hun Pouls pik med sin fisse.

Poul kan lide det. Han stønner højlydt og savlen drypper fra hans mundvig ned på Lenes baller.

Pludselig trækker Poul sig ud. Stiller sig ved siden af Lene og griber fat om hendes klitoris. Den er selvfølgelig blød. Han tager grinende fat om roden og trækker forhuden tilbage. "Se - hendes pik -undskyld klitoris- drypper" og den dryppede. Lene kunne ikke styre det. Det var ikke første gang, at den forstørrede klitoris dryppede mens en mand var oppe i hende. Det var mere reglen end undtagelsen og det var ikke kun præ-sperm, der dryppede.

Poul tog sin tablet og gik igen bag Lene. Pressede hende påny forover og pressende igen pikken dybt op i transfissen. Han genoptog de rytmiske kneppe bevægelser mens han samtidig læste afstemningsresultatet op fra Facebook gruppen.

"Resultatet af gruppe afstemningen er følgende:

Stort ja - fra Murermester Jensen i Viborg

Ja - fra skolelærer Madsen i Vordingborg

Kæmpe ja - fra lastbilchaufføren i Haderslev

Ja - fra Jens i Korsør

Ja - fra Alex på Frederiksberg

Tillykke Lene - du er nu optaget i vores gruppe og du er nu vores transkvinde og alle glæder sig til at du kommer på besøg"

2 stød mere - så eksploderede Poul oppe i fisse på Lene mens Lenes krop skælvede af glæde og lyst.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.