Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne ganske almindelige januar tirsdag var jeg, som så ofte før taget direkte fra arbejdet og i det fitness center hvor jeg kommer. Da jeg arbejder i butik har jeg sent fri, og det passer mig faktisk udemærket, for så er der ikke så mange mennesker i fitness centeret. Det havde sneet kraftigt det meste af dagen og det var hundekoldt, så jeg glædede mig til at komme ind og få varmen efter cykelturen her hen. Der var ikke ret mange folk her denne aften - vel kun en lille halv snes stykker - hvilket jo nok skyldtes snevejret. Jeg gav den gas på løbebånd og spinningcykel en god times tid og glædede mig til at komme ud og få et dejligt lang bad. Jeg forlod fitness salen som den sidste og så frem til et dejligt langt bad inden jeg skulle ud på cyklen i sneen. Der var tre fyre i omklædningsrummet som enten var i bad eller havde været det og var i gang med omklædningen. Jeg kendte dem af udseende her fra fitness centeret og havde småsnakket lidt træning med dem ved tidligere lejligheder og vi hilste som regel på hinanden, men ellers kendte jeg dem ikke rigtigt. To af dem var omkring min egen alder - i begyndelsen af tyverne, den tredje var noget ældre, vel midt i fyrrerne vil jeg tro.

Jeg tog mig rigtig god tid og nød badet. Tanken om at skulle ud i snevejret var ikke lige frem lokkende, så jeg badede nok tæt på en halv times tid, så da jeg kom ud af badet var de andre for længst forsvundet. Jeg tørrede mig og vendte tilbage til min plads i omklædningsrummet hvor jeg pludselig opdagede at min taske og mit tøj var væk, både det rene og mit træningstøj. Jeg gennemsøgte hele omklædningsrummet men der var intet spor af mit tøj, ja selv mine sko og min jakke var væk. Jeg forsikrede mig om at der ikke var andre i fitness-centeret inden jeg begav mig ud af omklædningsrummet for at se om det skulle være havnet et andet sted. Det betød så også at min telefon var forsvundet, så min mulighed for at ringe til nogen var også forsvundet. Der er bemanding på til kl. 20.00, og så er der ellers smæklås på yderdøren, så da jeg havde forsikret mig om at jeg var helt alene listede jeg splitternøgen op til garderoben som ligger lige ved indgangen for at se om tøjet skulle være endt der. Heldigvis er ruden ud mod gaden matteret i ca. halvanden meters højde - det var jeg ret glad for lige på det tidspunkt for ellers havde jeg stået til skue for de folk der nu måtte passere forbi. Min sidste mulighed var at se ved det glemte tøj, men der var det desværre heller ikke. Jeg erindrede at der havde været et opslag om at alt glemt tøj ville blive kørt på genbrug den foregående fredag, så bortset fra en enkelt sportstaske var der heller ikke noget glemt tøj. Jeg besluttede mig derfor for at tage den taske med ned i omklædningsrummet for at se om der dog ikke var et eller andet tøj jeg kunne bruge.

SEX I DAG?

Jeg hastede tilbage til omklædningsrummet og tømte taskens indhold og fik mig noget af en overraskelse. Indholdet bestod af en sort lårkort kjole med stropper, en slags sort gennemsigtig skjortebluse med lange ærmer, sorte selvsiddende nylonstrømper, en lille sort g-streng med blonder samt et par langskaftede læderstøvler med høje hæle også sorte. Jeg stod og overvejede i et stykke tid hvad jeg skulle gøre, men jeg så ingen anden udvej end at tage det på og gøs ved tanken om at skulle begive mig udendørs i det. Snestormen gav mig dog lidt fortrøstning da jeg tænkte ved mig selv at der nok ikke var ret mange ude sådan en aften. Jeg iførte mig det feminine outfit, og det passede faktisk mig faktisk - og blev overrasket over hvordan det føltes at mærke g-streng, nylonstrømper og kjole mod kroppen, og jeg måtte da lige se mig selv i spejlet. Så tog jeg mod til mig og begav mig ud til min cykel.

Den bidende kulde trængte straks op under kjolen som flagrede i snestormen og skar igennem kroppen. En bil holdt i tomgang på parkeringspladsen og føreren var i færd med at skrabe bilen fri for sne, så i ly af mørket skyndte jeg mig om til cykelskuret hvor min cykel holdt parkeret. Og der opdagede jeg det så... Mine nøgler var selvfølgelig også forsvundet, hvilket betød at jeg heller ikke ville kunne komme ind i min lejlighed. Situationen nærmede sig desperation og jeg kunne nu kun komme i tanke om en mulighed. Jeg måtte tage hen til min mor som bor i den modsatte ende af byen og få fat i den ekstranøgle hun opbevarer til min lejlighed. Men hvad vil hun mon tænke når hun ser sin søn i denne her mundering. Jeg begyndte at trække min låste cykel over parkeringspladsen mens jeg forsøgte at fortrænge den bidende kulde samtidig med at jeg prøvede at digte en bare lidt fornuftig forklaring jeg kunne give min mor.

"Er din cykel gået i baglås?" Var der pludselig en der råbte. Jeg vendte mig om og så at det var ham der stod og skrabede sne af bilen.

"Ja," Råbte jeg bare tilbage, og håbede at han ikke kunne se detaljerne gennem snestormen.

"Skal du have et lift?" Spurgte han. Jeg overvejede situationen i et kort øjeblik. Jeg hundefrøs allerede i det tynde tøj, og der var mindst en halv time hen til min mor til fods slæbende på min cykel.

"Ja, tak." Svarede jeg, satte cyklen tilbage i skuret og stavrede usikkert på de høje hæle over den glatte parkeringsplads til bilen.

Han havde sat sig ind bag rattet, så jeg sank en klump og satte mig ind på passagersædet. Der var heldigvis dejligt lunt i kabinen og varme i sædet hvilket var tiltrængt mod mine dybfrosne lår og baller. "Tak" Sagde jeg fåmælt og kiggede hurtigt på ham. Der var mørkt i bilen men i lyset fra en af gadelygterne kunne jeg nu se at det var ham på 40 + fra fitness centeret. Jeg bad til de højere magter om at han ikke ville opdage at det var mig, men mine bønner var forgæves.

"Hvad pokker" lo han. "Jeg vidste da ikke at du gik rundt i kvindetøj."

Rødmende forklarede jeg ham hurtigt årsagen og han lo. "Sikke en historie. Og så var det der dress altså det eneste du kunne finde?" Lo han.

"Ja" Svarede jeg lavmælt og blev endnu mere flov.

"Nu skal du høre, jeg har et forslag." Sagde han. "Hvis vi nu kører hjem til mig, jeg bor godt nok lidt uden for byen, men så kan du jo låne noget tøj af mig, og så kan jeg jo køre dig hen til din mor bagefter så ikke du behøver at tage der hen i den mundering."

Det lød umiddelbart som en god idé i mine ører så jeg accepterede og han startede bilen og begav sig forsigtigt ud i snestormen.

"Nå men du ser da slet ikke værst ud i det." Sagde han. "Det burde du måske gøre noget oftere. Man sidder jo her og bliver lidt småliderlig af sådan en tøs."

Jeg sank en klump, rødmede og vidste ikke hvad jeg skulle svare, så jeg tav.

"Ja, jeg har jo set dig i badet...", fortsatte han, "...og jeg har godt bemærket at der ikke er noget hår på din lille tøsepik - så det er måske derfor du barberer den?"

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare, så det blev bare til sådan et halvkvalt "Eeeejjjj"

Da han skulle skifte gear lagde han pludselig sin højre hånd på mit venstre lår. Det kildede gennem det tynde nylon og føltes nærmest sensuelt og jeg mærkede til min store forbavselse min pik rejse sig. Hans hånd kærtegnede blødt mit inderlår mens han snakkede løs om mit tøj og min tøsepik.

"Måske sådan en tøs kunne have lyst til en rigtig mand." Sagde han. Min fornuft sagde nej, men hele situationen havde gjort mig voldsomt liderlig, så jeg undlod blot at svare ham men nød hans kærtegn der nu nærmede sig g-strengen og min efterhånden godt stive pik.

"Jamen tøsen er jo liderlig" Grinede han da hans hånd endelig fik fumlet sig frem til min pik. Det var en helt ubeskrivelig følelse at mærke kærtegnet gennem det tynde blondestof og jeg begyndte mere og mere at få lyst til at være den tøs som han beskyldte mig for at være, så jeg tog mod til mig og lagde min hånd på hans lår og lod den langsomt kærtegne det.

Om det skyldtes sneen skal jeg ikke kunne sige, men turen til hans hus føltes uendelig. Det gik af små veje og sneen voldte store problemer, men endelig var vi fremme ved et lille hus som tilsyneladende lå i en skov, et sted hvor jeg ikke tidligere havde været. Han parkerede på gårdspladsen og åbnede galant døren for mig og førte mig op til døren og bød mig ind. "Kom indenfor min tøs" Jeg var ved at sprænges af liderlighed.

Han havde kun lige lukket døren da han trak mig ind til sig og tungekyssede mig hedt. Jeg havde aldrig kysset med en mand før, men jeg levede mig mere og mere ind i rollen som tøs og pludselig virkede det helt naturligt. Hans ene hånd fandt vej op under kjolen og klemte om min balle mens han knugede mit underliv ind imod sig. Jeg lod mig bare rive med og lod mig forføre. Så trak han mig videre ind igennem køkkenet og videre ind i en lille hyggelig dagligstue. Han satte mig ned i en sofa, gik ned på knæ og løftede op i min kjole så g-strengen med min strittende pik var helt blottet. Så trak han trusserne af mig - det var ikke helt nemt da jeg stadig havde støvlerne på - og min pik sprang frem som en fjeder. "Nu vil jeg smage den frække tøsepik" Sagde han og greb om den mens hans tunge spillede op og ned af skaftet. Jeg havde aldrig oplevet noget så frækt, og trangen til at gøre gengæld væltede ind over mig. Som havde han læst mine tanker trak han hovedet til sig og sad nu på knæ foran mig mens han langsomt knappede sin skjorte op. Han var ret veltrænet og man kunne godt se at han havde brugt mange timer i fitnesscenteret. Så rejste han sig op og begyndte at knappe sine bukser op. Jeg lænede mig fremover for at hjælpe til og pludselig sprang en kæmpe pik frem imod mig. Han havde øjensynligt ikke haft nogle underbukser på. Trangen til at smage på den var nu så stor at jeg straks begyndte at lade min tungespids lege med hans blottede pikhoved. Det smagte overhovedet ikke som jeg havde forestillet mig. Bare varmt og en eller anden ubestemmelig blanding af duft og smag som blot gjorde mig endnu mere opstemt. Måske det var præsperm.

Jeg tog gradvist mere og mere af den i munden og jeg kunne høre på hans åndedrag, at det var noget han kunne lide. Han tog et fast greb i mit nakkehår og kørte pikken ud og ind af min mund. Jeg længtes mere og mere efter at få lov at smage hans sperm og jeg kunne høre på ham at der ikke ville gå længe. Så stoppede han pludselig bevægelsen og nærmest brølede og min mund fyldtes af hans sperm. Jeg kunne dufte den let kloragtige aroma som jeg kendte fra mig selv og følte mig så fræk som jeg aldrig har gjort før. Han trak sin pik ud af min mund før jeg havde fået slugt alle hans safter, så den var stadig helt fedtet. I et fast greb tog han fat i mig, løftede mig op fra min position siddende på knæ på gulvet og tvang mig forover i sofaen så jeg lå på alle fire. Han løftede op i kjolen så jeg var helt blottet. Så mærkede jeg hans fedtede pik presse mod åbningen, og før jeg vidste af det var den oppe mig. Det var første gang jeg havde prøvet det, men som situationen havde udviklet sig virkede det som det naturligste i verden, og jeg var så liderlig som jeg aldrig tidligere havde været. Der skulle ikke mange stød til før jeg mærkede en orgasme uden lige gennemsyre min krop og jeg sprøjtede ud over min kjole og hans sofa mens han kneppede mig. Desværre var hans rejsning ved at falde og han gled langsomt ud af mig.

Jeg faldt udmattet og helt eksalteret om på sofaen, mens mit hoved var fyldt af divergerende følelser. Hvad var det dog lige jeg havde udsat mig selv for, og hvordan havde jeg dog kunnet nyde det sådan. Jeg vidste nu med mig selv at noget der ikke kunne kaldes tilbage var sket. Jeg havde prøvet at blive taget som en tøs og jeg havde elsket det.

Men det var efterhånden sent, og hvis jeg skulle have den nøgle af min mor måtte jeg se at komme afsted, så jeg spurgte ham om det tøj han havde tilbudt mig.

"Nåhhh, ha, ha, ha" Grinede han. "Jamen vil du da ikke hellere have dit eget? Det ligger ude i bagagerummet." Lo han.

Der gik lige et par øjeblikke inden jeg havde gennemskuet sammenhængen. Det var altså ham der havde gemt mit tøj og sikkert også ham der havde placeret sportstasken med det frække outfit. Egentlig burde jeg jo være gal på ham, men han havde jo også givet mig en nydelse og afdækket et helt nyt univers for mig, så jeg lo blot sammen med ham. Men fremover sørgede vi for at være de to sidste i fitnesscenteret og så havde han en taske med til mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.