Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter Magnus' besøg kunne jeg slet ikke få ham ud af hovedet igen. Han var der hele tiden. Hans skønne faste og glatte krop. Han stive pik og stramme kugler og hans skønne røv som jeg kun havde fået kørt et par fingre over. Og mig som elsker en stram røv.

Heldigvis gik der ikke mange dage før han stod her igen. Denne gang var det tydeligt at han ventede der ville ske et eller andet. Han havde taget nogle superstramme nylonshorts på, der nærmest kravlede op mellem balderne på ham, hvid T-shirt og hvide sokker. Jeg inviterede ham straks indenfor. Vi gik ind i stuen hvor der kørte en lækker teenhomofilm. 2 fyre ca. 18 var i fuld gang med at slikke hinanden. Magnus satte sig i sofaen og kiggede med store øjne på, hvad der foregik på skærmen.
Der blev hurtigt meget mindre plads i hans shorts, og snart bulede det ud. Jeg lagde en hånd på hans bule og klemte den lidt. "Det er helt ok", sagde jeg til ham og smilede. Han smilede til mig, sukkede og lagde sig lidt tilbage i sofaen, mens han skød underlivet lidt op. Jeg trak straks hans shorts og underbukser ned og ud hoppede hans lille stive pik glinsende våd allerede og helt klar. Jeg havde dog besluttet mig for at det i dag skulle være hans røv, der skulle være i centrum, men jeg kunne alligevel ikke lade være med at rykke lidt i hans pik og slikke den salte søde presperm i mig. Mmmmmm lækkert. Jeg flyttede hånden ned under hans numse og klemte balderne. Magnus lå nærmest ned nu med lukkede øjne og et sagligt smil om munden. Drengen var megaliderlig nu. Han svedte let og hans søde duft pirrede mig. Min egen pik var stor og stiv. Jeg trak mine egne bukser af, og rykkede lidt i den. Fuck der var meget presperm. Mine hænder blev helt våde. Jeg brugte min presperm og gned Magnus's pik ind i det så den glinsede. Samtidig med løftede jeg hans ben så hans numsehul blev helt blottet. Det var helt glat og lysebrunt. Jeg satte min næse og mund helt hen til det og snusede den herlige drengelugt ind. Så stak jeg tungen ud og pirrede hans hul. Han for sammen og prøvede at samle benene, men jeg holdt dem spredt mens min tunge gik til angreb på hans hul. Det kan nok være knægten kunne lide det. Han vred sig og stønnede højt. Jeg spillede hans lille stive pik imens. Den var helt fedtet ind i min og hans presperm. Jeg gik op og slikkede hans nosser og slugte derefter pikken men jeg slikkede på undersiden af hans pikhoved. I det sammen stak jeg en finger ind i ham og borede den op i hans numsehul, mens den roterede og søgte hans prostata. Endelig ramte jeg hans magiske punkt, og mens jeg sugede hårdt på hans pik masserede jeg hans prostata. Han nærmest skreg nu, og jeg kunne mærke at han kom. 1-2-3 voldsomme sprøjt af hans drengesæd ramte min hals. Jeg slugte mens jeg malkede hans pik. Endnu nogle ryk men ikke mere sperm og han var helt færdig. Han lå på sofaen med lukkede øjne og gispede efter vejret. Jeg bevægede mig op og spillede min jernhårde pik. Efter 4-5 ryk kom jeg voldsomt ud over hans pik, nosser og mave.

Jeg gned spermen ind i hans krop mens jeg fortalte, at jeg elskede ham højt. Han åbnede øjnene og smilede. Jeg gav hans pik og nosser et klem og smilede tilbage.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.