Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For dybt stønnede jeg, da jeg kunne mærke den fremmede mands håndled forsvinde op i min røv. Men det var ikke kodeordet, og da min liderlighed dryppede ud af min hårdt opbunde pik, så han ingen grund til at stoppe med at straffe min røvfisse med hans arm. Smerten var total. Det var første gang jeg havde noget af den størrelse oppe i mig, og selvom sveden drev af min krop af smerte, nød jeg hver gang han gav mig en centimeter mere. Men der var meget mere i vente…

Jeg havde været i oplæring i to måneder hos min herre, og havde allerede inden han begyndte at bruge mig, givet ham lov til at udlåne mig til personer der havde perverse lyster som inkluderede en ung slank krop. ”Ifør dig et plug og trusser, og mød mig uden for min dør kl. 20” stod der i mailen jeg modtog inden jeg skulle i skole den morgen. Da jeg vidste, at jeg skulle studere sent, pakkede jeg begge dele, og påførte mig dem inden jeg forlod universitetet, og tog direkte hen til hans adresse. Jeg undrede mig over hvorfor jeg ikke skulle ringe på som sædvanligt, men havde vel mest travlt med at stå med samlede ben, så man ikke kunne opdage, at jeg havde et 15 cm. but-plug, stukket op i min røvfisse. 45 minutter for sent kom han ned. Han sagde ikke et ord, men tog bare fat i min jakke, og hev mig hen til en bil der stod parkeret lidt længere nede af gaden. Jeg blev sat ind på bagsædet, og kunne mærke plugget mase sig op i det jeg satte mig ned. Da vi havde kørt lidt, beordrede han mig til at trække bukserne ned, og vise ham om trusserne og plugget var placeret som anvist. Han parkerede bilen ved en kantsten på en(synes jeg) meget befærdet gade, og vendte sig om og kiggede på min stive tøseklit og plugget, begge pakket ind i et par røde trusser, sådan sad han i flere minutter indtil jeg fandt ud af, at han med sin venstre hånd onanerede sin lækre pik. Det tog ham ikke lang tid og gøre sig færdig, hvorefter, han rakte sin hånd om til mig og beordrede mig til at slikke den ren. Der var virkeligt meget sperm, og jeg fik besked på ikke at sluge inden jeg fik lov til det. Da vi nåede frem, havde jeg siddet i 30 minutter med bukserne nede, og munden fyldt med sperm, og var efterhånden godt øm bag i. Jeg blev trukket ud af bilen, og vi gik hen til et mørkt parcelhus. ”Jeg har været hård ved dig gennem de sidste måneder, men det du nu skal bruges til, går langt ud over mine grænser, og jeg efterlader dig kun her for at teste din lydighed. Jeg forventer at du stadig er min slave når jeg henter dig om 24 timer, men det her er din sidste test. Slug mit sperm og bank på døren.” Han vente sig om og gik mod bilen, og efterlod mig ventende ved døren…

SEX I DAG?

Jeg bankede på døren, og efter et par minutter kunne jeg høre skridt inde fra huset. Skridtene stoppede ved døren, men den blev ikke åbnet. Jeg kunne ane et øje bag kighullet, og efter lidt tid lød der en dyb stemme der beordrede mig til at træde tre skridt tilbage fra døren og smide mit tøj på nær trusserne. Jeg følte et sug i maven, da der, trods det sene tidspunkt og gadens umiddelbare stilhed, jo sagtens kunne komme en bil forbi. Ydmygelsen var total, da jeg begyndte at strippe for ham, men jeg vidste, at det var min eneste mulighed for at komme indenfor og tilfredsstille personen bag døren. Da jeg havde smidt tøjet, og stod kun iført røde trusser, og med et, kunne jeg forestille mig, meget tydeligt butplug, mast godt på plads i min røvfisse, bad stemmen mig dreje rundt og bukke mig forover, så han kunne se min røv. ”Fjern så plugget”. Det føltes dejligt at trække det ud, og jeg glemte helt at jeg stod på en gade. ”Rejs dig så op, og slik det rent”. Jeg gjorde som han befalede, og kunne mærke liderligheden gennemstrømme min krop, og min klit var nu vokset så meget, at den ikke kunne holdes inde af de små trusser. Da jeg havde slikket og suttet på plugget i hvad der føltes som en evighed, åbnede døren sig.

”Det gjorde du flot, og du er jo også en meget dejlig lille pakke, så kom inden for” Jeg Samlede mine ting sammen, og fjernede plugget og fremstammede ”tak herre”. Da døren lukkede sig bag mig, fik jeg en syngende lussing, og han forklarede, at jeg ville blive straffet betydeligt for at stoppe med at slikke på plugget, og for at tale uden at blive spurgt. Han tvang mig i knæ, gav mig bind for øjnene, og masede plugget så langt ned i min hals, at jeg troede jeg skulle blive kvalt. Derefter bandt han mine hænder på ryggen, og førte en kæde fra dem, ned mellem mine ben, og fastgjorde den til en snor han havde bundet meget hårdt rundt om min tøseklit og mine nosser. Jeg fik desuden et halsbånd på, som han derefter trak mig af sted i, stadig på knæ, og med plugget langt nede i halsen. Jeg blev trukket ind i et andet rum, som jeg gættede på var stuen, da der var tæppe på gulvet. Jeg blev lagt på siden på et koldt bord. ”lad os få åbnet det hul ordentligt, så du er klar til at modtage, mig og mine venner senere”. Frygten gav igen et jag i maven, ”flere” tænkte jeg, men fik ikke lov til at dvæle ved tanken særligt længe. Jeg kunne høre at hen iførte sig en handske, og kunne derefter mærke cremen blive masseret godt op i og rundt om min røvfisse. Derefter begyndte han langsomt at svuppe sine fingre indenfor i mit varme hul. En efter en, udvidede de min ringmuskel, og til sidst var de alle oppe i mig. Jeg troede ikke, at han ville lægge så hårdt ud, så jeg blev overrasket, da han fortsatte med at mase sin hånd længere op. ”For dybt” fik jeg fremstammet, men han fortsatte med at lade sin arm forsvinde op i mig. Min tøseklit var nu så stiv af behandlingen, og jeg kunne mørke at den begyndte at krampe sig sammen til en udløsning. Jeg vidste godt, at jeg ville blive straffet hvis jeg kom uden tilladelse, men hele situationen, og følelsen af en fremmed mands arm i min røv, gjorde at der ikke var noget jeg kunne gøre. Jeg masede min røv hårdt imod hans arm, så den forsvandt næsten halvt op til albuen, og kom ud over bordet i af enorm udløsning, mens jeg skreg af fryd. ”Det var sørme dumt af dig lille tøs, nu bliver jeg jo nødt til for alvor at straffe dig!!”

Skriv gerne hvis du har nogle lyster, du/I vil bruge mig til...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.