Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mine første erfaringer med vennen P.

Jeg var spejder – det var sommer og solen stod højt på himlen en af mine bedste venner P. og jeg var taget i troppens hytte for at hygge os og slappe af – en helt vanlig tur som vi havde gjort hundrede gange før.-

Varmt var det og vi havde ikke mere tøj på ind nødvendig P. og jeg var lige gamle 15 somre og havde kendt hinanden nogle år – jeg var begyndt og se ham som andet ind bare P. nej han var min P. . jeg var kommet i den alder hvor man begynder at onanere efter frække blade min mine blade var ikke med piger mine blade var med mænd voksne mænd med hård både her og der – men frækt var det.

P. var i mine tanker hans dejlige lille røv – hans stramme shorts – og bulen af drenge-pik i bukserne . jo P. var i mine tanker.

Som jeg stod der i mine egne tanker mærkede jeg en hånd på min ryg det gav et sæt i mig min pik var stiv og stod der som en flagstang under mine tynde lyse shorts P. havde set det …

Hans hånd vandrede ned over min røv mens den forsigtigt berørte mine tynde shorts – forsigtig kom hånden nærmere mit skridt og min pik fik et lille klem …. Av – jeg var blevet varm i hele kroppen.

Jeg vendte mig forsigtigt om P. smilede som han altid havde for vane – han spurte kan du li jeg røre ved dig .. jeg var stum men nikkede blot – nu opdagede jeg hans bule i de små shorts – den var større ind jeg nogen side havde set.

P. sagde du må gerne røre ved mig også – hvis du har lyst – og inden der var gået lang tid stod vi der ikke kun og befamlede hinanden – men og kyssede og kælede så verden forsvandt.

P. havde løsnet sit bælte og ladet sine shorts falde ned om de tynde ben og for første gang kunne jeg se hans pik og hans sorte hår omkring pungen … min hånd gik på vandring i mellem hans ben – og han var begyndt at massere min drenge pik som nu vokse og dunkede som aldrig før – jeg holdt vejret – sagde nej … men for sent jeg sendte en ladning af min varme sperm ind i hånden på P. – og ind i mine små hvide underbukser som med et blev plask våde … som havde jeg tisset i dem …

Min hånd kørte nu frem og tilbage – jeg onanerede på P. så han var ved at tabe vejret – mine fingre legede med hans kugler nu rykkede det i hans spændte pik og jeg kunne mærke hvordan han tømte en ladning ud i lokalet – ud på gulvet han holdt vejret gispede og smilede igen.

Var det godt spurgte han – jeg kunne ikke svare men nikkede blot – vi samlede vores tøj og fortsatte vores sædvanlige hygge … lidt mere varme lidt mere øvede lidt klogere.

Mens disse ord bliver til er min nu voksne mande pik blevet stiv og står som en flagstang op af min mave – jeg tænker på P. kan ikke komme videre – min hånd forlader tastaturet og løsner mine bukser TAK P. jeg vender tilbage til dig igen.

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.