Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde lige fået sommerferie, og skulle nu passe min veninde Katrines forældres hus, mens de var på ferie. Min veninde var hjemme, så vi skulle hygge os sammen i 14 dage, i hendes forældres store hus, med en tilhørende stor have, der var relativt privat. Vi var begge netop fyldt 19 år, og nød vores sabbatår, efter at have knoklet i gymnasiet.

Jeg ankom til huset mens Katrines var på arbejde, og smed mine ting på hendes forældres værelse, hvor jeg skulle sove. Jeg er meget nysgerrig, så jeg kiggede rundt, i skuffer og skabe, for at se om hendes forældre gemte på nogle sjove ting. I en kasse under sengen, fandt jeg en stor kasse, fyldt med SEXLEGETØJ. Det havde jeg alligevel ikke forventet, da hendes forældre er temmeligt kedelige, i mine øjne. Jeg havde aldrig tænkt på, at de kunne have et sexliv. I kassen var der alt fra håndjern, til glidecreme, til dildoer, vibratorer og en fleshlight. Så kan hendes far hygge sig alene, tænkte jeg. Der var også en kasse, med et logo på. Der stod "cloneyourwilly" på den, og jeg måtte selvfølgelig åbne den. I kassen var der en ret stor DILDO, i hvert fald større end dem jeg havde set. Der var også en brugsanvisning, og jeg kunne læse mig til, at dildoen altså var en 1:1 kopi af Katrines fars pik. "Shit" tænkte jeg. Det var sgu da ret frækt, at jeg stod med den i hånden. Den havde nogle store blodårer, og et flot pikhovede.

SEX I DAG?

Jeg blev så liderlig af at se dildoen, at jeg blev nødt til at prøve den. Og hvor bedre, end i den seng hvor Katrines forældre sikkert plejede at knalde. Jeg åbnede vinduet ud til haven, og tog alt mit tøj af. Jeg spottede deres nabo, i sin egen have, i færd med at slå græs. Jeg tænkte ikke mere over ham, og han lagde ikke mærke til mig. Jeg lagde mig i sengen, helt nøgen, med spredte ben. Først kærtegnede jeg mine bryster, og mine stive brystvorter. Jeg lod dildoen køre op og ned mellem mine store bryster, og slikkede så på den. Jeg lukkede øjnene, og forestillede mig at Katrines far selv lå her sammen med mig. Jeg slikkede forsigtigt på pikhovedet, for derefter at køre tungen op og ned af skaftet. Jeg mærkede blodårerne, og suttede igen på hovedet. Herefter tog jeg hele pikken i munden, og forsøgte at køre den ind og ud, som om Katrines far, Mogens, stod og styrede den. Mens jeg slikkede på den, varmede jeg min fisse op med hånden. Ikke at den behøvede det - jeg sejlede nærmest allerede. Jeg kunne ikke tage den helt til roden, men besluttede at det var nok, og at den var klar til fissen. Jeg spredte mine ben så meget som muligt, og teasede mig selv, ved at køre den op og ned mellem skamlæberne. Det holdt jeg ikke til længe, og kort efter førte jeg langsomt den store mandepik ind i min drivvåde fisse. 
Og hold nu kæft hvor føltes det godt! Jeg havde ikke haft sex før, men havde dog fået finger. Så det var første gang jeg mærkede en pik i mig. Den fyldte mig helt ud, og jeg stønnede højt. Jeg hørte mig selv sige "Åh fuck Mogens, knep mig!!", mens jeg kneppede mig selv hurtigere og hurtigere. Til sidst kom jeg i en kæmpe orgasme, som jeg skreg ud i huset. Heldigt at jeg var alene, for jeg kunne på ingen måde være stille.

Jeg var helt færdig og svedig, og min fissesaft havde lavet en ordentlig plet på forældrenes seng. Jeg syntes det var frækt, og tænkte på om Mogens mon ville kunne dufte mig når de kom hjem.

 

Jeg tog et bad, og lagde mig derefter ud i haven, for at nyde solen og vente på at Katrine kom hjem. Jeg klædte om til en lille bikini, men smed overdelen da jeg lagde mig. Jeg tænkte at haven var så privat, at det ikke gjorde noget.

Jeg lå og blundede, da noget pludseligt skyggede for solen. Jeg åbnede øjnene, og så naboen, Frank, stå bøjet ind over mig. Jeg blev forskrækket, og greb mit tæppe for at dække mig selv. "Du skal ikke blive forskrækket søde, det er da bare mig". Jeg kendte godt Frank, fordi jeg var kommet i Katrines hus i mange år. Han var 69 år, og fraskilt. Han boede for sig selv, og var vist lidt ensom.
I dag havde han shorts på, som afslørede en temmeligt stor bule. Mine bare bryster havde åbenbart tændt ham. Nå, hvad fanden, det sker vel, selv i den alder.

"Hvad skyldes æren, Frank?" spurgte jeg. Jeg lod samtidigt tæppet glide ned, så jeg igen lå topløs.

"Jeg skulle såmænd bare aflevere den plæneklipper jeg har lånt af Mogens. Min egen er gået i stykker, og jeg har ikke råd til en ny i øjeblikket.." Han rettede på sine shorts, da han troede at jeg ikke så det. Eller gned han i virkeligheden på sin pik? Bulen voksede i hvert fald hastigt.

"Okay, øhh, tak.. Mogens og Lina er på ferie, men du kan sikkert bare stille den i skuret."

"Nå ja, det havde jeg da glemt. Nå men det gør jeg.." "Hør.. Øhm.. Jeg havde tænkt mig at invitere Mogens og Lina over til et glas vin, som tak for lån af plæneklipperen. Men nu hvor de ikke er hjemme før om nogle uger, vil dig og Katrine måske kigge ind senere? Vinen skulle jo nødigt gå til spilde.."

Jeg tænkte så det knagede. Det var første dag, og jeg ville jo egentlig gerne bare slappe af. Jeg vidste ikke om jeg orkede at hænge på en gammel, ensom mand, som sikkert ville blive slesk når han blev fuld.
Men hvad fanden. Hvis ikke jeg accepterede i dag, ville han sikkert spørge igen i morgen. Og hvis han gav vin, sparede vi da de penge.

"Frank.. Vi vil gerne drikke vin med dig, men jeg synes at du skal komme over til os. Der er et fyldt køleskab, med både god mad, og alkohol, som Katrines forældre har købt til os. Kom over kl. 19.00, og medbirng vinen, så sørger vi for det andet."

Frank så overrasket og glad ud, og takkede ja til tilbuddet. Nu håbede jeg bare at Katrine var med på idéen.

Katrine kom hjem kl. 18.00, og virkede ok med at Frank kom over. Hun fortalte at hun havde haft en lang dag på arbejde, og trængte til at drikke alkohol, så hun kunne slappe lidt af. Kl. 18.30 sendte Frank en sms til Katrine, og spurgte om han måtte medbringe en ven. Vennen var dukket uanmeldt op hos Frank, og han nænnede ikke at sende ham hjem igen. Vi indvilligede i det, og bød vores gæster velkommen en halv time senere. Franks ven, hed Klaus, og var ligeledes 69 år. Han var lidt lavere end mig, og havde en ølvom. Han lugtede lidt af sved og cigaretrøg da han kom, men det samme gjorde Frank. Det gjorde han i øvrigt altid, så jeg var næsten vant til lugten. Mændene gav os begge et lidt for langtrukkent kram, og jeg kunne mærke mine bryster blev presset godt ind mod dem. Frank havde vin med som lovet, og vi satte os hurtigt til bords, ude i haven, i den milde sommeraften. Vi talte lidt om alt og intet, og Katrine og jeg blev hurtigt lidt tipsy af vinen. Vin går lige i blodet på os begge, og vi bliver også begge liderlige af det.

Mændende svedte, og man kunne mærke at de var lidt nervøse i starten. Jeg tror ikke at de var vant til at snakke med kvinder, og slet ikke nogen på vores alder. De drak dog et par øl, og stemningen blev mere løssluppen.

Frank fortalte en historie, der involverede at han havde slået græs tidligere. Jeg nævnte at jeg havde set ham da jeg var kommet til huset, og han kiggede på mig.
"Så var det måske dig jeg hørte, da jeg slukkede maskinen?"
Jeg blev lidt forlegen, og svarede "øhh.. hehe.. ja det kan da godt være. sommetider skal trykket jo lettes, ikke."
Katrine kunne regne ud hvad jeg havde lavet, men hun vidste ikke at det var foregået i hendes forældres seng, med en tro kopi af hendes fars pik. Hun grinede bare af mig, og jeg fnes også selv.

"Det er skam ikke noget at skamme sig over, det behov stopper ikke, uanset hvor gammel man bliver.. høhø" tilføjede Klaus. Han gned sig lidt på pikken i bukserne. Samtalen havde tydeligvis tændt ham. Den havde også tændt mig, og mine kinder blussede, samtidigt med at mine brystvorter var helt stive. Jeg havde en tynd top på, så mændene kunne uden tvivl se det.

"Hvem vil have en drink?" udbrød Katrine.

Det ville vi alle, og vi rykkede ind i stuen, hvor vi satte os, og Katrine mixede en dark n' stormy, fra hendes forældres barskab.

Katrine og Klaus sad begge i den store sofa, mens Frank og jeg sad i hver vores lænestol. Vi drak vores drinks, og Katrine foreslog at vi skulle lege S, P, eller K. "Det står for sandhed, procent, eller konsekvens" forklarede hun. Jeg havde godt nok ikke spillet det siden 5.-6. klasse, men jeg var frisk. Det samme var Frank og Klaus.

Frank var den første der skulle vælge, og han valgte s - sandhed.

"Okay, så SKAL du svare ærligt på næste spørgsmål" fortalte Katrine.

"Det lover jeg"

"Hmmm.... Kunne du tænke dig at kneppe en af os piger, her i aften?"

Frank var tydeligt overrasket over spørgsmålet, og det samme var jeg. Jeg vidste ikke at Katrine ville gøre det til et frækt spil, men oh well.

"Ja, det kunne jeg dælme godt tænke mig, for at være helt ærlig. Man skulle da være en idiot hvis man sagde nej til at kneppe en 19-årig pige."

Hans svar overraskede mig, men gjorde mig faktisk også liderlig. Jeg forestillede mig at Frank havde en lille, rynket pik, og det tændte mig. Jeg gad godt se den.

Det blev min tur, og jeg valgte konsekvens. Katrine sagde, at jeg skulle tage min top af. Jeg havde ikke bh på, så jeg sad nu helt topløs. Frank og Klaus gloede på mine bryster, og jeg lod dem gøre det. De havde begge en stor bule i deres bukser, og gned begge på dem, når de troede at vi ikke så det.

Nu var det Katrines tur, og hun valgte ligeledes konsekvens. Jeg sagde at hun skulle tage sin nederdel af. Jeg vidste at hun ikke havde trusser på, og ganske rigtigt. Katrine sad nu med røven bar, i sofaen. Der var samtidigt direkte udsyn op i hendes veltrimmede fisse. Det gjorde ikke bulerne mindre, hos hverken Klaus eller Frank, og det lignede at deres bukser kunne springe op når som helst. De trak også vejret tungt, og svedte stadig.

Det blev Klaus' tur, og han valgte ligeledes konsekvens. Katrine bestemte, at han skulle lyne bukserne ned på Frank, og få hans pik ud i det fri. "Det ligner at den trænger, Frank, har jeg ikke ret?".

"Jo min pige, den trænger i den grad til frisk luft. mmh."

Klaus rejste sig, og gik over til Frank. Frank sad klar, og lukkede øjnene, og stønnede allerede. "Mhh, luk ham ud".

Få sex i dag

Klaus lynede Franks bukser ned, og tog ligeledes hans underbukser ned. Franks pik svirpede op, og stod rank og stiv. Mine fordomme blev gjort til skamme, for Franks pik var stor, tyk og flot. Katrine og jeg stirrede begge på den, med meget liderlige blikke. Klaus blev grebet af stemningen, og strøg en enkelt gang på Franks flotte pik. Frank stønnede. "mmmh ja".  

Jeg blev nødt til at komplimentere Franks pik, og sagde "wow Frank. Det må jeg sige, det havde jeg ikke regnet med". 

"Du må gerne røre ved den hvis du vil søde". Jeg kunne godt høre at det var mere en forespørgsel end et tilbud, men jeg hoppede i med begge ben. Jeg satte mig på knæ foran Frank i stolen, og rørt forsigtigt ved den stive pik. Pikhovedet var helt lilla, og der var en smule præsperm på spidsen. Frank sad med lukkede øjne, og nød min berøring. Han stønnede, og jeg begyndte at slikke mere intenst. Jeg slikkede skaftet, og tog hele pikken i munden, selvom den lugtede lidt surt. "åååh Line, det er så lækkert søde" "din mund er fantastisk". Denne gang var det ikke fantasi, der var virkelig en voksen mand som kneppede min mund. Frank stønnede højlydt, og holdt på mit hovede, samtidigt med at han bankede sin pik ned i halsen på mig. Jeg savlede på pikken, og nød at den fyldte min mund så meget.

Bag mig kunne jeg høre at Klaus og Katrine også var i gang med noget. Jeg hørte Katrine stønne, og fik et glimt af Klaus' ansigt mellem hendes ben.

Jeg slikkede videre på Franks pik, og kunne mærke at han var ved at komme. Jeg slikkede også på hans store, behårede nosser, og det var åbenbart dråben. "Åååh jeg kan ikke holde det mere åååååhh jeg kommer!!" råbte han, mens han tvang sin pik helt ned i halsen på mig, og skød en kæmpe ladning sperm afsted. Jeg slugte en del af det, mens resten kom ud over min hage og mine bryster. "Åååh FUCK" hørte jeg Frank sige, mens han faldt sammen i stolen. "Tak søde, det var helt fantastisk åhh."

"Selv tak Frank, det var bedre end jeg havde forestillet mig". Jeg var blevet mega liderlig af at have suttet Franks gamle pik, og jeg satte mig i min egen stol, og begyndte at lege med min fisse, mens jeg kiggede på Katrine og Klaus. Katrine var kommet samtidigt med Frank, og var nu i gang med også at sutte Klaus' pik. Klaus' pik var en del mindre end Franks, men stadig flot.

"åhh det er dejligt din frække luder" hørte jeg Klaus sige. Det overraskede mig at de ord overhovedet kunne komme ud af hans mund, men ikke desto mindre gjorde det mig bare mere liderlig. Frank kom over til mig, og sagde at nu var det hans tur til at gengælde den gode gerning.

Jeg satte mig tilbage i stolen, og spredte benene godt, mens jeg legede med mine bryster, og kiggede på Klaus der fik suttet sin stive pik. Frank sad nu på knæ foran mig, og begyndte at slikke min drivvåde fisse. Han s tunge cirklede på min klit, og slikkede mine skamlæber der var vokset til dobbelt størrelse af bare liderlighed. Jeg stønnede, og var allerede tæt på at komme. Frank fortsatte med at slubre mine safter i sig, og da hans fingre legede med min klit, skreg jeg min orgasme ud, for anden gang den dag. "Ja det skrig kender jeg jo efterhånden", sagde Frank. Frank fortsatte med at fingerkneppe mig, mens han samtidigt gned på sin pik, som var blevet klar igen.

"Søde har du nogensinde fået en pik op i dig?" spurgte han mig.

"Nej.. Kun en dildo, men aldrig den ægte vare".

"Mmmh søde, kunne du tænke dig at prøve at få min pik op i din fisse? Min pik vil rigtig gerne besøge din fisse kan jeg mærke. Jeg vil vædde med at den er rigtig stram." Frank spillede sin pik imens han spurgte mig.

Jeg svarede Frank ved at kysse ham dybt, og føre ham over i hans stol. Her satte han sig, og hans pik stod igen stiv og rank, op af maven på ham. Jeg stillede mig med et ben på hver side, og spredte mine skamlæber, mens jeg førte hans pik op i min snævre fisse, med den anden hånd. "åååh fuck Frank, din pik er større end jeg havde regnet med" sagde jeg, mens jeg langsomt gled ned på den.

Frank sad igen med lukkede øjne, og stønnede højt da hans stive pik fik adgang til min våde fisse. "Line, jeg har aldrig haft min pik oppe i en fisse der var så dejlig som din" stønnede han. Jeg kunne godt mærke at han fyldte mig godt ud.

Vi havde fået drejet stolen, så jeg nu kunne se over i sofaen, hvor Katrine og Klaus lå. Katrine lå på ryggen, og Klaus lå ind over hende, og kneppede hende som en kanin. Hans stive pik kørte ind og ud af hende hurtigt, og de så begge ud til at nyde det.

"Jeg elsker din stramme fisse din lille luder" sagde Klaus. Katrine stønnede højt, og nød tydeligvis at blive komplet gennemkneppet af en gammel mand med en lille pik.

Jeg kiggede tilbage på Frank, som tydeligvis også nød min fisses behandling af hans pik. Han æltede mine bryster, og bed i mine brystvorter, mens jeg stille og roligt kørte op og ned af hans pik. "mmm hurtigere søde, jeg elsker at mærke din stramme fisse der malker min pik" sagde Frank, og jeg bevægede mig hurtigere og hurtigere op og ned på hans pik. Frank hjalp til, og stødte imod mig, og hans nosser stødte imod min røv, hvilket gav tydelige klaskelyde. "ååååh Frank din pik fylder mig så godt" stønnede jeg, og kom igen i en kæmpe orgasme, og krampede omkring Franks pik. Vi fortsatte, og det var tydeligvis snart ved at være tid for Frank.

Han stønnede "søde er du på p-piller, så jeg kan komme i din fisse?"

"Ja Frank, så please giv mig al din sperm" klynkede jeg.

Frank kom med et brøl "ahhh jaaaa Line, jeg kommer i din lille stramme fisse, ååååh" og han pressede mig ned over sin pik, så al hans sperm kom op i mit indre. Han pumpede min fisse fuld af sperm, og jeg kunne mærke pikken pulsere. Frank faldt tilbage i stolen, og jeg blev siddende på hans pik, som langsomt blev slap.

I sofaen lå Klaus stadig ind over Katrine, og hans vom gned mod hendes mave, mens hans pik pumpede ind og ud af hende. Han svedte tydeligvis, og man kunne høre at de begge var tæt på at komme. Klaus og Katrine kom sammen i et højt brøl, og Klaus trak sin pik ud af Katrines fisse, og kom ud over hendes ansigt og hendes bryster, mens han brølede "åhh ja fuck din beskidte lille luder, nu får du al min opsparede sperm i ansigtet". Katrine tog imod det, og gned sine bryster ind i det. 

Vi var alle helt færdige efter aftenens strabadser, og tilbød mændene at sove hos os. Det takkede de selvfølgelig ja til... Frank og jeg sov på Katrines forældres værelse, mens Katrine og Klaus sov på hendes værelse.

Det blev en god nat, og nogle gode dage efter....

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.