BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Du kommer hjem til mig, du ved du bare skal gå ind, for at undgå at hunden bliver for vild. Da du kommer ind på mit værelse ser du, at jeg bare sidder på min kontorstol foran min computer, og er meget fordybet i et spil. Men du vil snart få mig på andre tanker. Du er nemlig noget så liderlig, og nu skal der ske noget! Efter et kort hej og den normale småsnak, har du smidt overtøjet og dine sko! Jeg har bare lige sagt kort hej og ellers bare sagt ja, nej, okay eller trist! Og jeg har overhovedet ikke taget øjnene fra skærmen! Dette går dig på men det tænder dig også, for nu skal du gi mig skal du!

Du går hen bag mig og begynder at massager mine skuldre og nakke! Der er bare ingen reaktion fra mig! først da du begynder at bide mig i øret, noget som du ved tænder mig vildt, kommer den første reaktion fra mig. En lille lyd som fortæller dig at jeg kan lide det. Du kysser og bider lidt i min hals og nakke mens du lader dine hænder køre hen over min brystkasse!

SEX I DAG?

Nu kan computer være computer, du har tændt mig. Nu er jeg også klar og drejer mig rundt så vi nu er ansigt til ansigt! Du kysser mig mens du begynder at tage min T-shirt af! Du hiver den over mit hovedet på mig og begynder at lade din tunge og dine læber kærtegne min brystkasse. Du bider let i mine brystvorter, lader din tunge lege ved med min navle mens du åbner knappen i mine bukser! Du lader drillende din tunge køre hen over min mave lige ved buksekanten! Du trækker min lynlås ned med tænderne og trækker bukser, boksershorts og sokker af mig! Jeg sidder nu helt nøgen, du sidder på knæ foran mig og kigger kælent op på mig mens du lader din hånd leger blidt med min pik. Du kan se at jeg er ved at vare lige så liderlig som dig, og det tænder dig bare endnu mere!

Du lader nu din tunge køre op og ned af min pik, mens du nusser guldklumperne med din ene hånd. Det tænder mig helt vildt og du kan mærke at jeg bare vil ha’ dig til at sutte min pik. Men en du bliver drillende ved med at lade tungen køre op og ned. Til sidst kan jeg ikke holde til det, jeg tager fat i dit hår og hiver let tilbage så vi får øjenkontakt igen! Med hovedet lidt på skrå og et bestemt blik fortæller jeg dig at det er tid til at du sutter min pik! Du smiler let retter dit blik nedad og lader din tunge lege med pikhovedet før du tager mit lem i munden! Det giver næsten et helt sæt i mig da jeg endelig får min vilje. Jeg har stadig fat i dit hår og stille og rolig overtager jeg styringen og du følger nu mit tempo!

Efter et stykke tid er det min tur til at lege med dig! Jeg smider dig over i min seng! Du ligger på ryggen og jeg kravler hen over dig, begynder at kysse mig. Jeg kysser din mund, din hals og din nakke. Bider dig lidt i øret og lader min tunge lege med din øreflip. Jer rejser dig op og trækker din bluse af, men ikke helt af med det samme. Jeg stopper da blusen dækker dine øjne. Du er mere eller mindre hjælpeløs. Mine arme er stadig i blusen som er over hovedet på dig og du kan ikke se hvad jeg lave. Du kan mærke mine læber tæt på dine, men da du vil kysse mig trækker jeg mig lidt tilbage! At blive drillet sådan tænder dig bare mere endnu! Mens jeg kysser dig, hiver jeg blusen helt af. Før jeg ligger dig ned igen tager jeg også din BH af!

Jeg kysser igen din hals før jeg begynder at bevæge mig nedad. Jeg kysser dine bryster og napper, lidt med tænderne, i dine brystvorter. Jeg napper lige præcis så hårdt at det er lige ved gøre ondt! Jeg rammer den hårfine grænse mellem nydelse og smerte! Jeg kysser din mave. Lader min tunge lege lidt ved din navle mens jeg åbner dine bukser. Mens jeg langsomt trækker dine bukser og trusser af kigger jeg på dig. Du er vildt tændt og det er jeg også!

Jeg spreder langsomt dine ben mens jeg bevæger mig opad! Da jeg når midten på dit inderlår kysser jeg det blidt, inden jeg lader min tunge glide ned af det, helt ned til det rigtig gode sted. Først kysser jeg bare de yderste læber blidt. Jeg spreder læberne lidt og køre min tunge nede fra og op, men stopper lige før din klit. Det gør jeg et par gange før jeg spreder læberne helt, og jeg leger nu lidt de inderste læber, men stadig uden at røre ved din klit. Det er nemlig min tur til at drille dig. Men da du først griber halv hårdt fat i mit hår kan jeg mærke at jeg har drillet nok. Nu lader jeg så endelig min tunge lege med klitten. Den rammer igen og igen og igen. Mens jeg leger der lader jeg først en finger glide op i dig og finder det gode punkt der. Du vrider dig af bare nydelse!

Jeg sætter mig op på knæ og med et godt fast tag trækker jeg dig hen til mig. Jeg glider stille og roligt på i dig. Jeg starter langsomt men sætter farten lidt på ad gangen. Du kan ikke ligge stille, du ligger og vrider dig og dine finger borde sig ned i madrassen. Lidt tid efter stopper jeg, mens jeg stadig oppe i dig samler jeg dine ben og vipper dig lidt om på siden, så dine ben ikke er lige op i luften, hvor de så ville skygge for dit ansigt, men så de heller ikke røre madrassen. Jeg begynder igen langsomt og sætter mere fart på hen ad vejen. Du ligger igen og vrider dig, du kan ikke helt styre dine kropsbevægelser, du nyder det.

Til sidst kaster jeg dig om på alle fire. Jeg tager et fast tag i dine hofter og trænger ind i dig igen. Det kommer endnu et lille sæt fra dig og en lille lyd som fortæller mig at det her er godt. Først går det langsomt, men stille og roligt begynder du selv at sætte farten op ved at bevæge dig frem og tilbage. Nu er der ingen af os der kan meget mere. Jeg sætter tempoet ned igen og læner min hen over dig, for at kunne lade min ene hånd glide ned til din klit. Der lager jeg mine fingre lege mens vi sætter lidt mere fart på igen. Jeg kan høre og mærke på du at du er lige ved at komme og det er jeg også selv.

Nu sker det, du kan ikke mere, jeg kan mærke, ja næsten se hvordan orgasmen strømmer gennem kroppen på dig. Og da du kommer trækker du dig så meget sammen at jeg heller ikke kan mere! Jeg kommer udover dig! Få sekunder efter falder vi mere eller mindre sammen af en blanding af nydelse og udmattelse. Bagefter ligger vi os med dynerne over os og hygger stille og roligt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.