BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg lever i et godt parforhold med en god solid familie. Livet er når man er tæt på pensionen ofte trygt velkendt - omend rutinepræget.
Sådan en fredag eftermiddag kommer vores søn forbi med konen og deres børn. Et weekendbesøg vi altid nyder - så man ikke bare har disse komprimerede familie-kom-sammen'er men har ro til at være sammen uden stress - gå en tur med dem der gider eller løse en krydsord spille ludo med de store børn og bare nyde samværet.

Som altid hilser vi hjerteligt med kys og kram og da jeg krammer min svigerdatter Nadia - griner hun "Hov pas på du ikke klemmer for hårdt så tap-løber mælken ud af mig.
Jeg blev lidt usikker - stak hun lidt til mig fordi jeg var for intim med mine kram?
Hun kysser mig smilende med det sædvanlige tantekys og vi dikker den nyankomne baby. Jeg smilede og tænkte alt nok var ok, jeg havde jo aldrig lagt an på hende på nogen måde - høflig flirt uden noget som helst og helt åbent.

Jeg mærkede godt hendes barm var hårdere og fyldigere end normalt - Nadia er en frodig kvinde - gode dejlige former en lækker sorthåret kvinde med brune næsten sorte øjne. Kort sagt en sydamerikansk kvinde som kan få enhver mand til at fastholde blikket lidt længere end god stil. Jeg smilede for mig selv havde jo godt 'set' Nadia - men denne gang gav det et gib fordi jeg så tydeligt mærkede hendes fyldige bryster mod min brystkasse og netop kortvarigt nød kontaktet da hun kom med bemærkningen.

Da vi havde fået landet familien sad vi i stuen og drak kaffe og snart havde de store unger fået lokket deres far på en gårtur til stranden. Jeg ville tage et bad imens og Nadia ville putte den nye efter amning. Min kone Gitte ville begynde på aftensmaden.

Jeg sad i stuen og læste avis mens Gitte var igang med at hente grøntsager i vores køkkenhave. Nadia sad i lænestolen overfor og knappede op. Det var jo en uskyldig og hyggelig ting med at amme og jeg skammede mig over at checke hendes frodige bryst ud. Nadia åbnede ammebhen så det ene store bryst blev blottet - hendes flotte brune hud fremhævede smukt brystet og huden omkring brystet var lysere end hendes hudfarve. Jeg smilede og bemærkede "Sjovt med kontrasten på din hud helt omvendt af hvide kvinder" Jeg stivende det var måske for intimiderende og jeg følte jeg var upassende og fortrød med det samme. Nadia så op mens hun lagde barnet til "Sjovt at du først bemærker det nu - er det virkelig første gang du ser mine bryster Hans?"

Jeg tænkte mig om og sagde "Ja jeg tror faktisk aldrig jeg har fået et glimt af dig i mere afklædt udgave" Nadia grinede "Sjovt - jeg synes da jeg har ammet de andre også mens vi har været sammen" Jeg grinede "Jeg har nok bare aldrig kigget - måske sådan en blufærdighed tænker jeg"

Nadia grinede "Hans det er sgu i orden - det går jo ikke at ens svigerfar går og chekker een ud vel?" Jeg grinede "Nej Nadia - selv om en flot kvinde som dig kan få de forkerte tanker op i hvemsomhelst" Nadia så drillende på mig "Ja det kram jeg fik da vi kom ville nok gøre Emil Jaloux hvis det var enhver anden" Jeg svarede "Undskyld hvis det var upassende ville ikke intimidere dig.."

Nadia smilede til mig "Hans - Du er en dejlig svigerfar og jeg elsker vores familie - jeg kan godt lide din intimitet - Jeg tænker kun på din kone eller din søn kunne blive jaloux på vores gode relation.

Hun lagde barnet på skødet og knappede det andet bryst op og sad nu med begge bryster strittende. Jeg nød synet og mit blik havde svært ved at forlade barmen.
Nadia grinede "Hans forfanden du ser lige så sultent ud som babyen" Jeg svarede lidt grødet "Nadia for fanden din barm er jo også vildt dragende - men din bay ville nok brokke sig hvis du mættede alle sultne blikke"

Hun grinede "med den mælkeproduktion jeg har kunne jeg amme hele familen, du!" Jeg smillede "Nadia - jeg tror det ville være et eksempel på hvor Gitte og Emils grænse går - de ville ikke tage det let hvis de kom ind mens du ammede mig"

Nadia grinede "Hans din gamle gris - tak for det billede - og nej det ville sgu sætte familieidyllen over styr" Hun fik ammet færdig og lagde bayen i sin lift og fandt en serviet og satte sig og tørrede sine bryster foran mig. Hun så op og smilede "Så er showet forbi Hans" og knappede ammebhen. Jeg smilede og sagde "Øv nu var det lige så hyggeligt" hun knappede kjolen og sagde "Din kone er på vej ind ude fra haven - tror du ikke hun ville finde det upassende at jeg sidder her med blottede bryster og taler med dig mens babyen sover?"

Jeg smilede "Nadia - du har ret - men dejligt med en upassende oplevelse så længe den varede" Hun grinede og tjattede til mig "Hans for fanden er du lige lidt lummer idag eller hvad?"
Jeg smilede "Med det show du giver er det svært at tænke uskyldige tanker"

Jeg bar kopper ud og fornemmede at der ikke længere var en uskyldig relation til min svigerdatter - denne frodige fristelse var uimodståelig og hun flirtede jo med mig. Jaja hun teasede mig jo bare - vidste jo godt at det ville stoppe der.

Jeg gik ud for at fylde badekarret - min tanker var fyldt med forbudte fantasier. Mens karret blev fyldt gik jeg ind i soveværelset og fandt min morgenkåbe og da jeg kom ud på badeværelset kom jeg lige idet Nadia havde tisse og rejst sig og stod og tørrede fissen med wcpapir. Mit blik zoomede ind - igen denne lækre nuance af mørk hud og en lyserød fisse der vare lysere end huden - frodige svulmende skamlæber - alt dette sugede jeg til mig på det splitsekund det tog inden jeg undskyldte og bakkede ud og lukkede døren.

Snart kom hun ud og grinede "Nå jeg skal åbenbart chekkes helt ud idag var?" og puffede til mig. Jeg sagde hæst "Åbenbart, og igen den fascinerende forskel i kontrasten" Hun så spørgende på mig. Jeg forklarede "ligesom med dine bryster. Huden omkring din fisse er mørk og skamlæberne lyserøde modsat hvide kvinder hvor skamlæberne virker brune eller mørkerøde"

Nadia hviskede "Du har nok øjnene med dig idag Svigerfar" hun gik men vente sig og sagde "Hvis du er så nysgerrig stiller jeg gerne op til croquis" Jeg grinede "Jeg tegner jo meget men har aldrig tegnet efter model - hvad tror du Gitte og Emil ville sige?" Hun aede mig på kinden "Det ved vi begge - hvis vi gjorde det skulle det nok være mens de ikke var til stede ikke?"

Jeg sank en klump og inden jeg havde tænkt mig op sagde jeg "Det kunne være sjovt - men du tør jo ikke gøre det!" Nadia så mig i øjnene "Jeg tror det er dig der ikke tør når det kommer til stykket" Vi så på hinanden og jeg svarede "Imorgen når Emil tager ungerne med ned på gården og ser dyrene tager Gitte med - så der kan vi jo se hvem der tør hvad"

Jeg gik i bad - varmen var dejlig - beroligende - men tankerne og billederne af Nadia der lå og posserede - jeg bad hende sprede benene og dreje mod mig - hendes fisse der svulmede - mig der hæst beder hende sprede skamlæber lidt så kussen er blottet. Min pik svulmede - kusse og patter var sprogblomsterne når liderligheden indfandt sig. Jeg lå der i badet og spillede pik.

Det sortende for mig da jeg lå ind over tegninger og blyanter med pikken oppe i min dejlige svigerdatter og hun saligt stønnede efter mere. Jeg sprøjtede ud i vandet - helt ør.

Dagen efter var det lidt akavet. Min kone og min søn gik med babyen over for at kigge på dyrene som aftalt. Da de var gået viste jeg ikke rigtigt om Nadia mente det og fra at tale om det og gøre det - og jeg var i syv sind.

Jeg satte mig ud i udestuen hvor lyste var godt og sad med min tegneblok og tegnede landskabet. Det beroligede mig og afledte mig fra den spænding der var opbygget.
Mens jeg sad der kom Nadia ud med et krus the stadig i morgenkåbe. Hun satte sig i lænestolen der vendte ud mod glasvæggen og så ud over markerne. Hun drejede hovedet mod mig "Nå svigerfar - Ville du stadig have mig som model?" Jeg smilede "Ja da - og jeg tænker vi bare holder det for os selv, ikke?" Hun smilede "Jo Hans, tror det vil virke for mærkeligt at du har tegnet mig i bar figur, selvom det helt uskyldigt"

Hun drejede stolen og sad med front mod mig - så løsnede hun kåben. og hendes bryster komme til syne. Hun rejste sig og tog den helt af. Synet af den glatte fisse pirrede mig helt vildt og jeg havde svært ved at se hele motivet. Hun satte sig og sagde "Så får du set alt og memoreret det og får det ud af systemet ikke?"
Hun drejede ansigt og så ud over markerne og drak af sin the.

Første skitse blev bare hende siddende der og nyde udsigten. Jeg tegnede den op og man kunne tydeligt se det var Nadia der i vores udestue.
Så fokuserede jeg på barmen og tegnede et close-up kun af hendes smukke barm. Jeg fik en stribe mælk der flød ned over med på tegningen.

jeg blev mere fokuseret på hendes køn og måtte tegne den der lækre fisse. Jeg fik skitseret fissen og tegnede den op. Skamlæberne var ikke voldsomme eller udkrænget som under ophidselse eller efter sex. Jeg prøvede en ny tegning hvor jeg inspireret af hendes fisse tegnede en fisse som hendes må se ud når den er fyldt - jeg tegnede en DILDO der var trængt op og hendes skamlæber rundt om. Motivet var stærkt pirrende og hun så hvordan jeg studerede fissen - helt opslugt og smilede "Må jeg se dine skitser?"

Jeg gik over til hende og viste den første - hun smilede "Hvis det skal være en hemmelighed kan du vist ikke gemme den der - selvom den er fin og uskyldig"
Hun så den næste med barmen og smilede "Så er der fokus på mine bryster og lidt kinky med mælken nedad synes jeg - knap så uskyldig"
Da hun så den første fisse-tegning sagde hun "Fin og næsten uskyldig" Så så hun den næste "Hov-hov - det er vist fri fantasi din gamle gris" hun fnisede "Hvordan kan du vide hvordan jeg ser ud med noget oppe i mig?"

Jeg smilede "Tja det er jo bare et gæt - men du kan jo svinge et ben op over armlænet så den gaber lidt" Hun smilede "Helt ok med mig" Så snart sad hun med spredte ben og jeg havde sat mig på gulvet og nød udsynet. Jeg sagde hæst "kan du med en finger sprede lidt?" Hun så på mig og smilede "S'gerne" og med pegefinger og langemand spredte hun sine skamlæber. Jeg kunne se de svulmede og glansen viste at fugten i hendes skød var tiltagende.

Jeg tegnede fissen og de spredte skamlæber men også hendes krop bryster og ansigt. I virkeligheden sad hun og så ud over markerne men jeg fik tegnede hendes med et intenst blik med halvt lukkede øjne og en tunge der slikkede i mundvigen.

Jeg mærkede min pik svulmede dernede og jeg spurgte om hun ville se tegningen. Hun slap skamlæberne og tog benet ned og satte sig frem og kiggede "Hold kæft et frækt motiv du har fået ud af det, Hans" udbrød hun "Jeg ser jo stangliderlig ud!!"

Jeg smilede "Tja - det er jo også en fræk positur så der skal ikke meget til før at man bliver tændt" Hun så på mig "Hans - det her blev sgu lidt frækkere end jeg havde fantasi til" Jeg smilede "Og helt uden du havde noget stukket op i dig" Hun grinede "haha det kunne du tænke dig hvad?" Jeg sagde grødet "Indrømmet et billede af du penetrere dig selv med en agurk ville være flot" Nadia så på mig "Flot? mener du ikke snarere frækt eller liderligt?"

Jeg grinede lummeret "Jo Nadia - det er vist at gå for vidt kan jeg godt se" Hun smilede "Fuck jeg gør det - det her er vist kørt lidt ud over grænsen allerede" Hun gik nøgen gennem huset og ud i køkkenet og kom snart tilbage med en stor agurk. Hun grinede "Det her er ret sindsygt Hans og jeg ved ikke lige hvordan vi endte her" Hun satte sig og så mig i øjnene mens hun igen lagde benet henover armlænet og pressed agurken halvt op i fissen.

Så smilede hun "Så tegner du bare din gamle gris" Jeg tegnede og mærkede min pik dunke vildt og jeg hviskede hæst prøv at føre den lidt ud og ind så bevægelsen kan inspirere mig. Hun gjorde som jeg bad om og hun så ikke længere ud over markerne men på mig der sad og tegnede. "Kan du bruge det svigerfar?" Jeg så hende i øjnene "Ja det giver mig billeder af du onanerer" hun bed sig i læben og jeg sagde "hold udtrykket - Vil gerne tegne dit ansigt i orgasme" Hun smilede "Nok er jeg liderlig men jeg er ikke tæt på orgasme"

Jeg lagde blokken mens hun sad og kørte agurken langsomt frem og tilbage mens hun smilede frækt til mig "hov du tegner ikke, Hans?" Jeg sagde "Hvordan kan jeg få en orgasme frem i dit ansigt?" Hun smilede "Hans, hvis du vil se mit ansigt fortrække sig i en intens orgasme er jeg bange for du må hjælpe mig"

Jeg krabbede mig tættere på og lagde hånden på agurken. Og fulgte hendes rytme og overtog langsomt arbejdet. Hun hviskede "Hans jeg er bange for agurken ikke er nok!" Hun så intenst på mig og skubbede skødet ned mod mig som jeg sad der på gulvet.

Fissen var 20-30 centimeter fra mit ansigt og jeg lagde prøvende kinden på hendes inderlår og kyssede det blidr. Hendes "mmmmmm" var et godt savr og jeg slikkede hendes inderlår mens den krydrede duft fra fissen ramte mig og fik min pik til at regerere. Da min tunge fik nærmet sig fissen og slikkede skamlæberne sitrede hun og jamrede "Åhhh det er frækt svigerfar" Jeg fik trukket agurken ud så min tunge kunne komme overalt og hendes hænder fik presset mit ansigt mod fissen. Jeg prøvede at se op men hendes orgasme kom voldsomt og hendes hænder begravede mit hoved i hendes svulmende skød. "Hans jeg kommer for fanden ud i dit ansigt -Åhhrrhhhhhh" Hun vred sig og hviskede "pik - nu - kom op i mig - nu - nu "
Jeg fik vrikket mine bukser af og og trak hende ned på gulvet.

Min pik fandt fissen og gled ubesværet ind i den udblokkede våde grotte. Hun stønnede "knep min kusse, skat, jeg er din" Jeg besteg hende og hun jamrede "Åhh svigerfar det er så svinsk at mærke din pik i mig - og din lyst til mig - jeg vil have dig helt" hun holdt om min røv og fikserede mig i hendes skød og så mig i øjnene "Hans sprøjt i mig giv mig din sæd langt op i min liderlige kusse"

Jeg kunne ikke holde mig tilbage længere og skød ladninger at sæd op i hende mens hun klynkede "Hans du sprøjter i mig - åhhh det er så frækt - bol mig tyk"
Jeg lagde mig grinende ned ved siden af hende "Det kunne være toppen om jeg gjorde dig gravid" Hun så på mig "Ja Hans, så perverst og jeg bruger ikke prævention" Hun kyssede mig "Og jeg vil gerne kneppes igen - og når vi knepper er det uden gummi"

Døren gik og Nadia rejste sig og tog morgenkåben på og listede ovenpå "Jeg går lige i bad og du brænde nogle tegninger"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 51 votes
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.