Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg gik langs stranden, en varm sensommer aften. Der var total stilhed, det eneste man hørte var bølgerne der rullede stille ind mod stranden. Jeg lagde mig i sandet for at nyde det. Jeg lukkede øjnene og lod roen kommer til mig. Jeg kumme mærke hvordan solen stadig varmede min krop, men nu skete der noget mærkeligt. Alt varmen var koncentreret om min pik. Det var en dejlig fugtig varme og jeg kunne mærke at pikken rejste sig, mærkelig var bukserne ikke i vejen.

Jeg slog øjnene op, jeg havde drømt. Men det var rigtig min pik var stiv, det var dig det legede med min stive pik. Du tog den i din bløde dejlige mund, tirrede den,kælede den og legede med den. Du virkede som et barn der havde fået et nyt stykke legetøj. Jeg viste ikke om jeg skulle vise om jeg var vågen eller ej. Nej, men jeg testede dig for at se om du ville have at jeg vågnede. Jeg rørte på mig og stønnede lidt. Straks holdt du op, fjernede munden og hånden fra min pik. Jeg "faldt til ro", ville se hvad det her ville udviklede sig til.

SEX I DAG?

Du tog forsigtigt om min stive pik med hånden, gned den frem og tilbage ligesom for at teste mig før du gik videre i dit forehavende. Du tog igen pikken i munden, log tungen lege hen over det spændte pikhoved. Omsluttede pikhovedet med dine læber samtidig med at du gned pikke forsigtig med hånden (ligesom for at teste om jeg nu også sov). Jeg prøvede at lade som om jeg sov, følelsen i pikken var så lækker at det næsten gjorde ondt, en dejlig smerte. Jeg kunne næste ikke holde det ud.

Jeg åbnede øjnene en lille smugle, du skulle ikke opdage at jeg var vågen. Jeg ville se hvad der skete, se din dejlige krop, bryster og røv. Din ene hånde var fuldt optaget at lege med mig. Den anden kunne jeg se lå mellem dine egne ben. Du gned din fisse med langsomme bløde strøg, ligesom for at holde den værste liderlighed stangen. Du onanere ikke.

Det virkede som om du troede at jeg virkelig sov. Du dristede dig til at lege med mine brystvorte, du lod tungen kredse om vorterne uden at røre. Jeg var tæt på at "vågne" for at lege med. Liderligheden var ved at tage over frem for legen. Du fornemmede at jeg ville vågne hvis du forsatte. Du besluttede åbenbart at holde en lille pause med mig. Du satte dig mellem mine ben, din ene fod lå så den svagt rørte ved mine nosser, du kikkede på mig samtidig med at du spredte dine skamlæber, så man kunne se din dejlige lyserøde fugtige fisse. Du lukkede øjnene, hvad du tænkte på ved jeg ikke, men du en finger finde din lille knop, gned den pirrede den. Lod fingrene glide længere ned og ind i din våde fisse. Du fugtede din fingre, legede videre med din kop. Man kunne se at knoppen voksede under din legen med den. Det var ligesom din egen lille pik. Dine brystvorter stod bogstaveligt håre og stive lige ud i luften. Man kunne næsten mærke spændingen i dem, du stak igen dine fingre dyb t ind i din fisse, ville du kneppe dig selv? Nej du fugtede dine fingre, og lod dem lege med dine stive brystvorter. Man kunne se nydelse i dit ansigt, man kunne se din krop dirrede under dine egne kærtegn. Under alt den nydelse havde du ikke helt glemt mig. Din fod legede med mine nosser, lod foden gnide mod min pik, men det virkede mere som om du ville holde min pik klar til senere.

(Jeg må nok erkende at mens jeg sidder og skriver dette, er min pik meget stiv og der sidder små perler på spidsen af pikhovedet. Mine brystvorter kilder mod min tshirt. Jeg har sådan en lyst til at lade historie være historie og tage fat om pikke med den ene hånd og lade den anden kærtegne mine brystvorter. Jeg har lyst til at komme.)

Jeg troede du ville gøre dig selv færdig, og lade mig ligge men nej. Du stoppede din legen. Du tog ligesom hårdt fat i din fisse som får at sige stop, det skal ikke slutte nu. Du rejste dig tog min halvstive pik i munden. Den skulle være meget stiv kunne jeg mærke på dine kærtegn. Da den stod stiv og hård (mine safterne løb stille og klare ned pikken) vendte du ryggen mod mig. Satte dig over min pik, du tog pikken i hånden lod den glide stille frem og tilbage mellem dine bløde våde skamlæber, jeg kunne se at nydelsen var stor. Jeg var ved at gå til af liderlighed, jeg ville bare have min pik op i din våde fisse. Men jeg turde ikke "vågne", for ville det slutte legen. Du bøjede dig forover så jeg havde udsigt til din smukke fisse og dit pirrende røvhul. Du legede stadig med dig selv, eller var det mig du legede med? Du log min pik glide fra din lille rosenknop op til dit røvhul. Presse lidt mod røvhullet, men ikke noget med at trænge ind. Dit røvhul glinsede af dine og mine safter. Du tog turen flere gange og man kunne mærke at for hver gang du kom forbi røvhullet gav det mere efter.

Jeg havde på fornemmelsen at du vidste at jeg var vågen, og det hele var en test på hvor langt du kunne pine mig. Du kunne mærke hvordan jeg dirrede i hele kroppen, men du var et eller andet sted ligeglad. Det var din leg. Du lod min pikke trænge ind i din våde fisse. Men kun ind og blive der ikke noget med at kneppe. Varmen og din bløde fisse, synet af min pik inde i dig, din våde fisse og dit glinsende røvhul, jeg kunne næsten ikke mere. Jeg rakte ud efter din krop, jeg ville rører ved dig, det skulle jeg aldrig have gjort.

Du trak pikken ud af din fisse, vendte dig om kigge strengt på mig og sagde:"Dette er min leg, hvis du ikke kan lege med må jeg jo hjælpe dig."

Du gik ud af rummet. Kom tilbage med et bind, du bandt om mine øjne. "Skal ikke kigges og der skal ikke røres. Det der skal kikkes og rørers det bestemmer jeg". Du bandt mine arme til sengen. Satans at jeg ikke kunne holde mig.

Jeg kunne fornemme at jeg skulle straffes for at have afbrudt din leg.

Du tog hårdt om min pik, gned den hårdt det var ikke dejligt men det var åbenbart heller ikke meningen. Du knep mine brystvorter så jeg skreg. Du var gal. Du kyssede mig, men jeg måtte ikke kysse dig. Du bed mig i tungen da jeg forsøgte at lege med din tunge og læber. "Du kan godt glemme det, nu bliver det her helt min nydelse og helt på mine betingelser". Jeg havde åbenbart dummet mig. Satans.

Der blev lige pludselig stille i rummet, hvor var du? Hvad ville der ske? Hvad ville jeg blive udsat for? Jeg v ar jo fuldstændig i din magt.

Jeg hørte døren blive lukket. Var du i rummet? Der gik lang tid, spænding ved at vente og uvisheden gjorde mig et eller andet sted meget liderlig. Min pik var stiv. Så stiv det næsten gjorde ondt, jeg kunne mærke safterne løbe lige så stille ned af pikke, det kildere da dråberne nåede mine nosser. Jeg kunne ikke holde det ud mere, jeg havde lyst til komme, til at sprøjte min sperm ud i lange stråler.

Døren blev åbnet. Jeg mærkede at der var en i rummet. Jeg mærkede en fisse sætte sig ned over min pik. Den kneppede min pik hårdt og skånselsløs. Jeg var åbenbart reduceret til et redskab. Fissen fjernede sig fra min pik og satte sig på min mund. Bevægede sig frem og tilbage. Jeg viste at jeg var nødt til at slikke den. Jeg lod tungen glide ind i fissen, jeg kneppede fissen med tungen. Jeg havde munden fuld af dejlig fissesaft. Fissen flyttede sig så jeg kunne slikke og kærtegne knoppen. Der var to hænder der kærtegnede mine brystvorter, jeg skulle åbenbart ikke straffes, men bruges.Jeg kunne mærke knoppen svulme op, at blodet var åbenbart koncentreret i fissen. Jeg kunne fornemme skamlæberne trække sig sammen, jeg kunne mærke en let sitren, men jeg hørte ikke en lyd ikke en stønnen. Fissen satte sig tungt ned over mit ansigt, jeg var bange for at jeg skulle kvæles.

Få sex i dag

Fingrene klemte hårdt om mine brystvorter, smerten jog gennem kroppen på mig.Fissen fjernede sig og jeg kunne høre døren blive lukket.

Nu var jeg igen hensat til denne urolige stilhed. Min pik var faldet, den stod ikke så stiv og rank som havde gjort før. Men uvisheden og smagen af fissen blandet med safterne fra min egen pik begyndte igen at pirre mig. Liderligheden vendte tilbage. Trods smerten i mine brystvorte kunne jeg mærke at igen blev stive og hårde.

Døren gik op. Du kom ind. "Smagte hun godt?" Jeg blev forvirret jeg troede det havde været dig der var fissen, jeg mærkede kuldegysningen rende igennem kroppen, det pirrede at tænke på at du havde brugt mig til tilfredsstille en anden kvinde. At du måske havde stået og kikket på. Jeg blev bange, hvad nu hvis jeg svarede forkert. "Tør du ikke svare?" sagde du og tog hårdt fat om mine nosser. Du klemte blidt det smertede lidt. "Svar eller jeg klemmer til." Jeg hviskede: "Du smagte dejlig." "Hvad siger du jeg kan ikke høre dig." Sagde du samtidig med at du klemte lidt faster om mine nosser og samtidig stak du en finger op røven på, ikke med følelse men hårdt og brutalt. Smerten var ulidelig jeg var nådesløs i dine hænder. "Fissen smagte dejligt og var lægger." nærmest skreg af smerte. "Godt min skat." Sagde du og slap taget i mine nosser og trak din finger stille ud af mit røvhul.

"Nu skal vi have det lidt rart" Sagde du "men tro ikke at det er dig der bestemmer."

Du lagde dig ved siden af mig. Du lod dine hænder kærtegne min krop. Du kyssede mig. "Du må godt kysse mig." Hvores tubger legede med hinanden kærtegnede læberne. Jeg var i den syvende himmel, men stadig væk meget nervøs for hvad det ville ende med. Du virkede som et tamt vilddyr der kunne eksploder hvad øjebik det skulle være. Du tog bindet af min øjne. "Jeg syntes du skal se hvor dejlig jeg ser ud, når jeg kæler for mig selv. Når jeg leger med mine brystvorte, lader en finger glide ind i min fisse kæler for min dejlige knop. Og hvis du kan opføre dig ordentligt, vil jeg løsne din ene hånd så du kan lege med din pik, mens du ser på mig. Men du må ikke komme før jeg siger til. Hvis du kommer før jeg giver dig lov gør det ondt igen, meget ondt. Forstået?"

Du var lidt fej, du løsnede min venstre hånd.

Du stillede dig ved siden af sengen. Satte dit ene ben op på sengen. Jeg kunne se din dejlige fisse, jeg kunne svagt fornemme safter glinse bag dine skamlæber. "Du leger ikke med dig selv før jeg giver dig lov." Du kikkede på mig, samtidig med at du putte en finger ind i min mund. "Sut som om det var en pik. Sut som om det er din egen pik." Jeg suttede din finger. Jeg kælede for den. Jeg lukkede øjnene. Det virkede som jeg suttede min egen pik. "Åben dine øjne og kig på mig. Det er mig du slikker og ikke dig selv." Du tog fingeren ud af min mund og lod den glide rundt om din ene brystvorte. Den rejste sig og huden omkring den krøllede sig. Det så rigtig lækker ud. Du puttede igen fingeren i min mund. Jeg suttede pik det bedste jeg havde lært. Den anden brystvorte fik samme tur.

"Tag din pik i hånden, men uden at lege. Tag lidt hårdt om den. Pres saften ud af pikhovedet". Jeg tog min stive pik i hånden. Klemte blidt og pressede en perle frem på pikhovedet. Du lod en finger fange perlen og lod fingeren blidt kærtegne mine læber. Jeg prøvede at snyde dig. Jeg legede med min pik og håbede ikke at du så det. Tog tog hårdt om min hånd og fjernede den. "Kan du ikke høre efter hvad der bliver sagt?" Jeg nikkede. "Kig på." Du spedte Dinne skamlæber og lod en finger glide frem og tilbage i den våde revne. Man kunne se nydelse i dine øjne. "Jeg vil se dig lege og kæle med din pik. Du skal kikke på mig mens du gør det. Du skal stoppe før du kommer. Forstået?"

Du satte dig hen over mit hoved. Du sad så du kunne se jeg legede med mig selv. Jeg kunne se lige op i din dejlige åbne våde fisse, men jeg kunne ikke nå dig med min mund eller tunger. Jeg kunne kun kigge. Din hånd kærtegnede din fisse gled stille ind, var helt stille inde i din fisse, gled så ud igen. Synet var så ophissende at jeg glemte at om vores aftale. Jeg gned min pik hurtigere og hurtigere, jeg var ved at komme, da du satte dig hårdt ned over mit ansigt. "Du hørte åbenbart ikke efter hvad jeg sagde, slip din pik." Jeg slap pikken. Du rejste dig fra mit hoved.

"Du kan åbenbart ikke høre efter." Du bandt min arm igen. Nu var jeg fuldstændig i din magt igen.

Du satte dig op på mit hoved. "Slik min fisse, jeg vil komme i munden på dig. Jeg vil at du kommer i min mund, men ikke før jeg siger til." Du bøjede dig forover tog min pik i munden og suttede så jeg var helt vild. Min tunge var over alt i din våde fisse. Jeg lod tungen glide blidt mellem dine lår og skamlæber. lod tungen åbne læberne, sugede den ind i munden.legede med dem. Sådan blev jeg ved det eneste jeg ikke rørte var din lille lyserøde rosenknop, den skulle springe ud senere. Jeg satte munden mod din fisse og sugede din dejlige safter i mig. Jeg svævede som på sky der var meget højt til loftet i rummet, dimensionerne passe overhovedet ikke. Det virkede næsten som et LSD trip. Men hvilket! Jeg var fuldstændig i ekstase over din dejlige fisse og dine safter. Jeg glemte fuldstændig mig selv.

Du flyttede dig, jeg søgte efter fissen som et barn der ikke kan finde brystet. Jeg vendte tilbage til virkeligheden. "Jeg vil kneppe dig. Men stadig vil jeg ikke ha at du kommer." Du gled langsomt ned over min pik. Satte dig stille og roligt. Bøjede dig frem og løsnede mine hænder. "Kærtegn mine bryster, mens jeg knepper dig. Du har bare at ligge helt stille og lad min bestemme tempoet." Man kunne mærke at du viste hvad du ville ha. Du løftede dig så pikken næsten var ude af din fisse. Lod den glide lidt ind og ud, aldrig helt ind. Du satte tempoet op. Man kunne næsten fornemme at du var på ved til samme himmel som jeg havde været i for lidt siden. Jeg kæmpede en kamp for ikke at lade min sperm fylde dit indre. Vores safter løg ned af min pik som glinsede, sendte små stjerne af sted.

Du flyttede dig op på mit hoved. "Slik mig. Kæl Min clit. Jeg vil kommer ud ovre dit ansigt og slikke dig ren bagefter. Jeg lod tunge kæle for din clit der søgte mod min tunge. Jeg tog den mellem mine læber og suttede din lille pik. Du stammede lårene om mit hoved. Jeg kunne mærke dine safter løbe ned in min mund ud over mit ansigt. Din krop bevægede sig i bølger der løb gennem hele din krop.Det hele startede i din fisse og bevægede sig ud i resten af kroppen. Du satte en hånd for fissen nydelse var for kraftig, du var næsten som i ekstase. Du vendte dig om tog min pik i munden. Jeg kom næsten med det samme. Vi var begge to i gang med vores fælles trip. Vi kyssede hinanden. Slikkede safterne af hinandens ansigter. Kærtegnede hinanden. Måtte det aldrig stoppe. Lad dette trip vare evigt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.