Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En rigtig god sex-i-det-fri-oplevelse havde jeg sidste sommer. Jeg tager ofte til stranden og løber tidligt om morgenen i sommerperioden, og inden jeg vender om, svømmer jeg en tur og lægger mig i solen og tørrer. Jeg får et kick ud af vise mig iført thong og svømmer bl.a. derfor i sådan en. Denne dag sad jeg på en sten og nød solen, da en kvinde med en hund kom ud fra skoven, tæt på hvor jeg sad. Hun drejede af og gik væk fra mig, og jeg lagde mig kort efter i sandet og småslumrede. Pludselig stod hun ved siden af mig og sagde "Undskyld, du må ikke tage mig det ilde op, men synes bare, jeg ville sige, at jeg nyder at se en mand sådan der. Hvis jeg ikke tager meget fejl, har jeg det lidt ligesom dig. Hvis du kommer igen en anden dag, kunne vi måske være her sammen, hvis du har lyst, altså.

Jeg var lidt forundret, men fik da sagt, at det kunne da godt være. Hun sagde "OK, så ses vi måske" og gik hen ad stranden. Ved nærmere eftertanke lød det jo spændende og hun virkede sød og ordentlig. Men der var jo ikke nogen konkret aftale, så jeg tænkte "samme tid, samme sted" og vendte tilbage ugen efter. Jeg gjorde, som jeg havde gjort den foregående gang og spejdede efter kvinden og ganske rigtigt dukkede hun op iført badekåbe og håndklæde om halsen. Hun var ældre, end jeg havde troet, måske omkring tres, men slank og velformet. Hun satte sig ved siden af mig, og vi fik gang i en slags samtale. Så foreslog hun, at vi gik i vandet og tog badekåben af, og viste sig at være iført en lille G-streng i samme farve som min. Da vi var i vandet nærmede jeg mig hende og lagde armene om hende og hun lod til at kunne lide det, men gengældte ikke på nogen måde mine tilnærmelser. Vi gik op og satte os op ad stenene, og hun sagde, at hun ikke ville have ubeskyttet sex, men gerne ville sidde lidt hos mig. Hun satte sig mellem mine ben med ryggen mod min mave, og jeg lagde armene om hende igen. Jeg kærtegnede hendes mave og lod forsigtigt mine hænder nærme sig hendes køn for til sidst at dykke ned i hendes lille trusse og kærtegne hende der. Hun nød det tydeligvis, og jeg fik en kraftig rejsning, som jo pressede hende i ryggen. Det var superdejligt, solen skinnede og det var næsten vindstille og havblik. Jeg kunne mærke, at hun blev meget anspændt og at hun til sidst kom i nogle små stød. Hun sad lidt uden at sige noget, og vendte sig så om og satte sig på knæ mellem mine ben, hvor hun trak min G-streng ned og gav mig en langt og meget professionel to-hånds-omgang. Efter denne dejlige oplevelse sad vi stille sammen i sandet og nød det hele i fulde drag. Vi aftalte at gøre det om en anden gang, men desværre så jeg hende ikke igen. Men jeg prøver igen – samme tid samme sted – nu til sommer. Det kunne jo være ...

Og hvis DU læser dette – og jeg tror godt, at du kunne være på dette site – så ved du, at jeg gerne vil genoptage kontakten. Vi ses; måske.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.