Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

DER VAR HUN! Den lille meget spinkle teenpige på 19 år, "Edith" som jeg havde sms't og skypet med igennem de sidste 4-5 måneder. Lige der på Sydhavn st. på denne ualmindelige smukke solbeskinnede fredag i august, hvor weekenden på et rigtigt lækkert værelse på det nærliggende hotel lå lige om hjørnet.

Og nu stod hun der... Lige der i hendes lårkorte nederdel, de høje hæle, det lange brune og fyldige hår der stille fulgte den lette sommerbrises mindste 'touch'. Det skæve, brede og lidt usikre smil der blottede hendes tænder og kun overgået af de øjne, der allerede lynede af lystens forventninger, og et begær der kunne vække selv den mest slukne vulkan til live.

SEX I DAG?

Et forsigtigt, glædeligt og gensidigt "heeeey" blev hurtigt afløst af et lidenskabeligt groft og sultent kys, hvor vores tunger og hænder allerede var igang med at udforske hinandens kroppe, men hvor tankerne allerede var under dynen på hotellet.

Men hvordan er det overhovedet kommet dertil, at en 19 årig pige der til daglig ikke engang er bosiddende i DK og jeg, en ganske nydelig jydsk singlefyr på 33, skulle mødes på en S-togstation i Sydhavnen?

Historien kort fortalt er, at vi 4-5 måneder forinden havde "mødt" hinanden på et forum, og siden havde snakken ellers gået lystigt derud af. Vi kom vidt omkring, og kom selvfølgelig også ind på seksuelle lyster, erfaringer osv., og her var der noget der klikkede, og derfra tog tingene fart.

Chats om lyster og fantasier så saftige, at det næsten dryppede fra min iPad blev afløst af skype-samtaler, telefonsex, billedbyt, mere telefonsex og endnu mere seksuelt indhold over skype. Så det var nok mere reglen end undtagelsen, at hun denne fredag d. 1 august nu stod og krammede sig ind til mig og legede "tag fat" med min tunge, mens mine fingre allerede havde fundet vej til hendes meget fugtige fisse.. De 5 minutter det tog mig, at gå fra hotellet og over til stationen, føltes som var det 5 timer, nu hvor hun gik ved min side, og trykkede sig ind til mig, som var hun bange for, at vågne op fra en drøm og indse at jeg slet ikke var der. Mit åndedræt og hjerte var som vilde heste, og specielt hjertet hamrende mod mine ribben. Mine tanker var allerede godt igang med at flå tøjet af Edith, overdænge hende bryster, mave og fisse med kys og kærtegn mens lyden af hendes støn, nydelse og tiggen om mere fyldte rummet.

- Men vi var stadig ca. 100 meter fra hotellet, og vi havde allerede stoppet flere gange, for at stå der og voldsnave midt i den københavnske offentlighed alt imens hendes læber hviskede ord som "jaaaah", "mmmmmm", "er vi der ikke snart? Jeg vil mærke din store mandepik i min stramme teenfisse.."

Endelig... Endelig nåede vi svingdøren, og målet var så tæt på nu. Efter et kort ophold ved receptionen, gik vi direkte mod elevatoren og trykkede på 3 etage. Knap var døren til elevatoren lukket bag os, før vi kastede os over hinanden.. Hendes bagage og taske landede på gulvet, jeg fandt hendes lille veldrejede røv, hun slog arme og ben om mig da jeg løftede hende op, og vores stønnen samt åndedræt og tanken om sex fik os til at glemme alt omkring os. Vi havde kun hinanden for øje, og det var da også kun et øjebliks uopmærksomhed der gjorde at vi registrerede at døren atter var åben og vi havde nået vores etage.

- Stadig konfus, beruset og smask liderlig efter "appetizeren" i elevatoren fandt vi værelset, som jeg allerede havde tjekket ind på en time forinden. Vejen derhen forgik nærmest i slowmotion, det var som om alt var sløret, skridt for skridt mindskes afstanden...kortet blev sat i døren, trukket ud og efterfulgt af en nærmest forløsende "klik-lyd". Jeg trak i håndtaget, og døren til en weekend fyldt med sex, begær, nydelse og lidenskab stod nu piv åben. Jeg tog blidt fat i hendes arm og nærmest svingede hende ind i værelset, hendes øjne afslørede at hun godt vidste hvad der skulle ske, og de lyste af liderlighed og begær. Hun smed hvad hun havde i hænderne, og i to store skidt bankede hun sin krop mod min, og overdængede mine læber med kys. Hendes hænder fandt straks ind under min skjorte, og begyndte at kærtegne min mave og brystkasse, som om hun lige skulle tjekke, at jeg nu var ægte og ikke blot en drøm.

Jeg slap hendes læber og fandt hendes hals og øreflip, og som aldrig før kyssede, slikkede og nappede jeg skiftevis hendes hals og ene øreflip til lyden af hendes nydelse og klynken og små usamhængende ord, der tydeligt bekræftede hendes liderlige tilstand. Jeg slap hende og stod kort og betragtede denne lille 163 cm. høje og meget slanke lille pige, hvis små faste bryster desperat gerne ville befries fra det tekstil de nu befandt sig bag. Vi nærmest flåede tøjet af hinanden, som var vi vilde dyr der var igang med, at flå et nedlagt bytte. Jeg smed hende ned på sengen, krængede det sidste af mit tøj af, kravlede ind over hende og atter mødtes vores tunger og læber i intense kys.

Hun slog benene og armene om mig, og låste mig fast mens jeg, hvilende på mine albuer, havde et godt solidt greb i hendes hår, der lå vi et stykke tid mens vi fortalte hvor dejligt det var ENDELIG at kunne røre, mærke, kysse og slikke hinanden.. At dage, timer og måneder havde føltes som en livslang rejse, der nu var ovre og her var vi så! Fastlåst, omsvøbt, kyssende og kærtegnende. "Tom...knep mig.. Tag mig.. Jeg trænger så'n til at mærke dig.. Brug mig.." Jeg var ikke længe om, at efterkomme hendes ønske eftersom jeg selv kunne mærke hvordan det sitrede i min efterhånden meget stive pik. Hun løftede røven fra sengen, og jeg tog et fast greb om pikken og førte den til hendes fisse og langsomt i et langt stød trængte jeg helt i bund i hende. "Mmmmmmm", "Njååååj jaaaah...ååååårh fuck hvor er det sssåå godt mand...mmmmmhhn....fuck hvor er det skønt.." fløj det fra hendes læber.. Hun sank nærmest i ekstase og x-sede i kroppen og borede sine negle i ryggen på mig så det skar i mig. Men smerten blev overvundet af den fantastiske nydelse det var, at mærke hendes varme fisse omslutte min pik. Hendes øjne afslørede, at hun var på vej ind i en anden dimension af nydelse over, at få hendes utroligt stramme ungpigefisse fyldt ud. Alt omkring os var pludselig uden interesse! Min pik kørte først stille og roligt i hendes fisse, trak nydelsen ud så længe som muligt, for så at støde op i hende igen, og hvergang til lyden af "åååååårh.. Ja, knep mig Tom, knep mig, knep mig, knep mig."

Jeg rejste mig og vendte os om stadig med min pik dybt begravet i hendes fisse, og bad hende ride mig, som hun aldrig havde redet en mand før. "Nåh så det vil du?" svarede hun drilsk...Hun lod min pik glide næsten helt ud af hendes fisse og afslørede en klar glinsende væske på min pik... "Shit hun er våd!" tænkte jeg. "Knep mig så tøs." kommanderede jeg.. Hun kiggede på mig og smilede provokerende, men fortog sig intet... "Gør det så!" sagde jeg... Ingen reaktion... Nærmest hjeneblæst af liderlighed og lyst gjorde jeg antræk til at tvinge hende ned over min pik, men hun undveg og tag fat om mine håndled, lænede sig forover og med sin vægt var jeg pludselig fikseret, og lod mig være magtesløs. I et splitsekund anede jeg ikke, hvad der skete for pludselig var rollerne byttet om, og hun tog nu styringen. Hun lettede sit underliv frem til lige over mit ansigt, sænkede hendes fisse til lige over min mund og kommanderede mig til at slikke hende.

- Jeg adlød straks, og slikkede det bedste jeg havde lært.. "Mmmm...Jaaah, slik mig, slik mig godt... Sut mit klit, babe.." Hendes fisse saftede og jeg lappede det i mig, som var jeg en bi smurt ind i blomstens nektar, og det smagte sååå vidunderligt denne salte let søde smag af fisse, der ikke havde set skyggen af et fremmedlegeme i flere måneder. Hun slap mine hænder, kørte hænderne op lang siden af hendes slanke spændstige krop, tog fat i hendes hår, og begyndte rytmisk at køre hendes fisse rundt i mit ansigt. Hendes stønnen og tiggen om at blive ved med at slikke blev højere og hendes åndedræt mere intens.. Hun gispede efter vejret, hun sitrede i kroppen, hendes øjne var blanke og fjerne og munden på vid gab.. Hun nærmede sig klimaks- der var ingen tvivl.. Jeg tog fat i hendes hofte og pressede hendes fisse helt ned til min mund, skubbede hendes underliv frem og tilbage mens jeg slikkede hende fra klitten og videre om til hendes røv. Hun fik et mindre chok, da min tunge strejfede hendes bagerste hul, og et splitsekund senere havde hun skubbet hendes røv helt frem, og 'krævede' fuld opmærksomhed omkring hendes anus. Fuld af beruselse og liderlighed forsatte jeg mit slikken og hendes fingre fandt hendes klit..."åh ja åh ja åh jaaaah... Slik mig for satan, slik mig skat.. Giv mig din tunge.... Ååååårh knep min røv.... Mmmhn mmhn mmmmhm... Ååårh det' godt... Fuuuuck....ja...ja... jaah... Jeg, jeg kom-kom...jeg kommer... Du må ikke stoppeeee... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRH JAAAAAA... JEEEG KOOOOMMER NUUUUU..."

- Hun svajede i ryggen, og spændte som en flitsbue, hendes hænder bankede i dynen og knugede stoffet mellem fingerne.. Hun kørte underlivet frem og tilbage over min mund og jeg lappede hendes safter i mig.. Hun var helt væk og stønnede- ja nærmest skreg hendes orgasme så højlydt ud i rummet, at jeg i et splitsekund frygtede et opkald fra receptionen med besked om at dæmpe os... Hendes forsøg på at sætte ord sammen druknede i hendes stønnen og mumlen alt imens hendes orgasme langsomt ebbede ud og hun langsomt lod sig vælte om på siden fuldstændig gennemsyret af liderlighed...Hun kravlede ned til min pik og kiggede drilsk på mig... Jeg nåede kun at tænke en halv sætning inden hun tog fat om den, og slugte den centimeter for centimeter. Jeg følte mig magtesløs, åben, sårbar.., og tænkte om det mon var MIG, der var nervøs for at befinde mig i en drøm. Tænk at denne kvinde på 19 år kunne være så medlevende og 100 pct. til stede, at jeg følte lyst til at overgive mig til dette utroligt smukke og lidenskabelige samt kærlige menneske. Det havde jeg aldrig troet.

Hun suttede, sugede, legede, pirrede... Jeg så sol, måner og stjerner.. Hun slugte den roden, gaggede den og nød det.. Det intense blik i hendes øjne, det veltilfredse smil kun afbrudt af den milde kvælningsfornemmelse, og savlet der løb fra hendes mund... "Fuck Edith... Mmmmjah..." Jeg rejste mig og tog fat i hende, lagde hende på alle 4...."ååååh jah, giv mig din pik søde.. Jeg VIL HA' din mandepik"...jeg trængte hårdt op i hende, tog fat i hendes hofter.. "ÅH ÅH ÅH ÅH ÅH ÅH ÅH...JAA.. SÅ KNEP MIG FOR SATAN, KNEP MIG SOM DU ALDRIG HAR KNEPPET EN TØS FOR.. ÅH JA, FUCK MAND, KNEP MIG MED DIN KÆMPE PIK..!!" For hvert stød jeg bankede op i hendes fisse udstødte hun støn og dirty talk, der kunne være selv den største sexgudinde værdig.. Jeg tænkte ikke på andet end at kneppe hende sønder og sammen.. Bruge hende som min egen lille lolita, kneppe hende, fylde hende helt ud...

Min pik hamrede op i hende som et stempel, hun slog et svaj i ryggen, og for hvert stød ramte jeg hendes livmoderhals. Hun faldt ned på hendes albuer og begravede hovedet i puden og skreg sin nydelse ned i stoffet.. Hende teenfisse var helt udspilet, og hendes røvhul indbød til at blive pirret.. Jeg fugtede min tommelfinger og spyttede på et par fingre, og smurte hende bagerste hul ind og begyndte at gnubbe det, mens min pik stadig hamrede igennem i hendes fisse.. "...mmmmmhn argh... Yes babe, yes åååh, uh... Jaah leg med min røv, skat.. Please- leg med min røv, be be...?"

Hun kiggede bagud over skulderen med halvt lukkede øjne, og tungen kørende på hendes læber...hun bed sig i læben og stønnede af nydelse jo mere jeg lod fingeren trænge op i hendes røv og mere og mere slappede hun af.. Jeg lod to fingre smutte ind, og reaktionen kom promte... Hun lukkede øjnene, munden på vidt gab..."åååååårh....uuuuuh..det er så godt det der, jeg er så dirty nu.." Hun kiggede på mig med liderligheden lysende ud af øjnene, jeg sank tempoet en smule og kørte pikken langsomt i hendes fisse nu...

Få sex i dag

- Det summede i mit hoved og pikken med... Det års tid der var gået uden sex, siden min X skred, gjorde at der ikke ville gå længe for jeg ville komme..

"Er jeg din lille dirty girl, din lille lolita?..." spurgte hun. Jeg nikkede stille...hun smilede tilbage..

Jeg satte mig på knæ, stadig med pikken oppe i hende, hun fulgte med så hendes ryg var helt op mit bryst. Stille begyndte at ride mig...jeg tog et solidt greb om hendes hår, og den anden hånd lod jeg kærtegne hendes klit mens jeg begravede min tunge i munden på hende.. Hun var tæt på at komme igen, men stoppede min hånd, løftede fissen så min pik faldt ud, tog fat om den og med den anden hånd fugtede hun sine fingre i safterne fra hendes fisse. Fuck hun var sjaskvåd, for hendes fisse smaskede, når hun æltede fingerne i den. Hun smurte hende anus ind og satte min pik til hendes røv. Hun sank stille ned over den, og hovedet smuttede let og ubesværet indenfor. Jeg pressede lidt på, for havde ikke kneppet en pige i røven i årevis, og det havde altid tændt mig sindsygt meget.

"..nnnnjah... Åh, forsigtig babe, ikke presse for hårdt." Hun smilede "..Jeg er meget stram...men det...mmmjah åh...fuuuuck, årh..".. Jeg var igennem og hun red mig stille nu, og stille sank hun længere ned over min pik....

"..Mmmm Edith, fuck du har en lækker røv..." sagde jeg mens jeg overtog styringen, og tempoet nu.. Hun var lidt usikker i starten, men i takt med hendes røv havde vænnet sig til min størrelse, gled den nu ubesværet ned over min pik..

"Ååårh... Fuck, du er den første, der får lov at røvpule mig... Og det er sååå frækt... Mmmm... Brug mig, be be... Brug mig som din lille sextøs... Okay?" Jeg kunne ikke sammenflette en meningsgivende sætning for hendes røv, var godt igang med at malke min pik, og orgasmen var nær... Hun satte tempoet op nu.. Tog min hånd og ledte den ned til hendes fisse.. "Leg med min fisse, så så... Så kommer jeg lige om lidt"... Jeg lod hende vide, at jeg var ved at være tæt på at komme.. "Så røvpul mig doggystyle, Tom.. bare gennemknep min lille teenrøv og fyld den med din sperm... Vil så gerne prøve at blive røvpulet og spermet i røven...åååh, jeg er SÅ liderlig...mmmmjah... Åååårh.."

Jeg skubbede hende forover, så hun lå på knæer og albuer, stadig med min pik i røven... Jeg tog fat i hendes hår, og trak det så langt bagud som hendes nakke tillod. Med den anden hånd tog jeg et solidt greb i hendes hofte og begyndte at pumpe pikken ind i hendes røv. "..Årh jah, fuck din lille teensextøs.. Leg med din lille beskidte fisse, babe.. Skal du ha' sperm, er det dét du vil ha'?!.."

Hun nikkede og mumlede noget ala "mmmm jah, yes! Masser af sperm.. Jeg vil ha' nu og resten af livet... Årh fuck, du fylder mig helt ud.." Jeg hamrede pikken ind og ud af røven på hende... Mine nosser var spændte, og kunne mærke, at det ikke ville vare mange sekunder igen...

..."Uh uh... Jaaaa...Tom, jeg komm.... Jeg... Årh... Fuck bli' ved skat... Ååårh jaaa..JAAA... UH UH... JEG KOMMER, BLI' VED MED AT KNEPP.....ÅÅÅÅÅRH JAAAAH SHIIIIIIT....mmmmhn...gaaah.. Uuuh.. JA, JEG KOMMER TOM. JEG JEG KAN IKKE HOLDE TIL MERE... ÅÅÅRH...JEG KOMMEEEEER..."

- Jeg tror samtlige muskler i hendes underliv spændtes, alt imens hendes kæmpeorgasme jog igennem kroppen på hende, som var det en nedsmeltning på et kernekraftværk.

"JAAAH EDITH...FUUUCK JEG KOMMER... JEG KOMMER I RØVEN PÅ DIG..."

Vi kom begge på samme tid i en kæmpe fælles orgasme, men i hendes nydelseskrampe slog hun ubevidst et svaj med røven og min pik røg ud med et 'SVUP'. Hun væltede om på siden og videre på ryggen. Overrasket over den pludselig hændelse, kiggede hun på mig og i samme øjeblik rammes hende mave, bryst, ansigt og hår af kaskader af varm sperm...

"Åååårh mmm...", siger hun mens jeg tømmes for de sidste dråber... Jeg er omtåget, konfus.. Kan ikke samle tankerne om noget eller styre mine legemer, og mærker hjælpløst at jeg er på vej ud over sengekanten og ned på gulvet.

Edith når lige at få hevet mig tilbage og jeg lander i dynerne.. Det summer i samtlige muskler og sener, jeg er drænet for energi, svimmel, mæt, magelig...TRÆT, og det eneste jeg ser, er et par utrolig smukke øjne, der betragter mig liggende der.. Jeg falder hen..- Vågner et minut eller to senere og ser stadig de samme kønne øjne, og det skæve smil.. Sæden har hun tørret væk, dog har hun overset en enkelt hvid stribe eller to i håret, men jeg siger intet.. Jeg magter det ikke...smiler kun ved tanken om, at der venter et superlækkert karbad senere, inden maden serveres i restauranten.

Edith putter sig ind til mig.. Hendes silkebløde hud og strutrøv, ligger helt tæt op ad mig, hun tager min hånd og fører den om sig og om til hendes bryst, som om hun stadig er bange, for at vågne op fra en drøm. Men det er ikke en drøm- det er virkelighed! Genfortalt i novelleform, og en fræk og unik oplevelse der udspillede sig på et hotel i den københavnske sydhavn en herlig solbeskinnet weekend...

Jeg glæder mig allerede til næste gang vi mødes om et par måneder... Det bliver en dejlig weekend i kærlighedens og nærhedens tegn.. Jeg længtes efter hendes duft, hendes bløde hud, det skæve smil, den frække røv og stramme fisse... Jeg MÅ ha' hende igen og igen og igen og igen....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 58 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.