Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en varm sommeraften nede på vores banegård. Jeg skulle med toget til en nærliggende by. Da jeg havde travlt, lagde jeg ved første øjekast ikke mærke til den sexede DSB-kontrollør, som også skulle med det samme tog. Da jeg gik ombord, begyndte jeg at lede efter min billet, men kunne desværre ikke finde den. Der var 4-5 mennesker i en togvogn længere fremme. Jeg kunne se at togtkontrolløren var i gang med at checke deres billet. Jeg checkede mine lommer i de shorts, som jeg havde på. Så for satan, jeg havde ingen billet. Nå så må jeg jo betale de penge det koster ekstra. Jeg plejer ellers at have mit månedskort med. Åh nej den er også væk. Nu er gode råd dyre. Måske kunne jeg gemme mig ude på wc'et. Jeg skyndte mig derud og låste døren.

Udenfor kunne jeg føle varmen, da vinduet var åben. Det var en meget varm aften og det samme var de fleste mænd og kvinder. Lige pludselig bankede det på døren. Jeg fik et helt chok. Det var togtkontrolløren. Hun brasede ind og forlangte at se min billet. Jeg måtte fortælle, at jeg havde ikke nogen. Så hviskede hun, at vi kunne ordne det på to måder. Den ene var, at jeg betalte 500 kr. på næste station eller.... Så kiggede hun ned på mine shorts og rakte langsom hendes hånd ned til dem. Jeg greb hårdt hendes hånd. Men da jeg kiggede på hendes former som kunne ses gennem DSB tøjet, begyndte jeg tænde på hende. Hun var 30 år men stadigvæk ligeså flot som en på 20. Hun havde kort sort hård og en dejlig sensuel stemme. Hun var øjensynligt påvirket af det varme vejr. Nå hun kiggede mig ind i øjnene og vred hånden til sig. Hun satte hånden ned på mine shorts mellem benene. Hun spurgte, hvad jeg ville; betale eller… Så hviskede jeg hende ind i øret, at jeg godt ville det sidste, da jeg var vild med hende på en seksuel måde.

SEX I DAG?

Jeg låste døren. Jeg ved ikke, om de andre togrejsende bemærkede, at hun var gået der ind, men jeg var faktisk også ligeglad. Der var sandt at sige ikke meget plads, men vi måtte jo bruge det vi havde. Hun bestemte, hvad der skulle ske, da hun havde totalt magten. Men det kan også være fedt at blive domineret. Hun trak hendes tøj hurtigt af men på en meget forførerne måde. Jeg stod bare stille og fulgte slagets gang. Hun stod i røde trusser og bh. Hun lænede sig ind over mig og trak mine shorts af, samtidig med at hun kærtegnede min manddom. Jeg blev mere og mere tændt. Toget skulle bare køre helt ind i tunnelen, hvis du forstår, hvad jeg mener. Så var jeg nøgen forneden og hun satte sig ned og begyndte langsom at give oral sex. Jeg var lidt imod det, da jeg ikke er så erfaren indenfor det område. Men hun var ganske god, så jeg lod hende forsætte. Hun slikkede som om, det var en stor slikkepind og så begyndte hun at sluge den. Altså få så meget af den som muligt ind i munden. Nu ved jeg, hvorfor der er en sexfilm, der hedder Deep Throath. Jeg lagde langsomt mine hænder bag hendes hoved og begyndte at presse hendes hoved frem og tilbage. Uhhh hvor var det godt. Hurtigere, hurtigere, hurtigere, det var vist over DSBs fartgrænse på 180 km i timen. Jeg sagde til hende, at hun var god, men hun havde vist munden for fuld til at svare. Jeg var nødt til at holde igen, da jeg virkelig gerne ville stikke min store kæp ind i hende og mærke hendes varme og fugtighed omslutte mit allerheldigste.

Jeg satte mig ned under hende, Langsomt tog jeg hendes trusser af med munden. Så slikkede jeg hendes ben hele vejen op til hendes fisse og begyndte at lade en tunge glide frem og tilbage over hendes klitoris. Hun stønnede nogle gange og hviskede, at jeg snart ville få det bedste som DSB kan tilbyde deres mandlige passagerer. Jeg er ret hurtig til at bevæge fingrene, så jeg stoppede to op i hendes skede samtidig med at jeg slikkede hende. Hun var vild og vovet på en gang. Jeg ved ikke, hvem der nød det mest, for jeg er bare vild med at slikke kvinder. Det er så dejlig at lære hendes kønsdele at kende inden man går i gang. Så var det vist tid til at stikke den ind til der, hvor solen stråler ikke kommer. Det var sgu lidt svært at komme til, da der sandt at vide ikke er mange kvadratmeter at gøre godt med.

Først satte hun sig ned på wc'et og jeg satte mig helt ind til hende. Det var kun muligt, da jeg løftede hendes ben højt op. Selve indtrængningen er en ting, som er meget mandligt. Men hun hviskede bare, jeg skulle for alt i verden se at få den ind i en fart, da hun var lige så varm som en kvinde på et komfur. Jeg jog den ind og begyndte at give hende en god omgang pik. Hold kæft hvor var det godt. Vi stønnede og skreg sagte til hinandens store fornøjelse. Så skiftede vi stilling. Jeg satte mig ned og hun satte sig oven på mig. Vi holdte hinanden tæt ind til hinanden og kneppede til den store guldmedalje. DET VAR DSBs det bedste, ingen tvivl om det. Hun kom der på skødet af mig. Så hoppede hun af mig og begyndte at sutte, da hun elskede at få den varme sperm i munden.

Nu var det min tur. Jeg kom i et stort sprøjt. Så klædte vi os på og hun hviskede at det var mindst 500 værd. Vi tog afsked og jeg gik af toget. Men pludselig opdagede jeg, at hun også gik af og kom hen imod mig. Hun sagde til mig, at hun boede ikke så langt væk herfra. Vi kunne jo gå hjem til hende og få kaffe og kage samt frem og tilbage. Det sidste hele natten. Jeg satte hårdt min hånd i mellem hende ben og de andre på perronen kiggede på os. Jeg hviskede til hende, at jeg allerede glædede mig til at prøve hendes fisse igen. Hun smilede. Natten var stadig ung, og heldigvis for det, for vi havde mange ting, som skulle nås eller slikkes. Vi gik hånd i hånd væk derfra velvidende om, at natten var vores og kun vores. Ps. Jeg fik også Enden, den nat.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.