Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en fraskilt, forhenværende gymnasielærerinde og 56 år gammel. For et par år siden fik jeg en elsker. Jeg har en yngre veninde, som har en søn, der dengang gik i 3. gymnasieklasse. Han interesserede sig overhovedet ikke for sit skolearbejde, og min veninde og hendes mand kunne slet ikke håndtere ham. Han var, og er en stor flot kleppert, og en dag fik jeg en efter min egen mening glimrende idé. Jeg bad hende sende ham ud til mig for at få ekstraundervisning. Hun mente dog ikke, at jeg bedre kunne håndtere ham, men det var da et forsøg værd.

Magnus dukkede også modvilligt op den følgende lørdag og startede med at spille smart. Jeg serverede kaffe og småsnak, og på et tidspunkt spurgte jeg ham, om han havde en pige. Det havde han ikke lige for øjeblikket, men det var ikke noget problem, de stod nærmes i kø. Jeg spurgte ligeud, om han var god til at bolle, og det tog pippet helt fra ham. Da han havde genvundet lidt af sin selvsikkerhed, spurgte han om jeg måske ville prøve. Da jeg sagde ja tak, var det tydeligt at det havde han ikke regnet med, og nu tog jeg for alvor modet fra ham. Jeg spurgte om han måske ikke turde, og om han i det hele taget kunne få den op at stå. Da han igen spillede med musklerne sendte jeg ham ud i badeværelset, så han kunne tage en tur under bruseren. Imens smed jeg tøjet og gjorde min gode veltjente dobbeltseng klar.

SEX I DAG?

Da Magnus slukøret dukkede op med slap pik, var jeg ved at blive lidt nervøs. Jeg satte mig på en stol og trak ham hen til mig. Jeg tog et godt greb om hans pik og sugede den ind i munden, og han gav et voldsomt gisp fra sig. Efter fem sekunder stod hans ”tyrannosaurus”, som han pralende kalder den, stift ud i luften og pegede på klokken halv to. Den var mindst tyve centimeter og lige så tyk som en dåse med deodorant. Jeg kikkede lidt på den og skubbede under forsigtigt slikkeri forhuden op ad skaftet, før jeg beslutsomt begyndte at sutte løs på den. Efter ganske kort tid lød Magnus nærmest som om han skulle kvæles, og så kom han - meget støjende. Sprøjt efter sprøjt væltede sæden ud af pikkens violette hoved og ind i munden på mig. Det smagte herligt af ung virilitet, jeg kunne slet ikke huske, at sæd smagte så godt. Jeg suttede det hele i mig, men beholdt pikken i munden og fortsatte med at sutte blidt på den. Efter et minuts sutteri kunne jeg mærke, at han igen var ved at blive stiv, han lagde forsigtigt hænderne omkring mit hoved, og jeg kunne mærke, at han langsomt begynde at lave små samlejebevægelser i min mund. Til sidst var den helt stiv og klar til brug.

Jeg har en god fast krop, ikke slank eller mager, men stor og stærk og brugervenlig. Mit største aktiv er ifølge Magnus mit ansigt, og når vi knepper ser han mig meget af tiden ind i øjnene og nyder synet af mit dejlige ansigt - det siger han i hvert fald. Jeg lagde mig på ryggen i sengen og bad Magnus komme nærmere, pikken stod og vippede faretruende - jeg var liderlig som bare pokker, og jeg kunne mærke, at mine safter løb ned mellem lårene på mig. Han kravlede efter min ordre op mellem mine ben og søgte at proppe pikken ind. I mit stille sind gættede jeg på, at det var første gang han prøvede det. Jeg tog fat om pikken, skubbede forhuden tilbage og hjalp ham ind, det føltes umådelig skønt, da han masede den op, og han kneppede omgående løs som en vild, mens han hårdhændet gramsede løs på mine bryster. Jeg lod ham fortsætte, og inden længe kom han for anden gang, der var åbenbart meget sæd at give af, jeg kunne mærke de varme sprøjt oppe i bunden af min kusse. Med et solidt greb om hans baller holdt jeg ham fast ind mod min kusse, så pikken ikke kunne glide ud. Det var virkelig en nydelse med sådan en stærk og vild dreng, og der gik heller ikke fem minutter, før jeg kunne mærke at hans pik igen var ved at blive stiv, og den ville snart være klar til sin tredje omgang. Magnus’ røv begyndte langsomt at bevæge sig og støde pikken ind i mig.

Men nu var det min tur, jeg havde ikke fået pik i flere år, så jeg var fast besluttet på at udnytte Magnus evner til det yderste. Først kørte han løs i missionærstillingen, jeg spredte mine lår godt, så han dels kunne se det hele og dels kunne komme helt i bund med pikken. Så trillede jeg om på siden og beordrede ham til at stikke den ind i kussen bagfra. Vi flettede ben og fødder, og han holdt om mine bryster, mens han kørte løs liggende på siden. Jeg bad ham sætte farten ned og give mig langsomme dybe stød, langsomt ind og lidt hurtigere ud. Jeg var så liderlig, at jeg til sidst kom i et langt skingrende skrig, selv om Magnus efterhånden kun bevægede sin pik ganske lidt. Vi havde dog begge to masser af kræfter og lyst i behold. Fem minutter efter skubbede jeg ham om på ryggen og kravlede op på ham. Jeg roste hans pikarbejde i høje toner.

Hans jern strittede allerede igen, det var helt ufatteligt, og jeg bøjede mig ned og sugede løs på den i flere minutter. Magnus var dengang 19 og jeg var 56. Det er den ideelle alderskombination. Jeg kravlede længere op og lod min kusse glide ned over den indbydende pik. Han begyndte straks igen at bolle løs, han havde åbenbart masser af kræfter. Jeg støttede mine hænder på hans brystkasse og pressede min kusse nedad og bagud mod ryggen af hans dejligt store pik, så den gnubbede op og ned ad min klitoris. Magnus havde stadig ikke en fornuftig tanke i hovedet, han lå med lukkede øjne og bollede bare løs som en sindssyg - ind og ud, op og ned, uden finesse, men jeg kunne alligevel mærke at min egen orgasme nærmede sig. Jeg råbte til Magnus, at han skulle lade sæden gå, og jeg begyndte selv at komme. Han var lidt bagefter, men han rullede mig om på ryggen, pressede mine knæ op mod mine skuldre og øgede hastigheden. Hans pik, som smaskede ud og ind af min klæbrigt våde kusse, og hans mave der klaskede mod min svedige mave lavede en særlig ophidsende støj. Jeg slog benene om lårene på ham, og fortsatte med at komme, og da han mærkede mine sammentrækninger i kussen, kom han også med. Jeg bad ham forsætte med lange bløde bevægelser nogle minutter endnu for at få det hele med.

Efter denne meget tilfredsstillende omgang hvilede vi os en times tid og blev enige om, at sex er det bedste i hele verden. Så snakkede vi lektier og skolearbejde. Lidt efter lærte jeg ham at slikke min kusse, så jeg fik udløsning, og han var forbavsende lærenem, for det varede ikke længe, før hans tunge og læber nærmest sugede hele min kusse ind i munden. Det satte en skøn orgasme i gang hos mig. Vi legede og hyggede os længe, før jeg tog ham med hænderne, sådan en rigtig langsom omgang. Han rullede sig nærmest klagende rundt i sengen. Til sidst lå han på alle fire og tiggede mig om at lade den gå, men jeg trak det bare ud i det uendelige og kørte langsommere, indtil sæden endelig sprøjtede ud mellem mine hænder. Da Magnus endelig kom til sig selv, var han fuld af lovord: ”Hold da helt ferie hvor er du dog enestående til at køre den af, det må være bedre end mund og kusse tilsammen.” Lige før han skulle hjem, ville jeg give ham et dybt tungekys til afsked, men det satte bare Magnus i gang igen. Vi stod ude i gangen, og Magnus var fuldt påklædt og jeg var helt nøgen, men Magnus åbnede bare bukserne og pressede sin Tyrannosaurus bagfra ind i min kusse, så tog jeg fat i trappens gelænder og så bollede han løs igen mens han bed mig i skulderen. Lynhurtigt og voldsomt blev han ved, til jeg råbte, at jeg var ved at komme, og at han skulle aflevere sin sæd i mig. Vi kom nøjagtigt samtidigt. Lækkert. Magnus kunne åbenbart blive ved i det uendelige og det mest fantastiske var, at han efter en halv dags sex kunne få min gamle kusse til at komme gang på gang.

Ved Magnus’ næste besøg lørdagen efter smed han tøjet, så snart han var kommet indenfor døren, jeg var fuldt påklædt og han var næsten ved at rive mit tøj i stykker for at komme til syltekrukken. Jeg var dog allerede godt fedtet i kussen af bare liderlighed og forventning, så jeg lod ham vælte mig ned på sengen og han masede sig op i min kusse og kørte løs i mig uden opvarmning eller noget som helst forspil, og vi fik alligevel hurtigt en voldsom orgasme - begge to - helt samtidigt. På én gang var jeg næsten skræmt af hans mange kræfter og vilde liderlighed, og på den anden side har jeg aldrig fået så gode og voldsomme orgasmer. Måske fordi han var så tilbedende og lagde så mange kræfter og energi i vore samlejer.

Senere på dagen efter en langvarig 69’er, som var noget nyt for ham, kom vi til sagen med skolearbejdet. Jeg forklarede ham, at hvis han gjorde sit skolearbejde til min tilfredshed, ville han også kunne hente sin rigelige belønning mellem mine lår. Men hvis han ikke levede op til mine forventninger, ville der være lukket for kussen med syv rukolåse. Det var kun en trussel, men tanken skræmte ham. I løbet af tre måneder var han sin klasses bedste elev, og han fik al det kusse han ønskede. Somme tider var jeg øm i hele underlivet og i munden, men jeg har også selv haft meget glæde af hans voldsomme seksuelle appetit, og de forløbne to år har givet mig ti gange så meget sex, som de foregående halvtreds.

Hans mor tror, at det alene skyldes min undervisning, og hun har tilbudt mig betaling for min indsats. Hun skulle bare vide, hvad det ville have kostet på en massageklinik - endda uden undervisning. Magnus far er ikke helt så dum, det kan jeg tydeligt se på ham, og han ser for øvrigt bragende godt ud - hmmm - måske engang senere - når Magnus er ude af billedet, for Magnus giver mig virkelig al den sex som selv en meget liderlig lærerinde kan ønske sig.

Undervisningen i fuld seksuel tilfredsstillelse af ældre damer har altså båret frugt. Magnus er stadig helt vild med min kusse og for øvrigt også med min røv, begge områder har han lært at betjene til fuldkommenhed ligesom han spiller solo på mit g-viskelæder. Han går nu på universitetet og kommer her hver fredag og afleverer én eller flere portioner sæd i min kusse, og han gør sig meget umage med sine afleveringer. Magnus er byens bedste elsker.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 77 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.