Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg lå på sengeni underbukser og måtte ikke gøre andet end hvad min udlejer sagde til mig, du har været doven i dag og jeg trænger til pik.

Lis bukkede sig over mig og hendes store tunge bryster gyngede dovent under blusen, hun løftede blusen så brysterne kom frem,sut mine vorter kommenderede hun, ja det skal jeg nok jeg suttede den som en baby og hun stønnede voldsomt.

Jeg var vild med bryster og hendes var kæmpe jeg suttede som besat og liderligheden indtraf hurtigt og det kunne hun se, nå din pik vokser vist kan jeg se så du begærere mig stadig dit lille liderlige svin hva. ja mor du er så lækker jeg trænger til din krop, Ja du er heldig at jeg vil kneppe dig. Du skal jo kneppe mig ordentligt ikke så jeg ikke behøver andre mænd til at tilfredsstille min sextrang, hun tog som hånd og begyndte at kæle mit lem jeg stirede og det kildede helt vildt dejligt, ja det kunne hun ophidse mig jeg og hende havde et spil kørende.

hun trak trak ned i underbukserne så lemmet kom frem og strittede

Nå du er rigtig nok ude på at få fisse hva sagde hun, ja jeg trænger så meget til din lækre krop og dejlige fisse min herskerinde, hun rejste sig op så jeg kunne se kroppen og kunne ikke være være med at glo, det var det som skabte kontakten. 

Jeg var boligsøgende og reagerede på hendes annonce om en logerende med særlige opgaver og forefaldende arbejde og derfor en reduceret husleje. En dag overraskede hun mig i at ornanere og sagde til mig at det ville hun gerne hjælpe mig med fremover, det blev sådan fremover og jeg lærte om dominans og SM i den klub hun gik i hvor jeg var med ofte som slave og digolo hvor jeg blev misbrugt at hendes veninder, det var både frækt og specielt så derfor havde vi en speciel relation. 

Slik mig sagde hun og spredte benene når jeg siger til, ikke røre dit lem, min pik var totalt stiv og hun kælede for den ment hun med den anden hånd æltede de store bryster jeg gloede uhæmmet og på mig hun kom helt hen til mig og stirrede helt tæt på mig, tag mig så. Det var signalet til at jeg kunne tage hende og voldkneppe hende, hun skød underlivet frem som en liderlig hund, mit lem var i hendes åbning og jeg vildste at den skulle presses ind hårdt og voldtægtsagtigt, jeg pressede lemmet hårdt ind og kussen overgav sig til lemmets størrelse og det gjordt ondt men samtidig dejligt hun skreg hidsigt ÅÅÅHHH du er så dejlig stor og tyk kære skønne pik giv mig pik alt det pik jeg kan holde til jeg er din. Det var frækt og perverst og jeg var afhænnig af det kinky sex med en ældre kvinde som bare var liderlig næsten hver dag, og hendes frække facong og dominans tændte mig hver gang. Andre kvinder jeg havde kendt var udfordret PGA mit lems størrelse de havde ondt og var ikke glade for sex så derfor var dette en befrigelse at elske med en kvinde som tilbad dig og dit lem,og samtidig ophidsede mig med hendes dominans, klub-besøgende var et frækt kryderi hvor andre kvinder som nød mig og Viagraens evner som gav mig rejsning i timevis mens kusse efter kusse mærkede lemmets nydelse for en ung mand som mig.

Underligt nok var jeg liderlig næster hver dag selv efter flere år med sex i uanede mængder.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.