BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg gik forbi toilettet og kunne ikke lade være med at kigge ind mens jeg passeret og så et slapt lem stort og tunkt gyngede det imellem sin herres ben, jeg vidste godt hvem der havde dette store lem, det var min stedsøns

puha jeg blev helt overrasket over dette syn, og tænkte frække tanker om hvor stor det kunne blive i stiv tilstand.

Dagene gik og jeg fik det lidt på afstand, men snart blev det aktuelt igen, for han fik kæmpe rejsning på i sommervarmen, så jeg kunne ikke lade vær med at kigge igen og igen, han vidste godt at jeg kiggede på ham og hans pik, han sagde ja det sker engang imellen når jeg får lyst til sex... Svarede, ja det får jeg også når jeg ser på dig, sagt med et frækt smil, jamen skal vi så ikke elske sagde han, udbrød straks, jo det syntes jeg lyder som en god ide.

Jeg gik hen til ham og tog fat i lemmet, åååhh bliv ved hviskede han! Lemmet var stenhårdt og enormt strittede det frem i buksebenet, jeg hev bukserne af ham og stildte mig op af bordet, smed min kjole og trusser og sagde, knep mig nu!!

Han stildte sig bag ved mig i pressede det lækre store lem op i mig, det gled ind og fyldte mig helt ud, pump mig så din liderlige buk kommenderede jeg han, han misbrugte mig så dejligt og hårdt, jeg tog alt hans sperm og dryppede efter hans orgasmer fra kussen, åååhhh han bollede mig massivt og vildt!

Jeg er så liderlig sagde han og bollede mig, uhæmmet og vulgært tømte han lemmet efter behag, til han ikke kunne mere.

Sagde til ham, du skal komme og bolle mig hver gang du får lyst, min kusse er din egendom, og det gjorde han næsten hver dag og nogle gange flere gange om dagen det var skønt at få stor pik ad libitum af min stedsøn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 57 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.