Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En sexnovelle i tre kapitler 1.

Min niece, altså min kones søster datter, har gennem mange år været en sjov lille pige. I flere år har hun været det festlige midtpunkt i vores store men ret børnefattige familie.

SEX I DAG?

Selv har vi ingen børn, og derfor har hun altid haft en særlig plads hos os, især efter at min kones søster og hendes mand blev skilt.

Vanja, sådan hedder hun fordi hendes far, der nu er min kones ekssvoger, kommer fra Rusland, er en glad pige, der i mange år kom hos os om sommeren og boede en uge eller to, Min kone og jeg bor på landet, lidt uden for Ringsted, og min kones søster boede dengang på Vesterbro, så en tur ud i den friske luft, havde høj prioritet.

Vanja og hendes mor flyttede til USA et par år, men kom hjem igen for nogle måneder siden. Vi havde ikke fået set dem mens de var væk, og jeg var derfor noget forbavset, da vi hentede dem i USA.

Min kones søster lignede sig selv: Lidt kedelig med page-lang kommunefarvet hår, ingen bryster og hofter som et sugerør, men Vanja!

Jeg havde selvfølgelig forventet, at hun var blevet større, men ikke, at hun var blevet så meget større, over det hele.

Væk var den spinkle 7. klassesspige med briller og rottehaler og frem var der kommet en spænstig ung og meget storbarmet teenager med langt brunt hår og smækre hofter.

- Hej Onkel Jesper, lød det gennem hele ankomsthallen, vi står herovre.

Vanja og jeg har altid haft et godt forhold, med masser af knus og smækkys, men da denne unge åbenbaring kom løbende hen i mod mig, anede jeg ikke, hvad jeg skulle stille op.

Men Vanja havde ingen betænkeligheder: Hun kastede sig om min hals, klemte sine faste ungpigebryster mod mig og gav mig et kys på munden - tro det eller ej, men de få sekunder gav mig næsten rejsning, det rumlede i dyret, og jeg fik enorm dårlig samvittighed over at blive ophidset over min niece.

Jeg kom over det. Det var jeg nu også nød til, for vi havde aftalt, at min kones søster og Vanja skulle bo hos os på gården i et par måneder, indtil de havde fundet noget selv.

I de følgende dag blev jeg dog sat på den ene prøve efter den anden.

Jeg er journalist, freelance, og arbejder hjemmefra for en god håndfuld firmaer. Min kone går på arbejde hver morgen, hun gør rent i et stort møbelfirma, og hun fik også hurtig skaffet sin søster et job i firmaet.

Vanja og hendes mor var kommet hjem kort før skolestart. Vanja skulle starte i et dansk gymnasium, men først et par måneder senere, det betød, at Vanja og jeg gik hjemme hele dagen - alene!

Det kunne nok været gået, men denne sommer har været varm og lang, så Vanja vimsede rundt det meste af dagen i ganske lidt tøj, ja nogen gange lå hun og solbaded topløs ude i haven.

- Det er jo bare dig, onkel Jesper, så det gør ikke noget, sagde hun til mig.

Men det gjorde det, for jeg kunne simpelthen ikke holde øjnene fra hende. Jeg var nød til at lade blikket glide ned over hjendes krop, men kun i smug, når hun ikke så det.

Jeg nød synet af hendes runde skuldre, flotte hofter, der stadig havde antydningen af hvalpefedt, men tydeligvis tilhørte en ung kvinde, og især dvælede mine øjne ved hendes perfekte flotte runde bryster, der selv uden BH sad perfekt, lige hvor de skulle.

Vanja fik snart venner i Ringsted, også en kæreste, der ind i mellem kom på besøg, og når de to, Vanja og hendes kæreste, der hed Nicolaj, forsvandt ind på hendes værelse, greb jeg næsten altid mig selv i at ønske, at jeg kunne bytte plads med Nicolaj.

En formiddag, en måneds tid efter de var flyttet ind, kom Vanja hen til mit skrivebord, hvor jeg sad og skrev en kedelig pressemeddelelse for en kunde.

- Onkel Jesper?

- Ja, hvad er der?

- Du ved Nicolaj ikk´?

- Din kæreste? Hvad med ham.

- Ja, han og jeg har talt om sex.

Hjertet stod stille i mit bryst. Det her var en samtale, jeg ikke havde lyst til at føre, slet ikke med mine drømmes begær stående lige foran mig, kun iført et par små trusser og en af mine, alt for store, t-shirts.

- Tror du ikke, du skal snakke med din mor om det her?

- Nej det kan jeg altså ikke, hun er en snerpe.

- Nå, hvad er det så, spurgte jeg og prøvede at lyde kold og forretningsmæssigt.

- Altså, da vi boede over i USA, var der mange af pigerne, der snakkede om blowjobs, de var alle bange for at blive gravide, men de gav deres fyre blowjobs for at holde dem hen.

Nu var jeg i alvorlig vildrede, kan man tillade sig at snakke om blowjobs med sin 16-årige niece?

- Jeg har også prøvet det en gang, med en fyr, jeg var lidt kæreste med, men han sagde, at jeg var døddårlig til det, og at han hellere ville give sig selv et handjob, end at jeg skulle give ham et blowjob mere.

- Hvad mener du, hvad har det me.. me.. med mig at gøre, stammede jeg.

- Jamn, jeg tænkte om ikke du kunne lære mig det. Kan du ikke det?

- Nej nej, det kan jeg ikke, hvad ville din mor og din moster ikke tænke, det må man iøvrigt heller ikke, jeg var på panikkens rand, og samtidig var jeg så opstemt og ophidset som aldrig før.

- Jo man må godt, vi er jo ikke rigtig i familie, og det er kun med munden, og jeg vil lære det, for Nicolaj vil gerne i seng med mig, og jeg vil ikke miste ham.

Vanja var næsten på grådens rand, det var tydeligt, at hun havde tænkt over det.

- Kom nu onkel Jesper, jeg ved du godt kan li' mig, jeg har set dig kigge, når du troede, jeg ikke så det.

- Nej men, det vil jeg altså ikke.

- Du skal, ellers fortæller jeg moster, at du kigger på mine bryster.

Den lille bitch, det kan godt være, hun var en jomfru, men uskyldig var hun sgu ikke, hun havde allerede lært at styre mændene.

Vanja lagde sin hånd i mit skød, og klemte let om min godt stive pik.

- Jeg kan godt mærke, at du gerne vil.

Fanden tage hende, så var hun sgu også selv ude om det.

- Vil du have mig til at lære dig at sutte pik, spurgte jeg råt.

- Ja, sutte pik, hviskede hun og kiggede på mig med et glimt i øjet.

Ok, sagde jeg, rejste mig fra kontorstolen, tog hende i hånden og trak hende ind på mit og konens soveværelse.

- Men du siger ikke ord til nogen, er du med?

- Ja, klart

Inde i soveværelset bad jeg hende om at tage tøjet af, og selv om hun før havde spadseret rundt i små trusser og intet andet før, så blev hun pludselig genert.

Det sked jeg dog på. Jeg stillede mig op med skrævende ben og hænderne i siden og kiggede hårdt på hende.

- Det var dig der ville lære at sutte pik, så smid tøjet eller skrid, sagde jeg brysk.

- OK, sagde hun og trak først t-shirten over hovedet og krængede så sine trusser ned over lærene.

Hun havde den smukkeste dusk, mørk, kraftig og barberet, men ikke trimmet ind til det minimale.

Jeg fortalte hende, at det bedste en fyr vidste, var når en kvinde lagde sig på knæ foran ham. Der er noget særligt ophidsende over at se en kvinde villigt og underdanigt ligge på knæ foran sig og åbne munden.

- Træk min lynlås langsomt ned, og træk så mine bukser og underbukser ned om lårene på mig.

Hun lagde sig på knæ foran mig, førte forsigtig hænderne op til min gylp, tøvede lidt, men startede så på at åbne mine shorts.

Hun havde ikke trukket mange millimeter ned i mine underbukser før min pik svirpede frem, stiv og klar til hendes sensuelle jomfruelige mund.

- Hvad så, spurgte hun.

- Læg din en hånd under mine nosser og tag fat om pikken med den anden, og stik så pikhovedet ind i munden.

Nu fik hun ikke en chance for at fortryde, det var jeg alt for liderlig til.

Hun lagde en varm hånd under mine nosser, tog forsigtig fat i min pik og trak lidt tilbage i forhuden.

Hun tøvede lidt, men satte så tungespidsen til mit pikhoved.

Det var tæt på, meget tæt på, at hun fik hele ladningen lige i ansigtet der, men med en næsten umenneskelig beherskelse holdt jeg mig, tog en lille pause og skubbede forsigtig mine hofter frem.

Hun trak hovedet til sig, men jeg lagde min ene hånd bag hendes hoved og skubbede det den anden vej.

Først strittede hun imod, men så lod hun min pik glide ind i sin mund.

- Sådan, nu skal du lukke munden om min pik og langsomt begynde at lade dit hoved glide frem og tilbage, du skal ikke suge, men bare holde munden lukket om min pik uden at lade tænderne ramme for meget. Kom så længere og længere ind, hele tiden lidt hurtigere.

Efter et par tøvende frem-og-tilbage-bevægelser fattede hun systemet, og min pik begyndte at glide ind og ud af munden på hende, der var ikke meget jomfrueligt over det - ikke længere.

Efter et par minutter kunne jeg mærke den salige sagte kilden i lænden, der annoncerer en god udløsning, men det var for tidligt. Jeg tog fat om hendes hoved og trak forsigtig min pik ud af Vanjas mund, hun kiggede forundret op på mig, og spurgte:

- Du er jo ikke kommet, skal du ikke komme?

- Jo, jo, men ikke endnu, vi er kun lige startet.

Jeg tog resten af mit tøj af og lagde mig på ryggen på sengen, spredte mine ben og kiggede på hende.

- Sæt dig på knæ mellem mine ben, og slik mine nosser, stille og roligt.

Hun satte sig op i sengen og bøjede sig over min stive pik. Hendes lillepigetunge tittede frem og smagte på mine svedige boller. Hun lod sin tunge spille rund på nosserne, slikkede mig hele vejen fra bunden af pungen og op til roden på min pik.

- Tag fat om den og begynd langsom at spille den, mens du slikker, kommanderede jeg.

Det var enorm ophidsende at hundse med hende, at bestemme præcist, hvad hun skulle gøre, hun var min purunge sexslave, og det var mig der satte dagsordenen.

- Stik den ind i munden, befalde jeg.

Hun lod sin mund glide ned over min pik, og jeg rejste mig halvt op og tog fat om hendes nakke og begyndte at presse hende ned.

Hun gjorde lidt modstand, men jeg holdt fast og pressede pikken endnu længere ind i munden, den var halvt inde i hendes mund, og jeg kunne mærke, at den snart ramte svælget. Jeg slap og hun trak gispende hovedet til sig.

- Få den så langt ind du kan uden at brække dig, prøv nu.

Hun forsøgte igen og efter et par gange, havde hun den næsten inde til roden, det var skønt. Hun begyndte på egen hånd at variere: Først stak hun min pik ned i sin hals, så ud, så slikkede hun mine nosser, så hele vejen op langs pikken, og jeg kunne mærke at der ikke var lang tid til at jeg ville komme.

Jeg satte mig op og kiggede på hende.

Nu skal du beslutte dig. Vil du spille den af på mig, til jeg sprøjter, eller må jeg komme i munden på dig?

Jeg kiggede på hende, og kunne se at hendes selvtillid fra før, var på vej væk.

- Hvad vil du helst, spurgte hun mig.

- Jeg elsker at se en kvinde sluge min sæd, fortalte jeg hende.

- Men det er ikke alle, der kan lide det.

- Hvordan smager det?

- Din moster siger, at det er lidt salt, men ok, hun synes det er frækt, når jeg kommer i munden på hende, fortalte jeg Vanja.

Hun sad lidt, smuk, nøgen og usandsynlig fristende og tænke sig om.

- Så vil jeg også prøve det, bestemte hun sig.

Jeg satte hende op i sengens hovedende, hvor den støder op til væggen, gav hende et par puder i ryggen, og stillede mig op med spredte ben, skrævende hen over hendes kusse og mave.

- Nu knepper jeg dig i munden, er du klar?

- Ja, hviskede hun en anelse hæst.

Der var både nervøsitet og ophidselse i hendes stemme.

Jeg satte hænderne mod væggen og stak min pik ind i munden på hende. Sagte begyndte jeg at føre mine hofter frem og tilbage, pikken gled let og ubesværet ind i hendes mund.

Jeg kiggede ned på hende og sukkede. Gud, hvor er hun smuk, tænkte jeg og satte tempoet op.

Nu var der ikke meget sagte over det, jeg kneppede hende i munden, og snart begyndte det igen at kilde i lænden, i pungen i hele pikken.

Jaah, brølede jeg og skød hele ladningen ind i hendes mund. Det føltes som en eksplosion i min pik, jeg næsten krampede og var ved at falde ned over hende, men holdt mig knap og nap oprejst.

Jeg kunne ikke huske, at have fået end bedre udløsning, end den jeg fik i min nieces mund den søde sommerformiddag.

Vanja, gispede lidt, gurglede i halsen og sad med min sæd og min pik i munden. En lille strøm af min sæd gled ud af hendes mundvig og ned af hagen, jeg trak pikken ud og kiggede på hende.

- Kom nu, slug det, det er ikke giftigt.

Vanja kiggede på mig, tøvede lidt, lukkede så øjnene og sank.

Hun sad lidt, åbnede øjnene og kiggede op på mig.

- Det smagte slet ikke grimt, lidt salt, overhovedet ikke grimt, det kunne jeg godt lide.

- Så slik min pik ren, slik resten i dig, bød jeg hende.

Hun tog fat om min falmende pik og suttede resten i sig, tilsidst satte hun læberne til pikhovedet og forsøgte at suge det sidste ud af pikken - skønt.

Pludselig følte jeg igen skammen. Hvad var det lige der var sket?

Jeg havde fået suttet pik af min niece, jeg have kraniekneppet hende og skudt hele ladningen af i munden på hende.

Jeg følte mig flov, men også underlig opstemt, det her havde været forløsningen på flere ugers kløe, men hvad nu.

- Det var faktisk sjovt, sagde Vanja.

- Det tror jeg Nicolaj bliver helt vild med.

Da hun nævnte kærestens navn blev jeg kold, jeg kravlede ned fra sengen og gik ud og tog mig et bad, jeg kunne høre Vanja gøre det samme i hustes anden badeværelse.

- Fuck, hvad har jeg gjort, spurgte jeg mig selv.

2.

Onkel Jesper er en sjov 'en, han har altid været mit favorit-familiemedlem, og da jeg var en lille pige, var jeg lidt forelsket i ham, på sådan en sød måde.

Da mor og jeg mødte ham og moster i Kastrup kunne jeg godt se, at han var overrasket, han kunne næsten ikke få sine øjne væk fra mine bryster, og faktisk var det lige der, jeg bestemte mig for, at han skulle være min sexlærer.

I Ohio havde alle pigerne fortalt, hvordan de gav deres fyre handjobs og blowjobs i bilerne, men jeg kunne ikke rigtig finde ud af det, det var derfor jeg skulle bruge Onkel Jesper.

Onkel Jesper er selvfølgelig oldgammel, mindst 40, men han ser ret godt ud på sin måde. Han er høj, ikke fed, men han har muskler, og så har han sådan noget lækkert brunt hår, der kun er en lille smule gråt.

Efter han havde lært mig at sutte pik, var jeg ret sikker på, at han skulle lære mig mere, men jeg måtte nok vente lidt. Vimse lidt mere rundt i trusser og bare patter, mens han blev mere og mere liderlig.

Nicolaj var en kedelig dreng. Han ville hele tiden gramse og stikke sine fingre op i mig, men han var kluntet og usikker, han anede ikke, hvad han gjorde.

Hvis ikke det var fordi, jeg kunne se, at Onkel Jesper var misundelig på ham, så var han blevet dumpet, med det samme.

Det havde været superfedt at sutte pik på Onkel Jesper. Da jeg prøvede det i Ohio, syntes jeg bare det var underligt, men med Onkel Jesper var jeg blevet helt våd og varm i kussen, underligt, for han havde ikke rørt den eller noget andet end mit hoved og min mund.

Jeg besluttede mig for at vente i præcis ti dage, før næste time i sexskolen. Han fik hele turen, med tangatrusser, bare bryster og lillepigeøjne.

I starten ville han slet ikke kigge på mig, han kiggede væk, men efter et par dage, kunne han ikke styre sig, jeg kunne mærke hans øjne, hver gang jeg ikke kunne se ham, og hvis jeg vendte mig hurtigt, kunne jeg se hans hoved dreje endnu hurtigere væk.

Flere gange mens vi gik hjemme om formiddagen hørte jeg ham gå på toilettet og onanere, en gang kiggede jeg ud gennem nøglehullet, helt stille, og så ham komme i sin hånd, det var vildt, men også lidt liderligt.

Selv onanerede jeg hver aften, nogen gange to, så hele huset må have lugtet vildt af hormoner, men hverken mor eller moster opdagede noget.

- Det er godt at se, at du kommer så godt ud af det med din onkel, sagde min mor, nu forstyrrer du vel ikke når han arbejder?

Få sex i dag

Hun skulle bare vide, gamle snerpe.

På den dag, jeg havde besluttet at få næste time, gjorde jeg som sidst: Gik ind til ham på kontoret, tog lillepigestemmen på og sagde:

- Onkel Jesper, ved du hvad?

- Nej, hvad Vanja?

- Nicolaj er helt vild med at få suttet pik, og han kan også godt lide at komme i munden på mig.

Det var den rene løgn, jeg havde aet Nicolaj lidt på pikken, uden på bukserne, det var alt.

Onkel Jesper blev vild i blikket.

- Det, det, det var da godt, det er jeg glad for at høre.

Gu' var han ej, han var jaloux, pisse-jaloux.

- Men han vil altså mere, han vil også kneppe mig rigtig, men jeg ved ikke.

- Ved ikke hvad?, spurgte Onkel Jesper.

- Han har jo ikke prøvet det før, og det har jeg heller ikke, så jeg ved ikke, om vi kan finde ud af det, kan du ikke lære mig det?

Nu var han på den. Der var ikke noget han hellere ville, det kunne jeg se, men turde han?

- Nej, nu må det være nok, det andet var slemt nok, men det her, der er jo incest.

- Næ, for vi er ikke i familie, ikke genetisk, fortalte jeg ham.

- Og så er det ikke incest, det er når man er bror og søster eller far og datter, vi kender bare hindanden.

- Jeg tror altså ikke, det er en god idé, sagde Onkel jesper, mens hans øjne gled ned til mine bryster.

Jeg havde en alt for lille top på, så mine bryster faldt næsten ud af den, og før jeg var gået ind på hans kontor, havde jeg nevet mig i brystvorterne, så de strittede gennem stoffet.

- Kom nu, du behøver ikke være bange for at det skal gøre ondt, jeg har prøvet at stikke noget op selv.

Det havde jeg også, først et stearinlys og de næste gange en lille agurk, der havde sprængt min jomfruhinde. Det havde gjort lidt ondt, men også været spændende, især anden og tredie gang.

- Hvad siger du?

Onkel Jesper var blevet helt rød i hovedet, og hans pik bulede hans shorts helt vildt.

- Jeg har haft noget oppe i kussen, så du kan godt være der. Kom nu, jeg vil så gerne lære det.

Da jeg nævnte, at jeg havde haft noget oppe i kussen, kunne jeg se at han blev vild, dét overtalte ham mere end mine ord, dét og mine store bryster og strittende brystvorter.

Onkel Jesper rejste sig op og tog mig ind i hans og mosters soveværelse.

- Hvis du virkelig vil bolle, så har vi et problem, jeg har ingen kondomer, vi bruger pillen, fortalte han.

- Det er ok, sagde jeg, jeg har brugt p-piller i et halvt år, svarede jeg og kiggede på hans stive pik, der næsten vred hans stramme shorts af.

Mere behøvede jeg ikke sige, han tog fat i mine skuldre og kyssede mig, hans tunge gled langt ind i munden på mig, og min i hans.

Jeg lod min ene hånd glide ned i hans shorts og tog fat om hans pik, han gispede og trak min top af. Onkel Jesper bøjede sig ned og lod den en af mine brystvorter slippe ind i sin varme mund, det var dejligt, så dejligt at jeg blev våd mellem benene.

Han rettede sig op og kiggede mig i øjnene.

- Er du sikker, hviskede han hæst.

- Ja, bol mig.

Det var nok. Han lagde mig ned på sengen, på ryggen og trak mine trusser af mig, så tog han sit eget tøj af og spredte mine ben.

- Først skal du varmes lidt op.

Han lagde sit hoved ned mellem mine ben, og lod sin tunge glide hen over min kusseåbning. Hurtigt fandt han min klit og begyndte at mase sin tunge mod den, det var helt vildt.

Hele min krop begyndte at snurre, og jeg begyndte at vride mig under hans behandling, han blev ved med at slikke min klit, og lod så sin pegefinger glide lidt op i min våde kusse, han drejede hånden, hans håndflade vendte opad, og så bøjede han sin finger.

Det var endnu vildere, jeg begyndte at klynke og blev helt varm over hele kroppen. Hans anden hånd gled op over min mave, hev fat i mit ene bryst og han begyndte at nive mig i brystvorten, det gjorde lidt ondt, men meget godt.

Onkel Jesper satte sig på knæ mellem mine spredte ben og kiggede ned på mig.

- Din lille liderlige tøs, vil du have pik?

- Ja, din pik, Onkel Jesper, gispede jeg.

Han trak sin pegefinger ud af min kusse, og stak istedet sin tommeltot helt op i mig. Den anden tommeltot begyndte at massere min klit. Det smaskede for vildt fra min kusse, og hele verden forsvandt for mig, der var kun min kusse og onkel Jespers to vidunderlige fingre, pludselig følte jeg, at jeg skulle tisse og prøvede at trække mig væk, men Onkel Jesper holdt mig fast og sagde:

- Tag det roligt, det er bare en orgasme, nyd den.

Orgasmen rullede ind over mig, og det blev sort for mine øjne, mens en lystbølge rullede ind over mig.

Da jeg kom til mig selv, sad Onkel Jesper overskrævs på mig, hans pik lå mellem mine patter, og han kiggede på mig, med et grin i hele hovedet.

- Var det godt, rigtig godt?, spurgte han.

- Mere, gispede jeg.

- Først lidt til mig, jeg vil kneppe dine smukke store patter, svarede Onkel Jesper.

Han spyttede i sin hånd, smurte spyttet på sin pik og klemte mine patter sammen om pikken.

Langsomt begyndte han at kneppe mig mellem patterne, det var ikke så godt som før, slet ikke, men det var frækt, især når jeg kiggede op på hans himmelvendte øjne og hørte ham stønne vildt.

- Kraftedeme, jeg kan to gange idag, sagde han, og så kom han, lige mellem patterne på mig, varmt, lidt klistret og meget frækt. Han rettede sig lidt op og stak sin pik ind i munden på mig, og jeg suttede ham ren.

- Lad os tage et bad, så kan jeg igen, så bliver det endnu bedre, lovede han.

I brusebadet vaskede jeg først hans pik, og så smurte han mine bryster ind i sæbe og skyllede dem langsom rene, jeg begyndte at blive våd i kussen igen, og hans pik, der var blevet slap i min mund før, rejste sig igen.

Tilbage i sengen sagde han, at jeg skulle ligge på alle fire med røven mod ham, han satte sig på knæ bag mig, og begyndte at massere først mine balder, og så min klit.

Snart stønnede jeg igen og benene begyndte at ryste under mig. Jeg lagde mig ned på albuer og knæ, hvilede mit hoved på mosters pude, og stak røven lige i vejret.

- Nu får du den, er du klar?

- Ja, giv mig den, knep mig.

Først stak han bare lidt af sin pik ind. Det spændte i min kusse, men da han begyndte at massere min klit igen, slappede jeg af og han gled halvt ind i mig.

Det var ikke som et stearinlys eller en agurk. Hans pik var varm, næsten brændende i min fisse, og jeg ville have mere.

Jeg skubbede røven bagud, og hele hans pik gled op i mig. Han tog fat om mine hofter, og pressede sig helt i bund.

Smerte, lidt smerte, og rigtig meget varme og liderlighed.

Forsigtig begyndte Onkel Jesper at føre sin pik ind og ud af min våde, varme fisse. Jeg kunne høre det smaske, nogen gange næsten give pruttelyde, men snart faldt jeg ned i orgasmehullet igen.

Onkel Jesper blev ved, jeg kunne næsten ikke holde mig oprejst, men han holdt mig i et jerngrab, mens han vildere og vildere pumpede løs i min kusse, igen kom jeg, og nu kunne jeg høre ham råbe.

- Jeg kommer, jeg kommer, jeg kommer.....

I takt til sine vilde stød råbte han, og pludselig råbte han mit navn...

- VANJA

...og fyldte min kusse med sin sæd.

To gange mere stødte han sin stive pik helt i bund, og så stoppde han, holdt mig hårdt og sank så langsom sammen over min ryg.

Stlle og roligt kunne jeg mærke hans pik blive slappere og slappere i min kusse, og hans sæd langsomt glide ud af min kusse og ned af mit lår.

Til sidst gled han sidelæns ud af mig, rullede om på ryggen og sukkede:

- Din lille luder, fik du hvad du ville?

Jeg gav ham et kys, på kinden, hoppede ud af sengen, kiggede ned på den pludselig 10 år ældre mand, og svarede:

Ja tak, vi ses, og skred ud af moster og Onkel Jespers soveværelse, mens hans sæd stadig gled ned af mit ben.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.