BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg skal fortælle jer historien om et forbudt forhold. Den startede for nogle år tilbage. Jeg er en familiefar på 42 år, jeg har en smuk kone , Trine, samt to teenagebørn. Sofia på 15 og Emil på 16. Min kone og jeg har altid haft en godt sexliv. Jalousi har aldrig været en del af vores forhold, og vi har altid været meget fri og åbne omkring vores seksualitet. Hun har langt sort hår, brune øjne. Hendes bryster er velformede b-skåls bryster, hendes mave er flad og med sin veltrimmede kusse ligner hun bestemt ikke en kvinde på 41. Sofia er også meget smuk, men helt lys både i hud-og hårfarve.

Vi skulle af sted på charterferie til det græske ø-hav. Emil ville hellere blive hjemme og feste igennem med vennerne, og vi indså hurtigt at det ikke gav mening at tvinge ham til at tage med.

SEX I DAG?

Vi ankom til vore hotel om aftenen hvor vi blev vel modtaget af ejerne. Vi havde fået en hotellejlighed, hvor Trine og jeg havde et soveværelse og hvor Sofia havde et værelse for sig selv. Vi blev enige om at gå i seng alle sammen, udmattede efter den lange rejse. Sofia sagde godnat og gik ind på sit eget værelse. Hun var virkeligt begyndt at få former, og det var svært, selv som far, at lade være med at lade øjnene glide ned over hendes smalle stramme røv, når hun tullede rundt i sine g-strengstrusser.

Jeg satte mig ind på sengen og ventede på min kone. Trine kom ind i soveværelset. Hun var tændt kunne jeg se på hende. Hun trak sin sorte sommer kjole af og sod foran mig i sine sorte trusser og bh. Hun var et syn for guder. Hun kravlede som en kat på alle fire op i mellem mine ben mens hun slikkede sig om munden. Jeg vil smage din store pik, Niels sagde hun med en kælen stemme. Hun kunne altid tænde mig på den måde. Hun trak lagnet til side, og min pik lå halvstiv til den ene side. Hun startede med at slikke mine nosser. Pikken rejste sig omgående. Hun trak forhuden tilbage og lod sin tunge danse henover mit pikhoved. Langsomt tog hun den i munden. Hun kunne kun lige akkurat have hovedet i munden. Hendes højre hånd var nede i skridtet på hende selv. Hun suttede intenst på min pik, og jeg var meget optaget af hvad hun gjorde, og havde i første omgang ikke set at Sofia stod i døren, lidt skjult i en skygge og så alt. Trine lå med røven i vejret, og skråt bagved stod Sofia, så Trine anede ikke at vi blev beluret.

Da jeg så at Sofia stod der skulle jeg lige til at stoppe Trine. Men i samme øjeblik smilede Sofia til mig og jeg kunne se at hun nød forestillingen. Hun lod sin hånd glide ned til sin jomfruelige kusse, og for første gang nogensinde så jeg min 15-årige datter stå og onanere, mens hun liderligt kiggede på hendes fars pik der fik et blowjob.

Trine begyndte at stønne højt og hendes orgasme var lige på trapperne. Det var mere end jeg kunne holde til. For øjnene af min teenagedatter fyldte jeg min kones mund op med fed sperm, mens hun i et hvin kom med sin egen orgasme. Efter at have sundet mig et par sekunder så jeg at Sofia var forsvundet. Trine og jeg lagde os ligeledes til at sove. Jeg blev lidt efter ramt af dårlig samvittighed over at være blevet så tændt over ar se min datter onanere. Men jeg trøstede mig selv ved at tænke på at hun jo selv havde haft lyst.

Næste dag havde vi lejet en bil. Trine, som er historisk interesseret ville gerne se nogle ruiner et eller andet sted, og Sofia og jeg blev sat af undervejs på en strand noget væk fra de turistede områder. Det var udenfor sæsonen så stranden var nærmest øde. Trine ville hente os igen kl 17.

Sofia og jeg sagde ikke noget til hinanden , men fandt et lille stykke strand der lå ugenert mellem to klippefremspring. Der var langt hen til de andre mennesker på stranden, og når man lå ned kunne de ikke se noget pga klipperne.

Var det godt igår sagde Sofia pludseligt mens hun kiggede på mig med et smil. Ja svarede jeg. Men det var forkert af mig ikke at stoppe da jeg så dig. Hmm sagde hun, Du kunne vel lide det det kunne jeg i hvert fald. Jeg var chokeret. Min 15-årige datter fik det samme glimt i øjet som hendes mor får, når hun er liderlig. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. Mine badebukser afslørede desværre at jeg ikke var upåvirket af situationen. Jeg vil prøve at sutte på den ligesom mor sagde hun og pegede på mine badebukser. Ikke tale om sagde jeg. Jeg er din far det gør man ikke. Det lød ikke overbevisende. Hvis ikke jeg må så fortæller jeg mor at du var hende utro for to år siden med Anette. Endnu en gang var jeg chokeret hun kendte åbenbart til mit eneste sidespring nogensinde.

Ok sagde jeg, jeg havde givet op. Jeg lagde mig på ryggen og lod hende komme til. Hun trak mine badebukser af og min pik svirpede op i hendes ansigt. Den er godt nok stor den er udbrød hun med fryd i stemmen. Hun tog den i munden først prøvende senere krævende. Jeg havde nu hengivet mig selv helt til situationen. Jeg bad hende tage sine badetrusser af. Hun afslørede en fuldstændig glat mis. Vi lagde os nu i en 69\'er. Jeg slikkede hendes unge, glatte fisse og der gik ikke længe før hun rystende som espeløv fik sin første orgasme. Jeg kunne ikke holde længere og med et brøl fyldte jeg hendes ansigt og mund op med sperm. Hun slikkede den ren som hun havde set sin mor gøre dagen før. Min pik ville dog ikke lægge sig. Sofia, nu er det blevet min tur til at bestemme læg dig ned på ryggen og spred benene.. Hun gjorde som jeg sagde. Nu skal du have pik sagde jeg blidt til hende, mens jeg strøg hende over håret.

Ja far vil du ikke nok men du må være forsigtig .. . Jeg placerede mit store pikhoved udfor hendes glatte åbning og pressede den langsomt ind. Hun pev lidt i en blanding af smerte og nydelse. Jeg begyndte stille og roligt at arbejde frem og tilbage i et langsomt tempo. Der gik ikke mange øjeblikke før hun fik sin næste orgasme.

Her lå jeg og kneppede min teenagedatter sønder og sammen. Hun mødte mine øjne med et smil og trak mit hoved ned til sig og gave mig et dybt tungekys. Jeg satte hende op på alle fire og tog hende bagfra. Jeg havde hendes smukke stramme teenagerøv i mellem mine hænder. Hun begyndte igen at klynke og i næste nu kom hun i en bragende orgasme. Det var mere end jeg kunne klare. Jeg kunne mærke orgasmen komme, og trak mig ud af hende med det samme. Jeg kom i store tykke stråler ud over hendes baller og ryg. Vi sank sammen ved siden af hinanden.

Hun kiggede smilende på mig: Der udnyttede jeg dig vist lidt, Far?. Ja det gjorde du vist smilede jeg kærligt tilbage. Det var godt nok dejligt, sukkede hun, det er vore lille hemmelighed ikke ?. Det er det, sagde jeg. Vi blev enige om aldrig at fortælle det til nogen. Det viste sig ikke at blive sidste gang men det er en anden historie.

Kl 17 kom Trine ned på stranden. Hun kiggede undersøgende på os begge. Fik du overtalt ham? sagde hun til Sofia. Ja svarede Sofia nonchalant tilbage. Trine så på mig med et undskyldende blik. Har I to finker planlagt det her spurgte jeg med et overrasket smil på. Ja sagde Trine, Sofia ville gerne prøve sex med en rigtigt mand og så spurgte hun mig om råd. Jeg foreslog hende at prøve din dejlige skønne pik.. Jeg var meget overrasket og glad. Trine og Sofia tog mig under hver sin arm, og vi gik op til bilen fnisende og glade.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 71 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.