Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er 40 år gammel og elsker at gå ned i køkkenet om natten og onanere, når min hustru sover. Denne lørdag nat var jeg også gået ned i køkkenet. Jeg sad og så på en smuk ung pige i Se & Hør, samtidigt med at jeg onanerede.

Klokken var 04. 30 og jeg hørte ikke, hvad der skete omkring mig. Pludselig er der en der lægger sin hånd på min skulder, jeg farer sammen og stemmen siger " Nej - Nej ! Fortsæt bare - det ser dejligt ud.
Den er sku stor !!" Det var hendes datter, min steddatter på 19 år, der var kommet hjem fra byen. Jeg kunne se, at hun var halvberuset. "Hygger du dig gamle ?" Spurgte hun.
Jeg blev virkelig flov og brødbetynget. Jeg skyndte mig at dække den til, men hun blev ved - "Fortsæt nu - ellers sladrer jeg til mor i morgen !!" Jeg spurgte hende, om hun virkelig mente, at jeg skulle fortsætte ?? "Ja - Selvfølgelig skal du det" Sagde hun.

Jeg trak morgenkåben tilside og den stod stadig lige op i luften. Hun satte sig ned på stolen ved siden af mig og kiggede, mens jeg fortsatte mit forehavende.
Hun havde en lille yndig top på, som viste lidt maveskind og et par sorte bukser. Pludselig sagde hun "Nu sidder jeg og bliver våd !!" "Jeg var sammen med en fyr i aften, hvor jeg troede, at han ville tage mig med hjem og kneppe mig - men pludselig var han bare skidefuld - Så tog jeg en taxa hjem". Nå, sagde jeg - det var da ærgerligt !! "Ja " Sagde hun, "Men jeg stod udenfor og så på dig - Det tændte mig, Derfor gik jeg ind". Pludselig sagde hun ,at hun ville gå ind og skifte til morgenkåbe !! Hold da kæft, hvor var jeg tændt !! Hun kom tilbage et øjeblik efter og satte sig ned igen ! "Vil du se en smuk pige IRL ??" Spurgte hun Jeg kunne ikke svare - var bare tør i munden ! Hun åbnede sin morgenkåbe og åbenbarede et par lækre små bryster og en kusse, der havde en flot mørk behåring. Jeg sank mit spyt !! Hun bøjede sig fremover og tog min pik i hånden.

Begyndte at køre frem og tilbage - Det var utroligt dejligt ! "Har du lyst til at slikke mig?" Spurgte hun.
Jeg svarede ikke. men gled bare langsomt ned på knæ og skildte hendes ben. Den var utrolig smuk. Jeg slikkede og legede med den i lang tid. Hun stønnede og nød det. Pludselig tog hun fat i mit hår og trak mig op i stolen igen. Hun skrevede ind over mig og gled ned over pikken. Den gled ind i hende og hun begyndte at arbejde. Jeg kunne mærke, at jeg var tændt og snart ville komme. Hun begyndte at onanere samtidigt med at hun arbejdede. Så kom jeg i store sprøjt op i hende.
Hun kom ikke med. Bagefter slikkede jeg hende, mens jeg brugte en finger oppe i hende indtil hun fik orgasme. Hun sad stadig på stolen - "Nu hænger du på mig !" Sagde hun. Glæden var helt på min side!!

Forstå det hvem der kan!!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 69 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.