BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg er en gift mand på 41 år, og konen og jeg blev kærester i en meget tidlig alder og fik også barn i en meget tidlig alder.

Nå men som sagt så har en pige, hun var lige fyldt 16 år, da episoden skete. Først vil jeg lige introducere lidt om min datter. Hun er smuk, mørk håret og har altid elsket at svømme, hvilket også gør at hun har en velproportioneret krop, af hendes alder er hun rimeligt veludviklet, hun har relativt bryster af sin alder, men hendes krop er stadig ikke helt udviklet. Hun er glad for det meste og har et par gode veninder hun ofte ses med, jeg har endnu ikke set hende med en fyr, hvilket har fået mig til at tænke på, om hun er til piger, men det kan også bare være at hun ikke har mødt den rette endnu.

SEX I DAG?

Det sidste ½ – 1 år havde hun stort set skiftet hele hendes garderobe ud med nyt tøj, førhen var det meget mere sød pige tøj hun gik i, men nu var det blevet skiftet ud med tøj som gjorde sit bedste for at provokere sin far og mor, hvilket i hendes tilfælde betød så minimalt tøj som muligt. Førhen ville hun altid rende rundt i pæne trusser og en bh hvis hun var kommet ud af badet om morgenen, nu var bh’en dumpet og hun rendte rundt i en lille g-streng. Jeg havde kommenteret at hun havde smidt bh’en og g-strengen og at det måske kunne virke lidt udfordrende på nogen.

Det var tilsyneladende et dårligt valg at sige det, for hun var sur på mig en hel uge efter. Jeg havde lært at acceptere at hun havde skiftet stilen ud og nød at se min datters smukke udvikling, havde jeg været en fyr i nærheden af hendes alder, så ville jeg have sværmet om hende som en bi.

Nå men det var ikke kun hendes undertøj der var skiftet ud, de pæne kjoler var skiftet ud med meget korte nederdele, og de lange tækkelige trøjer og t-shirts var skiftet ud med gennemsigtige tætsiddende toppe, som viste hendes smukke maveskind frem også. Havde hun bukser på, så var det som regel meget gennemsigtige og tætsiddende yoga bukser, der absolut intet holdt skjult – lad mig sige det sådan, man kunne nemt se hendes g-streng gennem bukserne.

Min kone skulle efter planen på kursus i København i en uge, så mig Katja skulle være alene hjemme. En af hendes veninder – Ida – skulle bo sammen med hende i de næste dage, Katja gik i klasse med Ida og de gik til svømning sammen og havde tilsyneladende taget samme tøjstil til sig.

Den sidste uges tid inden, var det som om at Katja ville udfordre grænserne yderligere, hvilket nok ikke er så unormalt med teenagere. Men uanset årsagen, så var hun begyndt at gå i bad to gange om dagen og kom altid ud nøgen, hvilket gav mig rig mulighed for at se hvordan hun så ud for neden. Hun var helt glatbarberet og hendes ung pige fisse så indbydende og stram ud, jeg tænkte at der sikkert var en heldig dreng eller pige der måske allerede havde haft fornøjelse af den – for smuk det var hun.

Det var ikke kun det at hun gik ud af badet nøgen der var forandret, om aftenen når vi sad i sofaen så skete det flere gange at hun “ikke lige gad” tage tøj på efter bad og smed sig bare i sofaen med et tæppe omkring sig, som ofte “blev for varmt” og tog det derfor af. Det var meget tydeligt at hun ville se min reaktion på hendes nøgenhed, men jeg undlod at nævne noget og lod som ingenting.

I praksis betød det at jeg kunne tage hjem en dag tidligere, jeg ville lige tage en overnatning mere med, nu var den ligesom betalt, men så ville jeg køre hjem tidligt næste morgen for at få det meste ud af dagen.

Jeg kørte til bageren og var hjemme igen kl 830 var jeg hjemme igen, og havde parkeret Teslaen. Jeg gik indenfor men kunne ikke se eller høre,at der var nogen hjemme, så jeg formodede at de sov

Jeg skiftede til noget mere afslappet tøj og hoppede i et par shorts, smed skjorten og satte kaffe over og gik udenfor og satte mig. Vejret var skønt, og jeg nød, at der lige var et par ekstra dag at holde fri i.

Knap 20 min efter at jeg var kommet hjem, kunne jeg høre at der var nogen på vej ud på terrassen hvor jeg sad.

Katja og veninden Ida, kom ud på terrassen, jeg tror ikke de havde opdaget at jeg var kommet, for de blev ret overrasket over at se mig. Jeg blev også ret overrasket over at se dem, for de rendte begge rundt nøgne.

Jeg undskylder, at jeg ikke lige havde banket på eller på anden vis lige gjort opmærksom på mig selv, så ville I kunne nå at komme i tøjet.

Hvis Katja havde været flov eller fortørnet over at jeg havde set dem nøgne, så skjulte hun det godt, for der var ingen tegn på det. Ida derimod så en lille smule flov ud, men holdt skansen og prøvede at se upåvirket ud.

Katja sagde, “hej far, vi regnede ikke lige med at du kom allerede i dag. Det er så varmt for tiden både ude og inde, så jeg har ikke haft tøj på siden du tog af sted og da Ida. kom smed hun også tøjet.” Jeg kunne se at Ida rødmede lidt, men jeg lod som ingenting og svarede “jamen det er da dejligt at I har hygget jer og drak en tår mere af mit kaffe”

Katja sagde, “nu har du jo set os begge uden tøj, kan vi ikke bare få lov til at fortsætte på den måde?”

For mig er det fint, svarede jeg, men er det ok med dig Ida?

Jeg kunne ikke lade være med at tage et skjult kig på Ida s krop, hun var ligesom min datter utrolig velproportioneret, hun havde lidt mindre bryster og var i det hele taget lidt mindre udviklet, hun var jo også ½ år yngre, så måske var det årsagen. Hun barberede sig også forneden, der var ikke så meget som et dun at se på hendes unge fisse.

Ida svarede at det ville hun faktisk gerne, bare jeg ikke fortalte hendes forældre det.

Det er ok med mig, jeg fortæller intet sagde jeg – i virkeligheden ville det aldrig ske, for hvad ville hendes forældre sige til at en mand på 41 har deres nøgne datter på 15 til at rende rundt i hans hjem.

Jeg havde ligget i sol stolen og var faldet i søvn og vågnede først en time senere, lidt søvndrukken åbnede jeg øjnene og så at min datter og Ida lå på et tæppe ikke så langt fra hvor jeg sad. De lå begge på maven med meget spredte ben, hvilket gjorde at der var god udsigt til både deres røv og fisse.

Jeg havde ikke på noget tidspunkt tænkt at jeg ville tænde på så unge piger, og da slet ikke min datter, men sandheden var at det var et utroligt frækt at se på.

Deres røv glinsede lidt af sved, og der var sved dråber mellem balderne på dem begge, ligesom deres fisse også glinsede af sved.

Jeg prøvede at lade som ingenting, hentede en bog og satte mig igen med en ny kop kaffe. Udsigten var stadig den samme, og jeg kunne ikke lade være med at smugkigge i ny og næ.katja, som konstant prøvede at flytte grænserne, rykkede lidt på sig, og jeg kunne se at hun nu lod en finger lege med sin fisse, det så diskret ud, men alligevel var det også ret tydeligt. Hun lå på armen, mens fingrene lige kunne komme i forbindelse med hendes fisse, og hun lå og nulrede sin klitoris.

Stille og roligt blev hendes bevægelser på klitoris kombineret med, at hun lod en finger trænge op i sig selv. Hvad pokker havde den tøs gang i, jeg måtte have en snak med hende, men lige nu nød jeg bare synet.

Efter lidt tid så det ud til at Katja kom i en orgasme, og hun flyttede overraskende nu fokus over på Ida. Hun lod en hånd røre Ida s balder, og lod en finger glide ned mellem dem ned til hendes fisse, hun begyndte at lege med Ida s fisse, og jeg kunne høre et svagt støn fra hende.

Lidt efter lidt kunne jeg se at Katja deciderede finger kneppet hende lige for næsen af mig. Jeg troede egentlig bare de var i liderlighedens vold og ikke ænsede at jeg var der, men efter at min datter havde givet sin veninde orgasme, vendte Katja sig om og kiggede mig direkte i øjnene, hun slikkede sig om munden og på fingrene, hun sagde intet, men det var tydeligt at hun vidste at jeg havde set alt – og det tændte hende.

Jeg lod igen som ingenting, jeg ville ikke lade mig påvirke af min datters adfærd, selv om jeg måtte indrømme at jeg var blevet ret tændt af synet.

Jeg læste videre i min bog, læste lidt nyheder på telefonen og fik i det hele taget bare slappet godt af.

Ved aftenstid tog jeg mig et bad for at køle lidt ned og hoppede i et par løsthængende hør shorts. Jeg havde ikke taget underbukser på under, det var så varmt og når pigerne kunne gå helt nøgne rundt, så kunne jeg vel også bare gå i shorts i mit eget hjem.

Pigerne var lige kommet ind og havde taget et hurtigt bad under bruseren og kom over til mig. Vil du ikke godt smøre os ind i noget lindrende olie på vores solbrune kroppe?

Jeg kunne ikke helt se hvorfor de ikke selv kunne gøre det, men gav efter og hentede en god olie som også lindrede lidt.

Jeg begyndte med at smøre Ida s krop, jeg gjorde mit bedste for ikke at virke som en pervers gammel stodder. Jeg masserede hendes arme ind i olie, så hendes ryg og nakke, efterfølgende tog jeg hendes ben og standsede, inden jeg nåede dem til det mere prekære område. Også balderne sagde både Ida og Katja, hvilket gjorde at jeg naturligvis også måtte give den olie. Jeg masserede stille og roligt hendes balder, og undlod at trænge for meget ned i sprækken.

Ida sagde, uha der er kommet olie ned mellem mine balder vil du ikke lige massere det ind også. Jeg prøvede at massere hende i sprækken så blidt som muligt og så gentleman agtigt som muligt, men jeg kunne ikke stå for fristelsen til at lade en finger glide ned til hendes fisse og op over hendes forbudte røvhul. Jeg gjorde det to gange og sagde nu er du klar, så er det Katja s tur – Ida protesterede lidt, men jeg holdt fast i at det var Katja s tur nu.

Katja fik også masseret olie ind på arme, ryg og ben som Ida og denne gang masserede jeg olie på hendes balder med det samme. Der er ikke nok olie på far, du river huden lidt, sagde hun, Ida, vil du hælde lidt olie på mine balder.

Ida hældte noget af olien på Katja s balder og det var næsten som om at hun med vilje fik hældt rigeligt på og så meget som muligt mellem hendes balder.

Jeg masserede olien ind i min datters balder og undlod at massere hende mellem balderne, men det var Katja slet ikke tilfreds med. Jeg er jo fyldt med olie mellem balderne, masser det lige ud.

Jeg begyndte at massere min datters balder og ikke mindst sprækken mellem balderne, olien var ganske rigtig ud over det hele og gled ned mellem hendes ben og til fissen.

Få sex i dag

Jeg masserede stille og roligt det meste ind, men igen kunne jeg ikke stå for fristelsen og lod en finger glide ned over hendes fisse og op til røven. Katja sagde, du må godt lige tage noget mere af det olie der var dernede. Jeg vidste at det var forkert, men jeg var liderlig så jeg lod igen fingrene glide ned til hendes fisse og op til røven og gentog det flere gange. Jeg lod prøvende en finger trænge op i fissen på hende den fjerde gang og trak den ud igen og lod den glide op til hendes røvhul hvor jeg lod fingerspidsen presse lidt mod hendes forbudte hul.

Katja stønnede svagt, der er mere olie dernede – gør det lige et par gange mere.

Min hjerne var helt slået fra nu og jeg lod de næste par gange to fingre trænge helt op i min datters fisse, og en finger trængte halvt op i hendes røv.

Hun stønnede af liderlighed, og var det ikke fordi at Ida havde hostet, så tror jeg at jeg havde fortsat mit foretagende, men jeg blev vækket til virkeligheden og sagde til dem at nu var de smurt ind.

Jeg var nu kommet lidt til mig selv og prøvede at ignorere hvad jeg lige havde gjort. Pigerne sagde blot tak og Katja kyssede mig på kinden og til min store overraskelse gjorde Ida det samme.

Jeg gik ud for at lave lidt mad til os og prøvede at få tankerne væk fra det der lige var sket. Pigerne havde jo virket ok med det, så det var nok også ok – fik jeg overbevist mig selv om.

Vi spiste i sofaen og sad og så lidt sjove FILM fra Youtube, hvilket vi alle havde det sjovt med.

Lidt senere på aftenen

Jeg havde åbnet en flaske rose vin for lige at køle lidt ned, og Katja havde spurgt om de måtte få et glas også. Jeg tænkte at det nok var ok, jeg vidste at de også havde fået et enkelt glas af og til hos Ida s forældre.

Lidt hen af aftenen sad vi og så en film, og flasken med rose var tom, jeg havde kun fået et glas, så det måtte være pigerne der havde sneget sig til flere glas.

Pigerne lå op ad hinanden mens vi så film, de var stadig nøgne og det virkede til at de var blevet lidt små fulde, de fulgte helt sikkert ikke så meget med i filmen mere.

Ida sad i et af hjørnerne i sofaen og Katja sad op af Ida, de fniste og fjantede, og Ida var begyndt at røre ved Katja s bryster.

Jeg sad selv i den anden side af sofaen og havde fuld udsigt til hvad de lavede.

Katja var blevet tændt af Ida s leg med hendes bryster, og lå nu og legede med sin fisse, helt uden skam og uden at skjule det.

Jeg rømmede mig, for ligesom at gøre opmærksom på mig selv, men Katja svarede bare “Du kan jo li det du ser, og du ville garanteret gerne have din stive pik oppe i mig”

Hun havde ret, men jeg prøvede at lade som ingenting og sagde, at det ikke var så godt, at de lige gjorde det her, det var bedre at gøre det på hendes værelse.

Katja ignorerede mig og sagde, jeg bor her også og har lyst til at gøre det her.

Katja s fisse glinsede af liderlighed og min pik kunne nærmest ikke være i bukserne.

Tag de shorts af, sagde Ida – jeg var overrasket over at hun blandede sig, men jeg var så liderlig at jeg bare gjorde som hun befalede.

Jeg sad nu med stiv pik foran min datter og hendes veninde. Kom og knep mig, sagde Katja – jeg vil mærke din pik oppe i mig.

Hjernen var helt frakoblet og jeg bevægede mig over til Katja og hamrede min pik op i hende, jeg var så liderlig, at jeg bare kneppede hendes utrolig stramme fisse og var tæt på at komme. Katja sagde kom oppe i mig, jeg var lige ved at give efter, men fik sagt til hende, du spiser vel p-pillerne – hvorefter Katja stønnede hmmm – og så kom der et nej det gør jeg ikke kom oppe i mig. Hun bevægede sit underliv op og ned af mig, inden jeg kunne trække mig ud af hende, det resulterede i at jeg skød hele min ladning op i min datter, som ikke brugte p-piller.

Min hjerne var så småt begyndt at komme tilbage, og det var ved at gå op for mig hvad jeg havde gjort.

Ida som nu ikke længere var i sofaen vendte sig mod mig og tog min slappe pik i munden og begyndte at sutte den, det fik mig til at glemme hvad jeg havde gjort igen, for hun suttede den stenhård igen.

Jeg vil også mærke din pik oppe i mig, hun satte sig over min pik og begyndte at ride mig i et højt tempo, indtil jeg skød min ladning oppe i hende.

Heldigvis blev ingen af dem gravide...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.