Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er fredag, en dejlig solskins dag. jeg kommer hjem fra en god dag på arbejde.

Jeg kommer hjem til at meget stille hus, jeg kan fornemme der ikke er mange hjemme.
Jeg siger hej ind igennem bryggerset. Du kommer ud og tager imod mig. Du ser dejlig ud, du har nogle meget tæt siddende bukser på og en ny corsage lignende top på der virkeligt løfter og fremhæver dine dejlige bryster.
Du giver mig et kys, og siger at ungerne bliver passet hos din mor og far til lørdag.

SEX I DAG?

Jeg kan fornemme at du vist ikke har helt rent mel i posen.
Du trækker mig ind i køkken og giver mig et krævende kys.
Du visker mig i øret, at nu skal vi have en hyggelig aften og jeg har at opfører mig ordentligt.

Du starter med at sende mig ud på badeværelset og tage mig en bad. "husk at du skal være glat når du kommer ud", siger du med et frækt glimt i øjet.
Jeg går ud på badeværelset og tager tøjet af, kan mærke at situationen påvirker mig, min pik begynde at dunke og bliver halvfed.

Jeg tænder vandet og og finder barbergrejet frem, og begynder at smøre barberskum omkring pikken og rundt om bollerne, jeg trækker på smilebåndet og tænker at du sagde helt glat.
Jeg kommer lidt mere skum i hånden og kører hånden grundigt mellem ballerne og kan mærke hvordan det kolde skum pirrer mit anus, min pik vokser så stor og hård.
Tager fat om min pik med den ene hånd mens den anden stadig smørre skume rundt mellem ballerne. Hånden kører blidt op og ned af pikken, mmm... det føles skønt.
Jeg tænker at jeg nok heller må stoppe og går igang med at barbere mig. Først omkring pikken, herefter bollerne og tilsidst mellem ballerne. Kan mærke hvordan min puls banker af ren liderlighed, ved tanken om hvad du har af planer.
Jeg får mig vasket grundigt med sæbe og skyller grundigt både sæbe og skum væk fra pik og røv, jeg kører en hånd mellem ballerne for at fjerne skumrester og kan mærke hvordan fingrene strejfer mit anus, mmm det føles skønt.
I en liderlig handling lader jeg forsigtigt en finger glide op i hullet, åh det føles skønt. Den anden hånd gnubber hårdere på piken mens min finger blidt knepper mit anus.

Få sex i dag

Jeg stopper for at gør mig færdig og går ud for at tørrer mig. Du hører at jeg er færdig og kommer ud med et stort smil. "blev du dejlig glat" spørger du frækt. Jeg får stille fremsagt en let ja. Du går hen og kysser mig blidt og bemærker den dejligt stive pik, og griber grådigt omkring den. "vend dig rundt og læn dig op af vasken" beordre du bestemt. Jeg gør som du befaler, jeg kan mærke hvordan dine fingre kører mellem mine baller, "mmm dejlig glat du er blevet" og lader en finger kærtegne mit anus.
Du tager lidt Glide creme som du har taget med ud og smøre mit hul godt til og forsigtigt kan jeg mærke hvordan du kører den lille buttplug op i mit anus. "den bliver siddende der, og nu tager du dit tøj på igen".
Kan mærke hvordan pluggen lækkert trykker blidt bag i, mens jeg tager tøj på, mmm min pik præ spermer allerede.

Vi går ud til bordet og begynder at gøre klar til aftensmad, du har i mellemtiden skiftet om til en dejlig let sommer kjole og du smiler mens du spørger mig om det føles godt med den lille buttplug, "den kilder så dejligt når jeg bevæger mig" får jeg sagt med en glad stemme, min store stive pik bekræfter udsagnet,
Du har gjort klar til et lækkert måltid med en god flaske rødvin til.
Vi får spist og snakket men vi får et glas rødvin, vi mærke begge hvordan vin bluser op i vores kinder og stemningen bliver mere løst.
Du kigger på mig og med øjne viser du at jeg skal kigge en tur underbordet. Jeg kigger under bordet, du sidder med meget spredte ben og viser at du ingen trusser har på.
Jeg skimte hvordan safterne driver fra din fisse og efterlader en plat på stolen under dig.
Du smiler frækt til mig da vi er færdige med at spise du be'r mig om at rydde af bordet og vaske op og jeg må endeligt ikke glemme at gøre stole du sad på ren, og sige til når jeg er færdig.
Du går mod soveværelset og jeg kan høre at du rumsterer.
Da opvasken er klaret går jeg hen til stolen, der ligger en pøl af dine safter. Jeg sætter mig på knæ og slikker det hele velfornøjet i mig.
Jeg giver besked som du ønskede. Du kalder mig ind i stuen hvor du sidder på sofaen iført din bundløse sort ouvert med et hofteholder sæt til der virkeligt fremhæver dine frodige former.

Du peger mod enden af bordet og beordre mig til at stille mig med ryggen mod dig.
Jeg stiller mig hen og mærke hvordan du rejser dig og kommer hen til mig bagfra, dine arme kæler om mine skuldre og ned af armene mod min mave. Du trækker forsigtigt men bestemt mine t-shirt op og hovedet på mig og smider den på gulvet. Dine hænder gilder om på min brystekaster og kæler blidt for mine brystvorter, langsomt glider de videre ned mod mine bukser som du i et snuptag får åbnet og langsomt trækker ned om benene på mig så jeg kan stige ud af dem. Hele min krop sitre af kulde gys, ved hver en berøring du laver på min hud. Du omfavner mig bagfra og lader den ene hånd glide ned i mine underbukser og griber omkring min store stive pik, alt i mens den anden hånd finder vej om til ballerne hvor du blidt trykker på pluggen, som efter hånden har siddet så længe at jeg nær havde glemt den var der. De små ryk på pluggen, sender dejlige stød rundt i kroppen.

Du trækker hurtigt mine underbukser af mig, du rækker mig en g-streng trusse, "den egne sig sgu nok bedre til en tøs som dig" udbryder du. Jeg trækker i trusserne og mærker hvordan strengen presser mod pluggen.
"På Knæ" siger du kommanderende. Jeg knæler med ryggen mod dig, og mærker hvordan du med den fod mod min ryg skubber mig frem så jeg falder frem på alle fire. Du går på knæ bag mig og spreder mine ben med dine hænder. Du trækker forsigtigt pluggen ud af min røv, det sidste rykker du hurtigt ud mens du giver mig et fast klask i røven "ÅH" stønner jeg højt.
Jeg kan hører du roder med et eller andet og går lidt frem og tilbage, men jeg står der på alle fire med røven blottet.
Du kommer hen og sætter dig bag mig, glider streng væk fra min røv, jeg kan nu mærke at du smører mit anus ind i kold glidecreme. Du sætter noget for mit stramme hul, det viser sig at være en mellem store butt plug. Du presser forsigtigt pluggen mod min røv som dejligt langsomt udvider mig, ja kan mærke min pik pumper af nydelse. Den sidste at pluggen glider nærmest af sig selv på plads og det gir et gip I mig, du glider strengen tilbage igen "så skal den nok blive siddende der" siger du smilende og slutter af med at klask i røven på mig. Du kigger under mig, "sikke din pik griser på mit fine gulv" udbryder du bestemt og beordre mig til at slikke gulvet rent.
Jeg slikker med stor nydelse de dejlige dråber sperm op fra gulv, du kigger på mig og kysser mig som tak.

Du rejser dig og sætter dig over på sofaen med samlede ben og beder mig om at at vender mig om. Jeg drejer mig om, og ser dig sidde der som en anden smuk gudinde. "kom herhen" siger du, jeg kravler forsigtigt hen til dig. Langsomt som jeg kravler hen til dig spreder du dine ben så jeg kan se din dejlige fisse som tydeligvis er våd, så våd at safterne glider ned mellem dine skamlæber. Jeg nærmer mig langsomt, "slik mig din liderlig tøs" siger du nærmest hånende.
Jeg kravler ind mellem dine ben og mærker den fugtige, varme og dejlige duft mellem dit skød. Jeg kysser blidt dine skamlæber, og nyder dine våde safter. Lader langsomt min tunge glide ned af dine læber og forsigtigt skilles læberne med min tunge, du læner hovedet tilbage og sukker dybt og udstønner et velfornøjet støn. Jeg kæler din fisse blidt med min tunge mens jeg nyder den dejlige duft af dit skød og smagen af din safter gør mig så liderlig at jeg kan mærke hvordan min pik igen savler dejligt med præ sperm.
Jeg lader tungen lege med din fisse og begynder at tunge kneppe dig. Jeg kan hører hvordan dine åndedrag bliver dybere og kan fornemme hvordan en orgasme roligt opbygger sig. Jeg glider tungen blidt op og ned af din fisse og øger blidt trykket. Du tager fat i håret på mig og trykker mit hoved mod dit skød og stønner højere. "ÅH, slik den fisse" udbryder du. Jeg kan mærke at du er tæt på og jeg øger intensiteten på din klitoris og du klemmer mere og mere med dine lår.
Du vrider dig da en orgasme som tager dig med storm og ruller igennem din krop, jeg holder din krop nede og fortsætter med at forkæle din fisse. Du skriger nærmest din Orgasme ud. Jeg mærker hvordan du kommer i munden på mig og din fissesafter sprøjter ud i munden på mig. Du trækker mit hoved væk og siger tak for lækker forkælelse.

Det er blevet tid til at vi skal have en kop kaffe, jeg går ud i køkken stadig med pluggen oppe i mig, dog en noget større en og kan mærke hvordan den fylder mig godt ud og den pirrer helt vildt.
Jeg får sat kaffen over, alt imens du gående op bag mig omfavner min ryg og aer mig hele vejen ned til min røv. Du rykker kontant i buttpluggen som fylder mig dejligt ud, og sender små sitrede fornemmelser rundt i kroppen pikken vipper af stor velbehag.

Jeg kan fornemme hvordan aftenens seance har påvirket min krop, da en svimlende fornemmelse af en orgasme der langsomt bygger sig op i min krop, for hver gang du rykker på pluggen.
Du bukker mig over bord kanten, alt i mens du række ud efter en paletkniv som du med et svinger 5 hurtige og meget hårde klask mod min røv.
Jeg vrider min krop for hver klask der rammer min røv. Ved de to sidste klask kan jeg næsten ikke klar smerten og udstønner to dybe klynk, men samtidig kan mærke jeg hvordan mine sammentrækning af ballerne få pluggen til at bevæge sig i mit stramme anus og sender en fantastisk fornemmelse af varme og stød gennem kroppen. Min åndedrag er nærmest hyperventilerende og min ben er efterhånden bløde som gummi. Jeg får ordre på at stå sådan fremoverbøjet ved køkkenbordet med spredte ben til du kommer igen. Du går nu hen mod stuen og efterlader mig stående helt blottet.

Da jeg kigger ned kan jeg se hvordan dine smæk har udløst en realtion fra min pik sperm løber let ud af min pik. Da du kommer tilbage be'r du mig kigge frem af og stiller dig bag mig.
Jeg mærker hurtigt en brændende fornammelse på ballerne og hører nogle høje klask. Du har hentet pisken og lægger hurtigt to hårde slag som får min krop til at vrider af en let brændende smerte, du lægger hurtigt 2-3 hårde slag igen. Denne gang er det ikke på samme måde smertefuld, smerten er begyndt at blive overtaget af en varme og lidende fornemmer som rykker hårdt i mit anus og min pik. Jeg kan mærke hvordan min liderlig hed tager til og smerte klynk nu overtages at nydelse støn, min pik er ved at være stor og stiv igen.
Du kigger ned på min pik og ser hvordan den præ spermer af ophidselse. Du smæk mig et par gange mens du hiver godt frem og tilbage i buttplug en.
Åh fuck hvor jeg nyder din behandling, så meget at det nærmest sortner for min øjne.
Du stopper behandlingen af min røv kører dine hænder op af min mave op mod mit bryst en pludselig brændende fornemmelse beviser hvordan du har sat to klemmer omkring mine nipples og klemt godt til, "av, av" ud bryder jeg, da smerten er meget intens. Du smækker mig hurtigt med pisken og spørger om jeg har noget at brokke mig over.
Jeg kommenterer at det havde gjort lidt ondt med klemmerne, hvor efter at du hurtigt giver med en stribe af svide de smæk med paletkniven. "du skal bare være taknemmelig ved at jeg ikke klemte hårdere" siger du med en med bestemt stemme.
Efterhånden som klemmerne sidder der, går det intense smerte over og en varm og lækker følelse breder sig i bryster på mig. Varmen sender dejlige sitrede fornemmelse rundt i kroppen og får mit udvidet anus til at klemme sammen om pluggen som giver en vidunderlig fornemmelse i kroppen

Du henviser mig nu til stuen og at jeg skal tage kaffen med til os. Der går jeg balancerende med plug i røven og klemmer om nipples og føler mig let udnyttet, men mega opstemt samtidig.
Jeg stiller kaffe på bordet og sætter mig det bedst jeg nu kan grundet den dejlige plug. Min pik er igen vokset sig stor og stiv, hvilket du hurtigt lægger mærke til. Du kigger glubsk på pikken mens du bakker ind over mig og sænker din driv våde fisse ned over min pik. langsomt lader du den store pik glider op imellem din skamlæber. Du mærker hvordan pikhovedet spreder dine skamlæber fra hinanden mens den bore sig op i dig.

Du stopper op med et lille opstemt suk da pik hovedet glider ind i fissen. Du mærker hvordan pik hovedet pumper af lyst, og let udvider din fisse.
Du begynder at lade pikken glider længere op i dig og du nyder den stiv hårde pik der fylder dig dejligt ud og massere dig indvendigt. du tager pikken til roden og jeg kan mærke hvordan din lækre safter driver ned over min boller.
Med et fast greb i hver baller løfter jeg dig op og ned af min pik, og du begynder at stønner af ren fryd. Du presser din fisse hårdt ned mod min pik og vrider dig rundt så du kan mærke hvordan pikken næsten rammer bunden af din fisse. "Fuckc hvor er den stiv og dejlig" stønner du velfornøjet. jeg griber fat om din bryster bagfra og begynder at nulre dine nipples og klemmer forsigtigt, det giver et gip i din krop og du brokker dig blidt og siger at jeg ikke har fået lov at lege med din krop... endnu, med et smil på læben.
Jeg tænker lidt over hvad det kunne betyde og kæler fortsat blidt for dine bryster men du i øget takt rider min store pik. Du kan mærke hvordan jeg nærmer mig kllimaks, hurtigt glider du af min pik og sætter dig på knæ foran mig og siger at jeg skal spille den pik godt og grundigt. du hiver de to klemmer af mine nipples som giver en vildt smerter som sender fantastisk stød i min pik. jeg kan mærke hvordan orgasmen bygger sig ekstremt op, mit åndedrag blev dybere og dybere i takt med at jeg stønner højere og højere af ren nydelse.
Lige inden du kan se at jeg er ved at komme stiger du op på min pik og hiver min plug ud af røven på mig så der svimler for mig. pluggen som havde siddet så dejligt længe havde tilvænnet min røv så meget at presset da den blev trukket ud sendte mig i den syvende himmel.
Pikken sprøjter kaskader af sperm op i din dejlige fist som du bruger til at malke det sidste ud af mig.
Jeg falder let sammen men du er slet ikke færdig med mig endnu. "læg dig på ryggen skat, du er ikke færdig endnu" du skræver over mit hoved og sænke din fisse mod min mund. "du rydde sgu lige op efter dig selv" du spreder let dine skamlæber og jeg kan mærke hvordan mit sperme blandet med dine safter glider ned i munden på mig. jeg lader tungen glider op i din fisse og slikker dig ren for de dejlige og velsmagende safter. Tanken og Smagen af spermen ophidser er så lækker og tænder mig så meget at pikken allerede melder sig stiv og klar.
Du løfter din fisse igen der nu er helt ren for sperm og siger at nu skal vi have kaffe
"så er det min tur senere" siger du med et kækt og glad smil.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.