BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Brrrr! vibrerer telefonen, og jeg farer op for at se, om det er Alex der har skrevet. Jeg har i dagens anledning taget min sexede sorte nederdel på i latex, som kun går mig til midt på låret, samt en løsthængende trøje. Jeg har undladt trusser og BH som aftalt med ham. "Jeg kommer nu", står der i beskeden, og så ved jeg godt, hvad jeg skal gøre.

Jeg går hen og åbner en skuffe ved siden af sengen. Skuffen er nu kun dedikeret til det BDSM-legetøj, som Alex og jeg kunne finde på at bruge. Jeg tager metalhalsbåndet, en ballgag, nogle håndjern og et blindfold, samt to hængelåse uden nøgle. 'Jeg håber Alex husker nøglen', tænker jeg, da jeg samler hængelåsene op. Jeg tager først halsbåndet på og får helt kuldegysninger af det kolde metal mod min hals. Derefter putter jeg ballgag'en i munden og spænder den stramt. Jeg kan allerede mærke den pirrende følelse blusse op i mig og tager så de to hængelåse, for at låse ballgag'en og halsbåndet fast. Jeg ryster lige lidt med begge hængelåse for at sikre mig, at de sidder ordentligt fast og kan allerede nu ikke lade være med at blive våd ved tanken om, at jeg hverken kan få halsbåndet eller ballgag'en af, uden Alex kommer med nøglen. Jeg tager håndjernene i hænderne og skal lige til at tage dem på, da jeg kommer i tanke om noget, jeg har glemt; 'højhælede for hulen! Alex bliver nok skuffet, hvis jeg ikke husker det denne gang. Jeg havde jo glemt det sidst'. Jeg går ud til entréen, hvor alle mine sko står, og finder mine sorte skinnende højhælede frem. 'Han sagde jeg skulle kunne gå i dem. Men jeg skal jo også se godt ud, så jeg håber at kunne klare de her 8cm hæle'. Jeg tjekker lige at døren er ulåst, før jeg går tilbage til værelset; 'det ville jo ikke være så godt, hvis han ikke kunne komme ind til mig', tænker jeg.

SEX I DAG?

 

Da jeg kommer tilbage på værelset, tager jeg de højhælede sko på, og sætter mig ned på knæene. Jeg tager håndjernene og sætter dem først på den ene hånd, men før jeg sætter dem på den anden, går det op for mig; 'blindfold'et! Jeg kan jo ikke tage det på med hænderne på ryggen. Jeg skal vist lige blive vant til det her'. Jeg rækker ud efter blindfold'et og sikrer mig lige, at der ikke er nogle huller, hvor jeg kan se noget. Da den er lukket helt til, tager jeg hænderne om på ryggen og sætter min anden hånd fast i håndjernene. 'Nu er jeg spændt på, hvor længe jeg skal sidde her på knæene. Alex sagde aldrig, hvor længe der ville gå til han kom, kun at jeg skulle gøre mig klar, når han skrev', tænker jeg. Mine tanker går til den forrige uge, hvor Alex og jeg har skrevet en masse sammen. Sidste weekend var første gang, jeg prøvede nogen form for BDSM, og han efterlod en masse af hans ting her, som så blev lagt i skuffen. Vi blev enige om, at det var en god idé, hvis jeg undersøgte flere ting man bruger til BDSM for at gøre vores kommunikation bedre. 'Det nytter jo ikke noget, hvis han spørger på en besked, om jeg gerne vil bruge en ballgag, hvis jeg ikke ved, hvad han snakker om', tænker jeg for mig selv. Jeg har derfor brugt den sidste uge på at undersøge det nærmere og har været ret overrasket over, hvad man kan finde; 'den der sybian så altså lidt uhyggelig ud', tænker jeg for mig selv, men kan alligevel ikke helt skjule en lille glæde ved tanken om at være fastspændt på sådan en. Vi har også haft en længere samtale om, hvor mine grænser er, og hvad jeg er åben for at afprøve.

 

Mine knæ begynder ret hurtigt at blive ømme. 'Jeg burde vist have sat mig på tæppet', tænker jeg og overvejer; 'kan jeg ikke godt flytte mig derhen?' Tæppet er kun ca. 1 meter til venstre for mig, så jeg prøver på knæene at kravle derhen. Det er ikke let, når jeg ikke kan se og knap nok kan bruge mine hænder, men det lykkes mig, og det gør det meget mere behageligt. Da jeg igen har sat mig til rette, tænker jeg endnu en gang på, at jeg altså ikke kan komme nogen vegne, uden at Alex hjælper mig, og kan mærke en pirrende følelse stige op i mig.

 

Jeg synes der går ret lang tid, men jeg kan ikke se på et ur, så i virkeligheden ved jeg det ikke. Til sidst kan jeg endelig høre nogen ved døren, og det giver et gib i mig af glæde, men tænker alligevel: 'Jeg håber ikke det er en fremmed, som har opdaget at døren er ulåst'. Jeg kan høre ham kommende gående hen mod værelset, og det lyder som om, han står foran mig, hvorfra han nok betragter mig et øjebliks tid. Jeg kan ikke sige noget, så jeg bliver bare siddende, til han kommer hen til mig. "Du siger fræk ud i dag", siger Alex, imens hans tunge skridt kommer nærmere. "Mmm", siger jeg ud gennem min gag. Jeg kan høre, han sætter sig på knæ lidt bag mig, hvorefter han begynder at fifle med halsbåndet for at fjerne det. Jeg er egentlig ret overrasket over, at han fjerner det, for han havde jo bedt mig om at tage det på. 'Måske var det bare, så jeg så bedre ud, når han kom?' tænker jeg. Lige efter han har taget det af, mærker jeg dog et nyt halsbånd glide på samt det velkendte "klik" fra lyden af en lås. Det føles læderagtigt og med en eller anden klods forrest på halsen. 'Det var da et underligt halsbånd'. Han låser derefter min gag op, fjerner den og fjerner så mit blindfold. I det dæmpede lys på værelset kan jeg hurtigt fokusere, og jeg kan se, at han i dag har taget sin sorte t-shirt og sorte jeans på. Han kigger på mig med sine forventningsfyldte øjne og siger: "Jeg spørger dig altså lige igen, hvor det ikke bare er på en besked. Du er sikker på, at du er klar til at opleve noget helt nyt, ikke?". Jeg husker godt han spurgte mig for et par dage siden, og dengang var jeg helt vild med tanken, men nu kan jeg også godt høre hans alvor i stemmen. "Tror du det er noget, jeg kan lide?", spørger jeg uden at spørge ind til, hvad det er, da jeg kan høre, at han gerne vil holde det hemmeligt. "Det ved jeg ikke", svarer han med sin lidt bedrøvede stemme, som jeg synes er så sød. "Tager du ansvaret for, hvad der kommer til at ske og sørger for, at jeg ikke kommer noget alvorligt til?", siger jeg med en lidt mere alvorlig stemme, end jeg have tiltænkt. "Ja det lover jeg", svarer Alex og fortsætter; "jeg har lavet en plan for, hvad der kommer til at ske. Du vil helt sikkert få en oplevelse, og så håber jeg selvfølgelig, det er en god en af slagsen". Jeg smiler til ham og siger; "jeg er klar på det så".

 

Han går hen og åbner skuffen med de andre ting, men det overrasker mig, at i stedet for at tage ting op, så lægger han min ballgag og halsbånd ned i den, imens han lader blindfold'et ligge. Jeg opdager at han sidder med en eller anden fjernbetjening i hånden. 'Det er sikkert til en vibrator han har med'. Da han vender sig rundt, kigger jeg med skuffede øjne op på ham og siger drilsk til ham: "Så jeg SKAL altså sige noget i dag?", eftersom han ikke giver mig en gag i munden. "Nej nej, du skal skam tie stille", svarer han iskoldt tilbage. Jeg forstår det ikke helt; "jamen hvordan vil du så gøre det uden en gag?", svarer jeg igen, i forhåbning om at han finder en gag frem til mig. Jeg når kun lige at sige sætningen færdig, da jeg mærker en pludselig smerte træde frem forrest på min hals. Det stopper kort efter, og jeg kigger forvirret op på Alex, som har rejst sig op, imens jeg stadig sidder på knæene med hænderne på ryggen. Han griner og viser fjernbetjeningen frem. "Jeg tror nok, du kan tie stille, til jeg be'r dig om at snakke, når du har et stødhalsbånd på", siger han hånligt. Jeg kigger forskrækket op på ham, men han har allerede vendt sig rundt og gået ud af værelset. 'Et stødhalsbånd...' Jeg er stadig lidt skræmt ved tanken, men synes alligevel det er ret pirrende at tvinges til ikke at sige noget, imens jeg rent faktisk godt kan.

 

Da han kommer tilbage, og jeg kigger op på ham, kan jeg se, han har et stykke tøj i hånden. Han smider det lige foran mig og begynder at løsne mine håndjern. 'Hvad er det der lige?' tænker jeg. Da han har fjernet håndjernene og rejst sig op, kigger jeg op på ham. Han kigger tilbage og siger befalende: "Tag korsettet på". Derefter vender han sig rundt og går ud. Jeg samler korsettet op og kigger på det; 'den er faktisk virkelig sexet'. Det er sort og har en skinnende latexlignende overflade på ydersiden. Jeg gør som han siger og rejser mig op for at tage det på. Efter et kort stykke tid kommer han tilbage og hjælper med at stramme det til på ryggen. "Ikke for stramt!", fremstammer jeg, da han strammer det godt til. Han pauser kort og siger bestemmende: "Er det noget, du mener, at du skal bestemme?". "Jamen det er da mig so...", når jeg kun at få fremstammet, før jeg mærker et stød gå gennem halsen i et sekund eller to. Jeg bider tænderne sammen og tier stille, men kan alligevel mærke, at han ikke strammer det helt så meget som før.

 

Imens han strammer det sidste, kigger jeg ned ad mig selv og synes faktisk, jeg ser ret godt ud i det her overbust korset. Det virkelig får vist mine bedste former frem og får brysterne til at ligne de er større end normalt. "Tag blindfold'et på og sæt dig ned igen", siger han, før han igen går ud af værelset. I stedet for at gøre som han siger, tager jeg to hurtige skridt hen til mit høje spejl for at tage et kig på mig selv. Hold da helt op, tænker jeg og er helt overrasket. 'Jeg ligner jo nærmest en model med de her former som korsettet giver sammen med latexnederdelen'. Mine øjne glider også hurtigt til halsbåndet, og jeg kan se den lille kasse forrest som er giver stød. Pludselig mærker jeg den give mig stød igen og tror først, det er mig som har gjort noget, men hører så Alex råbe fra gangen; "Blindfold og ned på knæ sagde jeg!". Denne gang varer stødet flere sekunder, som jeg forsøger at holde ud. Så snart det stopper, finder jeg hurtigt blindfold'et, tager det på, og sætter mig på gulvet. 'De højhælede... Det var nok derfor han vidste, jeg ikke gjorde som han sagde'. Jeg hører ham komme ind på værelset. "Rejs dig op", siger han og tilføjer; "og lad blindfold'et blive på". Jeg gør, som han siger, og kan høre ham gå om bag mig. "Armene om på ryggen" siger han, og jeg kan mærke, det pirrer mig at blive kommanderet rundt. Jeg venter på at få håndjernene på, men i stedet for metal mærker jeg et slags stof rundt om mine hænder glide op mod albuerne. Alex trækker det helt op over albuerne. "Hvad er det?!", siger jeg helt forvirret, og han svarer drilsk tilbage: "Sshh, husk nu hvad der sker, når du snakker for meget. Du får det at se om lidt". Det føles som om stoffet har haft en omvendt kegleform, med den store del op mod skuldrene og spidsen ned mod hænderne. Jeg kan mærke ham begynde at stramme den nede fra hænderne og bevæger sig langsomt opad.

 

Da han er færdig, prøver jeg at bevæge mine arme, men det er helt umuligt. Mine hænder ligger helt op ad hinanden, og armene presses ind mod hinanden så albuerne næsten rører hinanden. Jeg vil gerne se, hvordan det ser ud, men det ville være umuligt for mig selv at fjerne mit blindfold. Jeg var lidt for optaget af at prøve at bevæge mine arme, så jeg hørte ikke, hvor Alex gik hen, men han kommer kort efter tilbage og tager blindfold'et af. Jeg kigger op på ham, "gå hen og se dig i spejlet" siger han med et smil på læben. Jeg kan se han tydeligvis elsker det her, og jeg synes da også selv, at det er ret frækt. Da jeg kigger mig selv i spejlet, kan jeg hurtigt genkende hvad det er; 'en armbinder', tænker jeg. Jeg kan mærke et sus gå gennem min mave; 'jeg kom vist til at sige de var ret frække, da vi så et billede af sådan en'. "Kan du lide den?", spørger Alex. Jeg er rent faktisk ret vild med den, må jeg indrømme over for mig selv; "mmh" siger jeg bare og nikker. Kort efter mærker jeg hans ene hånd tage fat om armbinderen, hvor mine hænder er og trækker dem opad i en pludselig bevægelse, så jeg kommer til at stå foroverbøjet med armene i vejret. Lige efter han gør det, kan jeg mærke halsbåndet blive tændt. Jeg vrider mig for at få mine arme fri, men jeg er ikke engang tæt på at få dem fri, og Alex holder mine arme fast, så jeg ikke engang kan få dem ned. Det er ikke en uudholdelig smerte fra halsbåndet, men blot en ubehagelig smerte. Alligevel forsøger jeg at komme fri, så jeg prøver at træde på hans fødder. "Det tror jeg vist lige du stopper med", siger Alex hurtigt og hæver mine arme yderligere, så jeg står så foroverbøjet at jeg næsten ikke kan bevæge mine ben, hvorefter jeg han klasker mig hårdt i numsen, hvor min latexnederdel åbenbart kun dækker halvt; "Mmmhh" kommer det ud af min mund, da jeg ikke kan holde den helt lukket, men jeg undgår at pive højere.

 

Efter han har smækket mig, slukker han for halsbåndet og sænker langsomt mine arme. Jeg kan mærke mine øjne er blevet våde, men ikke helt nok til at tårer løber ned. Jeg kigger vredt på Alex, men han smågriner bare lidt, og jeg kan se han godt kan lide det her. Han vender sig fra mig og går ud i entréen. Jeg tager lige et kig på mig selv i spejlet igen, jeg ser faktisk ret sexet ud, tænker jeg for mig selv og tager så et par skridt hen mod entréen da Alex kommer tilbage. Han har min frakke i den ene hånd og et halstørklæde i den anden. "Hvor skal vi hen?" spørger jeg helt forvirret. Da han havde forberedt mig på, at jeg skulle gå, havde jeg troet, jeg bare skulle gå rundt i stuen eller sådan noget. "Sshh, det får du at se". Han trækker jakken over mine arme og lyner lynlåsen foran, med ærmerne hængende slapt ned langs siden. Derefter vikler han halstørklædet rundt om min hals et par gange så man ikke længere kan se halsbåndet indenunder. "Kom, så går vi" siger Alex. Jeg kigger op på ham, og det ser ud som om, han virkelig mener det. Jeg har ikke så meget et valg, i den situation jeg står i, så jeg gør som han siger. Jeg håber sådan, at jeg ikke bliver set af nogle af de andre i opgangen, og det viser sig at der i dag heldigvis ikke er nogen.

 

Alex fører mig hen til sin bil – først mig ind på passagersædet, hvorefter han selv sætter sig ind på førersædet. Jeg kigger op på ham, spændt på hvad hulen der mon nu skal ske. "Nårh ja", udbryder Alex, "jeg var lige ved at glemme det her". Han tager blindfoldet frem fra sin lomme og giver mig det på, så jeg ikke kan se noget. Jeg skal lige til at sige noget, men husker hvilken straf jeg tidligere fik, så jeg bider ordene i mig. Jeg mærker derefter, at jeg får selen på, hvorefter vi kører afsted. Jeg prøver at holde styr på retningen, og hvor vi kører hen, men jeg må hurtigt give op. Efter et godt stykke tid stopper bilen og Alex slukker motoren. Jeg kan høre ham stige ud og kort efter går min dør op, "så skal vi ud", siger han nærmest helt glad. Jeg svinger benene ud og prøver at rejse mig op, men det lykkes ikke helt, da jeg ikke kan bruge mine arme. Jeg prøver at vride dem lidt, men de rykker sig slet ikke. Jeg mærker Alex tage fat om mig, "vent!", siger jeg hurtigt. Der går et sekund, så fortsætter jeg; "er der nogen herude?". "Nej nej, der er ikke nogen lige nu", svarer Alex. 'Lige nu', tænker jeg, 'hvad mener han dog med det?' Derefter trækker han mig op at stå og smækker døren efter mig. Jeg prøver lige at rette på min korte latexnederdel, men det lykkes ikke særligt godt med armbinderen på. Alex stiller sig helt op ad mig bagfra så jeg kan mærke ham på mine arme. 'Han synes nok denne her leg er sjov', tænker jeg for mig selv, imens jeg står helt stille – ikke at jeg har så meget, jeg kan bevæge alligevel. Efter nogle få sekunder tager han mit blindfold af.

 

Jeg kigger mig omkring og kan se, at vi står på en lille parkeringsplads tæt på stranden. Jeg havde slet ikke lagt mærke til, at man svagt kan høre havets brusen, da jeg havde haft fokus på armbinderen og Alex. Alex putter jakkens ærmer ned i lommerne så det ser lidt mere naturligt ud; "kom så", siger han, som om jeg var en hund der skulle følge med. Vi går ud på en sti parallelt med vandet, kun et stenkast derfra. Efter at have gået et par minutter får jeg øje på et yngre kærestepar lidt længere fremme, som komme gående mod os. Jeg stopper op, kigger op på Alex og skal lige til at gå den modsatte vej, da halsbåndet tændes, som om Alex vidste, hvad jeg tænkte på at gøre. Jeg bider tænderne sammen af smerten fra halsbåndet. "Vi skal videre", siger Alex bestemmende, og lægger en arm omkring mig for at få det til at se mere naturligt ud. Jeg føler det er super tydeligt at mine arme er bundet til ryggen, og at jeg har et halsbånd på, så jeg kigger lidt den anden vej da vi passerer dem, men det virker ikke, som om de skænker det nogen som helst tanke, så jeg ånder lettet op bagefter. Mine fødder begynder at gøre ondt, men der er ikke så meget at gøre. Jeg kan ikke lige tage de højhælede sko af, og jeg ved bedre end at brokke mig over dem, så jeg fortsætter bare sammen med Alex.

 

Efter noget tid når vi til udkanten af en lille skov, hvor Alex fører mig ind ad en lille skovsti, som jeg aldrig ville have opdaget, hvis Alex ikke direkte skubbede mig ind ad den. Det er ikke helt let i de høje hæle, men det går lige. Efter at have gået et kort stykke hen ad den meget lille sti vender Alex sig mod mig og kigger mig i øjnene. "Sæt dig dér", siger han som en befaling og peger på et stort væltet træ lidt ved siden af stien. 'Uhh, ved han godt, at jeg har drømt om at blive taget af ham ude i naturen? Han må kende mig bedre end jeg tror', tænker jeg for mig selv. Uden et ord begynder jeg at gå hen mod det væltede træ, hvilket ikke er helt let med smågrenene i bunden. Det væltede træ er ret stort, så jeg prøver at lave et lille hop for at få numsen op på det. Første gang lykkes det ikke, men i andet forsøg kommer jeg ordentligt op. Den korte latexnederdel kom ikke ordentligt ind under mine baller, så det kradser en del at sidde der. Jeg kigger op for at se, hvor Alex er henne; "bliv siddende", siger han helt kort. Jeg kigger efter, hvor hans stemme kom fra og når kun lige at se ham forsvinde ud af syne, før jeg når at sige noget. Jeg prøver at skifte stilling, så godt jeg nu kan, imens jeg venter, men det gør ikke meget andet end at give mig nogle overfladiske kradsemærker, der efterhånden begynder at gøre ondt. Efter hvad jeg vil gætte på, er 10 minutter, begynder jeg at forsøge på reelt at få armbinderen af. Det er ved at være ret ubehageligt at have den på og ikke lige så sjovt, når Alex ikke er i nærheden. Jeg prøver at rykke med først den ene arm og bagefter den anden for at se, om jeg ikke kan få mine arme til at glide ud, men jeg må efter kort tid opgive. Jeg kan næsten ikke bevæge mine arme, og den smule jeg kan bevæge dem, gør ingen nytte. Heller ikke når jeg prøver at bevæge mine arme samlet sker der meget da jakken blokerer for, at jeg overhovedet kan få armene ud fra kroppen.

 

'Shit, nu kommer der altså nogen'. Jeg prøver at sidde helt stille og håber på at der ikke er nogen som ser mig, eftersom nederdelen næsten blotlægger mig fisse helt. Jeg når lige at se, det er en ung kvinde, som kommer gående, ud af min øjenkrog før jeg kigger væk og lader som ingenting. Pludselig mærker jeg hansbåndet give stød og på trods af, at jeg før forsøgte at lade som ingenting, kan jeg ikke lade være med at spjætte og bevæge mig lidt i den korte tid det varer. "Hahaha, det var altså virkelig rigtigt, at du var her", griner den unge kvinde, imens hun langsomt kommer gående mod mig. Jeg kigger forvirret op på hende og ser hende holde fjernbetjeningen til halsbåndet i hånden. Hun er meget slank, har langt sort hår og ser så godt ud, at jeg overvejer, om hun er model. Desuden har hun lædertøj på som var det hendes yndlingsfetish. Jeg er helt forvirret over, hvem hun er, og hvorfor hun har fjernbetjeningen, så jeg får ikke sagt noget, før hun kommer helt hen til mig og kniber min kind med fingrene: "Nurgh, du ser da forvirret ud hva? Den havde du vist ikke lige set komme", siger hun i en lidt hånende tone. Hun har stillet sig mellem mine ben og bevæger langsomt hånden fra kinden ned mod den forreste del af min nederdel, som lige præcist dækker fissen, og tager fat i den. "Fingrene væ..!", mere får jeg ikke sagt, før jeg igen mærker stødet i halsbåndet, denne gang lidt værre end sidst, så jeg febrilsk forsøger at komme fri. "Jeg troede, du havde fået forklaret, at din mund skulle være lukket?" spørger kvinden drilsk, imens hun løfter op i nederdelen. "Den ser da ikke dårlig ud", siger hun stille og begynder at massere min klitoris, så jeg nærmest får kuldegysninger. 'Hun virker sgu erfaren', når jeg lige at tænke før endnu en rar følelse bevæger sig som en bølge gennem min krop.

 

Jeg er stadig en anelse skræmt over den fremmede kvinde, men jeg har næsten allerede glemt det, på grund af den dejlige følelse der er i hele min krop, så jeg lukker langsomt øjnene og prøver at nyde det. Endnu en rar bølge breder sig gennem hele min krop fra klitoris, som giver en lille krampagtig bevægelse i alle muskler. Pludselig mærker jeg noget vådt mod mine læber og åbner mine øjne til en lille sprække. Jeg ser hendes ansigt helt tæt på mit og mærker hendes læber bevæge sig mod mine. I stedet for at blive skræmt af det, som jeg nok normalt ville blive, får den gode følelse i kroppen mig til bare at gå med på det, så jeg kysser forsigtigt igen. Hun snaver mig og stikker tungen ind i munden på mig et par gange samtidig med, at hun fortsat masserer min klitoris. Der er helt stille i skoven bortset fra vores åndedræt mod hinanden og fra vores kysselyde. Jeg begynder at nærme mig en orgasme og forsøger reflektorisk at samle mine ben, men da hun står imellem dem, sker der ikke andet end at jeg klemmer lidt om hende. Savlet løber ned ad munden på mig, om det er hendes eller mit ved jeg ikke, men jeg kan ikke tage hånden frem for at tørre det af, så det drypper stille fra hagen. Da jeg mærker, orgasmen næsten er der, stopper hun brat.

 

Jeg åbner langsomt øjnene, stadig i en rus-lignende følelse, og kigger bønfaldende op på hende. Hun løfter hånden op til min hals, ind under halstørklædet, ved siden af halsbåndet og tager et blidt kvælertag. Jeg kan mærke, jeg tænder på det og håber sådan, hun vil give mig en orgasme. Hun løfter sin anden hånd op til halsen, og jeg skal lige til at tigge hende om en orgasme, men da hun kan se, jeg åbner munden for at sige noget, klemmer hun hårdere om halsen, så der næsten ikke kommer noget luft ud. Jeg prøver reflektorisk at få mine arme fri, selvom det ikke er det store, jeg får ud af det, i den euforiske tilstand jeg er i, og jeg kan mærke orgasmen komme tættere på. Stadig med et fast greb om min hals læner hun sig stille frem med et ret sexet smil og hvisker ind i mit øre: "Sssh, jeg har allerede sagt du skulle tie stille". Uden at kunne få vejret kommer jeg pludselig i tanke om noget, jeg har læst tidligere på ugen: 'Nogle mener faktisk at man får en bedre orgasme når man mangler ilt'. Jeg prøver at bevæge mine ben for at kunne massere klitoris bare en anelse, nu når jeg er så tæt på orgasmen, men da hun stadig står mellem mine ben, hjælper det ikke.

 

Efter hvad der efterhånden har føltes som lang tid, fjerner hun først den ene hånd og så den anden. Men før hun rigtigt har fjernet den anden hånd, tager hun fat om halsbåndet og begynder at trække i det. "Kom så", siger hun med en stemme, som jeg tydeligt kan afkode til, at hun nyder den her leg. Hun trækker hårdere i halsbåndet og jeg begynder langsomt at vrikke mig frem på træstammen. Da hun ikke hjælper mig ned andet end bare at trække i halsbåndet, giver det mig endnu flere hudafskrabninger end jeg i forvejen havde. Mine fødder rammer jorden en anelse forkert, og med de høje hæle på en bløde bund, er jeg lige ved at vælte, men hun får lige støttet mig lidt, så jeg ikke vælter. Jeg kigger lettet op på hende, hvor hun står med sit frække smil og siger: "Jeg kan jo ikke have, du kommer til skade, uden jeg har bestemt det". Hun tager hånden ned i sin dametaske og trækker et buttplug op. Det er ret stort, lavet af metal og har en lang, fyldig og brun hale siddende på. Med den anden hånd trækker hun en glidecreme op, putter hurtigt lidt på buttplug'et uden at glide det ensartet ud, og lægger glidecremen tilbage i tasken. Jeg kigger lidt forskrækket frem og tilbage mellem det store buttplug og hende. Jeg forventer halvt, at hun selv har tænkt sig at have det i røven. Med hendes anden hånd lyner hun min jakke op og smider den på jorden. "Hold da op", siger hun imponeret og fortsætter; "det korset ser fandme godt ud på dig". Hun går rundt om mig så hun kan se armbinderen; "shit det er en lækker armbinder, jeg troede bare dine hænder var bundet. Den gad jeg sgu godt lege noget mere med". Hun vender mig derefter rundt mod træstammen, jeg sad på før og fører mig helt hen til den.

 

Jeg kan se den er våd, enten fra vores spyt efter kys eller fra min fisse, som jeg stadig kan mærke, er helt våd. I et hurtigt tag får hun fat om mine hænder i armbinderen og hiver dem op. Jeg er slet ikke forberedt på det, så da mine arme hæves op i luften bukkes min overkrop ind over stammen. Mine bryster – dog stadig under korsettet – mases ned mod træstammen så jeg giver et lille støn. Samtidig ligger mit hoved nu helt ned på træstammen; 'Stammen var våd fra min fisse', tænker jeg, da jeg nu kan lugte det ret tydeligt. Jeg ligger med kinden ned mod stammen og kan mærke kinden begynde at blive våd. Så mærker jeg pludselig noget koldt mod min røv, 'jeg har ikke haft et buttplug i før!' tænker jeg; 'og den der så jo gigantisk ud!' Det var åbenbart ikke et problem med latexnederdelen da foroverbøjningen må have trukket den længere op ad røven. Jeg prøver at flytte på røven for at skubbe buttplug'et væk og prøver at få mine arme ned, men i den stilling jeg er i, kan jeg næsten ikke presse ned med armene. "Hvis du bliver ved med det der, så er der altså snart ikke noget glidecreme tilbage, men det er du så selv ude om", siger hun mens hun presser mine arme yderligere op, så mine bryster bliver klemt yderligere og hovedet holdes mod træstammen. Jeg åbner min mund lidt af smerten, men lukker den hurtigt da jeg kan smage væsken på træstammen. Da jeg mærker noget koldt på røven igen, prøver jeg at slappe helt af, men det føles helt umuligt at afslappe musklen i røven. Det tager lidt tid, men med glidecremen lykkes det alligevel. Da den glider ind, kan jeg øjeblikkeligt mærke at min røv føles helt fyldt ud. Da jeg tænker det er overstået, prøver jeg forsigtigt at presse mine arme ned, men hun holder dem fast oppe i luften. Jeg prøver at dreje hovedet, men da jeg stadig har ansigtet ned mod træstammen, mærker jeg stødet fra halsbåndet, så jeg giver et støn, hvilket gør, at jeg denne gang nærmest helt får smagt på den våde træstamme. "Det var fra tidligere", siger hun med en dominerende stemme. Jeg siger ikke noget, da jeg efterhånden har lært min lektie, hvilket egentlig er en ret sexet måde at tvinge folk til at holde mund.

 

"Spred benene", siger hun koldt. Jeg gør som hun siger og mærker så noget glide op i min fisse. Jeg kan mærke der ikke er helt så meget plads i fissen som normalt, eftersom buttplug'et fylder røven godt ud. Hun fjerner derefter sin hånd fra fissen og efterlader noget oppe i mig; 'et æg måske? Men den er ikke tændt', tænker jeg. Hun sænker langsomt mine arme, hvilket er en helt rar følelse, og da jeg igen står oprejst, kan jeg tydeligt mærke halen mod mine ben. Den er dejligt blød og føles faktisk enormt rar, når den rammer benene, hvilket den hele tiden gør, som en konstant påmindelse om det store buttplug, der fylder min røv helt ud. Hun tager mit halstørklæde af og smider det på jakken, 'please, fjern stødhalsbåndet', tænker jeg for mig selv, men i stedet siger hun blot; "kom, så går vi". Vi går hen til den lille sti, "denne vej", siger hun og peger. "Jam..." når jeg at fremstamme, da det var den modsatte vej Alex havde gået, men jeg når at bide mig i læben, før jeg får sagt mere, i håb om at undgå straffen. Hun kigger hårdt på mig, men gør heldigvis ikke noget, så før jeg bliver straffet, vælger jeg at gøre, som hun siger og begynder at gå ud ad stien, længere væk fra hvor mig og Alex kom fra.

 

Jeg kan tydeligt mærke halen blidt ramme det ene ben og så det andet imens jeg går. Det kilder helt, men det er en helt rar følelse, og selve følelsen af buttplug'et er langt bedre, end jeg frygtede. Stien er for lille til, at vi kan gå ved siden af hinanden, så jeg går forrest. Jeg er ikke helt glad for at efterlade min jakke og halstørklæde her i skoven, men jeg tør ikke sige noget til den fremmede kvinde. Jeg er lidt utryg ved nu at blive ført længere bort, hvor Alex ikke længere ved, at jeg er. Jeg kigger mig lidt nervøst over skulderen, og det opdager hun nok, da hun kort efter siger: "Bare slap af, det er Alex som havde givet mig fjernbetjeningen". 'Nårh ja, hvor dum kan jeg være, tænker jeg, det kunne jeg jo have sagt mig selv'. Jeg sætter tempoet en anelse op for at vise, jeg ikke er helt så nervøs længere. 'Hvor mon vi er på vej hen? Jeg håber Alex ved, hvad det er der foregår...' Mere når jeg ikke at tænke før jeg pludselig mærker noget vibrere inden i mig. Jeg kigger mig forvirret rundt omkring, indtil det går op for mig, at hun jo tidligere havde puttet et vibrator-æg op i min fisse. Jeg kan høre hende fnise over min forvirring, og hun siger stadig småfnisende: "Fortsæt med at gå".

 

Få sex i dag

Jeg går videre, så normalt jeg nu kan, men den rare følelse blusser hurtigt op. Presset fra buttplug'et i røven gør vibrationsfølelsen meget stærkere, så der går ikke mere end få minutter før jeg tydeligvis ikke går helt normalt længere. Jeg mærker et skarpt smæld på siden af mit ben, eftersom kvinden nu har fundet en tynd gren, som hun slår mig med. "gå videre", siger hun befalende, men jeg kan godt høre et lille fnis blandet med ordene, som hun ikke fik skjult ordentligt. Jeg fokuserer på at gå ordentligt, men halen som blidt slår mod benene og vibrationen som blot føles stærkere og stærkere, gør det ikke let at holde koncentrationen. Orgasmen nærmer sig pludseligt hurtigt, og jeg stopper næsten helt op. Hun slår mig igen med pinden, men jeg mærker det næsten ikke, da orgasmen er lige på randen. Lige da orgasmen kommer, mærker jeg samtidig stødet fra halsbåndet. Kombinationen af ikke at kunne komme fri med armene, buttplug'et, stødet fra halsbåndet og vibrationen fra ægget er alt sammen med til at give mig en af de bedste orgasmer nogensinde. Da alt min bekymring om at være i skoven kortvarigt er helt væk, får jeg udstødt et højt støn af orgasmen.

 

Da orgasmen er ovre, åbner jeg igen øjnene og opdager, at jeg har sat mig på knæene, tæt på helt at have lagt mig ned. Jeg får ikke længere stød fra halsbåndet, og da jeg kigger op, ser jeg kvinden stå med et stort smil på læben og et tydeligt grin, som hun dog forsøger at holde inde. Kort efter stopper vibrationen også. Hun kommer hen til mig, tager fat under mine arme og hjælper mig med at komme op at stå igen. "Det havde jeg ikke lige forventet af dig", siger hun stille ind i mit øre, før hun tager et skridt tilbage. Bagefter giver hun mig et blidt pisk med pinden som tegn til, at jeg skal gå. Efter orgasmen kan jeg tydeligt mærke, at jeg er ved at være tappet for energi. Det føles faktisk helt dejligt med den bløde hale som skiftevis rammer benene, som om den prøver at ae mig.

 

Jeg ved ikke, hvor langt jeg egentlig går, men det føles utroligt langt, med den energi jeg har tilbage. 'Hvordan skal jeg nogensinde nå helt tilbage til bilen herfra.... Jeg håber altså Alex har styr på det her'. Jeg mærker en smule uro brede sig i kroppen, men beroliger mig selv ved tanken om, at han må have givet hende fjernbetjeningen til halsbåndet. Til sidst kommer vi til en gammel forladt betonbygning, tæt på vandet som det sidste stykke tid er blevet tydeligere at høre. Jeg går hen til hjørnet og kigger spørgende tilbage på kvinden; "ja vi skal herind", svarer hun. Jeg står ikke langt fra vandkanten og kigger forsigtigt omkring hjørnet, i frygt for at der skulle stå nogle mennesker. Der er helt tomt og en stor del af væggen ud mod vandet er helt væk. Hun giver mig igen et pisk med pinden, så jeg stopper min tøven og begynder at gå hen mod det manglende stykke af betonmuren. Solen hænger kun lige over vandet, så det er så småt begyndt på at blive mørkt; 'heldigt det er sommer ellers kunne vi ikke have set en skid', tænker jeg, imens jeg tager et hurtigt kig på solnedgangen. Da jeg kommer hen til åbningen, forsøger jeg at kigge ind; 'hvad er det her lige for en bygning?' Den er ret stor, mindst lige så stor som en idrætshal, og det ligner umiddelbart at der kun er ét stort rum. Hun pisker mig utålmodigt igen, så jeg tager et par skridt ind i bygningen. Lyset når kun lidt ind på gulvet, som er lavet af beton, men efter kort tid begynder mit syn at vænne sig til mørket, så jeg kan skimte, hvordan der ser ud i rummet. Som jeg gættede på tidligere, er det blot ét stort rum med ret højt til loftet, og pludselig går det op for mig, hvad det er for en bygning; 'det er et gammelt skibsværft! Hvad skal vi dog her?' tænker jeg.

 

Jeg stiller mig i midten af rummet og mærker igen halsbåndet give stød, så jeg bider tænderne sammen og kigger utilfreds op på kvinden; "bliv her", siger hun med en meget bestemmende stemme. 'Ikke at jeg havde lyst til at gå ud i offentligheden sådan her alligevel', tænker jeg og bliver stående. Hun går om bagerst i rummet, hvor jeg nu ser et forhæng, som hænger helt ned til gulvet. Hun går om bag forhænget, og jeg kan høre hende skramle med noget. Derefter kommer hun frem fra forhænget, men uden rigtigt at have noget med. Da hun kommer helt tæt på, ser jeg hende have et blindfold i hånden, som hun giver mig på, så snart hun kommer hen til mig; "god pige", hvisker hun stille til mig. Derefter kan jeg høre hende gå tilbage mod forhænget, og efter et halvt minuts tid kommer hun gående mod mig igen. Hun går dog ikke helt hen til mig, men lægger nogle ting på jorden lidt fra, hvor jeg står. Jeg kan så høre hende komme hen til mig og fører mig så hen mod det sted, hvor jeg hørte hende lægge de andre ting. Kort efter kan jeg høre hende stå med noget reb, og hun begynder så at binde det et par gange rundt om mine hofter. Jeg kan mærke rebet op ad min ryg; 'det må hænge fast et sted i loftet eller sådan noget', tænker jeg. Mine fødder i de højhælede sko er efterhånden ved at være ret ømme, og mine hænder er begyndt at summe, men det er der ikke så meget, jeg kan gøre ved lige nu, da jeg mest af alt frygter at skulle få mere stød fra halsbåndet. Igen kan jeg høre noget skramle på jorden, men denne gang lægger jeg mærke til, at det lyder som metal. "Spred benene", siger hun, og jeg gør som hun siger. Kort efter kan jeg mærke noget koldt metal blive spændt om min ankel med det tilhørende "klik", som jeg efterhånden er ved at blive vant til at høre. Hun tager fat i den anden fod og rykker lidt i den, så jeg er ved at vrikke om, men jeg når lige at redde det. 'Jeg havde åbenbart ikke spredt benene nok'. Lige efter mærker jeg metallet om det andet ben sammen med det velkendte "klik". Der går et øjeblik, hvor jeg prøver at rykke lidt på mine ben, men nu kan jeg ikke længere samle dem.

 

Kort efter mærker jeg hendes læber mod mine egne, og jeg kysser hende lidenskabeligt igen. Efter et par kys bider hun fast i min underlæbe og trækker mig fremad. Jeg prøver at bøje mig fremad, men rebet om mine hofter strammes hurtigt. Imens hun har min læbe trukket ud, fjerner hun pludseligt blindfold'et. Der er efterhånden begyndt at blive mørkt, men jeg kan alligevel godt se hendes smilende mundvige. Hun giver slip på min læbe, og jeg kan se hun smiler lidt mere, imens jeg ømmer mig lidt over min læbe. Da jeg kigger ned, kan jeg se mine ben står helt spredte med en metalstang mellem dem; 'det forklarer hvorfor jeg ikke kan samle mine ben'. Hun går om bag mig, og jeg mærker kort efter halsbåndet blive løsnet. Jeg mærker det som en hel befrielse i hele min krop, at jeg ikke længere behøver frygte flere stød. Det varer dog kun et par sekunder, så når jeg lige at få et glimt af en rød kødbens-gag, som jeg får stukket i munden, så jeg nu slet ikke kan sige noget. Hun strammer den ret meget, så min mund står helt åben, uden mulighed for, at jeg kan klemme læberne sammen. "nnnhh", siger jeg, for at indikere at den er for stram, men hun gør ikke noget ved det, andet end at hun giver mig et ordentligt klask i røven så det svier. 'Det er nok bedst jeg fortsætter med at tie stille', tænker jeg. Så mærker jeg noget koldt metal låse sig om min hals; 'nå det var derfor hun fjernede det andet halsbånd'. Hun går om bag mig igen og hører så noget metal der klirrer; 'en kæde?' Rigtigt nok kommer hun frem med en kæde, som hun putter gennem ringen i metalhalsbåndet. 'Hvad mon hun nu har fundet på?' "Buk dig ned", siger hun i meget bestemmende toneleje. Jeg kigger tiggende op på hende og håber på, hun vil lade være med at sætte mig mere fast end jeg allerede er. "Okay så", siger hun på en måde som lyder skuffet over ikke at få sin vilje og går så om bag mig. 'Haha fedt nok, tænker jeg, så slap jeg da for den del. Jeg kan dog stadig hverken bevæge arme eller ben, og jeg kan heller ikke sige noget, men lidt er vel bedre end...' Mere når jeg ikke at tænke, før jeg mærker et skarp svirp på min højre balde, som giver genlyd i lokalet. Jeg mærker mine tårer komme frem, men siger ikke noget da det kom som et chok. Hun gør det én gang til, denne gang på den nederste del af højre balde, lige under hvor hun ramte før. "nnngh", udbryder jeg, og jeg mærker tårer fra begge øjne vælde frem. Smerten i sig selv er ikke rar, men der er alligevel noget uforklarligt hot over scenariet, så det er ikke kun mine øjne som bliver våde, men også fissen, hvorfra der løber en dråbe ned ad benet.

 

Hun kommer frem foran mig, og jeg kan se hende holde en pisk som bare er ét langt stykke, 'var det ikke en singletail pisk det hed?' spørger jeg mig selv, på trods af jeg næsten ikke kan se gennem tårerne. Jeg kigger bønfaldende op på hende og håber ikke, hun vil straffe mig igen. "Hvad så, har du lyst til at bukke dig ned nu?" spørger hun, selvom det ikke lyder som noget spørgsmål. Jeg nikker ivrigt og kan høre kæden klirre da den stadig hænger i halsbåndet. Jeg bukker mig så ned og kan se, hun går ned på knæ. Derefter tager hun den ene del af kæden rundt om stangen mellem mine ben og op til den anden ende af kæden. Hun finder så en hængelås frem, giver et træk i begge ender af kæden, så jeg tvinges lidt længere ned og låser så kæden fast. Jeg får lidt overbalance, så min krop vipper en smule frem, men bliver hurtigt grebet af rebet som er bundet fast om hoften - nu den del af kroppen som er højest oppe. Der går ikke mere end nogle få sekunder, så mærker jeg ægget begynde at vibrere i min skede. Vibrationen kan mærkes helt inde i røven, hvilket leder min opmærksomhed til, at jeg stadig har mit buttplug siddende. Jeg prøver at vrikke lidt med røven og kan lige se enden af halen bevæge sig mellem mine ben. Jeg fniser lidt af at min opmærksomhed så let er blevet afledt, uden rigtig at kunne fnise med den stramme gag. Først da, bliver jeg helt forvirret over, hvor kvinden er blevet af, da jeg slet ikke kan se hende. Jeg mærker stille rædslen stige op i mig over at være blevet efterladt alene, men jeg hører kort efter noget skramle et stykke bag mig, henne ved forhænget. Jeg ånder lettet op - så godt jeg nu kan - og kan mærke orgasmen komme tættere på med ægget som ustoppeligt vibrer.

 

Efter et minuts tid hører jeg hende komme gående med faste skridt hen mod mig. Hun sætter sig på bug bag mig, så jeg kan se hende mellem mine ben, selvom halen dog gør det lidt sværere, og mørket heller ikke hjælper. Hun smiler roligt til mig og siger med en varm stemme; "tak for i aften. Du har været virkelig sød at være sammen med". 'Haha, jeg har dog ikke haft så meget et valg', tænker jeg, men må give hende ret i, at det har været en dejlig aften. "Nå men jeg må komme videre. Du må have en rigtig god aften" fortsætter hun, giver mit et klask på den ene balde og går derefter hen mod udgangen. Først efter et par sekunder går det op for mig, at hun er ved at efterlade mig her helt alene. "Mmmh! Nnngh!" forsøger jeg for at få hende til at komme tilbage, og da jeg tier stille, kan jeg slet ikke høre hende længere. Jeg føler frygten stige, men der går kun et øjeblik før mine tanker bliver revet væk af orgasmen som begynder at nærme sig. Jeg prøver at samle tankerne for at komme væk, så jeg forsøger at få armene ud af armbinderen, bevæger benene og prøver at rejse mig op, men intet af det virker. I stedet bliver jeg dog kun mere tændt af det, og orgasmen kommer hurtigt så tæt på, at jeg ikke kan tænke på andet end vibrationen i fissen samt følelsen af buttplug'et i røven. Jeg udstøder et par små støn af orgasmen, og jeg vakler lidt på mine ben, men rebet om hofterne sørger for, at jeg ikke falder. Jeg føler mig ret træt efter den lange aften, så det er svært at holde koncentrationen. Jeg kiggere bare på halen mellem benene og mærker vibrationerne fra ægget bevæge sig helt ind i røven. 'Det er egentlig en ret cute hale, tænker jeg træt for mig selv, det kunne være jeg skulle prøve sådan en derhjemme'. Jeg ryster lidt på mit hoved for at samle tankerne og mærker at jeg stadig er våd om øjnene. 'Min makeup må se forfærdelig ud, så meget som den må være løbet'. Jeg kan allerede mærke den næste orgasme fjernt væk begynde at nærme sig, og jeg udstøder en lille støn af følelsen. Jeg prøver igen at bevæge mig, men det er helt umuligt for mig at komme fri, og med en gag i munden kan jeg heller ikke rigtigt kalde efter hjælp.

 

Efter et kort stykke tid, hører jeg en person komme gående ind mod mig. Jeg kan ikke se, hvem det er, men jeg kan se det er herresko. Personen stiller sig bag mig, bukker sig ned, stikker fingrene ind i min fisse og trækker derefter det vibrerende æg ud. Jeg kan kun rigtigt se hans hænder og ben i den stilling, jeg står i. 'Hvorfor er jeg egentlig ikke bange for den fremmede mand?' tænker jeg undrende. Der er bare noget underligt roligt og afslappende ved den måde han bevæger sig på, uden jeg rigtigt kan sætte fingeren på hvorfor. Det er en utroligt rar følelse ikke at have ægget til at vibrere i fissen længere, selvom det også var nogle gode orgasmer den gav. Jeg kan høre ham gå lidt væk, hvor han får slukket vibratoren, og kommer derefter tilbage til mig. 'Kan du ikke fjerne min gag først? Så kan jeg i det mindste takke dig for at befri mig', tænker jeg med håb. Det gør han dog ikke og i stedet kan jeg høre ham løsne sit bælte og trække bukserne lidt ned. Jeg kan mærke ham flytte halen op på min ryg så den ikke dækker min fisse, og han stikker derefter sin stive pik ind i min fisse. Jeg prøver at være bange eller forskrækket, men når jeg er bundet stramt, med både røven og fissen fyldt ud er det umuligt for mig ikke også at være liderlig. Han begynder langsomt at bevæge pikken frem og tilbage. Jeg kan høre hans åndedrag blive hurtigere, og han stønner en smule. 'Det er sgu da Alex!' går det pludselig op for mig efter at have hørt nogle få støn. Jeg får dog ikke tænkt så meget længere, før han begynder at støde kraftigere og hurtigere, så mit fokus flyttes tilbage på følelsen af at være helt udfyldt.

 

Han pik føles meget større med buttplug'et siddende, og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har følt sex være så godt. Jeg rykker lidt på mine arme og bider lidt i min gag som minder mig om, hvor lidt jeg kan bevæge mig, hvilket nærmest giver mig en kuldegysning gennem hele min krop af liderlighed. Tanken om at stå her uden at gøre noget, helt overlagt til hvad Alex vil gøre med mig, tænder mig utroligt meget. Mine tanker flytter sig hele tiden rundt, og jeg kan ikke rigtigt fokusere på noget bestemt, da jeg er træt efter den lange aften. Jeg kan høre ham stønne lidt kraftigere, samtidig med at han bevæger sin pik hurtigere. Jeg kan ikke længere holde orgasmen tilbage, og jeg mærker den hurtigt nærme sig. Jeg giver et par ufrivillige støn, og mærker Alex få sin udløsning midt i min orgasme så vi nærmest skiftes til at give støn. Efter orgasmen mærker jeg trætheden skylle ind over mig. Jeg kan ikke rigtigt holde mine øjne åbne og mine ben bukker under for min vægt. Heldigvis holder rebet rundt om mine hofter, så jeg hænger delvist i rebet da det bliver helt sort for mine øjne.

 

Jeg mærker, at jeg forsigtigt bliver lagt på et blødt tæppe på jorden. Jeg ligger i fosterstilling og kan høre Alex rumstere lidt rundt omkring mig, selvom jeg er for udmattet til at åbne mine øjne. Han lægger et nyt tæppe om mig og løfter mig derefter op i hans arme.

 

Jeg hører bildøren åbnes, og jeg bliver forsigtigt sat ind på sædet. Jeg kan mærke ham trække selen om mig og klikke den fast. Derefter siger han et eller andet til mig, men jeg er for træt til at høre, hvad han siger, og han lukker så døren forsigtigt.

 

Den modsatte bildør åbnes, og Alex sætter sig ind på førersædet. Jeg mærker noget blive lagt oven på mit tæppe; 'det er nok min jakke, han har hentet', tænker jeg imens bilen starter, men falder hen før vi kører afsted.

 

Bilen slukkes og den modsatte dør åbnes. Kort efter åbnes min dør, og han læner sig ind over mig for at fjerne selen, hvorefter han forsigtigt løfter mig op i sine arme. Jeg får åbnet mine øjne en anelse og kan se Alex kigge sig for, før han krydser en vej. 'Vi ser ud til at være tilbage, hvor jeg bor', tænker jeg og lader mine øjne lukke igen. Efter kort tid når vi til min opgang, hvor han bærer mig op ad trapperne til min lejlighed. Han får med lidt besvær åbnet døren og bærer mig derefter ind til sengen. Han tager den sparsomme mængde tøj af mig og lægger dynen over mig, imens jeg ligger på siden. Jeg kan høre han selv begynder at tage sit tøj af, og han lægger sig derefter i sengen lige bag mig. Han lægger armene omkring mig og knuger mig blidt ind til ham. "Jeg elsker dig", hvisker han ind i mit øre og fortsætter: "Jeg holdt øje med dig hele tiden for at sikre mig, at du havde det godt". Mere når jeg ikke at høre før jeg falder i søvn.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.