BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dagen startede som den nu ellers plejer, klokken er 5:45 og uret ringer. En dag som så mange andre, men så ikke alligevel. Tøsen overvejer at stå op og begynde og gøre sig klar, men vælger lige at give sig selv et kvarter mere at vågne i, det er hårdt at komme op, når men nu er det tid at komme op, tøsen svinger dynen af, pludseligt mærker hun en hånd på sit bryst, ikke som det plejer at være, men et fast og bestemt greb, hun kigger lidt forskrækket. hvad nu? spørger hun.

Det er dagen i dag!! Dagen i dag tænker hun inde i sig selv, og kigger uforstående på Herren.

SEX I DAG?

Ja siger Herren, det er dagen i dag hvor du skal stå til rådighed for mig, hvor jeg skal udnytte din krop som jeg lyster.. Hun fniser lidt og siger, den er god med dig, og kigger væk, da hun kigger op på ham igen, kan hun godt se, at det ikke er for sjov, som hun først troede. Et kort sekund tænker hun fandeme Nej!! Men i det næste sekund, giver det et gips i hende, en hel dag hvor Herren bestemmer over min krop, det tænder hende faktisk lidt.

Tøsen når ikke at tænke yderligere over det, før hun er smidt om på maven, hun bliver beordret til at trække sine natbukser ned og modtage sin straf for at fnise af sin herre, lidt modvilligt trækker hun sine shorts ned, hun syntes faktisk det er lidt ydmygende. det første slag rammer, faktisk ikke så hårdt som hun havde forventet, derefter rammer de 4 sidste slag skiftevis på hver balle. Det går lidt og Herren siger bestemt, hvad hedder det så? Hun siger forsigtigt, det ved jeg ikke.. Det hedder Tak Herre, og det hedder det altid, når du har modtaget din straf eller belønning. Husk på det, for ellers vil du lære det på den hårde måde. Ja. Tak Herre får hun forsigtigt fremstammet.

Det var godt min tøs, er du indforstået med opgaven?? Ja Herre siger hun og kigger ydmygt ned.

Det var godt at høre, gå ud og gør dig klar, din fisse skal være glatbarberet og vask alle dine huller grundigt, de vil blive brugt godt i dag. Ja herre siger hun, rejser sig, og går ud på badeværelset.

Lidt spændt og nervøs, for hvad der skulle ske i løbet af dagen, får hun gjort sig klar. Da hun kommer ud fra badeværelset er Herren kørt, hun får pakket ungerne og afleveret dem.

Hun ankommer til arbejdet og får igangsat dagens arbejder, der ikke mere end 15-20 min så tikkede der en besked ind fra Herren, "godmorgen tøs. Jeg havde lidt travlt her til morgen og måtte køre inden du var færdig, hav din telefon i nærheden, der vil komme opgaver til dig i løbet af dagen."

Da hun har læst beskeden, var hendes svar med OK! Lige ved at blive sendt tilbage, men så husker hun, at men ikke svare sådan og hun får hurigt rettet det til Javel Herre.

Der gik ikke længe så tikkede næste besked ind. "Hvad tid har du frokostpause??" Hendes svar kommer prompte tilbage kl 10:30. Herre.

"Præcis kl 10:35 holder jeg i min bil ude på jeres parkeringsplads, du kommer ud, og sætter dig ind i min bil, viser mig at du selvfølgelig du ingen trusser har på under din nederdel, derefter tager du min pik i munden og sutter den, til den kommer dig i munden, du slikker den helt ren og sluger hver en dråbe. Derefter pakker du den væk igen og forlader bilen. Du siger ikke noget hverken når du ankommer eller går udover Tak Herre når du er færdig. Forstået?"

Lidt forundret læser du beskeden, det kan han fandeme ikke mene, og du bliver i situationen faktisk lidt sur. Men ved nærmere eftertanke ved du jo godt at, herren bestemmer og dit job er at behage ham. Derefter kommer svaret tilbage "Forstået Herre"

Klokken er blevet 10:30 og tid til frokostpause, nervøst smutter du ud af hovedindgangen til arbejdet, tankerne køre igennem hovedet, tænk hvis nogen ser det!! men faktisk er du også blevet lidt liderlig ved tanken, helt over i det fjerneste hjørne holder bilen, du kommer hen til bilen og lige før du skal tage i håndtaget tager du en dyb indånding, så er det nu.

Døren går op og i bilen sidder Herren, han kigger bestemt på tøsen. Hun kigger genert ned og sætter sig ind, hun spreder benene, så der er frit udsyn til hendes lille fisse, herrens hånd glider ned mellem benene og mærker på den, jo den er glat, man udover det er den faktisk også meget våd. Han kigger på tøsen og nikker. Hun kender sin opgave så få sekunder senere sidder hun på hug på gulvet i firmabilen med sin herre´s stive pik i munden.

Stille og roligt tempo glider hendes mund op og ned, der går kun få minutter før herrens pik eksplodere og fylder tøsens mund med dejlig varm sperm, hun skynder sig at sluge det, og med tungen vasker hun resten af pikken ren for sperm. Hun pakker forsigtigt pikken væk, som hun blev bedt om, og uden tøven tager hun fat i håndtaget og åbner døren, uden at udveksle et eneste ord forlader hun bilen og går tilbage til arbejdet.

Da hun kommer ind på kontoret igen, sætter hun sig på sin stol, og bare stirre ud i luften, hvad var det der lige skete!!! Hun føler sig både liderlig, billig og ydmyget på samme tid, men det er faktisk en dejlig følelse hun har i maven.

Der går vel omkring en time og der tikker endnu en besked ind på tøsens telefon. "Det var flot klaret tøs, jeg er stolt af dig, der venter din en belønning senere"

Hun trækker stille på smilebåndet, og forestiller sig allerede hvad hendes belønning vil være, er det intim massage? Hun elsker når hun får den fulde opmærksomhed, bliver trykket, nusset og kærtegnet over hele kroppen, men det tør hun slet ikke håbe på, hun husker jo godt at Herren sagde at han ville udnytte hendes krop, og at hun skulle stå til rådighed for ham hele dagen.

Timerne snegler sig af sted, det eneste tøsen har lyst til, er faktisk at komme hjem. Endelig bliver klokken 14.00 og det er tid til at komme hjem, der bliver hurtigt pakket sammen, og få minutter efter sidder hun i bilen. Køreturen hjem tager kun ca. 30 minutter men der flyver mange tanker gennem hoved på tøsen, hun er lidt utryk ved det hele, men ved godt at Herren vil passe på hende og ikke vil presse hende udover hendes grænser, hun har normalt intet imod at overlade styringen, men i disse situationer har hun også altid været på forkant, med hvad der skulle ske, men lige i dag har hun ingen kontrol over situationen, og det skræmmer hende lidt.

Endelig hjemme. Hun træder ind i entréen og smider sit overtøj, det første der møder hende, da hun går ind i køkkenet, er en pakke som står på bordet. Spændt kigger hun på pakken, der står hendes navn på. men udover det ligger der også en lille seddel ved siden af, en seddel med en besked fra Herren hvor der står. "Hej Tøs. Velkommen hjem, åben pakken og se hvad der er i, jeg har købt lidt ting som både du og jeg vil få glæde af senere. Skriv til mig når du har kigget på de forskellige ting" Hun skynder sig at åbne pakken, den indeholder en del forskelligt SEXLEGETØJ. Det første hun tager op er en flot og lækker buttplug med en diamant lignede sten i enden. Ja ja tænker hun, det er da ok. Det næste hun tager op er en stor klitoris vibrator ved navn Magic Wand vibrator, ved første indtryk syntes hun umildbart ikke der er meget magic over den, nærmere noget old school og så med ledning. Den tredje ting er et halsbånd i læder, fra halsbåndet sidder der 2 tynde metalkæder og i enden af den 2 klemmer til brystvorterne. Fandeme nej tænker hun og hun pakke den ikke en gang op, men tager den næste ting op. Et fjernstyret æg, okay det er da meget sjovt tænker hun. Den sidste ting der er i pakken en en såkaldt gagball. Som har til formål at gøre at tøsen ikke kan tale eller skrige. Hun griber sin telefon og skriver til Herren "Glem det!!! det kommer ikke til at ske, halsbånd og gagball kan du godt returnere!!!"

Der går kun et kort øjeblik og en besked kommer tilbage til hende "Hvad er det for en måde at svare din herre på, jeg er skuffet over dig. Der er intet, der bliver leveret tilbage, og du vil modtage en straf for din næsvished.. 10 slag " i et kort øjeblik tænker hun ups, det var nok ikke så smart, hun må nok hellere prøve at holde sig til retningslinierne, selv om det er svært for hende, hun har meget svært ved at være underdanig, da det strider mod hendes syn på mænd og kvinder. Hun får dog hurtigt rette op og skriver "undskyld herre. Det skal ikke ske igen"

Derefter får hun besked på at sætte ægget op i fissen og tænde for det. Hun smutter på toilettet og pakker ægget op, hendes fisse er drivvåd så der er ingen problemer med at få det op, tværtimod tænker hun om hun kan holde det deroppe, hun spænder om ægget og tænder det. En dejlig kildende fornemmelse breder sig i hendes underliv, hun har mest af alt lyst til at komme i en kæmpe orgasme lige nu, men hun ved godt at det tillader hendes herre ikke. Hun lægger sig dog på sengen alligevel og kæler blidt for hendes klitoris, hendes brystvorter er så stive at de kan ses tydeligt gennem hendes tynde top, i løbet af ganske kort tid er hun lige der hvor orgasmen nærmer sig.

Hun er kommet for langt ud, og ved godt der ingen vej er tilbage, orgasmen ruller gennem hende og den ellers så stille stønnen er erstattet af skrig af liderlighed.

Hun tænker lige nu kun på den næste og næste orgasme, da kun pludselig kommer i tanke om at tøsen ikke må få orgasme uden herrens tilladelse.

I dette øjeblik ved hun godt at det vil få konsekvenser senere, men det var det hele værd.

Klokken nærmer sig kl 16. Ungerne hentes og der handles ind til aftensmad samt de ellers så almindelige kedelige pligter klares. Dog med den udfordring, ægget siger stadig dybt begravet i tøsen´s fisse.

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.