BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Klokken nærmer sig 17 og tøsen går i så småt i gang med aftensmaden, ungerne leger godt og hygger sig. Lige dagen i dag, mærker hun faktisk et større overskud end normalt. Måske er det fordi hun ved, at i dag kan hun bare koble fra, og følge med på de instrukser hun får. Hun hører døren gå, endelig er han hjemme, hun møder Herren i entréen og giver ham en dybt og inderligt kys. Velkommen hjem herre får hun forsigtigt fremstammet, herren kvittere med kort og kontant svar "tak tøs" hun kigger på ham, lidt overrasket over den tiltale. Er du glad for at se mig?? spørger han. Svaret kommer hurtigt. Ja Herre!! Ned på knæ befaler han hende, hun kigger på han, det mener du ikke siger hun. Jo selvfølgelig mener jeg det, du må forstå, din Herre siger ikke noget. han ikke mener. Hun kan se på ham, at det faktisk ikke er for sjov, som hun først antog.

Tøsens krop stritter imod, alt inde i hende siger Nej, men hun ved godt at hun ikke slipper, hun knæler ned og sætter sig foran herren, hendes hoved er lettere bøjet nedad og hun har en hånd på begge lår. En position hun faktisk godt kender, tidligere har hun lært at det er sådan man modtager sin herre.

SEX I DAG?

Tøsen sidder sådan et par sekunder før hun farer op som en fjeder, en af drengene kommer løbende igennem køkkenet og ud på toilettet, han bemærker intet, men det gjorde tøsen, hun kigger på herren og de begge smiler, drengen er hurtigt videre og inde på værelset igen, herren kigger bestemt på tøsen og siger med en bestemt stemme. "Har jeg bedt dig om at rejse dig?" Nej Herre svare tøsen og knæler endnu engang. Herren styrer hendes hår og nusser hendes kind inden han beder hende rejse sig op.

De fortsætter ud i køkkenet, hvor madlavningen forsætter i fællesskab, stemningen er hyggeligt og under overfladen sexuel, når de passere hinanden, bliver det til en sensuel berøring. Der er skænket 2 glas rosevin som nydes i fællesskab og hyggelig musik spiller på anlægget. Der er gjort lidt ekstra ud af maden i dag, så 4 gode bøffer ligger klar til at blive stegt, det er som regel Herren der står for tilberedningen af kødet, En ide som tøsen er kommet på, med undskyldningen om at det er han bedst til.

Herren vil lige teste tøsen endnu en gang, så kan går over bag hende og tager et godt greb om hendes bryster, lidt efter løsner han grebet og vender hende mod ham, ned på knæ, siger han igen, denne gang er der ikke megen tøven fra tøsen, hurtigt sidder hun der igen. Herren træder om bag hende og trykker hende lidt på skulderne, man kan tydeligt se hun nyder det, og det er tiltrængt, efter et par minutter glider hans hånd ned af rykken og ender på røven, nederdelen bliver med et hurtigt træk, trukket op over røven, herrens finger glider ned gennem revnen, forbi røvhullet og ned til fissen, hvor den stopper, han vil lige mærke om ægget stadig sidder der, til hans tilfredsstillelse viser det sig, af det stadig er oppe i fissen samt at fissen er drivende våd. Han nusser tøsens fisse lidt mens han roser hende for hendes gode opførsel og ydmyghed.

Derefter får hun 2 kærlige klap på hver røvballe, herren går om på den anden side igen og beder tøsen rejse sig, inden hun rejser sig, når hun lige at huske at sige Tak Herre.

Maden bliver gjort færdig og de sætter sig til bord. Der bliver snakket om løst og fast, børn, arbejde og generelt om dagligdags ting, det er god mad og vinen som ellers plejer at være halvfuld når de er færdige er pludselig tom. Ungerne er for længst løbet ind på deres værelser, og tiden er også løbet under den gode snak. De bliver enige om at få taget af bordet og hun begynder så småt at få ungerne puttet.

Tøsen er ved at være godt øm i fissen af ægget, og hun spørger pænt om hun ikke må tage det ud, efter en kort betænkningstid får hun ok fra Herren, men på en betingelse, skal ægget ud, så skal tøsen straks efter ungerne er lagt i seng, gå i bad og gøre sig klar til at modtage Herren samt tage den nye analplug i brug.

Hun nikker og er på vej ud til badeværelset, hun har endnu engang glemt, at når man får en belønning, så siger man pænt Tak. Han når lige at nævne for hende, at hendes opførelse vil få konsekvenser senere, inden hun forsvinder ud på badeværelset. Hun hører ham godt, men vælger ikke at svare ham, i håb om at han så tror hun ikke har hørt det. Hun sætter sig overskrævs på gulvet og trækker ægget ud, Gud hvor er hun øm i fissen, musklerne har jo også arbejdet det meste af eftermiddagen med at holde ægget på plads, en øvelse hun ikke er vant til, men som hun på dette tidspunkt fortryder inderligt. Ungerne bliver lagt og imens rydder Herren de sidste ting op.

Herren hører lige at hun lukker døren, hans hjerte slår lige et ekstra slag, nervøsiteten breder sig i hans krop, lige så nyt og grænseoverskridende som det er for tøsen ligeså er det for herren. Tusinde tanker farer gennem hans hoved. gør han det ordenligt, er det for vildt, vil det blive kikset samt mange flere tanker, der jo nok er naturlige at tænke, når man er så uerfaren på området.

Han retter sig og skyder brystet frem, han finder bekræftelse i, at hvis de ikke skulle kunne eksperimentere med sex efter så mange år, så var der nok ikke nogen der kunne, og han lægger sin lid til, at hvis tøsens grænser bliver overtrådt, vil hun bruge stop eller pauseordet som de har aftalt. Selvfølgelig skal man være klar for at rykke nogle grænser men aldrig så langt, at man ikke har sig selv med.

Han tager en dyb indånding og går mod badeværelset, åbner døren og går ind. Synet der møder ham er fantastisk, han æder hende med øjnene og betragter den guddommelige krop hun er skabt med, dog uden hun bemærker det, han har mest af alt, faktisk lyst til af fortælle hvor lækker og indbydende hun ser ud, hvor dejlig hendes fyldige røv er og hvor meget det brænder i ham for at nusse de store dejlige bryster hun er udstyret med. ja det er da rigtigt ingen af dem er 15 år mere som da de mødes, med han syntes faktisk kun at hun bliver kønnere og kønnere som årene går. Han stryger dog hurtig tanken om at fortælle hende det, da det vil ødelægge det spil han har lagt op til. Tøsen bukker sig let forover og kigger ind i spejlet, bevidst stritter hun lidt ekstra med røven så herren han se at buttpluggen har fundet dens plads.

Han nyder synet, men vælger ikke at kommentere det.

Han smider hurtigt tøjet og går ind i badet, Lidt efter kalder han tøsen hen til ham.

Med en bestemt stemme, giver han hende ordre på at vaske pikken. Den er allerede stor og tyk inden hun overhoved har rørt ved den. Hun går ned på knæ, finder sæben frem og begynder at vaske den, hun kan tydeligt se at herren nyder det, og vasker måske også lidt mere end godt er. Den bliver skyllet for sæbe, lige nu har hun mest af alt lyst til af smage på den og hun omslutter sine læber om pikhovedet, i nogle stille og rolige bevægelser bevæger hendes læber sig ned over pikken.

Der går dog ikke lang tid før af herren tager fat i tøsens hår og trækker pikken ud. Har du fået lov at sutte på herrens pik? spørger han. Nej herre svare hun hurtigt tilbage og blikket falder ned, Du skal gøre det du bliver bedt om og intet andet, du behøver ikke tænke over at gøre noget, du ikke er blevet bedt om, eller du i forvejen ikke ved du skal gøre, det er mig der styre dig og din krop, og du skal bare adlyde mine ordre andet behøver du ikke tænke på. er det forstået??

Ja undskyld herre svare hun ydmygt tilbage. Hun bliver derefter sendt i soveværelset med besked på at iføre sig, det herren har lagt frem til hende på sengen og efterfølgende sætte sig ind i stuen. På sengen ligger selvsiddende sorte sokker et par sorte højhælede sko, 4 stykker manchetter og intet andet. Hun får iført sig tingene og da hun træder ind i stuen kan hun se der er lagt et lammeskindstæppe på gulvet. Ok tænker hun, har han tænkt at jeg skal sidde der, i sit stille sind bander hun ham væk, de første ord der farer gennem hendes hoved siger "det skal fandeme ikke bestemme!!, det gør jeg ikke" men lige så hurtigt som tankerne kom flyvende lige så hurtigt, kommer hun i tanke om at det er helt og aldeles herren der bestemmer. Hun får sat sig til rette på knæ med begge hænder placeret på lårene, og kigger underdanigt ned.

Kort efter træder herren ind i stuen, det giver et gisp i hendes krop, en fornemmelse, hun ikke rigtigt kan definere, er det fordi hun føler sig udstillet, sur eller liderlig kan hun ikke rigtigt finde ud af.

Herrens blik betragter tøsen og han nyder hvad han ser, så smuk som sidder hun der, klar til at betjene sin herre.

Herren sætter sig i sofaen og kigger på fjernsynet, hun føler det meget ydmygende, bare at side der som en udstillingsfigur. Men det er jo også meningen, det føles som en evighed men der går nok kun et par minutter, før herren sætter hende på den førte prøve. Hent mig et glas vand tøs.

Helt uden at tænke yderligere, rejser hun sig, går ud i køkkenet og skænker ham et glas vand, kommer tilbage og rækker herren vandet med beskeden Værsgo Herre. Derefter sætter hun sig igen på sin plads. Hvad var det lige der skete tænker hun, helt uden modvilje i kroppen, havde hun hentet et glas vand til sin herre, hun havde accepteret sin rolle og overgivet sig.

Herren drikker sit vand ud og sætter det på bordet, kæl for din klitoris siger han til tøsen. For første gang falder det hende naturligt ind, da hendes svar kommer. Tak herre.

Der går kun få sekunder, før der breder sig en varme i underlivet på tøsen, det skyldes helt sikkert spændingen og den helt uvante situation.

Herren rejser sig og går ind i soveværelset og forbereder nogle ting, Tøsen kan tydelig mærke at hun kan fremkalde en orgasme i løbet af meget kort tid, men hun ved også hvilke konsekvenser det vil have, hvis hun ikke har fået lov, derfor holder hun den bare kørende.

Herren viser sig nu i stuen igen, med sig har han massageolie i hånden, han stiller sig bag tøsen og nyder endnu engang udsynet til tøsens røvhul som er blottet og fyldt med buttpluggen, derefter begynder han at smøre tøsens krop ind i olie, røven som han elsker så højt, får selvfølgelig en smule særbehandling i form af et ekstra godt lag olie.

Derefter stiller han sig foran tøsen og iføre hende, det nye halsbånd han har købt til hende, og sætter klemmerne på brystvorterne, det gør en smule ondt men ikke mere end det er til at holde ud, han giver hende blindfold på og giver hende ordre på at åbne munden. Stille og roligt fører han sin pik ind i munden og hun sutter det bedste hun har lært. Herren kan godt mærke at der skal ikke meget til så han trækker sig og beder hende rejse sig, fører hende ind i soveværelset og giver hende besked på at ligge sig i sengen på alle 4, klar til at modtage hendes straf for dagens ugerninger.

Der ligger hun så på sengen med røven lige i vejret, klar til at modtage sin straf, det eneste der flyver gennem hendes hoved er "kommer det til at gøre ondt? er han hård ved mig i dag? Hvor mange slag har jeg fortjent?" De fleste tanker, kommer der dog hurtigt svar på. da Herren siger " Tøsen har problemer med at høre efter, når hun får en besked fra herren, udover det tillader hun sig at svare igen. Du får 20 slag for at være glemsom og glemme hvordan du tiltaler herren, men i dag stopper det ikke her, din SMS med at der var nogle ting, der skulle leveres tilbage giver 5 slag. Okay det går nok tænker tøsen, lige indtil at herren siger at de 5 sidste slag gives med spanskrøret, det løber hende koldt ned af ryggen på tøsen, hun tænker, at lige i dag, kommer det nok til at gøre ondt, Av for Satan, men hun vælger at kommentere med Ja Herre.

De første slag falder over tøsens røvballer, en varme breder sig, de første 5 slag er hurtigt overstået, da Herren siger bestemt. Når vi nu snakker om glemsomhed, er det mærkeligt at tøsen ikke tæller slagene!! Nu får du en chance til og vi starter forfra. For helvede tænker tøsen, men okay vi er jo heldigvis ikke kommet så langt, det første slag rammer og tøsen siger lavt 1.. højere siger herren. 1. Siger tøsen med en højere men irriteret stemme. Herren vælger dog at ignorer det og fortsætter, der er ikke gået længe og de første ti slag er overstået, tøsens røv er begyndt at ændre farve til en lettere rød farve, herren er startet stille op, men kraften i slagene ændre sig noget, i de efterfølgende ti slag, da slag nummer fjorten. Flader kan tøsen ikke holde det tilbage mere, hendes totale stilhed, er ændret til anstrengt situation, hvor hun fra slag til slag ikke han holde det tilbage længere, hun udbryder et av efter hvert slag, men heldigvis rammer det sidste slag, af de tyve slag.

Herren nusser for tøsens røv, som er blevet godt rød og varm, det summer i kroppen på hende, liderligheden strømmer over hende, det hun allermest har lyst til, er at mærke herrens store pik dybt i hendes fisse. Hun hører et svirp i luften, Fuck tænker hun, hun havde glemt de fem sidste, hendes frygt var ikke de fem slag, men om hun kunne holde dem ud, men hvad hun ikke ved, er at herren aldrig kunne finde på at slå så hårdt, at hun ikke ville kunne holde det ud, men lige til grænsen for at presse hende lidt. Der første slag rammer AV for satan en helt anden smerte end en røvfuld, smerten kan slet ikke sammenlignes, en får hun fremstammet, det føles som langt til fem, men det går faktisk bedre end hun turde håbe på, da fjerde slag falder kan hun tydeligt mærke varmen i hendes baller.

Få sex i dag

Herren holder en kort pause, inden at de sidste slag falder med noget ekstra kraft, end de forgående.

Tøsen vrider sig, hun har svært ved at definere om det er i smerte, liderlighed eller noget helt tredje, Herren kan til sin tilfredsstillelse konstatere at hendes røv er godt rød og udstyret med 5 dejlige hævede striber efter spanskrøret.

Hun kommer til sig selv og uden tøven siger hun mange tak Herre.

Tøsen bliver beordret ned på gulvet i knælende position, Hun bliver påført blindfold og der udsyn til tøsens brystvorter med de monteret klemmer der allerede stritter af liderlighed, hendes hænder bliver spændt fast på ryggen.

Selv om hun er blindfoldet kan hun fornemme at herren betragter hende, hendes ellers generthed er forsvundet og hun har accepteret sin rolle.

Der går ikke mange sekunder for hun mærker viberationer i underlivet, herren har fundet den nyindkøbte macig wand frem, tempoet er stille og roligt, tøsen har meget svært ved at holde sin stønnen tilbage, da der bliver skruet op for tempoet, der går ikke lang tid før den første orgasme ruller indover hende, en så stor orgasme at hun intet kan holde tilbage, så samtidig med orgasmen sprøjter hun også ud på gulvet.

Hun er kun lige kommet til sig selv da hun får næste ordre fra herren. Åben Munden tøs!!

Herren stikker resolut sin pik i munden på hende og hun sutter det bedste hun har lært, tag den siger herren, hun forsøger at få den helt ned med gagrefleksen hindre hende.

Mens hun sutter i hurtigt tempo, bliver hendes brystklemmer revet at i et hurtigt snuptag.

Tøsen forsøger at udtrykke den smerte det giver men lyden dør, da hendes mund er helt fyldt af herrens store pik.

Der skal ikke meget mere til at herren kan lade sin ladning komme, men han trækker pikken ud af munden på tøsen og trækker hende op i hendes hestehale.

Hun bliver nu stillet op af væggen med hænderne bundet fast over hoved. Hun når lige at tænke hvad nu? Da hun mærker slagene fra floggeren over sine bryster.

Efter 15- 20 slag han man se at hun er ved at nå sin grænse, brysterne har fået en pæn rødlig farve og hendes ben ryster let under hende, herren lægger pisken fra sig og siger med en hård stemme Er du så snart en ordentlig og lydig tøs?

Tøsen svare med mest naturlige og underdanige stemme Ja herre jeg skal nok være en ordentlig tøs.

Okay siger herren. Du skal komme for mig en gang til. Hun mærker nu Wanden på klitorissen, der går ikke længe for at hun ikke kan holde det tilbage og eksplodere i endnu en orgasme. Da hun igen er kommet til sig selv siger hun med den mest taknemlige stemme tak herre.

Velbekomme Tøs som belønning skal du få lov at sutte mig til jeg kommer og du skal sluge mit sperm.

Hun glider hurtigt i knæ og tager pikken i munden, hun sutter på den som hun nærmest er forelsket i den, der bliver slikket, kysset og suttet.

Herren kan ikke længere holde det tilbage og han trækker pikken ud at tøsens mund. Hun åbner hendes mund og han lader ladningen gå i udover hendes ansigt og mund.

Der sidder hun lykkelig som aldrig før med sperm i munden og udover ansigtet, der skal ikke gå en dråbe til spilde siger han til hende, hun ved udmærket hvad det betyder og begynder at få det hele ind i munden hvor efter hun sluger det og åbner munden og viser herren den er tom.

Flot min tøs siger herren, men der er også en klat der på gulvet, tøsen kigger ned, stille i sit sind tænker hun, der kan du fandeme ikke tænkt dig, men finder hurtigt ud af at det har han, da han siger til hende at hun godt kan få det slikket op. Hun bukker sig ned til gulvet, og slikker de sidste dråber op for derefter så at kigge op på sin herre igen.

Sådan skal det gøres min tøs siger han med en stolt stemme, han forsvinder et kort sekund ud på badeværelset og kommer tilbage med en god fugtighedscreme som han smører tøsens baller og bryster ind i. Derefter bliver hun lagt op i sengen, hun er helt afkræftet, overvældet men ikke mindst lykkeligt, herren ligger sig bag hende og nusser hende i søvn. Denne nat sov tøsen meget godt og da hun vågnede dagen efter er det med et smil på læben, og en hel anden glæde og glød over sig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.