Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Bussen var forsinket igen, typisk at det lige skete i dag hvor han ville lave aftensmad til os. Han plejer at drille mig med det at komme for sent, er en svaghed forbeholdt for kvinder og jeg bryder mig ikke om at give ham chancen for at have ret. Jeg kigger på klokken, åh nej den er allerede 20 min over og jeg føler en knude i maven. Endelig kommer den og jeg stiger ombord på bussen, forfrossen og lidt ængstelig over at have skuffet ham.

Jeg ringer på dørklokken, men der bliver ikke svaret. Jeg bliver lidt usikker, mærker knuden i maven vokser en smule og venter lige et minuts tid mere og ringer på igen. Det er da tirsdag i dag, ikke? Spørger jeg stille i mit sind og tjekker kalenderen på mobilen, joh ... den er god nok ... og så bliver døren åbnet. Hej skat, undskyld jeg kommer for sent, bussen var forsinket, siger jeg og giver kindkys idet jeg træder ind ad døren. Kom ind i varmen siger han, vender sig og går ind i spisestuen. Hurtigt smider jeg overtøjet, kigger i spejlet, retter håret lidt til og noterer at det igen er blevet for langt. Retter kjolen og går ind i spisestuen hvor jeg ser at han atter har sat sig til bords. Jeg smiler til ham, det ser lækkert ud, sukker lidt lettet og går hen mod min plads.

SEX I DAG?

Kom, siger han – og klapper på hans lår, kom. Jeg kigger lidt spørgende, tænker, hvad nu? Og går hen til ham. Han holder mit blik fast med hans klare blå øjne og klapper en gang mere. Jeg vil til at sætte på skødet af ham, da han siger "ikke sådan" vender mig rundt og jeg ender over hans knæ. Det gav et sus i mig og jeg er ved at spørge hvad han har gang i, men han svarer bare stille shh imens at han løfter kjolen og op blotlægger mine trusser. Han aer forsigtig mine baller uden på trusserne, trækker dem ned og jeg mærker hvordan hjertet banker i brystet på mig. Jeg er lidt spændt, men samtidig tryg ved at være i hans hænder. Hans varme kyndige hænder som lige nu kærtegner mine bare baller og jeg kan mærke hvilken effekt det hurtig har på mit skød, en langsom banken bliver stille og roligt mere og mere udtalt og jeg lukker forsigtigt øjnene og nyder det. Så landede den, jeg nåede slet ikke at reagere før end jeg mærkede den sviende effekt på min balle og jeg blev revet ud af mine trygge rammer. Shh sagde han bare og genoptog med at kærtegne mine baller.

Han førte mine trusser på plads og foldede min kjole ned igen. Jeg rejste mig op, kiggede ned i gulvet, jeg følte mig lidt som en skolepige igen der blev korrekset. Når du kommer for sent til måltidet, må du undvære sagde han og førte samtidig en finger op under min hage, løfte den lidt op indtil mit blik mødte hans. Nu går du over i hjørnet og venter med ryggen til mig, imens at jeg bliver færdig med min mad, så må vi finde en passende konsekvens til dig for dit smøleri, sagde han. Med en blandet følelse af skam og spænding indeni, gik jeg over i hjørnet. Jeg havde ikke før været i skammekrogen, det var en smule intimiderende at stå der, en voksen kvinde og alligevel sendt i skammekrogen. Tiden gik nærmest i stå imens at jeg ventede passivt.

Efter en stund, kunne jeg høre at han nærmede sig, jeg mærkede en hånd på min skulder og han hviskede stille i mit øre; det var flot min tøs. Hans ord og måden han sagde det på, gjorde at et sus gik igennem kroppen på mig og jeg slappede lidt mere af. Han tog min hånd og jeg fulgte ham uden spørgsmål. Han stoppede midt i stuen, vendte sig. Armene op, sagde han. Jeg adlød og han fjernede min kjole. Hans hænder fjernede rutineret min bh og mine trusser.

Han trådte et skridt tilbage og kiggede vurderende på mig, gik rundt om mig, som var jeg en præmiedyr der skulle have den endelige dom. Han stoppede foran mig, kiggede mig igen i øjnene, lynede hans bukser ned og hans pik væltede ud af bukserne på ham. Ned på knæ, kommanderede han og jeg gjorde som befalet og satte sig på knæ foran ham. Hans pik var nu lige foran mit ansigt, halvstiv og lidt frygtindgydende af størrelse. En kuldegysning gik igennem min krop, stadig usikker på hans humør. Han bukkede sig ned og hviskede i mit øre, at jeg skal være en god tøs, åbne munden og række tungen ud for ham, alt imens at han langsomt spiller hans pik. Jeg slikker hurtig mine læber, åbner munden og rækker tungen ud.

Han lader en dråbe lande på min tunge og endnu én. Snart begynder det at savle fra hans pik ned på min tunge, videre ned ad min hage og ned på brystet af mig, men han bliver ved at spille pikken langsomt. Han ved, hvor meget jeg nyder at få en god pik i munden og jeg forsøge at tage ham i munden. Hurtigt falder slaget på min kind, jeg mister balancen og falder til siden, men han har hurtig fat i mit hår. Han tager ekstra godt fat og fører mig på plads igen. På min plads, på knæ foran ham, med efterveerne af en stadig syngende kindhest samt en lektion fra ham. Jeg sagde du skulle åbne munden og række tungen ud tøs, gentog han. Du opfører dig jo som en luder, først kommer du for sent hjem med en dårlig undskyldning om trafikken og nu tror du at du kan bestemme det hele? Ikke i mit hus, din liderlige tøs, sagde han bestemt imens han spillede sin pik hurtigere og hurtigere foran mit ansigt.

Hjertet bankede hurtigere og hurtigere, hele scenariet føltes som i slowmotion og imens at han spillede pikken af på min tunge, kunne jeg mærke hvordan det dunkede i missen og at mine safter flød ned ad inderlårene. Tag det hele min tøs, sagde han og hans pik fyldte min åbne mund med hans sperm, der blev ved at komme sperm og jeg slugte det hele, Han lod pikken køre ren på kinderne af mig imens at han betragtede mig. Jeg sank endnu engang, slikkede mine læber og kiggede forsigtigt op i hans blå øjne. De strålede. Han lænede sig ned mod mig, gav mig et blidt kys på munden. Det var flot min tøs, sagde han og en følelse af stolthed forplantede sig i hele min krop...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.