Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er eftermiddag, da du ringer på døren. Jeg går ud og lukker dig ind og giver dig et stort knus. Så ber jeg dig om at åbne din frakke, så jeg kan se om du har fulgt mit ønske om en helt speciel beklædning. Det har du heldigvis. Beklædningen består af en catsuit i sort lycra, som smyger sig ind til din krop. Synet tænder mig, og vi kæler og kysser i et stykke tid.

Derefter giver jeg dig en lille gave. Du smiler sødt og åbner gaven, som indeholder en DILDO med en meget lang ledning. Du smiler frækt og spørger, hvad jeg har tænkt mig at bruge den til ?. Jeg svarer, at det skal du nok få lov til at opleve. Jeg ber dig nu om at gå en tur på toilettet, idet der nok kommer til at gå et godt stykke tid inden du igen får mulighed for det. Endvidere skal du selv stikke dildoen op og føre ledningen ned langs det ene ben og ud ved foden. Når du har gjort dette skal du komme ind til mig i stuen. Du får et knus og går ud på toilettet, og jeg går ind i stuen. Der går et lille stykke tid og du kommer ind i stuen og ser undrende på en stor træplade på 2m x 1,5m, som ligger på gulvet. Jeg går hen til dig og føler lige efter om dildoen er der, smiler til dig og spørger om du er parat til en lille udfordring ? Ja, svarer du, hvorefter jeg hjælper dig ned på træpladen, således at du ligger på træpladen på ryggen med spredte arme og ben i et stort X. Jeg går nu ned til din ene ankel og tager fat i stoffet, trækker det lidt ud og ned på træpladen. Tager en hæftepistol og hæfter stoffet fast til pladen. Går 5 cm højere op og hæfter igen. Sådan fortsætter jeg efter følgende plan. Op langs ydersiden af det ene ben, op langs indersiden af benet, ned langs indersiden af det andet ben og op langs ydersiden af benet. Derefter op langs kroppen på begge sider og ud langs armene på yder- og indersiderne, således at du nu ikke kan røre dig. Jeg holder en lille pause og tager et blik på din dejlige krop, som holdes fast af en udspendt dragt. Synet tænder mig vildt og jeg kan ikke lade være med at stryge og kærtegne dig over det hele. Dette er åbenbart noget som du kan li' og du begynder at være larmende. Jeg tager derfor en gummibold og propper i munden på dig og sikrer denne med et stykke tape. Endvidere tager jeg også en sort hætte, ligeledes lavet i sort lycra, som jeg trækker ned over hovedet på dig. Jeg tager igen hæftepistolen og hæfter nu også hætten på dit hoved fast til pladen. Du er nu fuldstændig bevægelsesløse. Nu monterer jeg ledningen fra din dildo i en lille sort boks, som sidder i bunden af pladen. Rejser pladen op ad væggen, således at du nu hænger udspændt i luften. Går lidt på afstand af dig og nyder synet af dig. Spørger om du er ok ? Mmmhmhmhm svarer du.

Jeg går nu hen og sætter mig i sofaen. Tager fjernbetjeningen til fjernsynet og trykker på en knap. Fjernsynet tænder samtidig med at jeg kan se og høre at du også reagerer. Smiler lidt mens jeg forklarer dig, at hver gang jeg rører en knap på fjernbetjeningen, da enten tænder eller slukker din dildo. Måske jeg skulle zappe lidt rundt ?...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.