Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mille åbnede badeværelsesdøren, kun iført et håndklæde som var fæstnet henover hendes velskabte teenagebryster. Hun havde lige taget et dejligt langt bad og følte sig godt tilpas. Hendes hud var stadig fugtig. Hendes hår var vådt og hun duftede af sæbe.

Hun så op og fik et chok, da hun opdagede Herren. Han stod i gangen, klædt i sort og så på hende med et sultent blik, og et lille, næsten usynligt smil på læben. Hun tog sig til brystet og mærkede sit hjerte galopere bag en hurtig vejrtrækning. Hun nejede høfligt og slog blikket ned.

SEX I DAG?

"Godformiddag." Sagde hun og smilede venligt op til ham. "Jeg hørte slet ikke Herren komme."

"Godformiddag min pige." Sagde han og lod langsomt blikket glide ned over hendes fugtige krop. "Har du været i bad Mille?" Spurgte han ledende.

"Ja Herre." Svarede hun og kikkede usikkert på Herren, idet han langsomt bevægede sig hen imod hende.

"Jamen så håber jeg da at det var behageligt." Sagde han, idet han stoppede op lige foran hende. "Og at du sætter pris på alt det varme vand som jeg betaler for."

"Ja Herre." Sagde hun og så ned. "Vi sætter alle pris på Herrens barmhjertighed."

"Det håber jeg så sandelig også." Sagde han i en mere streng tone. "Hvis det ikke var for mig, så var du, din søster og din mor jo endt på gaden som du nok ved."

"Ja Herre." Sagde hun uden at se op.

"Men jeg ædle Herre har taget jer under mine beskyttende vinger og givet jer husly og føde. Jeg er måske nok for god af mig."

"Ja Herre. Sagde hun, stadig uden at se op.

"Men i skal sandelig ikke vide jer for sikre." Fortsatte han i en endnu strengere tone. "I kan hurtigt ende på gaden hvis ikke i forstår at sætte pris på min nåde."

"Det må Herren ikke gøre." Udbrød hun med en antydning af gråd i stemmen. "Vi sætter alle så stor pris på Herrens nåde og barmhjertighed. Vi er Herren så evigt taknemmelige."

"Ja det vil vise sig." Sagde han idet han satte en finger under hendes hage, løftede hendes hoved op og så hende dybt i øjnene. "Har du vasket dig ordentligt Mille?"

"Ja Herre." Sagde hun og så uforstående på ham.

"Ja det er jo ikke fordi jeg ikke stoler på dig. Men jeg er nødt til at sikre mig at mine piger er renlige. Det forstår du vel Mille?"

"Ja Herre." Sagde hun. Skønt hun ikke helt forstod hvad han talte om.

"Jeg bliver nødt til at kontrollere om du har været grundig nok." Sagde han og løsnede hendes håndklæde. Det faldt til gulvet og hendes velskabte krop var blottet. Instinktivt prøvede hun at dække bryster og underliv med sine hænder. Men Herren fjernede dem straks og hun turde ikke andet end at føje ham.

"Du har sandelig ikke noget at skamme dig over min pige. Du er jo ganske præsentabel." Sagde han, idet han kærtegnede hendes bryster.

Det gav et sæt i hende, da han pludselig trak hende ind til sig og tog hårdt fat om hendes bagdel med begge hænder. Han spredte hendes baller og lod en finger kærtegne hendes anus. Hun så skræmt op på ham.

"Bare rolig min pige." Sagde han og smilede til hende. "Jeg skal bare lige kontrollere om du har været grundig nok her nede." Han pressede forsigtigt sin finger længere og længere op i hendes bagerste hul.

Mille havde en ustyrlig lyst til at reagere. Hun havde aldrig før følt sig så krænket. Så ydmyget. Hun havde lyst til at skrige om hjælp, men hun turde ikke.

"Gå ind på dit værelse og læg dig på sengen Mille. Så jeg kan inspicere dit hul ordentligt." Sagde han pludseligt, i en meget bestemt tone.

Milles læbe bævrede. "Jeg vil helst ikke ..." Sagde hun idet en tåre gled ned af hendes kind.

Der lød et gevaldigt smæld og Mille gav et skrig fra sig, idet Herren tildelte hende en overordentlig lussing, der efterlod et tydeligt håndaftryk tværs over hendes ansigt. Hun græd og tog sig til hovedet.

"Utaknemmelige tøs!" Brølede Herren vredt. "Vil du straks adlyde!"

Mille nikkede bag sine hænder og skyndte sig ned til sit værelse, som lå for enden af gangen. Hun lagde sig på maven, tværs henover sengen og fortsatte med at hulke bag sine hænder.

Efter noget tid trådte Herren ind i lokalet og lukkede døren bag sig. "Jeg skal give dig noget at tude for din ulydige tøs. En god gang opdragelse, det er hvad du trænger til." Herren havde nogle reb i hånden. Han satte sig hen over ryggen på hende og begyndte at binde hendes hænder. Hun kikkede forskrækket op, men turde ikke gøre modstand. Han fæstnede hendes hænder til den ene sengestolpe, for derefter at binde hendes fødder og fæstne dem til modsatte sengestolpe, i modsatte side. Således at hun var spændt ud på tværs af sengen. Til sidst gav han hende bind for øjnene og kneblede hendes mund med et tørklæde, hvorpå der var bundet en stor knude. Hun var fanget, hjælpeløs. Helt og aldeles i hans magt.

Herren afhægtede sit tykke læderbælte og trak det ud gennem buksestropperne. Mille gøs ved lyden. Han ventede. Så pludselig faldt det første slag. Bæltet ramte hende tværs henover ballerne. Hun skreg et afdæmpet skrig. Han fortsatte med at slå hende på baller og lår. Hun græd og rev og sled i sine reb, så hun fik brandmærker på håndled og ankler. Herren vist ingen nåde. Han lagde fortsat kraft i slagene, skønt hendes engang så hvide hud var rødglødende. Han elskede den brutale mishandling. Elskede at se hvordan den arme pige vred sig i smerte. Elskede lyden af hendes grådkvalte skrig. Endelig holdt han inde. Mille hulkede.

Herren betragtede hendes mishandlede krop med stor tilfredsstillelse, idet han klædte sig af. Hans pik var allerede stiv og glansen var fugtig.

"Jeg håber for dig at du har vasket dig ordentligt Mille. Ellers skal du få en hel uge i buret."

Han satte sig overskrævs på hendes lægge og befamlede hendes forslåede lår og baller. Så lænede han sig forover og pressede ansigtet mod hendes numse, idet han med hænderne spredte hendes baller lige til smertegrænsen. Hans grådige tunge arbejde sig målrettet imod hendes anus og han søgte til stadighed, at presse den længere og længere ind. Han smaskede af vellyst og havde svært ved at kontrollere sin dyriske liderlighed. Den tøs skulle røvpules, så hun ikke kunne sidde ned i flere dage.

Han rejste sig på sine knæ og slikkede sig om munden. "Ganske delikat og velsoigneret." Sagde han og tørrede lidt mundvand af hagen. "Det fortjener vist en belønning." Han rykkede sig fem og pressede sin stive pik imod Milles fugtige anus. "Betragt det som et privilegium." Sagde han og smilede. "Det er ikke mangt en frille forundt, at modtage en sådan velsignelse." Han greb hårdt fat i hendes hår og lod sin kropsvægt presse imod den arme pige.

Mille udstødte et panisk smerteskrig, idet hendes anus blev penetreret med magt. Hendes krop rystede og tårerne stod i en lind strøm ned over hendes kinder. Herren stønnede af velbehag, skønt han knapt var halvvejs i bund. "Det kan du vist godt lide hva min tøs?" Sagde han og tvang hendes hoved endnu længere tilbage. "Fat mod min ven. Der er mere endnu." Sagde han med et ondskabsfuldt smil på læberne. Han lod sig selv glide lidt ud af hende, kun for endnu en gang at tvinge sin stive pik ind mellem de forslåede baller. Mille udstødte atter et langstrakt skrig gennem sin mundknippel og hun mærkede hvordan han denne gang fik tvunget sig helt i bund.

Herren stønnede højlydt, idet han først langsomt og siden hurtigere og hurtigere kneppede hendes forpinte anus. Hvert eneste stød var den rene tortur og hun bad til at smerterne ville få hende til at besvime, så hun for en stund kunne befries fra sine lidelser. Det sortnede for hendes øjne og hun var ved at glide ud af bevisthed, da herren pludselig standsede brat før sit klimaks. Han trak sig ud i en hurtig bevægelse, idet han slap sit tag i hendes hår.

Milles hoved hamrede imod madrassen og hun udstødte et lettelsens suk over at blive befriet for sin byrde. Herren rejste sig med et suk og gik omkring sengen, kun for at sætte sig overskrævs på Milles arme og atter tvinge hendes hoved tilbage. "Du troede da vel ikke at du slap så let min pige?" Sagde han med et skadefro grimasse. Han fjernede hendes mundknippel og hun hostede og hev efter vejret.

"Jeg beder dem Herre." Hulkede hun. "Jeg kan ikke mere." Han overhørte hendes bøn og trak hendes hoved længere tilbage. "Åben munden Mille." Sagde han koldt. Hun adlød modstridende og han tvang sin pik langt ned i halsen på hende. Hun mærkede hvordan hendes luftveje blokeredes og hun kæmpede panisk imod. Men herren havde hendes hoved i et jerngreb og gav sig ufortrødent til at mundkneppe hende.

Herren stønnede ekstatisk og der gik ikke længe før han tømte sig i halsen på den stakkels pige. Han trak sig ud og slap sit tag i hendes hoved og hun hostede panisk så sæden stod ud af munden på hende.

Han stod for en stund og betragte sit værk. Så satte han sig på knæ foran sengen og satte en hånd under Milles hage. Han løftede hendes hoved og så hende dybt i øjnene. "Hvad siger man så?" Spurgte han. Mille tøvede et øjeblik. "Tak min herre." Hulkede hun. "Tak fordi de tager dem af min opdragelse." Han smilede veltilfreds. "Vi skal nok blive gode venner vi to." Med disse ord forlod han hende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.