Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en varm sommerdag og jeg havde derfor ikke andet end min bikini på med en lille hvid sommerkjole over. 

Jeg går i mine egne tanker da en af min kæresters ven kommer kørende forbi mig og spørger mig om ikke han skulle køre mig hjem. da jeg ikke kender ham ret godt takkede jeg nej, men han blev ved. imens vi står og snakker, kommer der en bagfra og holder mig for munden imens personen slæber mig med ind bag i bilen som er en varevogn. 

Bilen begynder at køre imens jeg kæmper for at komme fri, men den større og ret stærke mand stræmmer sit greb om mig indtil jeg til sidst har ret svært ved at trække vejret. han finder en klud og holder den over min ansigt og siger "sov sødt, du holder snart op med at være så hidsig." efterhånden som jeg bliver mere og mere sløv og træt, finder jeg ud af at der er en 3 mand til stedet. han griber ud efter mine ben og selvom det lykkedes mig at sparke ham var det er ynkeligt forsøg da jeg ikke havde meget energi retur. 

Jeg vågner efter et ukendt antal timer. jeg kan mærke at jeg er godt træt og sløv i hele kroppen. da jeg prøver på at rejse mig op for at se hvor jeg er havnet finder jeg ret hurtigt ud af at jeg er bundet. og jeg mener virkelig bundet så man slet ikke kan røre sig, jo mere jeg begyndte at prøve på at komme fri jo mere ondt gjorde det og måtte til sidst opgive helt. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.