Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var lige lidt svært at gå til at starte med. Hun skulle vende sig til at perlerne hang og tirrede hendes skamlæber mens vægten gjorde fantastisk ting ved hendes klit. Hun var meget våd og så liderlig at det var svært at tænke på frokost.

De kørte mens han havde sin hånd skiftevis på hendes lår og så lige op og tirre brysterne. Hun var hele tiden bevidst om butpluggen som sad og varmede hende.

SEX I DAG?

Han parkerede bilen diskret, lidt væk fra restauranten. "Så skat nu skal du yde, tag min pik frem og gør noget godt for mig" Hun kiggede rundt lidt bekymret for om nogen kunne se dem. "kom i gang blev der sagt og det skal være nu" Hun tøvede ikke mere men fik taget hans pik frem. Den var stor og stiv. "Jeg skal se dine bryster mens du leger med mig, træk blusen til side" Hun var nu så liderlig at hun var ligeglad og gjorde hvad hun fik besked på. Hun elskede hans pik. Det store hoved og de tydelige blodåre der slangede sig så smukt. Hun dykkede ned og tog ham i munden.... Mums han smagte godt. Hun lod tungen leget på hovedet og tog ham helt ind i munden suttede og slikkede alt hvad hun havde lært. Han stoppede hende brat. "Lad mig se din fisse" Hun løftede op i nederdelen, "Lad mig tjekke hvor våd du er" Hun var nu så liderlig at safterne løb ud af hende. Han tog fat i klemmen og fjernede den fra hendes klit. Det var en blanding af smerte og totalt lystfølelse der brændte i hendes klit. Hun tiggede og bad ham om at få hende til at komme. Havde så meget brug for en orgasme til hendes stakkels spændte krop. "Skal du ha lov at komme nu, skal du vide at det koster. Så skal du gøre alt hvad jeg siger resten af dagen" Hans kommentar gjorde hende om muligt endnu mere vild. Hun elskede når han tog styringen og havde planlagt ting for dem. Når han drev hende der ud hvor det kun var lysten der styrede.  "Nå hvad bliver det til" sagde han mens han legede med hendes klit og skubbede til butpluggen. "Ja, ja ja. Jeg lover at gøre hvad du siger bare jeg må komme nu" Nu var det sagt, ingen vej tilbage. Hun frygtede det lidt samtidig med at det gjorde hende helt vild af spænding.
"Jeg skal komme oppe i dig så min sperm løber ned af dine lår. Sæt dig på mig" Hun kravlede ind over ham, med et ben på hver side. De kyssede dyb mens han langsomt, uendelig langsomt gled op i hende. Han styrede tempoet med en fast hånd på hver balle. De stønnede om kap. Som de sad tirrede hans pik hendes G punkt. Det var så frækt. Hun kunne mærke hvordan hans pik fik butpluggen til at bevæge sig. Hun ville ikke holde længe. Han flyttede sin ene hånd om til hendes klit og hun nærmeste skreg sin orgasme ud samtidig med at han sprøjtede langt op i hende.
De sad lidt stille og nød efterdønningerne. Godt varme og meget tilpasse. Steg ud af bilen for at ryge en cigaret. Hun kunne mærke hvordan hendes lår var fedtede af deres safter.

"Prøv at se der ovre på hjørnet, kan du se ham manden" hun kiggede og rødmede da hun fik øjenkontakt med en mand der blinkede til hende og gav signal med begge tommelfingre op ad. Hun fik en helt klar mistanke om at det var planlagt og at han havde set det hele.

De kom ind på restauranten den var mørk og hyggelig. De sad i et diskret hjørne og kiggede hinanden i øjnene. Hun sad med ryggen til lokalet da han rakte ind over bordet og lige så diskret løsnede klemmerne på hendes bryster. Blodet løb tilbage og gjorde vorterne vildt følsomme. Straks vendte liderligheden tilbage og hun stønnede af lyst og smerte. "Det er en lang dag skat, og jeg har tænkt mig at du skal være liderlig hele dage" åeee det lovede godt. Tjeneren kom med deres mad og de spiste med go appetit mens de drak af deres vin.

Da de nåede til kaffen kom tjeneren og satte to glas cognac. "Fra herren ved bordet bag ved"  Hun vendte sig om og så at det var manden der havde stået uden for. " Nu når han har set os og givet cognac synes jeg vi skal invitere ham over til bordet" Du smågrinede mens du vinkede ham over... og jeg vidste at det var noget du havde planlagt. Det glædede mig at du havde valgt en der faldt i min smag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.