BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg ligger under dynen og leger lidt med missen, gnubber lidt på klitten, lader fingrene finde op i den våde sprække indimellem, nyder at kigge på billedet af din dejlige pik, mens jeg leger med mig selv og ønskede at den ville være hos mig.. Lukker øjnene og trækker benene lidt længere op, og fører et par fingre op i mig og kører dem ud og ind.. Uhh nyder det..

Pludselig forsvinder dynen fra mig og min mis er nu blottet ud, forsøger at skjule missen jeg slår øjnene op og ser du står der med din stive pik i hånden.. Falder stille til ro efter chokket og begynder at lege igen, men du siger: "fingrene væk slave" - jeg adlyder hurtigt og fjerner hænderne. Du står stille og roligt og kigger på min mis, mens du spiller din pik af.. :"fjern natkjolen" – "Ja det skal jeg nok" – "Hvad siger du?" Jeg gentager: "ja det skal jeg nok" "Ja, hvad?" "Undskyld, ja herre det skal jeg nok" – "Det var bedre". Natkjolen forsvinder og jeg får lyst til at kramme mine bryster, men med det samme jeg rører dem, for jeg at vide: "fingrene væk din liderlige slave" – jeg skynder mig at fjerne hænderne igen.. Jeg sidder nøje og holder øje med din stive pik, som er et pragtfuldt syn, du træder et skridt nærmere så du er tættere på mig, og jeg tænker det er fordi du gerne vil have hjælp og tager hænderne op mod din pik. Det skulle jeg dog ikke have gjort.. "ulydige slave" lyder det fra dig, og jeg fortryder med det samme.. :"Undskyld, undskyld herre" siger jeg.. Du kommenterer bare: "For sent"

SEX I DAG?

Du forsvinder og kommer tilbage, nu bliver mine hænder bundet og fæstnet fast over hovedet på mig, du smiler dit kække smil til mig og jeg ved, du nyder den position, du nu har sat mig i.. Du begynder igen at spille din pik af tæt på mig, så jeg mest af alt har lyst til at røre og slikke, men kan ingen af delene og tænker det nok også er bedst at vente, til du siger god for det..

"Nå slave, hvad skal jeg mon gøre ved dig?" Jeg siger stille: "hvad herren tænker, der skal gøres" – Du griner og siger: "godt svar, for herren bestemmer altid" Du presser mig ned mod sengen, så jeg kommer til at ligge helt ned på ryggen, du spreder mine ben og begynder at slikke min mis, jeg gisper, da jeg aldrig har haft en tunge til at lege med min mis før, men jeg syntes det føles fantastisk dejligt, du er rigtig god med tungen og du ved, hvordan du helt nøjagtig skal pirre og slikke så det føles fantastisk..

Jeg har lidt svært ved at ligge stille, fordi du rammer de dejlige steder og at min mis virkelig har savnet ømhed i mange år fra en fyr, så det er ekstra dejligt, når det endelig sker: Du siger med streng stemme: "lig' stille slave" "Jeg skal forsøge herre", jeg gør mig virkelig umage med at ligge stille og ikke vride mig under din leg med tungen, kommer et enkelt gang til at flytte mig en lille smule, og du giver et slag ned på mit inderlår, "AV" skriger jeg, nok mere i forskrækkelse end egentlig i smerte.. "Lig stille" – "Ja" for jeg sagt, du slår igen, "ja, hvad?" – "ja herre" Du fortsætter med at slikke og du fingerknepper mig nu også. Jeg kan mærke, at jeg er på nippet til at komme ved din tunges og fingres fantastiske leg og beder dig om tilladelse til at komme.. Får blot at vide: "ikke endnu – vent lidt" Jeg bider mig i læben og forsøger at holde igen, du er virkelig god, og jeg nyder rigtig meget din leg.. Jeg er lige ved at komme og lige inden jeg gør, hører jeg dig sige: "Så kom da din liderlige slave" og jeg kommer i en dejlig orgasme..

Du sætter dig på knæ ved siden af mit hoved og begynder at spille din pik igen, i lange rolige bevægelser, kan se den er meget stiv og ikke er gået helt urørt forbi dette lille spil du har gang i.. Jeg slikker mig om munden ved tanken om din pik, du kigger mig i øjnene, putter dine fingre med mine fissesafter i munden på mig og beder mig sutte dem rene.. Jeg gør som befalet og håber din pik også kommer ind i munden på mig.. Du sætter hænderne på brystkassen af mig og placere din pik så jeg akkurat ikke kan nå det, og siger, "slik så" jeg forsøger at nå den, men du presser imod på mit bryst og jeg kæmper for at nå den. Indimellem strejfer tungespidsen dit pikhoved, men kan ikke helt nå den. Jeg forsøger igen, du griner og siger, "ville du ikke slikke min pik" - "Jo herre" og jeg forsøger igen og kommer nu lidt tættere på og kan nå lidt mere af pikken, jeg slikker og suger den i munden, men så presser du mig væk igen.. Du griner, sætter dig helt tæt på drejer mit hoved og putter din pik i munden på mig, jeg slikker, sutter, suger det bedste jeg har lært, og jeg kan se på dit ansigtsudtryk at det vist er ganske godt.. Jeg sutter og sutter og pludselig ryger pikken ud af munden på mig, jeg får at vide: "du har bare at beholde pikken i munden til jeg siger til" Jeg kigger op på dig: "Ja herre"

Du stikker pikken i munden på mig igen, og jeg er yderst forsigtig med at den ikke forlader min mund igen, jeg kan mærke hvordan din pik stille og rolig vokser mere og mere under min mund og tunges leg med din pik, du nyder det og stønner stille og roligt.. Pludselig hiver du pikken til dig og hopper ned mellem mine ben.. Jeg beder dig: "forsigtigt, den er jo ikke så afprøvet" – Du kigger på mig og støder så din pik dybt i mig, jeg skriger let, du siger: "Det er herren der bestemmer". Jeg hiver noget i armene, da jeg per refleks ville skubbe lidt til dig, så det ikke føltes så voldsomt, men havde glemt jeg var bundet, det river lidt i mine håndled, da du støder igen, trækker jeg igen i mine hænder og pludselig kommer den ene hånd fri, den kommer ned og presser på din mave, så næste stød ikke bliver så voldsomt..

Havde ikke tænkt konsekvensen af denne lille ting til ende, og du bliver tosset og råber til mig: "Hvad har du gang i slave, trodser du din herre?" Jeg ved godt jeg har gjort noget forkert og skynder mig at sige: "undskyld herre, undskyld herre, det kommer ikke til at ske igen" Du tager pikken ud af mig og jeg beder: "nej nej undskyld" Du er nu lidt voldsom da du binder mine hænder igen, denne gang skal jeg ikke kunne komme fri, du vender mig om på maven og jeg tænker, nej ikke i røven, ikke i røven, men det er slet ikke det du har i tankerne, jeg bliver ved at undskylde, du rejser dig går og kommer tilbage.. "Nå, så min slave er sin herre ulydige, hun syntes vist, hun skal bestemme, selv om det KUN er herren der bestemmer" Jeg siger: "Nej undskyld herre, det er dig og kun dig der bestemmer" – "desværre, du var ulydig og ulydighed må straffes, kan du huske hvad straffen er for ulydighed?" "ja herre" svarer jeg.. "Hvad er det så?" "5 slag på balden" Kan hører du griner let: "Da du var meget slem bliver det dobbelt og på hver balde" "Ja herre" Jeg gyser, men ved det ikke er det rette sted at begynde at sige dig i mod, så jeg lukker øjnene og bider mig i læben.. Det første slag rammer, så det næste – "tæl" siger du.. Du rammer igen – "3" siger jeg, da jeg når 10 lader du en hånd glide hen over begge balder, det gør vanvittig ondt, men din hånd har dog en kølende effekt. "Så fortsætter vi" nu hagler de næste 10 slag hurtigere og hårdere ned over mine balder.. Da jeg siger: "10" siger du: "hvad siger du så" "TAK herre" for jeg stammet frem, tårerne er begyndt at løbe, selv om slagene ikke gjorde så ondt længere, så gav det lige gang i tårekanalerne alligevel.. Du vender mig rundt igen tager fat om kæben på mig og kigger mig strengt i øjnene: "er du færdig med at trodse mig??" "Ja herre" skynder jeg mig at sige.. "Godt, lad mig så kneppe dig"..

Du sætter nu pikken mod min fisse igen og denne gang presser du dig stille og roligt ind i min fisse og da du er i bund, giver du mig et let kys, "var det bedre?" hvisker du.. Jeg nikker og nyder nu din pik der kører frem og tilbage i min meget våde fisse, mens du masserer mine bryster og niver lidt i brystvorterne, du nyder at lege med mine bryster og tempoet i min fisse, bliver hurtigere, hårdere, dybere og jeg kan høre, hvordan dit åndedræt er anstrengt.. Du støder et par gange mere og hvisker til mig, mens du bider mig i øret: "er du klar til min sending dybt oppe i dig?" Jeg nikker smilende. "Svar mig" "Ja herre jeg er klar, skyd du din sperm op i mig" Og som på øjeblikket for jeg siger det, kommer du i et dybt støn og kan mærke din varme sperm dybt oppe i mig, og det udløser endnu en orgasme for mig, jeg lukker øjnene og nyder øjeblikket..

Du hvisker mig i øret: "Er du klar til at dit jomfru-røvhul bliver brugt?" Jeg tøver.. "Er du?" siger du igen, da jeg åbner øjnene og vil svare dig, er du der ikke, jeg ser ind i computerskærmen og ser billedet af din dejlige pik og mærker hånden gennemblødt af mine fissesafter.. ØV tænker jeg, var jeg klar til at mærke din pik mod mit andet hul??

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.