Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde bestemt mig for, at skulle en tur på biblioteket og i mens jeg gik dernede, kom jeg til at tænke på, hvad det mon var, for noget tøj, Toms søster ville købe. Hvad vidste hun egentlig om mig, tanken fik mig til at blive urolig. Jeg koncentrerede mig om den bog, som jeg stod med. Men tankerne kom over mig igen, da jeg gik hjem. Hvordan havde Tom, fået sin søster til at skulle købe tøj til mig.

Da jeg kom hjem, blev jeg enig med mig selv om, at Tom ikke havde fortalt noget særligt, men nok blot fortalt, at han gerne ville købe noget smart tøj til en pige, og han havde fået hende, til at hjælpe sig. Jeg sad og læste i min bog, som jeg havde hentet på biblioteket, da det ringede på min dør. Inden jeg gik ud for at åbne, vidste jeg, at det var Tom.

SEX I DAG?

Ganske rigtigt det var Tom, men han var ikke alene, der var en anden fyr med.
Jeg blev straks urolig. Tom trådte ind og den anden fyr fulgte med, Tom sagde, nu henvendt til den anden, her er hun så, hvad siger du så? Den anden fyr grinede cg svarede ikke, jeg rødmede. Det er Svend, sagde Tom, jeg sagde dav, skal du ikke neje, sagde han. Jeg blev helt forfjamsket og uden at tænke nærmere over det, gjorde jeg det, jeg fortrød det i samme øjeblik, da de gav sig til at le begge to. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv.

Vi gik ind i stuen, uden at Tom havde sagt, hvad han ville, de satte sig begge ned. Jeg blev stående. Kommer du med en øl?, spurgte Tom. Jeg gik ud for at hente et par øller til dem. Da jeg kom ind i stuen sad de og lo og jeg rakte dem hver en øl. Jeg satte mig ned i sofaen og ventede på, at høre hvad de ville. De sad og snakkede om nogle, som havde været meget berusede i sidste weekend. Jeg håbede, at de bare ville drikke deres øl og så gå igen. For en gangs skyld håbede jeg rigtigt, for da de havde drukket deres øl, rejste de sig og Tom sagde til mig, at de ville gå igen. Han gav mig et klap bagi, inden han gik ud af døren.

Jeg gik ind og satte mig igen for at læse videre i min bog. Jeg havde ikke læst ret længe, før end jeg kom til at tænke på, hvorfor Tom havde haft Svend med. Hvor meget vidste Svend om Tom og mig?. Det fik mig til at blive lidt nervøs. Nu var der både Toms søster og vennen Tom, som kendte mig. Jeg opgav at læse videre i bogen og gik ind i seng i stedet.

Næste dag da jeg stod inde ved fotokopieringsmaskinen og tog nogle kopier, kom Tom derind. Han stillede sig lige op af mig og imens han stod og tog mig på min ende, fortalte han, at hans søster ville komme med mit tøj i morgen. Han smilede og sagde, at det glædede han sig til. Det fik mig uvilkårligt til at rødme. Heldigvis kom frk. Svane ind i det samme og Tom flyttede sig og gik ud.

Det var søndag og Tom havde inviteret sig selv til aftensmad hos mig. Han havde endvidere beordret mig til, at tage en af de kjoler på, som hans søster havde købt til mig.

Det var en stramtsiddende kjole med en dyb udskæring og selvfølgelig meget kort. Jeg kunne aldrig selv have fundet på at købe en sådan. Jeg følte ubehag ved at have den på. Det var næsten umuligt at bukke sig, eller foretage sig noget særligt, uden at man kom til at blotte sig. Men igen havde jeg bare adlydt ham.

Da han ankom til min lejlighed, var jeg først lige blevet klædt om, til det han havde forlangt. Han gik lige ind i stuen og satte sig i en stol. Kom med en øl, sagde han. Jeg gik ud for at hente en i køkkenet. Da jeg bukkede mig ned for at tage den ud af køleskabet, mærkede jeg tydeligt, at den krøb op bagpå. Jeg hørte også Tom slå en latter op, da jeg satte mig ned på hug. Jeg måtte trække ned i kjolen, da jeg havde rejst mig op igen, da den var krøbet højt op. Da jeg havde givet Tom øllen, sagde han til mig, at han ikke ville have, at jeg trak ned i kjolen. Nu havde jeg den på og så skulle den bare blive, hvor den var. Jeg ville sige noget, men Tom fortalte mig, at jeg bare skulle holde mund.

Jeg begyndte at tilberede maden. Tom kunne holde øje med mig inde fra stuen og han kikkede hen på mig flere gange, selvom han sad og så tv. Imens jeg stod og lavede maden, råbte han til mig, at vi skulle spise inde i stuen ved sofabordet. Det synes jeg var en dårlig ide, da det var upraktisk at sidde ved det lave bord. Men han sagde bare, at det skulle vi.

Da maden var færdig og jeg bar den ind i stuen, kunne jeg både mærke og se, at kjolen var krøbet op, sådan at den var oppe over kanten af strømperne. Da jeg satte mig ned i stolen, gik det helt galt, den krøb endnu højere op, og kort efter at jeg var begyndt at spise, var den krøbet så højt op, at mine trusser stak frem. Tom smilede og spurgte, om jeg nød det. Jeg svarede ikke, men han spurgte så vredt igen og jeg sagde nej. Da vi var færdige, gik jeg ud med servicet og da jeg stod ude i køkkenet, havde jeg mest lyst til at trække kjolen ned, men jeg turde ikke.

Da jeg havde ryddet op, gik jeg ind og satte mig igen. Der gik et lille stykke tid, så sagde Tom, at han ville have dessert. Jeg svarede ham, at jeg ikke havde nogen. I det samme så jeg, at han lynede sine bukser ned og uden at tage sit blik væk fra fjernsynet, bad han mig om at komme over og sætte mig på knæ foran ham. Jeg tøvede et øjeblik, men da han vendte sit blik mod mig, rejste jeg mig og satte mig ned på knæ foran ham. Han havde trukket sin penis frem og strakte sin arm ud og tog fat i mit hår, og trak mit hoved ned til hans penis. Idet samme beordrede ham mig at sutte på den. Jeg tog forsigtig om den med mine hænder og førte min mund ned over den. Sut så, sagde han. Det var noget af det værste, jeg vidste. Jeg havde aldrig kunne få mig selv til det, selv om nogle af mine tidligere bekendtskaber også havde opfordret mig til det. Tom holdt fast i mit hår og selvom jeg forsøgte at holde imod, tvang han sit lem helt ned i halsen på mig.

Han førte nu mit hoved op og ned, indtil han kom og udtømte sin sæd i munden på mig. Den varme sæd gav mig kvalme og jeg gylpede. Din mær råbte han, du skal fandme sluge det. Han hev mig hårdt i håret, imens han sagde, at hvis jeg gjorde det engang til, så ville det bliver værst for mig selv. Han slukkede for fjernsynet og kikkede på mig. Rejs dig op kommanderede han. Jeg rejste mig og stod foran ham. Op med kjolen fortsatte han. Jeg trak den op, så den sad omkring livet på mig. Tag trusserne af sagde han. Jeg adlød. Han hev dem ud af hænderne på mig og stoppede dem i sin lomme. Nu kan du gå rundt sådan, indtil jeg kommer tilbage og beder dig om at tage den ned. Han rejste sig og forlod lejligheden.

Da han var gået, stod jeg med blottet underkrop. Jeg besluttede mig for at trække kjolen ned. Jeg måtte så trække den op igen, når han kom tilbage.

Jeg havde netop slukket for fjernsynet og rejst mig, da jeg hørte døren blive åbnet, hurtigt trak jeg kjolen op, så mit underliv igen var blottet. Tom kom ind i stuen og bad mig vende mig om, så han kunne se min røv. Jeg vendte mig om og blev stående. Jeg kunne fornemme, at Tom kom nærmere, et øjeblik efter stod han bag mig. Tag dine arme om på ryggen sagde han. Igen adlød jeg bare. Han tog fat om dem og et øjeblik efter mærkede jeg, at han snurrede et reb omkring dem. Jeg protesterede og sagde, at det ville jeg ikke. Tom strammede i stedet rebet og det gjorde ondt. Han gik nu om foran mig, trak mig hen til stolen, som han satte sig i. Jeg vidste nu, at jeg igen skulle betjene ham. Han trak hurtigt sin penis frem og tog igen fat i mit hår og trak mit hoved ned til hans penis. Jeg åbnende munden og han stak den ind. Da jeg havde suttet et par gange, mærkede jeg pludselig nogle hænder på min ende og i et nu, blev en anden penis stukket ind i min skede. Jeg forsøgte at skrige, men Tom holdt mit hoved fast og hænderne tog fat om mine hofter og holdt også fast. Jeg forsøgte at vride mig, men jeg kunne ikke og mærkede nu hvordan begge penisser bevægede sig ud og ind af mine huller. Der havde åbenbart været en anden mand med, som nu var i gang med at bolle mig. De holdt begge to godt fast om mig og jeg måtte bare lade dem bruge mig. De kom næsten samtidig og jeg følte mig brugt. Jeg faldt ned på gulvet og mærkede, at Tom satte sig oven på mig. Han bandt et tørklæde omkring mit hoved, så det dækkede for mine øjne. Jeg kunne derfor ikke se manden, som havde brugt mig. Tom havde rejst sig og snurrede nu et bånd om mine ankler, så jeg ikke kunne flytte mig. Jeg lå nu på gulvet, med kjolen trukket op omkring livet. Jeg kunne høre, at de begge nu gik ud i køkkenet og åbnede køleskabet og tog et par øl. Jeg kunne høre de talte sammen, men ikke om hvad.

Efter et stykke tid hørte jeg at hoveddøren blev åbnet og lukket og et øjeblik efter var der helt stille. De havde bare efterladt mig liggende bundet. Det tog mig flere timer, at få vristet båndene op og mine håndled gjorde ondt.

Jeg var rystet og græd, da jeg kom i seng.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.