BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg lod som om, jeg ikke blev påvirket af de kradsmærker og kommenterede ikke noget.. Jeg nussede ham ned over brystkassen og maven ned mod hans buksekant.. Og lader fingrene massere han pik uden på bukserne, den reagerer med det samme på min berøring, hans hånd nusser stadig på mit lår, og forsvinder op under nederdelen mod min fisse, og som han nærmer sig, bevæger jeg mig, så han ikke kommer til dem, jeg knapper hans bukser op, han letter numsen så jeg kan trække bukserne af ham, jeg kysser hans bule i boxershortsene og suger lidt gennem stoffet mod hans pik.. Jeg kigger op på ham, og kan se han nyder det rigtig meget..

Hans hænder masserer mine bryster let, så længe jeg stadig suger mod hans pik, som stille begynder at vokse under min leg.. Han forsøger at finde mine bryster frem, men igen gør jeg helt diskret en bevægelse, så det ikke er muligt for ham, og forsøger i stedet at vriste han boxershorts af ham.. Giver ham et kys på munden, fortsætter ned over brystkassen, ned over maven og ned af lårene på ham, han stønner let og jeg nyder det rigtig meget...

SEX I DAG?

Presser ham tilbage i sofaen så han sidder helt afslappet, spreder hans ben let og skubber sofabordet væk, så jeg kan sidde mellem hans ben.. Finder en pude og ligger under mine knæ.. Begynder nu at slikke hans pikskaft og kugler, går bevidst uden om hans pikhoved, han skal rigtig pirres tænker jeg.. Jeg slikker og sutter op og ned af skaftet, mens jeg masserer kuglerne med fingrene, kører tungen cirklende op og ned, fra rod og op lige under pikhovedet, kommer rundt på hele skaftet, tager nu kuglerne under kyndigt opsyn, og de får også den store tur, nu malker hånden forsigtigt skaftet så længe, jeg kan høre hvordan han nyder det, han forsøger at komme lidt op, så han kan røre ved mig, jeg presser ham forsigtigt tilbage igen, og nyder tungen og mundens leg lidt endnu.. Lader tungen tage en tur op af skaftet helt op kører rundt lige under pikhovedet og tager turen ned igen, jeg fortsætter på denne måde et godt stykke tid, han er ved at springe af liderlighed, da jeg pludselig lader tungespidsen strejfe hans pikhoved, det giver nærmest et stød i ham, og han stønner højt. Jeg går tilbage til det pirrende uden at røre hans pikhoved igen.. Da jeg syntes han er pirret nok, tager jeg tungen mod pikhovedet igen, lader tænderne strejfe den og suger godt mod hovedet. Han vender det hvide ud af øjnene, han nyder det.. Jeg masserer min hånd kraftigt mens jeg suger og sutter på hans pikhoved.. Jeg lader hånden slutte tæt rundt om hans pik så tommelfingeren ligger og gnubber mod hans pikhoved og kan mærke, hvordan han vokser, jeg gør det kraftigere og kan mærke, at nu kommer han, jeg lader ham sprøjte op af maven, han stønner og ligger godt tilbage på sofaen, nyder det og jeg slikker hans sperm ind i munden, kravler op og giver ham et kys, hvor jeg lader spermen vandre over i hans mund, han vrider hovedet, men jeg holder fast og beholder min mund over hans, så han til sidst bliver nødt til at synke..

Han kigger på mig og siger, du er da pivfræk, hvor var det godt.. Jeg smiler til ham, rejser mig og henter min sækkestol og smider den på gulvet og siger du skal ligge dig på den, hey siger han, skal vi ikke have dig af tøjet, jeg smiler til ham og siger selvfølgelig, når du har lagt dig.. Han ligger sig og jeg vender ryggen til ham, bøjer mig ned og tager mine g-strengstrusser af under nederdelen, han kan ane min våde fisse.. Jeg kravler nu ind over ham i sækkestolen, hiver ham lidt længere ned, og sænker min våde mis ned over hovedet på ham, så han nu skal bruge sin tunge.. Han begynder at slikke mig, hans tunge føles dejlig mod min klit og jeg masserer mine bryster samtidigt.. Jeg tager toppen og bh'en af og leger med mine bryster, han kan ikke se det, da nederdelen dækker hans udsyn, jeg lader mine ben fastgøre hans hænder nede langs siden på ham, da jeg presser min våde fisse helt ned over hans hoved, så han får svært ved at trække vejret og tungen arbejder hurtigere, kan mærke han slider noget i hænderne men mine ben holder grebet, jeg letter mig, og kan høre, hvordan han gisper efter vejret, da jeg igen presser min fisse helt ned over hans ansigt, jeg gnider mig mod hans ansigt, og han slikker løs, og stønner godt under min fisse.. Jeg løfter igen og han hiver godt efter vejret, jeg lader mig kommer godt ned over hans ansigt igen. Kan mærke hvordan han forsøger at få hænderne fri, jeg løfter mig igen så min våde fisse drypper ned i ansigtet på ham, han siger stop stop jeg kan ikke få luft.. Jeg sænker mig igen, og siger mod ham, det skulle du have tænkt på tideligere i dag, der betød stop jo ikke stop.. Jeg griner ned til ham.. Flytter mig igen han gisper efter vejret og kigger mig i øjnene, hvad mener du siger han.. Jeg siger stop dit pjat, jeg ved godt det var dig der var her tideligere og lave løjer med mig, med en kammerat, du er afsløret.. Han siger nej, jeg sænker fissen igen og siger slik.. Han gør som befalet og da jeg løfter fissen igen siger han, okay det var mig, hvordan fandt du ud af det??

Jeg griner og kravler ned af ham og slikker ham i ansigtet.. Hvordan stønner han igen.. Jeg går ned til hans mave og kysser ham på kradsmærkerne, de har siger jeg, hvad siger han og kigger ned.. Ahhh dem havde jeg ikke opdaget siger han.. Var det ikke godt siger han, jeg må jo indrømme at jeg syntes det, men siger til ham, at det snakker vi om når han har kneppet mig rigtigt nu.. Han kysser mig og trækker mig med ind i sengen..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.