Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

eg kommer hjem efter en lang dag på kontoret. Det er fredag og endelig weekend. Min kæreste, Sofie, er allerede hjemme. Hun er lige så træt efter en lang uge som jeg er. Hun arbejder som sekretær i en større international koncern og de har travlt for tiden for de arbejder på en større ordre i Grækenland. Der er 10.000 i bonus til de tre personer der er på sagen hvis den kommer i hus. Men nu er det weekend, vi bestiller pizza og sætter en DVD på. Ingen af os følger rigtigt med i filmen, jeg sidder og nusser Sofie i håret og hun halv-sover med hoved i mit skød. Pludselig sætter hun sig op ”Der skal ske noget skat, det er jo fredag” Jeg smiler til hende, hun er altid så impulsiv. ”Har du noget særligt i tankerne?” ”Hvad med en tøseaften? Det er snart flere uger siden” Nu vågner jeg også op. Det er sådan at jeg er skabstrans og Sofie ved alt om min lyst til at gå i hendes tøj. Det er ikke så tit det sker, men vi har altid det fedeste sex når vi holder tøseaften.

Vi slukker fjernsynet og smider tøjet ind i soveværelset. Jeg står et øjeblik og beundre hendes dejlige krop. 175 cm lang, 62 kg tung, langt brunt hår, en lille pariserrøv og bryster i st. 75B. Min kropsbygning ligner meget hendes, men jeg har en lidt større røv og hendes taljemål er meget mindre end mit. Når jeg først har den røde paryk på og sminke i hoved, så kunne vi være søstre. Ude på badeværelset finder vi voksen frem og går i gang med at fjerne alle hår på hinandens arme og ben, skraberen bliver brugt under armene og mellem vores ben. Det er frækt at sidde med spredte ben og se hvordan hun fjerner de små stive kønshår omkring min pik. Vi får tændt for det varme vand i bruseren og hjælper hinanden med sæben. Det er en dejlig velduftende sæbe vi bruger. Normalt har jeg min mande-shampoo, men den kan selvfølgelig ikke bruges til en tøseaften. Jeg sutter hendes brystvorter stive og hun stønner allerede liderligt, vores tunger mødes og min hånd finder hendes baller. Begge hendes hænder er på min brystkasse og hun river mig i brystvorterne så jeg også stønner. Min pik står lige op i luften. Jeg går på knæ foran hende og min tunge leger med hendes nagle, hun stønner fordi det kilder og forsøger at presse mit hoved ned til sin fisse, men jeg har ikke travlt. Mine hænder har godt fat i hendes røv. Endelig rammer min tungespids hendes skamlæber, det giver et helt stød i hende. Hun sætter det ene ben op på min skulder så fissen står helt åben for min tunge. Hun holder fast i mit hoved og i blandingsbatteriet for ikke at falde, for hendes krop ryster allerede. Jeg fingreknepper hende med to fingre, stille og roligt glider de helt op i hendes våde grotte, mens min tunge går på opdagelse på skamlæberne og klitoris bliver suget ind i min mund. Fissesafterne vælter ud af hende og blander sig med mit spyt og vandet fra bruseren. Hun skriger sin orgasme ud i det lille baderum så det giver genlyd.

Jeg rejser mig op og kysser hende. Hun sætter sig ned og jeg ser hvordan hendes læber lukker sig om min stive pik, hvordan hun roligt lader munden glide ned over pikken og tager den helt til roden, mens tungen går på opdagelse. Nu er det mig der stønner. Hun trækker forhuden tilbage så mit pikhoved er blottet og lader tungen glide hen over så der går stød gennem min pik. Hun spiller på min pik med hånden, mens hun ser mig i øjnene og sutter på sine egne fingre. Frækt, jeg ved hvad hun vil og løfter straks mit ene ben op på hendes skulder så hun kan komme til. Hendes fingre finder mit røvhul ”Så skal tøsen ha' lidt finger” og den første finger glider uden besvær op i mit røvhul. Jeg stønner, hendes mund lukker sig igen om min pik og hendes hoved glider ned over pikken, mens hendes finger glider op i min røv. Den næste finger kommer med ind og hun har nu to fingre der knepper mig i røven mens min pik bliver suget helt ind i hendes mund. Jeg kan mærke at min sperm er på vej så jeg stopper hende, når det er tøseaften skal der ikke være sperm før til sidst. Hun smiler mens hun rejser sig op, vores tunger mødes i et langt kys og vi omfavner hinanden.

Vi får tørret hinandens kroppe og jeg går ind og sætter mig ved hendes sminkebord i soveværelset. Efterhånden kan jeg godt selv anlægge en god make-up, men hun elsker at gøre mig smuk og feminin. Da min paryk med det lange røde hår kommer på, ligner jeg en kvinde på en prik. Kun læbestiften mangler, men den kan jeg ikke vælge før jeg har valgt tøj. Jeg går hen til hendes klædeskab og i mellemtiden sætter hun sig ved sminkebordet. Jeg finder et par sorte g-strengs trusser frem og tager dem på, de kan næsten ikke holde min stive pik inde. Så finder jeg en BH frem der kan holde mine kunstige bryster på plads, hun smider den vandbaseret lim hen til mig så brysterne kan blive sat fast og jeg kan mærke når hun gramser på dem. Jeg finder også et par netstrømper med små masker og en stor bred kant midt på lårene, de fremhæver min røv. ”Skat, jeg tror jeg vil være helt i sort i aften” jeg viser hende den sorte kjole jeg har fundet frem, det er en af hendes korte kjoler der sidder stramt til kroppen og kun går til midt på lårene. Man kan lige skimte de brede bånd på de selvsiddende strømper når jeg går. Til sidst tager jeg et par af hendes sko med stilethæl på, de får mig lige til at blive 8 cm højere. Hun giver mig et kys ”wau du er lækker skat”. Jeg vælger en rød læbestift og lægger også lidt skygge over mine øjne mens hun tager sit tøj på. Hun vælger en mørkeblå kjole der er lige så kort som min og lige så stram, på benene har hun et par selvsiddende nylonstrømper og et par lange støvler med lige så høj hæl som mine. Og så skal hun være trusseløs, hun ved det tænder mig når jeg lige får et glimt af hendes nybarberede fisse når vi sidder i sofaen, ofte kan hendes små trusser ikke holde min stive pik på plads, så der kommer en ordentlig bule i kjolen.

Vi åbner en flaske rødvin og sidder i stuen og snakker, vores tøseaftener er altid hyggelige, ikke bare sex. Det er de aftner hvor vi virkelig er sammen som et par. Uden nogle pligter og ansvar, og så er det også en god træning for mig når jeg skal træne min pigestemme. Pludselig rejser hun sig op og går ud i gangen, jeg når lige at få et glimt af hendes fisse, da hun rejser sig op og min pik står med det samme op. Der går et øjeblik så kommer hun tilbage, iført en tynd sommerjakke, hun smider en anden hen til mig. ”Her tøs, vi skal ud i aften” Jeg gisper ”Skat, jeg kan da ikke gå sådan her, tænk hvis nogen genkender mig?” Hun smiler bare ”vi kan ikke altid sidde her hjemme, på et eller andet tidspunkt skal du vel ud og vises frem”. Jeg forsøger med et par undskyldninger mere, men jeg kan godt se hvor det bære hen. Enten går jeg med eller også så nægter jeg det, der er ingen mellemvej. Kort tid efter går vi ud af hoveddøren, hun har fundet en rød taske frem til mig og har selv en sort, ”man kan ikke gå i byen uden sin taske med sminke” siger hun mens vi går ud af døren. ”Jeg troede bare vi skulle en tur rundt i kvarteret?” Hun griner ”Nej, vi skal ned og have en øl på den lokale” Hun tager min hånd ”Hvis vi er heldige, kan det være vi score et par pikke til i nat” Jeg stopper op, tøver helt ved tanken. Pludselig syntes jeg det er en meget dårlig ide. Hun griner ”bare rolig, vi får en øl, flirter lidt og måske en enkelt dans, vi tager ikke en mand med hjem i aften.”

Det er frækt at gå igennem gaden iført en stram kjole, men først når jeg er kommet ud af vores have og lidt væk fra huset, slapper jeg af og nyder turen. Klokken er ca. 23 og det er køligt sådan en sommeraften her, men det er ikke helt mørkt. Da vi nærmer os det sted hun har valgt til vores øl, er der et par unge fyre der pifter efter os, vi vender os om og fniser. De skynder sig væk, jeg er overbevist om at de så jeg var en mand, så jeg vil bare hjem, men Sofie påstår at man ikke kan se jeg er en mand, de var nok flove over at vi gav dem lidt opmærksomhed. Vi går op i baren og bestiller hver en øl, der går ikke lang tid før en fyr kommer hen og hilser på Sofie, jeg genkender ham som en vi har snakket med tidligere. ”har du ikke manden med i byen i aften” Sofie smiler til ham ”nej, min lillesøster er i byen. Anja det her er Peter, en af vores venner” Jeg hilser på ham og efter en øls tid bestiller han 4 øl mere og inviterer os med ned til et bord hvor han sidder med en kammerat. Der kommer flere øl på bordet, Sofie og jeg får ikke lov til at betale og pludselig mærker jeg Peters hånd på mit ben. Det giver et helt ryk i mig, så han flytter hånden igen. Jeg gør tegn til Sofie om at jeg lige skal ud på det lille hus og hun går straks med. Hun griner da jeg fortæller om Peters hånd ”skat, du sætter selv grænsen” Jeg nikker. ”Skal vi lege lidt med dem, flirte?” hun smiler til mig. Jeg elsker når hun er i det humør og nikker ”Det skal bare ikke gå over gevind” hun smiler ”bare rolig, ingen fremmed pik i aften, men de må vel godt pille lidt?” Jeg smiler til hende ”Du sætter også selv grænsen”.

Vi går tilbage til bordet og der er kommet nogle flere øl ”I er vist en øl bagefter” siger Hans til os og griner. Vi smiler til hinanden og skynder os med at tømme vores gamle øl, så vi kan skåle i de nye med dem. Kort efter mærker jeg igen Peters hånd på mit ben og denne gang lader jeg den blive, han giver mig et klem og jeg tager hoved hen til hans øre så vi kan hviske sammen. Hans hånd kravler længere op af mit ben og jeg spreder benene let så han kan komme bedre til. Han piller ved mine bare lår over strømperne og jeg kan mærke at det går lige i min pik. Min hånd finder hans lår og jeg giver ham et klem, han flytter min hånd hen til sin stive pik. Den giver jeg også et klem, men jeg fjerner hånden igen. Da hans fingerspidser rører ved mine kugler, uden på trusserne, stopper jeg ham så han ikke opdager noget. Bider ham i øret og hvisker ”ikke så hurtigt sømand”. Han tager hånden til sig og griber sin øl i stedet, vi skåler og ser på Hans og Sofie. Sofie har ikke stoppet Hans’s fingre da de kom til det punkt hvor hendes trusser burde være. Der går et stik af jalousi igennem mig da jeg ser hans hånd oppe under hendes kjole, hendes spredte ben, så han kan komme til og hvordan hun slikker ham i øret. Jeg tager Peter med ud på dansegulvet, dels fordi jeg har lyst til at danse, men også fordi jeg ikke bryder mig om at se de to snave.

På dansegulvet danser vi tæt, alt for tæt, jeg frygter at Peter skal opdage min stive pik, men han koncentrerer sig mere om at gramse mig på røven. Vi kysser også lidt ind i mellem, jeg stopper ham dog da han forsøger at presse sin tunge ind i min mund. Efter 3 numre går vi tilbage til bordet, Sofie og Hans er væk så vi sætter os og får et par øl mere, jeg kan mærke at jeg er ved at være småfuld og opdager ikke at Peter tager mig på brysterne lige med det samme. Han har sikkert været for blid til mine kunstige bryster. Pludselig står Sofie og Hans ved bordet, de er begge forpustet ”har i været uden for?” spøger jeg, men de svare ikke, i stedet siger Sofie ”Jeg tror jeg vil hjem til Michael nu, bliver du her eller vil du med hjem?” hun blinker til mig. ”Jeg tager med hjem”. Jeg kysser Peter godnat og giver Hans et kram, Sofie kysser dem begge dybt. Vi siger ikke meget på vejen hjem, jeg tænker på om hun fik fremmed pik, selv om vi havde en aftale. Pludselig stopper hun mig og presser mig op af væggen, hun kysser mig dybt og tager på min stive pik ”Undskyld skat” hvisker hun. Jeg ser hende i øjnene ”Fik du pik?” hun ryster på hoved ”Han gav mig finger, men jeg gav ham et blowjob, kunne ikke lade være. Jeg var så liderlig” Jeg ser alvorligt på hende ”Vi havde en aftale skat” hun nikker ”Undskyld” Jeg stopper en finger hen til hendes mund for at give hende tegn til at holde mund. Hun åbner munden og begynder at sutte på min finger. Jeg stopper to fingre ind i hendes mund og hun sutter liderligt på dem. ”Sådan gjorde du på en fremmed pik for lidt siden” Det var ikke et spørgsmål, mere en konstatering. Hun nikker så mine fingre forsvinder helt ind i hendes mund. Jeg presser på hendes hoved, straks går hun i knæ, midt på gaden og hiver min stive pik frem og sutter på den, tager den helt til roden. Jeg kan mærke spermen er på vej, hun er så fræk når hun sidder på knæ foran mig og sutter på min pik, jeg nyder synet af hendes læber der lukker helt tæt om min pik og jeg elsker følelsen når den forsvinder ind i hendes mund og ned i hendes hals. Jeg kan mærke spermen er på vej, jeg har lyst til at fylde hendes mund med sperm, hive pikken ud og sprøjte ud over hendes ansigt og ud over hendes kjole, så hun kan gå resten af vejen hjem med sperm på tøjet. Men i stedet stopper jeg hende lige inden spermen kommer, ”først til sidst” hvisker jeg og hun rejser sig op, vi går hånd i hånd resten af vejen hjem.

Vi er kun lige inde i entreen, da jeg nærmest kaster mig over hende. ”Roligt Anja, vent her så gør jeg mig klar” og så efterlader hun mig i entreen med vores jakker, hurtigt får jeg hængt dem op og går ind i stuen, jeg kan se hun er ved at spænde sin DILDO på inde i soveværelset og jeg bliver straks liderlig. I aften er det hende der er manden og mig der er tøsen. Jeg sætter mig på sofaen og prøver at se så uskyldig ud som muligt da hun kommer ind i stuen, hendes ene hånd holder om den store dildo, der stikker ud under kjolen, så den ikke svinger vildt fra side til side. ”Nåå lille tøs” siger hun med dyb stemme ”Ja Hr.” hvisker jeg med min mest tøsede stemme. ”Se hvad farmand har til dig” Hun stiller sig op lige foran mig og slår mig i hoved med dildoen, da jeg tager hoved frem for at sutte på den. ”Du ved jo godt hvor sådan en stor pik skal hen hva'” Jeg svare ikke, åbner bare munden så hun kan stoppe den ind i min mund. Det er den helt store hun har på i dag, jeg kan ikke få den ret langt ind i munden. ”Kom nu, den skal helt i bund, ellers knepper jeg dig i røven” Jeg er ikke i tvivl om at hun knepper mig i røven i nat, den lille kan jeg klare, selv den mellem dildo er for stor for min mund og hals, så den helt store har jeg ikke en chance med. Jeg kravler ned på gulvet så jeg sidder på knæ foran hende, det gør det lidt letter. Jeg kan mærke at mit spyt vælter ud af munden på mig hver gang dildoen går ned i min hals. Jeg elsker når savlet løber ned af min hage og drypper ned på gulvet foran mig.

Hun stopper mig, giver mig besked på at lægge mig på ryggen, på bordet, med hoved ud over kanten, jeg adlyder. Hun føre dildoen hen til min mund ”Og nu åbner du bare svælget så den kan komme i bund”. Jeg åbner munden og hun stopper dildoen ind, fortsætter dybt ind i min mund, jeg har aldrig haft den så langt inde, hun trækker den ud og føre den ind igen, fortsætter med at presse den længer og længer ned i min hals, det begynder at gøre ondt men der mangler stadig flere centimeter. Jeg kan ikke få luft, gisper efter vejret når hun trækker dildoen ud og er ved at gå i panik når hun føre den ind igen. Jeg kan høre hun stønner, nyder det meget mere end mig lige nu. Endelig stopper hun ”det var flot tøs, så dybt har den aldrig været før. Men det er altså ikke dybt nok, gør den helt våd så du kan få den op i røvfissen”. Jeg kan høre på hende at det ikke hjælper at brokke sig, jeg har heller ikke haft den helt store oppe i mit røvhul endnu, den mellem går rimelig let i bund, men den store kan ikke komme forbi ringmusklen. Hun sætter mig op i sofaen, så jeg sidder på alle fire, jeg mærker hvordan kjolen løftes op og mine trusser trækkes ned så min røv er blottet. ”hvilket dejligt syn, din lille stramme stjerne, klar til at blive kneppet af min kæmpe pik” Jeg stønner da hun presser en finger ind i mig. Den kommer let ind ”helt så stram er du ikke, hva' tøs, er du vandt til at få pik?” Jeg svare med et støn da hun føre en finger mere ind i mig.

Så mærker jeg dildoens pikhoved presse på min stjerne, jeg mærker hvordan hoved presses ind i mig, så møder det modstand. Jeg stønner da hun trækker dildoen ud igen, men i det samme presser hun pikhoved ind igen, det gør ondt i min røv. Hun fortsætter med at forsøge at presse dildoen op i mig, men den er for stor, jeg prøver at slappe af, men det hjælper ikke. ”Skat, den er for stor” ”Hold kæft tøs, du skal ikke kalde min pik for 'den' og han er ikke for stor til din liderlige luderrøv”. Pludselig giver min røv efter, det føles som om jeg skider da hun presser dildoen dybt ind i mig. Jeg stønner ”jaaaa”. Hun trækker den ud igen, men ikke helt så der er ikke meget modstand da hun igen trænger helt ind i mig. Dildoen går helt i bund, jeg kan mærke hendes hofter mod mine baller. Hun begynder at kneppe mig i lange dybe stød, holder fast om mine hofter og knepper mig helt i bund. Mit hoved ligger presset ned i puderne og min røv er højt løftet, jeg forsøger at skrige, men puderne dæmper mine skrig. Hun holder en pause mens dildoen er helt inde i mig. Jeg kan mærke hun spænder dildoen af, så den sidder dybt inde i mig. Hendes hånd finder min pik og giver ham et klem ”kom med ind i seng tøs, nu skal du slikke fisse og jeg skal have pik, hvis du taber dildoen bliver det den der tilfredsstiller mig og ikke din pik”.

Hun sætter sit tøj ordentligt, men da jeg skal til at trække kjolen ned, stopper hun mig ”Jeg vil se din luderrøv tøs.” Jeg går foran hende, ind i soveværelset, de højhælede sko og den store dildo i min røv, får mig til at vrikke og hun nyder det. Dildoen falder ikke ud, den rykker sig slet ikke, den sidder for godt fast. Hun lægger sig på sengen med benene spredt, jeg kan se lige op i hendes drivvåde åbne fisse, hun ligner en der lige har fået pik. ”Sikker på at han kun gav dig finger?” jeg smiler til hende. ”Fjolset prøvede at presse hele sin hånd op skat, havde det været hans lille tissemand, så havde den ikke efterladt sig noget spor” Hun smiler også til mig. Jeg begraver hoved i hendes fisse og slikker hendes dejlige safter i mig, føre nogle fingre dybt ind i hendes grotte og suger klitoris ind i munden. På intet tidspunkt glemmer jeg dildoen i min røv, den fylder mig helt ud. ”Jeg vil have pik nu” skriger hun, jeg trækker hendes pine lidt mere ud, endelig kravler jeg op og lægger mig tungt på hende, min pik rammer lige hendes åbne fisse. ”vil du have min tøsepik” hvisker jeg ”Ja Anja, knep min hjerne ud” skriger hun. ”Så din liderlige luderfisse vil have pik i aften” hvisker jeg videre ”Ja” skriger hun ”Ja Anja, min luderfisse vil have pik”. Jeg tager fat om min stive pik og føre pikhoved hen til hendes åbne grotte, føre pikhoved ind og stopper. ”Knep mig nu for fanden” hun er helt sanseløs, hendes negle laver rifter på mine arme. I et stød banker jeg pikken i bund, hendes mund er åben i et tavs skrig, hendes øjne stiger stift ud i luften, hele hendes krop stivner, jeg trækker pikken ud og banker den i bund igen. Denne gang kommer der et skrig over hendes læber. Jeg knepper hende i lange dybe stød, hver gang jeg går i bund, klemmer hendes fisse om min pik og der kommer et lille støn fra hende. Hendes krop spændes i en bue, hendes små skrig bliver til en lang dyrisk lyd, hendes krop begynder at spjætte da orgasmen løber gennem hende. Jeg kan mærke min sperm er på vej, jeg fortsætter med at kneppe hende til jeg endelig fylder hende. Jeg falder udmattet om på hende, ved hun elsker følelsen af min tunge krop efter en orgasme. Længe ligger vi bare og mærker hinandens kroppe, mens min pik bliver slap i hendes fisse og vores safter løber ud af hende.

Jeg vågner ved hendes kys næste morgen ”du klarede det” hvisker hun, jeg smiler ved tanken ”Ja jeg klarede den”, ”ikke den, du klarede det. Du var ude i offentligheden, en mand tog på dig og du kyssede ham, du var en rigtig pige. Og ja, så klarede du den helt store dildo, både i din mund og i din røvfisse” jeg kunne høre stoltheden i hendes stemme. ”Kan du holde fri om en uges tid?” spøger hun pludselig ”Hvor længe?” ”14 dage, jeg skal til Grækenland og afslutte den store sag sammen med direktøren, han tager sin kone med og spurgte om du også ville med” ”forretningsrejse” hun smiler til mig ”Der bliver masser af tid til hygge, vi skal forhandle om dagen og ud og spise med dem et par gange, resten af tiden er det ren ferie, med alt betalt” ”Jeg snakker med chefen på mandag, det bliver godt med lidt ferie”. 14 dage efter sidder vi i flyet til Grækenland.

De første tre dage er ren ferie. Vi ligger nede ved hotellets pool, vi går ture i byen og ser på museer, spiser på fine restauranter, både med og uden chefen og hans kone og vi nyder bare ferien nede i varmen. Næste dag er den første hvor Sofie skal arbejde, så jeg planlægger at leje en scooter og køre en tur uden for byen. Om aften får hun det dårligt, hun sidder konstant ude på toilettet. Vi håber på at det er gået over næste morgen, men hun ligner lort da hun vågner. Jeg får fat i chefen, han har ingen ide til hvad vi stiller op. Det er ikke det vigtigste møde i aften, men Sofie er god til at sælge sådan en ordre, hendes arbejde er det halve af det og sikre som regel at ordren kommer i hus. Da han er gået foreslår Sofie at jeg overtager hendes job, jeg skal jo kun sidde og se sød ud og smile til direktøren for det Græske firma. Jeg kommer med en masse dårlige undskyldninger, kan ikke sproget, har ikke noget tøj at tage på osv. Men hun overrasker mig, hun har pakket mine kunstige bryster ned og jeg kan mærke at jeg bliver tændt da jeg finder tingene frem. Inden jeg rigtigt får tænkt det hele igennem er jeg iført hendes forretningstøj, en kort nederdel, en hvid skjorte og en blæser i samme gråbrune farve som nederdelen. Min paryk er sat op i en hestehale og en diskret make-up er anlagt. Vi ringer igen til chefen.

Han får et chok da han ser mig, først afviser han helt, men da han ser mig gå rundt på hotelværelset i de højhælede sko, som om jeg altid har haft sådan et par på, og han ikke kan se at jeg reelt er en mand, giver han sig. Men han har nogle krav. Jeg skal være høflig, servicemindet og gøre hvad der nu er nødvendigt for at de får ordren i hus. Ingen må opdage at jeg er en mand. Da jeg høre Sofie om hvad der normalt er ”nødvendigt” griner hun ”du skal bare være sød og naturlig, måske en dans med direktøren og lade ham give et par drinks, men det bliver nok ikke aktuelt da du jo ikke kan sige et ord på græsk”. Et par timer efter mødes vi nede i foyeren, jeg er meget nervøs, Sofie har fyldt et par drinks på mig for at tage det værste, men det er kun anden gang jeg skal ud i offentligheden som kvinde.

Vi tager en taxi hen til restauranten, heldigvis ankommer vi i god tid, så vi kan lige nå at gennemgå menukortet og direktøren kan høre hvad jeg vil have inden de andre ankommer. Så ankommer de, 4 mand højt og de ligner alle prototypen på en græker. Store og kraftigt bygget, med mørkt vildt hår og et kæmpe smil der helt naturligt får alle andre til at smile. De sætter sig og straks går snakken på græsk, jeg kan ikke et ord og er helt tabt, sidder bare og smiler og prøver at grine lidt med når de andre griner. I starten oversætter chefen lidt af det og den ene græker forsøger sig på gebrokkent engelsk, men det er kun i starten. Under hovedretten begynder de at kaste undersøgende blikke hen til mig, holder øje med mig som om de snakker om mig og more sig over et eller andet med mig. Jeg spøger chefen, men han slår mig straks hen. De sidder bare og hyggesnakker og de syntes alle at jeg ser godt ud. Under desserten får jeg et chok, den græske direktør lægger sin hånd på mit lår. Først fjerner jeg den, men den kommer tilbage. Jeg fjerner hans hånd flere gange, men pludselig hvisker chefen i mit øre at jeg skal holde op med at opføre mig som et skolebarn, jeg tager jo ikke skade af at hans hånd ligger der. Jeg tør ikke andet end at lade den græske direktørs hånd blive på mit lår, han giver mig et klem og smiler til mig.

Endelig er vi alle færdige med desserten, jeg benytter afbrydelsen til at forlade bordet og komme i sikkerhed ude på toilettet. Som en ren tanketorsk går jeg ud på herrernes toilet og opdager det først da jeg ser min nederdel og pissoiret i spejlet ved håndvasken, hvor jeg lige står og får lidt vand i hoved. Jeg vender mig for at gå ud, men døren er spæret. Den græske direktør står og ser på mig med et underligt smil, han siger noget på græsk. Jeg forsøger at forklare ham på engelsk at jeg ikke forstår hvad han siger. Han åbner sine bukser og hiver sin pik frem, han har en ordentlig pik, jeg gisper da jeg ser den. Han smiler til mig og peger på sin pik, jeg ryster på hoved. Han tager fat om min nakke og presser mit hoved ned til pikken. Tusinde tanker går gennem mit hoved, hvad skal jeg gøre, hvordan skal jeg stoppe ham og så Sofies ord ”gør det der er nødvendigt for at vi får ordren i hus, for min skyld” ville hun virkelig gå så langt så hun sutter pik på en fremmed mand for at få en ordre i hus? Min kæreste? Han slår mig i hoved med pikken, mens jeg sidder på knæ foran ham. Jeg ryster på hoved, han tager fat i mit hår. Jeg bliver bange for at han skal hive min paryk af, så jeg åbner munden og tager forsigtigt hans pik i munden.

Han slipper mit hoved, jeg ser op på ham. Han har taget hoved tilbage og stønner svagt. Jeg kan tydeligt mærke hvordan hans pik bliver stiv i min mund. Jeg tager pikken ud og lader tungen glide op og ned af skaftet, tager forsigtigt kuglerne i munden på skift og slikker dem, hans støn fortæller mig at han nyder det. Jeg tager igen pikhoved i munden, han trækker forhuden tilbage så hoved bliver blottet i min mund. Prespermen løber fra hans pikhoved og mit mundvand løber ud af munden når jeg tager pikken så langt ind jeg kan. Hans pik er helt smurt ind i savl og presperm. Jeg kan ikke få ret meget af pikken ind i munden, så han tager selv fat om sin pik og spiller på den, der går heldigvis ikke lang tid før han kommer med et brøl, tørre hurtigt sin pik af i noget papir og forlader toilettet. Jeg spytter spermen ud og tørre mit ansigt med noget papir, retter makeuppen og går tilbage til bordet som om intet er sket. De snakker videre på græsk og ingen tager sig af mig, tror ikke han har sagt noget til de andre.

Vi tager tilbage på hotellet, jeg ringer lige op til Sofie for at høre hvordan hun har det, hun er i bedring men vil bare ligge og sove. Jeg tager et par drinks med de andre og får så lov til at trække mig tilbage til mit eget værelse, direktøren bliver ved de græske forretningsfolk. De ser alle efter mig da jeg går, det gør mig nervøs så jeg er lige ved at falde. Endelig er jeg alene i elevatoren, står et øjeblik og slapper af inden jeg vælger etagen. Elevatoren køre langsomt op, alt for langsomt. Jeg vil bare op og smide tøjet så jeg igen kan være mig selv. Jeg tager nøglekortet op, men døren vil ikke åbne, jeg ser på det. FUCK, jeg er på den forkerte etage. Hurtigt kommer jeg tilbage til elevatoren, venter på at den bliver klar og kommer en etage op. Jeg skynder mig hen til vores hotelværelse, stopper nøglekortet i døren og den springer op.

Der er helt mørkt der inde så jeg lister ind, i det øjeblik jeg vender mig om for at lukke døren, bliver den flået ud af mine hænder og en knytnæve rammer mit ansigt. Jeg vælter om på gulvet, fornemmer at et par personer træder hen over mig. Sofie skriger et kort sekund så bliver skriget kvalt. Omtumlet mærker jeg hvordan jeg bliver løftet op på sengen og smidt ved siden af Sofie, jeg ser at hun ligger nøgen for dynen er trukket væk. Min kjole bliver trukket op og en mandestemme siger noget på græsk. Jeg drejer hoved for at se på Sofie, hendes hoved er drejet væk fra mit og en mand knepper hende i munden. Jeg mærker at mine ben bliver spredt, for sent begynder jeg at gøre modstand og jeg skriger da en stor pik bliver banket op i mit røvhul. Mit hoved bliver tvunget til siden og en fyr stopper sin pik i min mund, jeg lukker øjnene, forsøger at komme væk fra det hele. Ligger på maven og mine hænder holdes fast på ryggen. Jeg ved at Sofie bliver voldtaget lige ved siden af mig og jeg kan ikke gøre noget. Hvorfor lige os? Vi har aldrig gjort nogen noget. De skifter jævnligt rundt. Jeg kan høre på deres stønnen at de snart kommer, jeg håber dette mareridt er slut bagefter. En fyr skyder sin sperm op i min røv og en anden overtager pladsen. Der går ikke lang tid før han også kommer og skyder endnu mere sperm op i røven på mig. Jeg mærker vægten af hele hans krop da han læner sig ind over mig, ligger oven på mig så jeg kan mærke hvordan hans pik bliver slap i mit røvhul. Han hvisker ”du er sku et bedre knald end Sofie” og så trækker han pikken ud og de smutter. Jeg kan slet ikke fatte at det er direktøren og de græske forretningsfolk. Længe ligger vi og græder i hinandens arme.

Næste morgen sidder vi i flyet hjem, vi har ikke set noget til direktøren eller hans kone. Har nu heller ikke kigget efter dem. Vi skal bare væk, hjem til os selv hvor vi kan være i sikkerhed. Sofie gider ikke engang sige sit job op, direktøren må forvente at hun ikke kommer mere. Et par uger efter kommer der et brev fra firmaet, direktøren beklager sin opførelse og vedkender sig sin skyld hvis vi vil anmelde det. Det vælger vi ikke at gøre, vil ikke have noget med dem at gøre mere. En måned efter kommer der en check på 100.000 fra firmaet. Direktøren skriver at han ved han ikke kan gøre det gjorte godt igen, men de fik ordren og han sender hele overskuddet til os som et plaster på såret. Vi svare ham ikke. Et år efter denne forretningsrejse sender Sofie endelig sin opsigelse til firmaet, de har troligt udbetalt løn til hende hver måned men endelig er vi kommet videre med vores liv og vi vil ikke mindes om denne oplevelse hver måned når vi ser på bankkontoen…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.