BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hun vågner op. Der er mørkt omkring hende, hun sveder, ligger sikkert under en varm dyne. Sikke en hovedpine hun har, fik de virkelig så meget at drikke i går aftes? Hende og kæresten, hun mindes det ikke. Hendes hånd søger over mod kærestens side af sengen, den er tom. Hvor er hendes kæreste? Hun sætter sig op, lidt for hurtigt, så hele hotelværelset snurrer rundt. Hun blinker et par gange med øjnene så den værste svimmelhed forsvinder og hun kan fokuserer på omgivelserne. Hun bemærker at hun er øm i sin røv og fisse og faktisk også i halsen. Hun kan svagt skimte det mørke hotelværelse, gardinerne er trukket for, men der kommer en tynd stribe lys ind udefra, det er ikke nat mere. Hendes tanker går tilbage på aftens begivenheder. Hun kan huske hvordan hende og kæresten tog et fly til Prag. Det er deres første elskovsferie sammen, en hel forlænget weekend, de skal først hjem på onsdag. Hun kan huske at de fik noget godt mad på en tilfældig restaurant og så gik de ud for at finde en bar, som en af hendes veninder havde anbefalet. De fandt baren og gik ind for at få en drink, men hvad skete der bagefter? Hun kan huske at hun dansede og kyssede, hun kan huske at hun fik pik, men hvor er hendes kæreste? Og normalt gør det ikke så ondt i røven når han har taget hende, fissen ja, den kan være øm hvis han bruger hele hånden, men han har vel ikke brugt hånden i hendes røv?

Hun finder lyskontakten på vægen og får tændt lyset. Kærestens side af sengen er helt urørt, det har altså ikke været her i rummet at de har kneppet? Der ligger en CD og en seddel på hans hovedpude, men hvor er hendes tøj henne? Har hun smidt det på badeværelset efter at hun er kommet hjem? Hun ser ned af sin krop og ser at der er rester af sperm på hendes store bryster og på hendes lår og fisse, hendes hånd mærker efter og hun har også rester af sperm i ansigtet og i håret, hvor mange har kneppet hende? Hun er forvirret, hun kan slet ikke huske hvad der er foregået, er det hendes kæreste der har gjort dette og efterladt hende her på et hotelværelse i Prag? Hun tager sedlen fra puden og læser den: ”Welcome to the internet”. Det er alt hvad der står på den, nu bliver hun bange. Er hun blevet voldtaget, filmet og lagt ud på nettet så alle kan se hende?

Hun rejser sig hurtigt op og er lige ved at falde sammen igen. Hendes ben ryster under hende og det snurrer i hendes mave. Hun lukker øjnene og fokuserer på balancen igen. Deres PC står på det lille skrivebord, der er på værelset og hun kommer stille og roligt hen og får tændt for den, hun synker sammen i stolen og kan mærke det kolde læder mod hendes nøgne krop. Hun har altid nydt følelsen af læder og hun kan mærke at hendes krop er lidt spændt på hvad hun finder på CD’en. Rent faktisk viser det sig at det er en DVD og der er en lang FILM på den. Computeren loader filmen ind, halvanden time står der på tidsbjælken. Filmen starter op af sig selv.

Hun ser sit smilende ansigt, smurt ind i sperm, på skærmen. Et stilbillede. Billede skifter og hun ser en serie af stilbilleder hvor man ser hende med kæmpe store negerpikke i munden, fissen og røven. Hendes navn dukker op på skærmen, det blinker og hun forstår ikke hvor de har hendes navn fra. En titel erstatter navnet: ”White trash in Prag, part 38” Hun gisper, er hun nu blevet en ufrivillig pornomodel. Hvem har sørget for dette? Er det hendes kæreste der på en eller anden måde vil hævne noget? Hun har da ikke bollet udenom endnu, men ok, de har også kun været sammen i nogle måneder. Måske hævner han for en kammerat? Billederne fader væk og skærmen er sort, ud over titlen som blinker nogle gange.

En ukendt stemme begynder at fortælle en historie på engelsk. Han beskriver hende og hendes kæreste, endda med de rigtige navne og at de er fra Danmark. Han beskriver hende som en hotwife der vil have kæmpe negerpikke og hendes kæreste, som hendes mand, der gerne vil give hende denne oplevelse. På videoen kan man se de går hånd i hånd ned af den gade hvori baren ligger, de er fanget på overvågningskameraet. Det ser ikke ud til at hendes kæreste vidste at de blev filmet og heller ikke at han er nervøs eller tændt. Hun kan godt huske den indgang til baren, de tre store dørmænd og nu ser man tydeligt hvordan de skubber hendes mand igennem og holder hende tilbage. Den ene dørmand smækker hende voldsomt op af væggen og begynder på noget der nok kan minde om kropsvisitering. Hendes hænder niver i hendes brystvorter mens hun tænker på hvor meget det tændte hende at han stod og gramsede på hende, der går et stød igennem hende nu hvor hun genser det på skærmen. Se hvordan hun spreder sine ben så han kan gramse hende på røven og strejfe hendes fisse, man ser tydeligt at hun ikke gør modstand og han griner mens de andre to vagter kommer hen og kontrollerer hende for våben eller hvad de nu mistænker hende for at ville tage med ind. Nu kan hun ikke holde fingrene fra sin fisse og hendes fantasi fortæller hende meget om hvad filmen mere vil vise.

De lukker hende ind i baren og hendes kæreste ser sur ud, som han står der og venter på hende. Hun kan godt huske at hun slog ham på brystkassen, men den klasklyd er vist lagt på efterfølgende og det samme er hans mange undskyldninger. Der er ikke mange mennesker i baren, 8-10 mænd og alle sammen er negere. De finder et bord og mens hendes kæreste går op for at hente et par øl, sætter to mænd sig ved siden af hende, en på hver side. Hun kan også huske dette, hendes kæreste ville helst videre, men hun ville lige have en øl når nu hendes veninde syntes det var et hyggeligt et sted. Den ene mand sætter en øl foran hende og hun skåler med dem, der går et stykke tid før hendes kæreste kommer tilbage til bordet, tomhændet, de serverer ikke for hvide i denne bar. Han ser surt på hende og hun ved ikke om det er fordi hun sidder og drikker øl med de to fremmede, men på filmen kan hun pludselig se at den ene sidder og tager hende på låret, det kunne hun ikke huske. Den anden skubber en øl hen til hendes kæreste og siger at det er deres omgang, han sætter sig over for hende og igen spøger han om ikke de skal videre, men hun kan se at hun slet ikke regerer på hans ord. De skåler alle sammen og hendes kæreste tager en stor tår af sin øl, så falder han om på bordet. Det kunne hun ikke huske, men på filmen regerer hun heller ikke på det. Sidder og kysser med den ene af fyrene, mens den anden gramser på hendes bryster. De må have givet hende et eller andet i hendes øl, noget der gør hende liderlig. Drugrape. Det er tydeligt at hun frivilligt spreder sine ben så de kan tage på hendes fisse og hun sidder og tager på deres pikke, mens hun kysser dem på skift. Hendes hvide hud mod deres sorte hud går lige i hendes fisse, hendes blonde hår der bølger fra side til side når hun kysser deres grove sorte ansigter. Hun stønner sagte i takt til den falske støndlyd på filmen.

De får trukket hendes trusser ned, så de nu har fri adgang til hendes fisse og det benytter de sig af, pludselig er det som om hun vågner lidt og hun prikker til kæresten, men han er så langt væk i drømmeland at han ikke vågner, et kort øjeblik ser hun skræmt ud, så smiler hun til den ene mand og får hevet ham med ud på dansegulvet, stoffet har igen taget over. Hun er ved at falde i sine trusser, som jo hænger nede om hendes ankler, så med besvær får hun det ene ben ud af dem, så de hænger om hendes anden ankel. Alle i baren kan se at hendes trusser er pillet af. Hun danser tæt og sexet med den ene mand, tager meget på hans pik og kysser ham, pludselig er der en der bryder ind og med begge hænder på hendes bryster, trækker han hende væk fra den første dansepartner og hun vender sig om og kysser ham dybt som om han er hendes elskede. Der står nu tre mænd omkring hende og hun kysser dem alle på skift, de gramser på hendes bryster, røv og fisse og hun nyder det, stopper dem ikke. Griner der imod højt og trækker selv sin bluse over hoved så hendes store bryster bliver blottet. En mand begynder at sutte på hendes brystvorte og på filmen kan man se at en anden løfter op i hendes nederdel og viser hendes hvide røv frem for de øvrige gæster. Pludselig får hun fat i en stor stiv sort pik og det er som om hun igen kommer til bevidsthed, men ikke med frygt som før, denne gang bøjer hun sig frem og kysser den ivrigt, slikker på den og forsøger at tage kæmpepikken i munden. 

Den store pik i hendes mund sætter gang i tingene, hurtigt får de andre mænd smidt tøjet og snart er hun omgivet af store stive negetpikke. De kæmper alle om at få plads i hendes villige mund og hun sidder på knæ imellem dem og sutter på alle de pikke der kommer i nærheden af hende. Snart får de lagt hende på alle fire og den første pik bankes op i hendes hungrende fisse, hun stønner højt af smerte og lyst, pikken er meget større end de seneste kærester hun har haft. Der går ikke lang tid før pikken forlader hendes fisse og en ny bankes op i hende. Kort efter bliver den store pik fra fissen stoppet ind i hendes mund og hun slikker sine egne fissesafter og prespermen af den, en god blanding hun elsker. Hun er dog ved at blive kvalt da pikken med stor kraft bliver banket ned i hendes hals. Hun hoster da pikken trækkes ud og en ny tager dens plads. Igen bankes pikken dybt ind i hendes mund og ned i halsen, hun glemmer næsten pikken der banker ind i hendes fisse. De går alle på omgang i hende, munden, fissen, munden, de knepper hende igen og igen til de er ved at komme, men de holder deres sperm tilbage. Hun begynder at skrige efter en mundfuld sperm når en af deres pikke forlader hendes mund, det er næsten lige så vigtigt som luft.

De løfter hende op og hun ser en mand der ligger på gulvet foran hende med den største og stiveste pik hun nogen sinde har set, kameraet zoomer ind på hendes ansigt og hun ser julelysene i sine øjne, hun kaster sig nærmest ned over manden og lader pikken glide op i sin fisse, helt til roden. Hun sidder stille et øjeblik så løfter hun røven og begynder at ride kæmpepikken. Hun stønner højt, denne gang er det hendes ægte skrig, ikke de falske pornostøn der tidligere var lagt kunstigt på filmen. Pludselig holdes hendes røv fast og hun kan se hvordan endnu en kæmpepik presses op i hendes røvhul. Hun sidder på hotelværelset og stønner i takt med sig selv på filmen, kan næsten mærke hvordan pikken trænger ind i sin røv og hvordan den udvider hendes hul. En orgasme løber gennem hendes krop og hun kan ikke få øjnene væk fra filmen. På filmen ser man hvordan hendes ansigt stivner mens kæmpepikken glider længer og længer ind i hendes røvhul, ansigtet er en blanding af smerte og liderlighed, så overtager liderligheden og pikken begynder at pumpe i hende samtidig med at pikken i hendes fisse ligeledes begynder at pumpe i hende. En tredje pik bankes ind i hendes mund og ned i hendes hals, hun er fyldt fuldstændigt ud og kroppen giver små ryk efterhånden som orgasmen løber gennem hende.

Pludselig vælter spermen ud af hendes mund, hun kan ikke sluge den for kæmpepikken, men hun kan smage den dejlige sperm i sin mund og er ikke i tvivl om at meget af den også er skudt ned i hendes hals og mave. Hendes fisse og røv bliver ligeledes fyldt med sperm og tre nye pikke overtager hendes huller. Igen og igen bliver hendes krop fyldt med sperm og hun skriger efter mere sperm og pik når hendes mund et kort øjeblik er fri for pik. Kameraet glider væk så man ikke mere kan se hendes gennemkneppet og spermfyldte krop, i stedet fokuserer det ind på bordet de sad og drak ved, der står et par negere og knepper en hvid person der ligger nøgen hen over bordet, hun er ikke i tvivl om at det er hendes kæreste de røvpuler, men hun får det bekræftet et kort øjeblik efter, da kameraet zoomer ind på hans ansigt. Øjnene er lukket, men munden er vildt åbent og han stønner højt, en pik stoppes ind foran kameraet og forsvinder i hans mund. Hun får endnu en orgasme på hotelværelset mens hun ser sin kæreste blive kneppet i munden og i røven af den ene kæmpe negerpik efter den anden. Filmen slutter ved at man følger hende blive ført nøgen ud af baren og smidt ind i en taxi og hun sidder tilbage og ser på den sorte skærm.

Langsomt kommer hun op og stå, vakler ud på badeværelset og stiller sig under bruseren. Det kølige vand køler hendes ophedet og gennemkneppet krop af, det eneste hun kan tænke på er at hun vil tilbage til baren. Pludselig kommer der lyde inde fra hotelværelset og hun går nøgen og driv våd der ind. Hendes kæreste sidder på sengen med et håndklæde om livet. ”hvad er der sket?” spøger de i munden på hinanden. ”Hvor har du været, hvorfor kom du ikke med mig hjem i går?” spøger hun, han skal ikke vide noget om den film hun lige har set. Han ryster på hoved ”jeg ved ikke hvad der skete” Han rejser sig op og går hjulbenet ud på badeværelset, nøgen, håndklædet lader han ligge på sengen. Hun smiler ved tanken om al den pik han har fået i røven i nat og håber at han ikke opdager hendes smil. ”Jeg tror jeg er blevet bedøvet og voldtaget i nat, er der sket dig noget?” spøger han. Hun nikker ”Jeg tror det er sket for os begge, jeg vågnede nøgen her på hotelværelset og det føles som om jeg har fået pik i nat, men hvis det ikke er dig er jeg også blevet voldtaget”. Han ser på hende, hun ser på ham. Han har sperm der er tørret ind på sine ben, men spermen i hans ansigt ser mere frisk ud, hun går hen for at give ham et kys. Ikke fordi hun vil kysse ham, men fordi hun vil smage spermen på hans kind. ”du smager af sperm” hvisker hun og forsøger at skjule sit smil. Han nikker igen ”de tvang mig igen her til morgen, jeg måtte sutte pik på en for at få dette håndklæde og igen på taxichaufføren da jeg skulle til hotellet. Hans ord gør hende liderlig, hun mærker hvordan safterne løber til hendes fisse, ikke nok med at de voldtog ham mens han var bedøvet, de har også tvunget ham til at gøre det næsten frivilligt. Hendes hånd finder hans pik og det overrasker hende at den er stiv, det var den ikke før. ”Du er jo liderlig” hvisker hun, ”lad mig først komme i bad” svare han med et smil. Hun ryster på hoved ”jeg vil have dig nu”…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.