Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Stjerne lyste helt sikkert klarer den aften. Sofias fest havde været en vild omgang, men jeg kunne ikke overnatte omme ved hende. Jeg skulle gå hjem. Ikke fordi jeg havde noget imod at gå, men når månen får træerne til at danne skygger, der langsomt sniger sig ind på mig, ville en bil eller blot en cykel, have været et fantastisk valg. Mine tanker havde placeret sig ved Thomas flotte smil. Jeg gik og smilede for mig selv. Vi havde kysset og kælet, uden andre opdagede det. Han var så skøn!

Jeg var åbenbart helt væk, for jeg havde slet ikke hørt den sorte varevogn, der kørte op på siden af mig. Langsomt, og stille, blev døren skubbet op. Så snart den var helt åben, greb 2 arme rundt om mig, samtidigt med at en hånd dækkede min mund.

SEX I DAG?

"Du holder helt kæft, ellers går det udover dig selv!" Stemmen indeholdte en skarphed, der skræmte mig så meget, at jeg næsten stivnede.

Varevognen begyndte at køre, mens 2-3 mænd bandt mine hænder og fødder sammen. Da de havde gjort det, tændte de lyset i bilen og sad så der og studerede mig. Deres blikke kørte op og ned af mig, og i samme tempo blev deres smil større....og ondere. Mine tanker begyndte at lege med, hvad der skulle ske. Hvad ville de? Jeg fik hurtigt et svar, da en af mændende satte sig ned ved siden af mig og begyndte at kysse mig på halsen. Hans bløde læber kærtegnede blidt min hud, og jeg kunne ikke undgå at nyde det en smule. Langsomt nærmede han sig min mund. Jeg ville egenligt ikke, men da han kyssede mig, gengældte jeg hans kys. Han kærtegnede mit hår med den ene hånd, mens den anden kildrede mit ene lår. Jeg kunne mærke, at jeg begyndte at blive liderlig, og at mine kinder blussede op i en klar rød farve.

De andre mænd grinede.

"Hun bliver sgu helt pinlig berørt!" Mandens øjne klædte mig stille af. Jeg undgik hans blik og forsøgte at skubbe manden, der kyssede mig, lidt væk. Han reagerede på min hentydning, klappede mig på kinden og gik så hen til de andre mænd.

"Hvor....hvor tager I mig hen?" Jeg stammede, både på grund af frygt og et hurtigt vejrtrækningsproblem.

"Det skal du slet ikke bekymrer dit kønne hoved med, min lille prinsesse." Denne mand havde nu tager sin elefant hue af. Hans ansigt lignede en flot, ung prins', og hans smil smeltede frygten i mit sind. Jeg sad forbløffet og stirrede på ham. Han gik langsomt hen imod mig og knappede sine bukser op. Jeg forstod hans hentydning, selvom jeg stadig var jomfru. Han tog sine bukser og boxershorts ned om anklerne og hjalp hans lange pik ind i min mund. Han stønnede med det samme, og det tændte mig endnu mere. Jeg slikkede hans pikhoved og bevægede mit hoved frem og tilbage. Det ville være langt nemmere at tilfredsstille ham, hvis mine hænder ikke var bundet på min ryg. Han tog fat i mit hoved og begyndte at kneppe min mund. Jeg nød hvert sekund, indtil bilen pludseligt stoppede. Chaufføren gik ud af hans dør og kom ind af bagdøren. Han lukkede den forsigtigt. Jeg gættede på, at han var bossen, for alle mændene bakkede langsomt bagud, da han nærmede sig mig.

"Du er da en fin lille nips." Sagde han blidt til mig, mens han vendte og drejede mit hoved. Han fortsatte: "Hvis jeg binder dine fødder og hænder op, opfører du dig så ordenligt?" Jeg turde ikke andet, så jeg nikkede. Han bandt dem langsomt op. Så snart de var fri, rystede jeg dem stille for at få noget blod ned til dem igen.

Jeg blev placeret midt på gulvet i den store varevogn, og mændene dannede en kreds omkring mig. De var 5, med bossen. De havde alle taget deres bukser af og stod nu med deres stive pikke i en kreds omkring mig. Der var bossen, prinsen, en blond fyr, en mørkhåret og en udlænding. 

"Igang, prinsesse. Nu kan du også bruge dine hænder." Sagde den blonde.

Jeg gik igang, måske kunne jeg undgå, at de tog min mødom. Det var dog desværre sagt for hurtigt.

Prinsen satte sig på hug og begyndte at tage min trøje og min BH af mig. Han kyssede mine bryster. Jeg havde en lårkort nederdel på, så han havde ikke problemer med at finde ved ind til min fisse. Mens jeg suttede de andre pikke, tog han mine trusser af mig og begyndte at lege med min mis. Han puttede en finger op i mig og sagde med det samme:
"Hun er sgu jomfru, drenge!" Mine kinder blussede igen, men jeg suttede videre.

Jeg blev stoppet, da bossen vendte mig om på ryggen. Jeg lå nu fuldstændig nøgen foran 5 fremmede mænd, der alle ville tage min mødom fra min først. Bossen kyssede mig på munden og derefter videre ned til min fisse. Jeg mærkede noget glide op og ned af min våde fisse. Han var gået igang med at slikke mig. Jeg stønnede forsigtig. Det var en fantastisk følelse. Han puttede to finger ind i mig. Jeg mærke en lille smerte, men derefter nød jeg det så meget, at jeg fik min første orgasme. Han tog sine fingrer ud og lænede sig over mig.

"Nu sker det, prinsesse. Jeg stjæler din mødom." Hans ord dansede i mit øre.

Han tog sin pik, kørte den et par gange og ned af min fisse og derefter ind i mig. Jeg skreg af smerte. En tåre trillede stille ned af min kind i takt med de små ryk, han lavede.

Jeg fik proppet en pik i munden og en i hver hånd. Jeg græd af smerte, det gjorde så ondt. Pludseligt mærkede jeg en varme i mit underligt, og jeg skreg. Jeg var lige kommet. Mændende pyttede plads, det virkede nærmest som om, de havde planlagt rækkefølgen.

Den sidste mand, udlændingen, var nu igang med at kneppe mig, mens jeg gav handjob til bossen og prinsen og et blowjob til den blonde. Den mørkhårede stod og onanerede ved siden af os. Jeg ville gerne have skreget, men jeg kunne ikke. Min mund fyldtes med den blondes sæd, mens bossen og prinsen sprøjtede deres ud over min bryster. Udlændingen kom i min fisse, og den mørkhårede kom udover mit ansigt. De kyssede mig alle på munden.

"Regina? Regina!" Thomas stod bøjet ned over mig.

"Hvor er jeg?" Mine øjne flakkede rundt i lokalet.

"Du faldt i søvn inde på Sofias værelse, så jeg har kørt dig hjem." Han smilede.

"Tak, Thomas." Jeg gengældte hans smil, kyssede ham og sagde, at nu måtte han gerne tage hjem, jeg skulle lige ordne noget vasketøj. Jeg havde nemlig opdaget, at mine trusser var helt våde..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.