BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vil du stå model, også selvom du skal være nøgen? spørger manden, hans øjne falder på Helles fremstående bryster. Hun stivner ubehageligt i stolen, ønsker for første gang at hun havde taget en BH på. Hendes små brystvorter bliver synligt hårde. Hun forsøger at få brystvorterne til at blive normalt bløde igen, men jo mere hun forsøger, jo hårdere bliver de.

”Nej, Hr,” siger hun svagt. ”Det tror jeg ikke”.

SEX I DAG?

”Godt”, siger Hr. Svendsen, mens han checker yderligere spørgsmål på spørgeskemaet. ”Vi har nemlig haft nogle problemer med nogle af de andre piger, som står nøgenmodel for andre Ugeblade. Andre hold har udelukket deres cheerleaders efter for megen dårlig omtale. Vi ønsker ikke at dette skal ske for vores hold. Vi er et moderne hold, et fodboldhold med god moral og vi har ingen intentioner om at ændre denne holdning.”

“Ja, Hr,” svarer Helle igen. Hun børster nervøst hendes lange, lysblonde hår tilbage med den ene hånd. Hun har nu siddet på den hårde, ubehagelige træstol i mere end 20 minutter. Interviewet synes at være uden ende, men hun var villig til at gå gennem ild og vand for at få dette job som cheerleader.

Eller  i virkeligheden ”ikke-job”. Cheerleader for dette fodboldhold gav kun en meget dårlig løn. Kun ca 50 kr. pr. kamp, hvis rygterne da talte sandt. Men så mange at de tidligere cheerleader piger har brugt jobbet som springbræt til en model karriere. Helle havde besluttet sig for, at hun også ville prøve dette. Og hun havde også altid drømt om at blive cheerleader. Det virkede altid som om at det var cheerleaderne der løb med de flotteste af spillerne.

Helle var glad for at Hr. Svendsen ikke ønskede at se hende posere nøgen.

”En sidste ting, frøken Helle. Det er nødvendigt at du prøver en af cheerleadernes dragter”. Prøv denne her på”.

Han kastede en lille dragt op på skrivebordet. I et kort nu undrede Helle sig over hvor resten af tøjet var. Men hun tog den lille dragt op og bestemte sig for at det jo måtte være det. En g-streng til at dække forneden og en meget lille jakke, som næsten ikke kunne dække hendes fyldige bryster, det var alt….

“Er det alt?”, spørger hun, hendes stemme ryster lidt. Hun var en pæn pige og vidste ikke om hun kunne lide at blive set offentligt i så lidt tøj.

”Nej. Der er også nogle støvler til. Men disse skal vi købe specielt til dem, som kommer på cheerleader holdet. Godt, sagde han:” Se så at tage tøjet på.”

”Hvor kan jeg klæde om?” Hendes grønne øjne så sig søgende om i kontoret. Der var ikke noget synligt omklædningsrum.

”For helvede da”, du kan bare skifte her, jeg skal nok vende ryggen til”. Hans hårde ord beroligede hende ikke, selvom hun stadig var interesseret i jobbet. Hun stirrede på manden, netop som han drejede rundt i sin stol. Hun følte hun kunne stole på Hr. Svendsen. Han var jo den overordnede manager på hele holdet og det måtte jo være et ansvarsfuldt job.

Hendes hænder rystede let, da hun rakte ud og tog det lille sæt tøj. Med pludselig beslutsomhed, begyndte hun at tage sin bluse af. De fyldige bryster væltede ud og hoppede frem og tilbage foran hende. De røde brystvorter var stadig pinligt stive, men mandens ryg var vendt. Han kunne ikke se hendes tydelige ophidselse. Hun dækkede sine bryster og forsøgte at få dem under den lille, snævre jakke. De blev mast helt flade på hendes bryst, men hun klarede netop at få knappet jakkens knapper foran.

”Er det nødvendigt…..” begyndte hun.

”Hele sættet” svarede han lynhurtigt. “Og skynd dig. Jeg har en anden aftale om 10 minutter. Jeg skal beslutte mig nu om du er den rigtige pige til jobbet eller ej. Der er andre piger der venter, ved du”.

Det vidste hun. Hun havde været forbandet heldig at få sådan en tidlig aftale med Hr. Svendsen. Hun begyndte at lyne nederdelen af, lod den falde ned, og trådte et skridt væk. Hun snoede sig lidt, og trak så underbukserne af.

Og uden nogen som helst grund begyndte hun at rødme. Hun så nakken af Hr. Svendsen. Han havde ikke smugkigget på hende. Det var hendes egen usikkerhed, der gjorde at hendes nerver spillede hende et puds.

Hun tog g-strengen på, og konstaterede at det nok blev nødvendigt at barbere sig. Små, lyse hår kunne ses ovenover det lille trekantede stykke stof. Hun prøvede at skubbe noget af sine kønshår tilbage, men de nægtede at adlyde hendes ordrer. Nu turde hun dog ikke vente længere og hun sagde; ”Okay, Hr. Svendsen. Nu er jeg klar”.

Han drejede rundt og hans blik blev uroligt og vildt. Hans øjne standsede ikke nogen steder. De dansede fra hendes fremstående bryster til dybden af hendes kavalergang mellem dem, videre til hendes slanke talje og hendes indtrukne navle, til hendes blussende, kvindelige hofter, fra hendes fuldendte baller til hendes vælvede, bløde lår. Og de lange, slanke ben fuldendte billedet..

Derfra hvor Helle stod, kunne hun se Hr. Svendsens skød. Der voksede en stor bule. Hun vidste ikke om hun skulle blive glad for dette eller ikke. Hun følte sig sårbar og næsten nøgen og totalt uvant med denne situation.

Hun ønskede dog stadig at få jobbet. Det ville give hende chancen for at komme på landsdækkende tv og hun ville blive opdaget. Hun var tilstrækkeligt høj til at blive en fotomodel. Det eneste problem hun havde, var at hun var en lille smule for buttet, og det var altid de helt tynde piger, som fik modeljobbene.

Hr. Svendsen så ikke ud til at have noget imod de buttede bryster og de lidt for runde baller. Hans pik voksede stadig i hans bukser.

“Rigtig godt, Helle, faktisk rigtigt flot. Du får jobbet, hvis du da stadig ønsker det”.

Helle bakkede næsten ud, da hun så manden foran sig slikke sig om munden. Hun havde før hørt om trænere, som ville udnytte de ansatte piger. Men Hr. Svendsen havde været så tydelig i sit interview omkring nøgenmodeller og modelblade, at hun vidste, han ikke ville udnytte hende.

Hun sukkede at lettelse, da hun så ham skrive under nederst på kontrakten. Hun skyndte sig herefter selv at skrive under. Nu var hun også et medlem af holdet.

Men da han kiggede op på hende, for et koldt gys gennem hende. Det var ikke et blik fra en chef til en ansat, det var med et smøret grin i blikket.

”Godt”, kommanderede han. ”Tag uniformen af. Jeg har stadig et par små høns, som kommer for at prøve at blive ansat”.

”Vend ryggen til, sagde hun svagt. Hun vidste på en eller anden måde at denne gang gik det ikke så nemt. Og han gjorde det ikke.

“Hør her baby, du skal fremover dele omklædningsrum med 50 andre piger, hvor mennesker kommer og går hele tiden. Nogle af disse, som går igennem vil være mænd. Det er måske hårdt, men det er måden det fungerer på. Det er showbiz og beskedenhed hører ikke til her. Ønsker du at jeg river kontrakten itu eller tager du dragten af nu ?”

Måden han sagde det på, fortalte Helle at han ikke sagde det for sjov. Og hun vidste også godt, at det var rigtigt nok, hun vidste at kendte modeller også af og til måtte finde sig i at der gik fremmede gennem deres omklædningsrum. Der var nok intet privatliv.

Hun begyndte at tage den lille top af, bevidst om, at hans øjne var overalt på hende. Det føltes som om hans blik undersøgte hver en cm. af hendes nøgne krop. Hun rødmede vredt, men hans øjne forblev på hendes krop, måske stirrede han endda endnu mere.

Hun forsøgte ikke at skynde sig, men hun fumlede alligevel, da hun tog g-strengen af. Bevidst om hendes nøgne kusse, drejede hun sig kysk og ærbar til den ene side. Da hun bøjede sig forover blev hun klar over, at dette var næsten ligeså nedværdigende. Hendes baller var jo også nøgne. Hun havde lyst til at græde indtil hun var sikker påklædt. Han var næsten klamtsvedende af at kigge på hende. Han skubbede et hårlok nervøst tilbage i nakken og satte sig omsider afslappet i sin stol.

Helle kunne se, at han havde taget sin pik ud og var langsomt begyndt at stryge den svulstigt i hele dens længde. Den lilla farvede glans bankede og pulserede varmt og hele pikskaftet var helt rødt da han rykkede i den. Hun bakkede baglæns mod døren, mens hun sagde, ” Det var ikke andet vel, Hr. Svendsen?” Hun håbede at han ville svare ”Nej” og det gjorde han.

Helle sukkede af lettelse, da hun kom ud på den anden side af døren. Hun lænede sig op at det kolde træpanel og følte sig nu mere sikker. Hun havde overlevet det, og hun havde fået jobbet!!!

Hun nærmest svævede ud og hendes tanker føltes lette. Hun genkendte næsten ikke vejen gennem det tæt befolkede kontor og forlod beton søjlerne ved det store stadium.

Helle stoppede pludseligt. Hendes drømmeri blev afbrudt af et højt gisp. Hun løftede øret mod vinden og lyttede mere intenst. Først troede hun at der var nogen, som havde slået sig. Lyden kom igen, nu højere. Det var et støn, men ikke af smerte. Det var af stærk nydelse. Nysgerrigt undersøgte hun det tomme område bag nogle betonstolper.

Der, direkte foran hende, var et par, låst i en lidenskabelig omfavnelse. Ud fra deres stilling, kunne hun øjeblikkeligt se, hvorfor kvinden stønnede så højt. En pik på størrelse med en telefonpæl stødte igen og igen ind i hendes snævre, lillebitte kusse. Kvinden havde sine ben oppe i luften, svøbt omkring mandens hofte. Dette var ikke en almindelig voldtægt. Kvinden nød det som bare fanden, dette at blive kneppet ude på et synligt og offentligt sted.

“Åh, Allan. Allan. Hårdere, hårdere. Kneb mig med din stive pik indtil jeg ikke kan mere1 Kneeep miiiiig!!!”

Hendes krop vred sig, det rykkede i hendes hofter og hun spændte sig op for at mødes med den kæmpe pik. Helle var usikker på, hvad hun skulle gøre. Hun var netop undsluppet fra en åbenlys sexuel situation på den overordnede leders kontor. Hvis hun havde spurgt Hr. Svendsen om han ønskede et stykke af hendes røv, vidste hun hvad hans svar ville have været.

Han ville have knaldet hende i de næste 24 timer.

Men at komme ud og se dette rystede hende. Hun var ikke fra noget overbeskyttet hjem, men at se to mennesker kneppe offentlig overraskede hende. Helle ville vende sig rundt og forlade dem alene, så de kunne kneppe deres hjerner ud, men noget stoppede hende.

Synet af en elskende mand og kvinde tændte hende. Hun var blevet både bange, men også ophidset under sit besøg hos Hr. Svendsen. Nu var det kun seksuel ophidselse, der rørte sig i hende. 

Hun mærkede hendes kusse begyndte at flyde over og brændte af lidenskab. Nu ønskede hun bare at det var hendes kusse som var åbent og spredt op for denne hårdt kneppende, virile pik. Hun hulkede let over synet af disse kraftfulde stød, de behårede baller som strammede og stødte den store pik direkte ind i den bløde hylende kusse.

De skvulpende lyde fortalte hende hvor hårdt han kneppede. Helle vidste at bevægelsen/ friktionen i den anden piges kusse ikke måtte være til at bære.  Varmen måtte sprede sig gennem hendes krop, langsomt, brændende indtil hele kroppen var en stor, gigant, rystende, rå krop, som kun endte med én ting: Orgasme.

”Allan, mere, mere, knep mig hårdere. Godt Allan, du er så god til at kneppe. Så kæmpe stor. Du fylder mig helt ud og river mig næsten i stykker. Åh, Gud,!”

Manden kneppede med blødere stød og mere kraft, kørte dybere og dybere for hvert stød. Helle kunne ikke holde det ud mere. Hun knælede ned, så den gabende kusse og den store pik som delte skamlæberne var ud for hendes øjne. Hun kunne se alle detaljerne.

Kusselæberne foldede sig dybt ind i fissen, når pikken kørte op i den varme kneppetunnel. Kussesaften løb ud hver gang den kraftfulde pik trak sig tilbage. Det store skaft med mandekød glinsede af kussesaften.

Få sex i dag

Helle rakte ned og tog fat i sin nederdel, som hun trak op. Nu arbejdede hendes fingre under kanten af hendes lyserøde, korte underbukser og fingrene fandt hendes varme skamlæber.

Øjeblikkeligt stak hun den ene finger hele vejen op i kussen. Følelsen af fingeren som bevægede sig rundt oppe i grotten fik hende bragt helt ud af sig selv. Hun var ikke jomfru, hun havde pjattet lidt rundt, men ikke rigtigt noget alvorligt. Det var noget specielt, som skulle gemmes til nogen hun holdt af. Nu var hun nærmest helt ærgerlig over, at hun ikke havde kneppet alle de studerende, hun havde mødt tidligere. Synet af den mørkhårede dulle og det store muskelbundt, der kneppede hende, tændte hende og vækkede skjulte ønsker, som hun ikke vidste hun havde.

”Mere, Allan. Knep mig meeere”, hulkede kvinden. Hendes hoved drejede sig fra side til side, og det mørke hår slog om hendes ansigt. Hun var lige på kanten til at komme i en stor orgasme.

Helle fingerkneppede sig selv hurtigere. Hun forsøgte at gøre det i samme rytme som Allan kneppede den mørkhårede pige. På den måde kunne hun næsten forestille sig, at det var hende som blev spiddet af den store pik. Hun hulkede og stønnede, da hun begyndte at gnide på sin klitoris. Den svulmede op og krævede al den opmærksomhed, som hun kunne give den.

Hun gav den alt, hvad hun kunne. Og Helle kom få sekunder før den mørkhårede kvinde. Men Helles orgasme var overhovedet ikke af samme intensitet, dette kunne hun se af den måde hvorpå kvindens krop spændte sig og rystede som et blad i vinden. Ekstasen som løb gennem kvindens krop var ikke noget alle kvinder kendte til. Den var reserveret til de mest lidenskabelige – og til dem som blev kneppet af eksperter.

”Gud i himlen, Sara”, stønnede manden; ” Det føltes som om din fisse var ved at malke min pik helt flad. Jeg har aldring følt en dulle som dig, hvor fissen kan klemme så hårdt… Det ..det…var..lækkert.

”Åh, hold kæft mand, og knep mig. Jeg har brug for mere at din dejligt, kneppende pik. Ti stille Allan, jeg vil have den og jeg vil have den NU.

”Så du vil have mere, hvad?” Okay, din sexhungrende kælling. Jeg skal kneppe dig så hårdt at jeg skærer dig halvt igennem med min store pik.”

Manden rakte sin store knytnæve frem og greb om kvindens slanke håndled. Han holdt med lethed begge hendes hænder i hans ene knytnæve. Han skubbede indtil hun var helt strakt ud og hendes hænder lå højt over hendes hoved. Så begyndte han at kneppe hende igen, så hurtigt at Helle kun kunne se hans behårede baller meget sløret.

Kvinden som fik den store pik banket hele vejen op i hendes fisse skreg. Helle kunne ikke sige om det var af smerte eller nydelse. Men på den måde hendes ben bevægede sig op og ned på hver side af mandens enorme krop, gættede hun på at det måtte være af nydelse.

Helle kunne næsten ikke klare det. Hun ønskede at løbe over og flytte manden, så hun selv kunne føle hans pik. Aldrig før havde hun følt det på denne måde. Men hun havde jo heller aldrig før gået alene på et stort stadium og set to mennesker kneppe deres hjerner ud, som dette. Det var noget helt nyt for hende og skræmte hende.

Hendes finger arbejdede sig frem og tilbage i hendes stramme fisse indtil hele hendes hånd var våd af fissesaft. Hun prøvede at bruge 2 fingre for at forestille sig at det var en pik, der kørte langt ind og ud af hendes fisse. Dette sendte elektriske stød gennem hende, men det gav hende ikke den samme følelse, som hvis hun var blevet fyldt ud af en stor, tyk pik.

Åh, hvor hun misundte pigen nogle få meter væk!!

Hun fik alt det pik som en kvinde om muligt kunne tage, og hun bad stadig efter mere!! Helle vidste at den mørkhårede pige umuligt var klar over, hvad hun selv sagde. Liderligheden ved at blive kneppet, havde allerede suget kræfterne ud af hendes tanker. Hun talte helt uklart og uden sammenhæng. Og hun elskede hver eneste cm. at denne hårdtpumpende pik, som undersøgte hendes snævre, varme fisse.

”Jeg kommer”, skreg hun. Hendes krop rystede som hvis hun frøs, og så skreg hun igen højere og mere intenst. Manden som kneppede hende sænkede ikke engang farten. Lyden syntes ikke at betyde noget for ham.

Helle kunne se mandens nosser fugtigt slog mod den mørkhårede piges baller. Langsomt men sikkert, strammede mandens nosser sig mere og mere op. Hun hørte ham grynte.

Fingeren i hendes fisse var ikke tilstrækkelig for hende nu. Hun ville have pik!!

Men alt hvad hun kunne var at se på.

Det var ikke helt det samme, men det tog toppen af hendes følelser. Hun følte sig høj over at have fået cheerleader jobbet, hun følte sig nervøs og småsur over den måde manageren havde opført sig overfor hende. Den tydelige sexuelle interesse der var givet hende var ikke spildt. Hun var nu nærmest bundet i en høj sexuel spænding.

Og nu dette…

Hun så mandens massive muskelfyldte krop begyndte at ryste. De tykke armmuskler sitrede, og så brølede han som en såret tyr. Han hamrede hårdt ind i kvindens fisse og løftede hende helt af bænken, hvor de havde kneppet. Han kom.

Helle kunne se den cremede sæd fylde fissen og begyndte at flyde over. Manden stoppede ikke hans kraftfulde knepperi i et øjeblik før hans pik langsomt blev mere slap og gled ud af den varme fisse.

Den spionerende piges finger hev og sled og drejede sig indeni hendes stramme fisse. Hun følte en smule længsel og så kom hun. Men det kunne slet ikke sammenlignes med det, som den mørkhårede kvinde havde oplevet.

Og da hun kiggede efter, så Helle at den anden pige havde den ene orgasme efter den anden. Det virkede helt fantastisk at nogen kunne dette. Men nu hvor hun havde set det, måtte hun jo tro på det.

Helle trak vejret stødvist da hun fortsatte med at fingerkneppe sig selv og hun kom igen. Til sidst gav hun op.

Den kraftige mand rejste sig helt op og ville nu snart tage sit tøj på igen. Hun ville ikke have, at han skulle få øje på hende. Han så ud som om han kunne blive meget vred, hvis nogen irriterede ham. Og Helle ønskede mindst af alt dette. Hun trak sig stille tilbage til et sted bag nogle betonklodser for at se om det blev til mere. Her vidste hun at hun ikke kunne ses.

”Godt sagde manden:” Det var et helvedes godt knald. Jeg er glad for, at du kom forbi Sara. Du har en første-klasses røv”.

”Åh, du har så nemt ved det med ord, Allan” sagde den mørkhårede pige, mens hun langsomt tog hendes tøj på. Men jeg tilgiver dig, fordi du har sådan en dynamit stang. Og så veludrustet! ÅH gud, du er ligeså veludrustet som en hanelefant.”

”Ja, de har mig jo ikke i forreste linie for ingenting”, sagde han.

Helle vidste da, at manden måtte være en af holdets spillerne. Han var en af de fodboldspillere, som hun råbte for, i håb om at give dem superkræfter til kampene. Hvis hans optræden på banen var ligeså god som dette hun netop havde set, ja. så var holdet ikke til at slå.

Følg hvordan det videre går med Helle i hendes karriere som cheerleader.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.