Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg mødte ham i en temmelig overfyld restaurant i den indre by. Et dyrt sted med et fantastisk vinkort. Jeg skulle møde en veninde der. Han begyndte at sende mig øjne mens jeg nervøst drak min gin & tonic og prøvede at lade som ingenting. Jeg har altid hadet at sidde alene når jeg var ude. Min veninde Lisbeth ringede og fortalte at pigen der skulle have passet hendes barn havde aflyst i sidste øjeblik og at hun ikke havde haft held til finde en anden. Det var forbandet, her sad jeg langt hjemmefra og planerne om en hyggelig aften var røget i vasken. Jeg gik tilbage til baren hvor jeg havde siddet, for at tømme min drink, også ellers se at komme ud her fra. 

Jeg begyndte at kigge mig lidt omkring for se hvem der ellers var her i aften. Det var mest par og grupper af folk, kun ganske få var ligesom mig alene. Da jeg havde drukket det sidste af min drink og var på ud af døren kom der en mand hen mod mig. Jeg havde lagt mærke til ham tidligere, han var alt hvad en romantisk pige som mig kunne ønske sig. Høj, mørk og smuk på en klassiks måde der gjorde mig helt blød i knæene. Han præsenterede sig som Poul Themsen. Vi snakkede om ingenting et par minutter. Jeg fortalte ham at jeg havde lang vej hjem og at jeg måtte til at komme af sted. Han spurgte om han måske måtte ringe til mig for han mente at vi måske kunne få en fremtid sammen. Jeg synes det lød utrolig sødt og gammeldags så jeg gav ham mit telefonnummer. Jeg forlod restauranten med en følelse af lethed i kroppen, men jeg troede nu ikke rigtig på at han ville ringe. 

Der tog jeg fejl. Han ringede den næste dag spurgte om jeg skulle noget den næste weekend. Han fortalte at par af hans venner havde en herregård tæt ved kysten. De skulle have en lille sammenkomst og han inviterede mig med. Jeg droppede på stedet et par aftaler og sagde at jeg da ikke skulle noget og meget gerne ville med.

Da det blev fredag var blevet virkelig nervøs, hvad nu hvis de ikke kunne lide mig. Jeg var iført en sort tætsiddende kjole, sorte sko og nylon strømper. Efter vi var ankommet tog vi os en drink hvorefter vi satte os til bordet for at spise. Det var en fantastiks middag. Jeg blev præsenteret for en række mennesker. Der må have været omkring 30 mennesker til denne "lille" sammenkomst. På dette tidspunkt kom værten (en ældre gråhåret mand med skæg og moustache) hen til Poul og mig og spurgte om han måtte låne mig et øjeblik. Han fortalte at han havde nogle ting i biblioteket der nok kunne interessere mig og sagde at alle havde været der før og set hans samling, men at de nok ville komme senere. 

Da vi kom ind i biblioteket skænkede han mig straks en cognac. Den var varm og jeg elskede smagen. Vi talte om alt og intet. Jeg begyndte at undre mig over hvor i alverden hans samling var da først en så to mænd kom ind i rummet. Som efter aftale greb de begge fat om mine håndled. 

Jeg begyndte at gøre modstand mens de slæbte mig over mod et stort bord. Den venlige ældre mand ændrede sig med et til en viljefast hersker. Til mændene sagde han "tag hendes tøj af." Før jeg vidste af det havde de revet min kjole af. Jeg blev lagt op på det hårde bord, mine hænder og fødder blev spændt fast og de gav mig bind for øjnene. Jeg begyndte at skrige efter Poul. En af mændene skubbede mine trusser tilside og stak sin finger op i min kusse. Jeg hørte en del puslen og skramlen omkring mig og spekulerede på hvad det kunne være. 

Men jeg blev snart mere bekymret da døren åbnede og lukkede og flere nye stemmer blandede sig med de allerede kendte. Der var hænder overalt på min krop, de slog, kneb og vred mine bryster og skamlæber. Jeg var sikker på at Poul snart ville dukke op. Det blev hurtig opklaret da jeg hørte en stemme. "Her er reglerne, da jeg fik hende lokket hertil er jeg også den der kommer først til. 

Han lænede sig ind til mit øre og sagde. "Hvis du nu er sød og ikke laver for meget ballade vil det ikke blive så slemt, hvem ved måske vil du synes det helt sjovt !. Og ved du hvad mit navn er ikke Poul, så du vil ikke få noget ud af at anmelde det her bagefter. Igen blev mit ansigt, bryster og kusse slået og klemt. Jeg mærkede en tunge lege med min klitoris. Jeg kunne føle hans tænder omkring den også med et bed han til. Jeg skreg min smerte ud i lokalet men ingen syntes at tage sig af det. Jeg var sikker på at han havde bidt min klit af. Mens jeg græd, skreg og hylede prøvede jeg forgæves at få mine ben samlet. 

Flere hænder greb nu fat og fik mine ben spredt endnu mere. Jeg kunne til min store afsky mærke en pik støde hårdt ind i mig. Det var nu ikke kun hænder der slog mig, men også en pisk af en slags hamrede ned over min forsvarsløse krop. Mens Poul, for jeg var sikker på at det måtte være ham, rigtig huggede sin pik hård ind i mig. Smerten var ubeskrivelig og ydmygelsen ved at blive misbrug at disse mænd var næsten værre. 

Jeg hørte Poul, eller hvad han nu hed, stønne højt da skød sin ladning op i mig. Et par sekunder senere trak han pikken ud og tørrede den af på mit maveskin. Han gav mig et slag i ansigtet og sagde. "Hvem har lyst til at prøve den lille tøjle. Hun vrider sig vidunderligt når hun føler smerte. Endnu en pik, og den føltes stor, gled ind i mig. Den kom lidt lettere lidt lettere ind da Poul havde fugtet min kusse med hans sperm. Det var som om fyren havde problemer med at komme han blev bare ved og ved med at kneppe mig med sin store tingest. Imens fyren fortsatte, blev der stukket hvad der føltes som nåle gennem mine bryster. Smerten fik mig til at hyle som et såret dyr. Det syntes at more mændene kongeligt, der var kommentarer som. "hun for virkelig brugt sine store lunger den lille mæfikke" og lignende. Fyren kom endelig og der kom flere til i en jævn strøm. 

Resten af aftenen husker jeg kun lidt af. Jeg tror delvis det er pågrund af at det nærmest blev rutine at jeg skulle have et hårdt slag i hovedet efter hver mand var færdig. Jeg husker dog at jeg på et tidspunkt blev vendt rundt og min numse blev spanket til den var en rød klump hvorefter et utal af mænd pulede mig i endetarmen. 

Jeg vågnede næste dag alene hjemme i min egen seng. Nogen må have kørt mig hjem, brugt nøglen fra min taske til åbne døren, og lagt mig i seng. Hele min krop var fyld med blå og gule mærker. Et par tænder var slået løse og smerten fra mine udpinte åbninger var massiv. Jeg brugte det meste af dagen på at vaske mig. Men det var som om noget ikke ville gå af. Jeg måtte nok leve med at være en beskidt hore.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.