Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg mødte hende i vaskeriet hun var der for første gang jeg hjalp hende med at fylde hendes tøj i maskinen, jeg fik fat på et par hvide trusser tog dem op og snuste til dem hvad laver du? kan du lí´at lugte til dem ja jeg elsker at lugte til dem, du må godt få dem hun tog et par strømper op og spurgte om jeg også ville lugte til dem, jeg sagde du ved ikke hvad du gør ved mig jeg ved ikke noget bedre end at lugte til et par dejlige sure stømper jeg bliver meget liderlig. Vi startede maskinen hun sagde tak for hjælpen, og spurgte om jeg havde lyst til at gå med hende hjem, og få noget uforpligtene sex, det lyder godt vi kom op i hendes lejlighed, så sagde hun kom med ind i soveværelset! tag dit tøj af tonen havde pludselig fået en anden lyd her er det mig der bestemmer og du gør hvad jeg siger til dig er det forstået? jeg sagde ja! hvilket medførte at jeg fik en lussing, her hedder det javel! når jeg siger noget til dig, hun satte sig på sengen og sagde tag min sko af,

og lugt til den javel sagde jeg og tog skoen op og lugtede til den, lugter den dejligt spurgte hun, javel sagde jeg, så tag min strømpe af og lugt til jeg gjorde som befalet jeg sagde puha, hva si´r du du skal ikke sige puha til mine strømper jeg skal lære sådan en lille slave kom op over mine knæ Nu!! jeg lagde over hendes knæ, du trænger vist til en gammeldags endefuld hendes hånd landede på mine røvbalder slag på slag sæt dig ned på gulvet og tag min fod op og lugt til mine sure tær! og du bliver ved med at lugte til jeg siger stop: De lugtede sure og svedige jaa snus rigtig dybt ind så du ikke glemmer lugten foreløbigt, så sagde hun tag mine tær i munden og slik dem rene, en tå af gangen godt og grundigt og tungen ned mellem tæerne sut og slik dem så de bliver helt rene, osse den den anden fod, jaa sådan! det var godt, kom herop, tag så mine trusser af og vask med din mund jeg gjorde som hun sagde de smagte af fissesaft og urin, læg dig ned på gulvet, så skal du slikke min fisse men først vil jeg tisse dig i munden og du drikker det hele ellers skal jeg varme dine røvbalder igen! hun satte sig over mit ansigt åbn munden! jeg åbnede munden og smagte de første dråber det var dejligt salt Nu kommer det hun sprøjtede sit dejlige urin ned i min mund, drik! drik! sagde hun jeg slugte det begærligt og da hun var færdig pressede hun sin våde fisse ned over mit ansigt og sagde slik mig ren jeg slikkede hende udvendigt og indvendigt og helt ned til hendes brune stjerne ååh jaa slik mig i røven brug din tunge stik den langt op som sagt så gjort ned til min fisse igen ja sut min kilder, jaaa så tog hun min pik i munden og suttede og bed i den mens jeg havde hendes kilder i min mund, og det endte med at vi kom i en fælles orgasme/ udløsning hvor hendes fissesafter løb ud af hendes fisse mens hun malkede mig med munden,åhh det var dejligt vend dig om sagde hun du skal have en endefuld til at slutte med, og det fik jeg! Av min røv jeg kunne mærke den i f lere timer, jeg vasker en gang om ugen! så kan du komme og få et par strømpebukser og et par trusser som du kan lugte til derhjemme, og levere renvasket til mig i næste uge.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.