BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kæreste og jeg har altid eksperimenteret meget seksuelt, og her vil jeg fortælle lidt om en af vores mange erotiske lege. Jeg vil lige starte med at nævne, at min kæreste altid har haft et stort behov for at blive bekræftet af andre mænd, og at hun aldrig er gået af vejen for en lille flirt. Desuden har det altid tændt hende at blive begæret af mig, og ønsket at jeg har vist hende, at at jeg forguder hende. Det har jeg det helt fint med, for det tænder mig faktisk en hel del at behandle hende som den gudinde, hun rent faktisk er.

De lege jeg nu vil fortælle om startede omkring et års tid efter, at vi var begyndt at komme sammen. Vi havde flere gange snakket om, hvordan det tændte mig helt vildt, når hun var iført stiletter eller støvler, når vi var seksuelt sammen. Og specielt et par meget højhælede lak stiletter med en fræk ankelrem var jeg helt vild med.

SEX I DAG?

Den dag det startede var en lørdag, hvor hendes børn var på weekend hos hendes mor. Vi havde siddet til morgenmaden og snakken var blevet meget fræk, så det tydede på, at det ville blive en spændende weekend. Pludselig sagde hun "Jeg så for øvrigt et par helt vildt frække lakstøvler inde i byen forleden". Derpå fortsatte hun: "Vil du ikke med ind og kigge på dem". Det ville jeg selvfølgelig gerne, og bare tanken om hende i lakstøvler tændte mig allerede. Vi tog ind til byen og gik med det samme hen i en af byens modesko forretninger. Hun viste mig hen til støvlerne, som hun nøjagtig vidste hvor stod, så hun havde vist set meget mere på dem, end hun umiddelbart havde givet udtryk for. Hun tog et par og satte sig på en skammel og tog dem på. De var i blankt sort lak, havde en tyk sål og et par lange stilethæle på omkring ti centimeter. Selve støvleskaftet var meget snævert og gik helt op til midt på hendes lår, hvor det sluttede i en rem med tryklås. Det så bare helt vildt

Få sex i dag

seksuelt og erotisk ud. Så sagde hun "Det er lidt svært for mig at vurderer, om størrelsen passer". "Kan du ikke prøve, om du kan mærke mine tæer". Jeg satte mig på knæ foran hende, og havde med det samme et stort jern på, da det bare ophidsede mig helt vildt. Jeg begyndte at mærke på det blanke lak, og havde meget svært ved at styre åndedrættet. Så sagde hun: "Du kan vist rigtigt godt lide mine støvler, hva'?". Jeg kunne kun sige, at det var noget at det mest sexede, jeg nogen sinde havde set. Så sagde hun: "Det er en skam, at de er så dyre. 2200 er jo mange penge for et par støvler". Jeg blev bare mere og mere ophidset, som jeg der knælede foran hende, og bare ønskede vi var hjemme, så jeg kunne have kysset hendes støvler. Så sagde jeg, at det da ikke var så galt, og jeg syntes vi skulle købe støvlerne og skynde os hjem. Hun sad lidt og så eftertænksom ud. Så sagde hun: "Det er alt for mange penge at bruge på et par støvler, som egentligt bare får mig til at lign e et sexsymbol". Jeg sagde igen, at jeg synes det var meget rimeligt for sådan nogle vildt smarte støvler. Så tænkte hun lidt igen, og pludselig kiggede hun ned på mig med et lille frækt smil og sagde: "Hvis vi køber sådan nogle dyre støvler til mig, så skal du ikke forvente andet, end at jeg også vil bruge dem til at score en anden mand til at lege lidt med - når du nu så gerne vil have, at jeg skal ligne et rigtigt sexsymbol". Jeg kiggede måbende op på hende og vidste ikke rigtigt, om hun lavede sjov med mig. Men jeg bestemte mig for at spille med på den, og sagde: "Selvfølgelig, så længe det kun drejer sig om sex, så er det da klart, at en gudinde som dig skal have, hvad hun har lyst til". Så kiggede hun mig dybt i øjnene et langt stykke tid og og sagde så: "Find dit dankort frem og betal for støvlerne, nu skal vi til at have lidt nyt sjov".

Vi kørte hjem igen, og hele vejen tilbage var hun meget tavs og fåmælt. Hjemme igen sagde hun: "Nu tror jeg lige jeg vil finde noget tøj, som passer godt til mine nye lakstøvler", og så gik hun ind i soveværelset. Hun kom snart ud igen i en lille kort lædernederdel og en lædertop med snore foran, og selvfølgelig lakstøvlerne. Så kom hun helt hen til mig og sagde hårdt: "Kom så ned på knæ og vis mig den respekt, jeg fortjener". Jeg lagde mig ned og begyndte at kysse hendes støvler. Så sagde hun: "Slik mine score støvler, så de kommer til at skinne endnu mere". "Tænk på, at i aften skal jeg jo ud og score en anden mand, og derfor skal mine nye støvler være rigtig flotte". Hendes ord gjorde mig helt vildt ophidset, og jeg var tæt på bare at komme i mine bukser, mens jeg stønnende slikke løs på hendes støvler. Dagen fortsatte med, at hun lirede mig mere og mere op, og efterhånden fik jeg alt mit tøj af, mens hun stadig selv var i sit læderdress og sine dybt sexede lakstøv ler. Hen under aften sagde hun pludselig: "Gå ud og tag et et bad og gør dig klar til at komme i seng". Jeg vidste ikke, hvad hun var ude på, men gjorde som hun sagde. Da jeg kom ud kommanderede hun skrapt "Kom så ind i soveværelset med dig". "Jeg må jo sørge for, at du ikke laver ulykker eller er mig utro, mens jeg er på mandejagt i aften". Inde i soveværelset kommanderede hun mig til at lægge mig på ryggen i sengen og løfte armene op til gitteret i hovedgæret. Jeg vidste nu, hvad hun ville, da en af vores andre spændende lege startede på samme måde, og ganske rigtigt, snart mærkede jeg håndjernene smække stramt om mine håndled på den anden side af gitteret, og vidste nu, at jeg ingen mulighed havde for at komme fri. Hun legede lidt med min meget stive pik, men rejste sig snart op igen. Hun gik i bad, og kom tilbage og begyndte at lægge en meget kraftig makeup. Så tog hun langsomt sorte strømper på, dernæst sort strømpeholder, og så lakstøvlerne. Alt imens stirrede je g på hende alt det jeg kunne, og mit åndedræt blev hurtigere og hurtigere. Hun tog så sin korte lædernederdel på igen, men ingen trusser. Dernæst en sort læder-bh med nitter, og så endelig en kort læderjakke. Hun lignede fuldstændig en rockertøs eller en billig luder, og jeg kunne kun stirre tilbedende på hende, mens jeg stønnede vildt. Jeg tror aldrig, at jeg havde været så ophidset før. Så smilte hun til mig og sagde: "Kan du have det sjovt, og lav nu ikke for mange ulykker, mens jeg er væk". Dernæst gav hun mig en lille kys og spillede et øjeblik med hånden på min sprængklare pik. Hun rejste sig dog hurtigt og smuttede ud. Ti minutter efter kunne jeg høre en taxa komme, og dernæst hoveddøren smække i.

De næste tre-fire timer lå jeg så og tænkte over, om hun mon gjorde alvor af at forsøge at score en anden mand, og jeg var ikke i tvivl om, at hvis hun ville, kunne hun hurtigt finde sig en fyr. Men egentligt troede jeg, at hun bare var kørt ud til en veninde for at ophidse mig. Hen omkring midnatstid kunne jeg høre en bil komme op i indkørslen og stoppe motoren. Der kom dog ingen ind, og snart mente jeg, at det nok var noget, jeg havde bildt mig selv ind. Der gik vel omkring 20 minutter, så hørte jeg en bildør smække, og bilen startede og kørte igen. Dernæst hørte jeg vores hoveddør blive åbnet, og min kæreste kom ind i soveværelset. Så sagde hun: "Det er nu dejligt at sutte pik på en fremmed mand". "Er du ikke glad for, at din kæreste er sådan en god piksutter?". Jeg kiggede på hende og så, at hendes makeup var tværet fuldstændig ud, og at hun havde masser af sperm i hovedet, i håret, og en hel del løb ned af hendes af hendes hage. Hun trak op i nederdelen, så hendes fu gtige fisse kom fri og sagde så: "Jeg er godt nok liderlig, så nu vil jeg have din pik op i mig". "Men først vil jeg have et langt kys som bevis for, at du elsker mig". Hun satte sig på mig, så min stive pik blev presset ned mod min mave, og bøjede sin spermfyldte mund ned mod mig. Først forsøgte jeg at dreje hovedet væk, men blev så grepet at det liderlige i situationen og begyndte at tungekysse hende. Den fremmede mands sperm løb ind i min mund, og jeg mærkede nu, at hun med hånden førte min pik op i sin dejlige fisse, mens vi kyssede løs. Det liderlige i situationen, samt at jeg havde være vildt ophidset i efterhånden mange timer gjorde, at jeg næsten med det samme eksploderede oppe i hende. Hun måtte dog også være dybt liderlig efter sit piksutteri, for hun kom også næsten samtidig. Dernæst løsnede hun mine håndjern og puttede sig ind til mig, mens hun sagde "Jeg elsker dig bare så højt".

Det næste halve års tid legede vi mange andre sjove sexlege, og hun var tit iført sine smarte lakstøvler, når vi havde sex, og det tændte mig altid helt vildt. Pludselig en lørdag aften, da børnene igen var på weekend sagde hun: "Jeg trænger så frygteligt til en gang fremmed pik igen, og det vil jeg have i aften!". Jeg tænkte øjeblikkeligt tilbage til den liderlige oplevelse for et halvt år siden og sagde: "Bare det er lige så godt som sidste gang synes jeg, at det er en rigtig god ide". Hun kigge på mig og sagde: "Denne gang bliver det helt anderledes - vent du bare!". "Du kan starte med først at hente mig et glas rødvin, og bagefter gå ind og hente de lakstøvler, som du ved jeg bruger til at score andre mænd med". Hun rejste sig og gik hen i sofaen. Jeg skænkede hende først et stort glas vin, og gik så ind og hentede hendes lakstøvler. "Giv mig dem på" sagde hun. Det gjorde jeg selvfølgelig. Så sagde hun: "Du ved jo, hvad du skal gøre - Slik mine støvler, så de b liver blanke og flotte, og jeg kan få scoret noget dejligt fremmed pik". Jeg lagde mig på knæ foran hende og begyndte at slikke støvlerne, og blev som sædvanlig hurtigt meget ophidset. Mens jeg lå og slikke hendes støvler nippede hun til vinen og tog telefonen, og jeg kunne høre, at hun ringede til en af sine veninder og aftalte en bytur. Efter omkring en halv times støvleslikning sagde hun: "Nu skinner mine lakstøvler vist nok til, at jeg hurtigt kan finde en stor lækker fremmed pik". Gå i bad og læg dig ind i sengen klar til at blive lænket fast, så jeg kan være dig utro i fred". Som sagt så gjort, og der gik ikke længe før jeg lå fastspændt med håndjernene. Hun gik nu selv i bad og kom ind og gennemgik det samme ritual som sidst med langsomt at gøre sig rigtig lækker og liderlig at se på, mens jeg bare kunne ligge og blive mere og mere ophidset. Denne gang iførte hun sig et par stramme sorte læderbukser, igen ingen trusser, sine lange lakstøvler udenpå, dernæst en sor t lak-bh og en meget nedringet og gennemsigtig hvid skjortebluse. Så kiggede hun på mig og sagde: "Tror du ikke, jeg hurtigt kan finde noget spændende pik inde i byen?". Jeg stønnede og svarede jo, og at hun var den frækkeste og smukkeste pige, jeg nogensinde havde set. Lidt efter hørte jeg taxaen, og væk var hun.

Jeg må have været faldet i søvn, for pludselig hørte jeg vores hoveddør smække, og nogle stemmer. Jeg kunne høre, at min kæreste var rimeligt fuld, og jeg kunne høre en mand snakke med hende, mens det klirre af glas. Der gik vel en halv times tid, mens jeg lå med en stor stiv pik og tænkte på, hvad der foregik inde i stuen. Pludselig gik døren til soveværelset op, og min kæreste kom ind. Hun lukkede døren efter sig, og tog tøjet af uden at værdige mig så meget som et enkelt blik. Så tog hun en vildt fræk sort læderdragt frem, som vi for nyligt havde købt. Det ligner nærmest en stram badedragt, men har åben bund, så der er fri adgang til hendes dejlige fisse. Hun tog først dragten på, og så sine lårlange lakstøvler igen. Så vendte hun sig om mod mig, og jeg så nu, at hun var helt glatbarberet på fissen. Det er noget af det frækkeste jeg ved, og min ophidselse var nu så stor som nogensinde. Hun kom nu hen til sengen og stillede sig og stak langsomt en finget op i sin våde fisse , mens hun kiggede mig dybt i øjnene og sagde: "Er er ikke bare helt vildt frækt at tænke på, at nu skal din elskede kæreste ind til en fremmed mand og have hans store stive pik op i sin lille liderdåse?" Jeg kunne kun nikke, mens jeg stønnede helt vildt. "Tænk på, hvor tændt han vil blive om lidt, når han ser mig i min frække læderdragt og mine blanke lakstøvler, og tænk på, hvor meget jeg brænder i min liderlige fisse efter hans dejlige pik". Hun trak fingeren ud af sin fisse og stak den i munden på mig. Jeg begyndte straks at sutte helt vildt på den, og nød hendes dejlige safter, men hun trak den hurtigt ud igen. Så gik hun hen til døren og sagde: "Tænk nu på, at din kæreste om lidt ligger inde i stuen som en billig luder og bliver kneppet af en fremmed mand". Så åbnede hun døren og gik ud igen, og jeg lå tilbage helt tæt på orgasmen, som jeg ikke kunne få.

Der gik vel så en times tid igen, hvor jeg hele tiden lå og var utroligt ophidset, og så hørte jeg vores hoveddør igen, og min kæreste kom tilbage til soveværelset. Og hvor så hun ud, håret stod ud til alle sider, hendes makeup var tværet ud, hendes bryster var ude af læderdragten, og hendes glatbarberede fisse var hævet og rød, mens spermen drev ud af den og ned af hendes lår. Hun kom ned i sengen og svingede hendes ene lakstøvle klædte ben over mig, mens hun satte sig overskrævs på min brystkasse. Så kiggede hun ned på mig og sagde: "Hold kæft, det var godt med en rigtig omgang mandfolke pik". "Og alt hans dejlige sperm har fuldstændig fyldt mig ud". Så rykkede hun længere op, så hendes spermindsmurte fisse var lige over min mund og sagde så: "Der er faktisk så meget dejlig tyk sperm, at du også kan få lidt". Så kommanderede hun hårdt: "Så nu slikker du mig ren - helt ren - forstået!". Jeg begyndte ophidset at slikke løs i hendes dryppende fisse, og hun havde ganske rigtigt utroligt meget sperm i sig. Hun stønnede kraftigere og kraftigere, og pludselig gennemrystedes hun af en kraftig orgasme, som hun skreg ud så højt, at naboerne nok kunne høre det. Så sank hun sammen over mig og sagde: "Min dejlige lille fisseslikker, er det ikke godt at have en kæreste, som du kan få lov til at slikke ren efter andre mænd?". Jeg stønnede, at det var det, og jeg virkelig elskede hende helt utroligt højt. Så sagde hun: "Jeg elsker også dig, men jeg kan simpelthen ikke klare mere pik i aften, så du må nøjes med, at jeg lige spiller den af på dig". Hun tog fat om min sprængklare pik, og efter ganske få ryk sprøjtede alt min opsparede sæd ud og så højt, at det meste ramte mig selv i hovedet. Så løsnede hun mine håndjern, og vi faldt hurtigt i søvn med armene fast omkring hinanden.

Vores liv fortsatte endnu en fem-seks måneders tid med andre spændende erotiske lege, og så gentog situationen sig en eftermiddag, hvor vi var alene. Jeg sad i stuen, og pludselig kom hun ind iført intet andet end sine lårlange lakstøvler. Hus stillede sig foran mig med spredte ben og så ned på mig, mens hun sagde: "Nu er det igen snart et halvt år siden, at jeg har mærket en dejlig fremmed pik oppe i mig, og nu vil jeg ikke vente længere". "Jeg har aftalt en pigetur i byen i aften, så du kan lige så godt med det samme komme ned på knæ og slikke mine score støvler skinnende blanke". Hun satte sig i sofaen, mens jeg hurtigt kom ned på knæ på gulvet foran hende og begyndte støvleslikkeriet. Da hun endelig var tilfreds med støvlernes udseende sagde hun: "Så kan du godt gøre dig klar til at blive lænket fast til sengen, så jeg kan finde min drømmepik i fred!" Jeg rejste mig op med det samme for at gå i bad og gøre mig klar til min skæbne. Da jeg kom ind i soveværelset lå håndjernene ikke klar, som jeg havde forventet. I stedet lå fire lædermanchetter klar. Det var noget udstyr, jeg for nylig havde monteret til at binde min kæreste med, da det også tænder hende af og til. Det var solidt lavet med en stålramme under sengen, og kraftige lænker i hjørnerne, så man lå fastspændt uden at kunne røre sig mere end omkring en centimeter til nogen side. Min kæreste spændte ophyggeligt de fire manchetter om mine håndled og ankler, og strammede derefter kæderne hårdt op, så jeg var fuldstændigt fikseret. Så forsvandt hun selv i bad, og kom derefter som de andre gange ind for at gøre sig lækker. Hun lod ikke til at bemærke mig liggende i sengen, men var helt opslugt af at gøre sig selv så lækker som muligt. Jeg så, at hun igen var helt glatbarberet, og følte min ophidselse stige endnu mere. Hun lagde igen en fræk makeup, og iførte sig nu et par stramme lak g-strengs trusser, som jeg vidste det altid gjorde hende vildt liderlig at gå rundt i, da de hele tid en pressede mod hendes dejlige fisse. Så tog hun en ultra kort kjole frem, som jeg aldrig havde set før. Den så ud til at være i et eller andet slags sort gummimateriale, og da hun fik den på sad den så stramt, at enhver del af hendes dejlige krop var tydelig at se. Det lignede faktisk, at hun bare var malet over med sort gummi. Så trak hun i sine sexede lakstøvler og stod længe foran spejlet og drejede rundt, mens hun betragtede sig selv i med et tilfredst smil. Min ophidselse var næsten helt uudholdelig, og jeg stønnede som var jeg midt i et samleje, mens jeg kiggede på min skønne kæreste, hvor man lige kunne ane bunden af laktrusserne ved kjolens nederste kant. Så gik hun ud af soveværelsesdøren uden hverken at se på mig eller sige et eneste ord til mig. Jeg hørte hende gå, og var overladt til mig selv, denne gang mere hjælpeløs og ophidset end nogensinde før.

Denne gang faldt jeg ikke i søvn, sikkert på grund af min ubekvemme stilling, og hørte derfor tydeligt min kæreste komme hjem ved et tiden sammen med en mand. Jeg kunne høre, at musikken kom på, og det lød som om de dansede. Der gik vel en halv times tid, så gik døren til soveværelset op, og min kæreste stod nøgen i døren, kun iført sine fantastiske lårlange lakstøvler. Lige bag hende stod en nøgen mand med en kæmpestor stiv pik. Min kæreste vendte sig i døren og begyndte at kysse manden vildt og inderligt, mens hun spillede hans kæmpepik med sin hånd, som næsten ikke kunne nå rundt om den. Så trak hun han hen til sengen med hånden om pikken og satte sig på sengekanten, mens han blev stående foran hende. Hun sagde frækt til ham: "Er du klar til at kneppe din lille liderlige luder?". Hun fortsatte: "Jeg er jo bare en liderlig dåse, som du kan råbolle med din fantastiske pik, som du har lyst". Ingen af dem så ud til overhovedet at ænse mig, jeg var bare som luft for dem. Min kæreste sagde nu: "Start med at kneppe mig lidt i munden - min ludermund er jo kun skabt til at få stukket store stive pikke ind i". HUn åbnede nu munden på vidt gab, og fyren stak sin kæmpepik ind. Det var tydeligt, at min kæreste havde svært ved at få den ind i munden, men fyren grep fat i hendes hår og begyndte at gøre samleje bevægelser. Det var åbenlyst, at han tog hendes opfordring til at kneppe hende i munden helt bogstaveligt. Efter noget tid tog han pikken ud, og min kæreste stønnede højt og sagde: "Vil du ikke godt stikke din store tyrepik op i min sultne fisse og give mig den største omgang pik, jeg nogensinde har fået?". Hun fortsatte stønnende: "Tag mig bagfra, så jeg rigtigt kan mærke din kæmpepik oppe i min liderlige kusse, mens du får, hvad du har fortjent". Min kæreste skrævede nu hen over mig og lagde sig i hundestilling med sin dryppende fisse direkte over mit ansigt. Jeg kunne mærke det blanke lak på hendes støvler langs mine sider. Fyren lagde sig bag hende og begyndte langsomt at stikke sin kæmpepik op i hende. Jeg hørte hun klagede sig lidt, men langsomt åbnede hendes fisse sig og opslugte den store pik. Det hele foregik kun omkring 15 - 20 centimeter over mit ansigt, og jeg kunne kun ligge og se på, mens min elskede kvinde lå med en anden mands store pik oppe i sig og stønnede liderligt, jeg kunne ikke bevæge mig eller gøre noget overhovedet. Scenen var så liderlig og ophidsende, at jeg var tæt på at komme uden nogen stimulering overhovedet. Deres knepperi blev voldsommere og voldsommere, og min kæreste begyndte at stønne dyrisk, mens fyren hamrede op i hende igen og igen. Så råbte hun stønnede: "Giv mig alt dit dejlige tykke sperm i mit liderhul - sprøjt det op i min luderfisse, kom med det, kom med det, sprøjt det helt op og fyld mit spermhul". Fyren kunne ikke holde længere, og jeg så på, at han kom og kom og kom, mens hans sperm blev presset ud mellem min kærestes fisse og hans store pik. Spermklatterne ramt e mig i ansigtet, og min kæreste skreg sin orgasme ud. Fyren trak sig ud, og spermen væltede ud af min kærestes ophævede og totalt udblokkede fisse. Hun lå lidt og stønnede for sig selv, og så rejste hun sig op på knæ og satte sig så med fissen over min mund, mens hun kort kommanderede: "Slik mig ren!" Jeg gik i gang med slikkeriet, og min mund blev flere gange fyldt med fyrens sperm, der silede ud af min kærestes fisse. Snart kunne jeg mærke på hende, at hun var tæt på endnu en orgasme, og jeg slikke hende hurtigere og hurtigere. Hun kom med endnu et skrig, og rejste sig så fra mig. Så kiggede hun på mig og sagde: "De liderlige lakstøvler som du gav mig er simpelthen fantastiske". "Nu skal du få lidt mere glæde af dem". Så satte hun sig i fodenden af sengen og begyndte at spille min pik af mellem hendes to støvlesåler, mens fyren så til. Der gik ikke lang tid før jeg kom så kraftigt som nogensinde, og spermen sprøjtede ud over mig selv og min kæreste støvler. Så bad h un fyren tage hjem, og løsnede mig. Vi faldt derefter hurtigt i søvn i en kærlig omfavnelse.

Nu er der igen gået omkring et halvt års tid siden denne oplevelse, og i næste weekend er min kæreste og jeg alene sammen igen. Hun har sagt, at hun nok skal en tur i byen med et par veninder, så nu går jeg og håber på, at jeg igen skal slikke hendes score støvler skinnende blanke, så hun kan finde sig noget fremmed pik i byen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.