BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var Lørdag formiddag og jeg kørte nordpå imod Peterhead, stoppede kort ved en lille fiskerplads kaldet Bullers of Buchan.. Der var dog ingen Puffins at se så sent i sesongen.

Vejret har været lidt skiftende med en del regn indimellem, så jeg så mig nødsaget til at bo på hotel og b/b istedetfor som planlagt at sove i telt.

SEX I DAG?

Tjekkede derfor ind på waverley hotel og pakkede mit habengut af motorcyklen inden det for alvor begyndte at regne.
Bagefter besøgte jeg prison museum som var berygtet for at være Skotlands hårdeste fængsel da det var i funktion.

Ved halv tre-tiden gik jeg lidt rundt i Peterhead. Jeg trængte efterhånden til at blive klippet, så jeg fandt en frisør som fortsat havde åbent.
Det var en forholdsvis lille salon, der sidder 2 piger derinde da jeg kommer ind.
Bliver hilst på med et stort smil og klingende Skotsk dialekt af frisøren- vil gætte på hun er i midten af tyverne.
Den anden pige ligner hun fortsat er teenager, usikker på om hun er frisørlærling eller om hun bare er der for selskabets skyld.

Vi snakker lidt om hvilken frisure jeg gerne vil have, længde osv. Og hun går straks igang.

Jeg spørger lidt nysgerrigt til hvad der er at se i området.
Jeg bliver lidt overrasket da hun stopper heelt op med at klippe og lægger ansigtet i meget dybe folder.
Jeg når at betragte hende lidt i spejlet-hun ser nu egentligt meget sød ud. Brunette, lille og net og blå øjne.
Det spørgsmål havde hun aldrig fået før...
Den yngste foreslår straks shopping i Edinburgh men jeg forklarer høfligt at jeg ikke er så meget for storbyer (og desuden allerede er rejst igennem byen)
De kommer efterhånden med et par gode forslag til sightseeing længere nordvestpå som jeg vil prøve at stikke indenom på turen videre.
Snakker lidt om løst og fast - Sarah som frisøren hedder nævner at det er lidt tragisk at hun som er opvokset i byen ikke kender området bedre. Hun vil gerne have kørekort og bil en dag så hun kan komme mere rundt selv.
Kæresten er fisker og er selvsagt meget ude. Når han er hjemme så arbejder hun oftest, så der bliver ikke meget tid til udflugter.

Jeg spørger med et glimt i øjet om hun har en hjelm, så skal jeg da gerne tage hende lidt ud på tur. Det afslår hun høfligt.

Klipningen er færdig og der kommer en anden kunde akkurat inden lukketid. Jeg betaler og ønsker god weekend, går lidt længere ned ad gaden og får en sandwich.
Det er holdt op med at regne igen og ser ud som om det kunne ske at blive sol senere på aftenen.

På vej tilbage imod bymidten bagefter, holder jeg et vågent øje med en stor krabat af en måge som følger efter mig på lidt afstand- den ser ud som om den skal prøve at flyve op og rappe sandwichen ud af min hånd hvert øjeblik :-p

Pludselig står jeg ansigt til ansigt med Sarah- hun lyser op i et stort smil og udbryder: Hey, nice to run into you again.
Jeg ser hun begynder at fiske en cigaretæske op af lommen. Jeg er hurtigere end hende og tilbyder een, hun takker ja.
Vi går sammen ned imod bymidten og snakker lidt om løst og fast.

Hun nævner at der går en uge før kæresten er hjemme igen. Hun håber han er tilbage før næste weekend så de får lidt fritid sammen.

Jeg spørger hvad hun har for denne weekend. Hun trækker lidt på skuldrene og smiler, -der er ikke meget at tage sig til på et sådant lille sted.

Jeg nævner igen at jeg gerne vil have selskab ud for at se på en slotsruin som ligger 20 km nord for byen.
Hun virker ikke afvisende, men hun går lidt i hendes egne tanker med et helt fortryllende drømmeagtigt udtryk og de blå øjne som ser på mig, men samtidig ser igennem mig.
Pludselig udbryder hun: I know where i can borrow a mc helmet.

Vi aftaler at mødes bag hotellet kl 5

Jeg snuppede et bad og mærkede jeg begyndte at blive lidt spændt på turen bagefter.

Hun tropper op lidt over 5 som aftalt. Ganske rigtigt med hjelm, men ikke andet som var stort egnet til mc på en typisk ikke alt for varm Skotsk sommeraften.
En let nedringet overdel og lidt stramtsiddende nederdel, jeg lurte på om det var vanlig lørdagspåklædning.. Håbede lidt på det måske var for min skyld hun havde stadset sig op.

Jeg fiskede en ekstratrøje, et par handsker og et regnsæt som windbreaker frem fra sidetaskerne.
Det var vidst første gang hun havde siddet med på en motorcykel, da vi kom ud af byen accelererede jeg lidt hurtigt op med det resultat at resten af vejen klamrede hun sig tæt indtil mig, hvilket passede mig ganske fint.

Vel fremme ved slotsruinen var jeg ikke overrasket over at vi tilsyneladende var de eneste der havde fået den ide en lørdag aften.
Vejret var overraskende godt, lidt sol indimellem skyerne.

Jeg fandt kameraet frem og vi gik rundt for at se. Sarah mente at sidst hun havde været der, var engang med skolen.

Vi gik bagom ruinen på kystsiden ud imod vandet, der var ligesom en slugt ned så det lå meget ugenert til. I tillæg var det på solsiden så lyset faldt perfekt for nogen spændende billeder.
Hun spurgte efterhvert om jeg havde noget imod at få hende med på et par billeder, hvilket jeg selvfølgelig gerne ville.

Hun smed regnjakken og trøjen hun havde lånt, og satte sig op som model i forgrunden.
Hun så sød ud, meget uskyldig. Og ikke værst til at posere for kameraet.
Hun stillede sig op og nærmest legede model, løftede lidt op i nederdelen ligesom et klassisk marilyn monroe billede, trak lidt ned i blusen og lænede sig lidt fremad...
Jeg havde svært ved at koncentrere mig efterhånden.
Jeg forsøgte at skjule min stådreng efter bedste evne. Usikker på om hun opdagede hvilken effekt hun havde på mig, men jeg havde på fornemmelsen at hun udemærket var klar over hvad hun holdt på med.

Efter lidt tid satte jeg kameraet på tripod til at tage timelapse: tager et billede hvert 1/2 minut i 60 minutter og sætter det sammen til en FILM bagefter for at fange skyernes bevægelse henover slottet som forgrund.

Sarah og jeg satte os i kanten af slugten, på mc tøjet som underlag.
Det viste sig at hun er 29, ikke midt i tyverne som jeg først havde antaget.
Jeg havde et par wraprolls med i sidetasken som vi delte, snakken gik på løst og fast men langsomt mere over i det seriøse.
Pludselig sad vi meget tæt, jeg er usikker på om det var mig eller hende der begyndte, men med eet sad vi og kyssede.
Jeg lod langsomt min hånd vandre op ad maven imod hendes bryst. Hun gjorde ikke anstalter til at stoppe mig, tværtimod blev hendes åndedrag hurtigere og hun flyttede sig lidt så jeg bedre kunne komme til.
Helt perfekte, lille håndfuld meget faste bryster havde hun.
Jeg tog mig god tid, kiggede hende direkte ind i de blå øjne som lyste af forventning.
Hun knappede forsigtigt mine bukser op og begyndte at onanere mit allerede godt stive lem.
Det var lang tid siden jeg havde været sammen med nogen, så da hun tog den i munden måtte jeg advare hende om at den ikke gik veldig længe. :careful, i might not last very long this way..
Hun smilte lidt og kiggede op på mig med de magiske øjne, imens hun lavede endnu mere vakuum og suttede hurtigere.
Jeg kom kort efter så jeg så både sol, måne og stjerner. 4 fulde ladninger slugte hun imens hun så fornøjet op på mig.

Jeg lagde hende ned og krængede hendes nederdel op, kyssede hende langsomt op ad inderlåret og skubbede trusserne lidt til side. Nåede kun lige at stikke tungen indenfor før hun afbrød mig, løftede numsen og tog trusserne helt af.
Hun var helt glatbarberet, det var helt tydeligt hun aldrig havde fået børn så pikant som hun var.
Jeg slikkede det bedste jeg havde lært - stak een finger op og masserede g-punktet samtidig med jeg legede med hendes lille klit med tungen.
Snart var det hendes tur til at komme i ekstase. Hun gispede og vred sig højlydt, i et splitsekund funderede jeg på om der var nogen som hørte os men glemte det hurtigt igen.
Da hun kom til sig selv trak hun mig til sig i et langt, inderligt kys.
Min pik var stiv som aldrig før igen og jeg lå henover hende med lemmet indimod hendes skridt.
Hun kiggede på mig med de himmelske blå øjne og pressede sig let imod mig imens hun styrede pikken på vej med hånden. Langsomt penetrerede jeg hendes våde stramme fisse.
Hun stønnede veltilfreds åååh da jeg endeligt kom helt i bund. Sådan lå vi lidt og bare nød hinanden.
Skal tænke helt tilbage til teenageårene før jeg mindes jeg har været sammen med een sidst som var så stram. Føltes helt fantastisk.
Jeg løftede hendes bluse op så jeg fik fri leg med hendes pikante bryster.

Langsomt byggede noget sig op, jeg stødte efterhånden hurtigere og hurtigere og hun begyndte at knuge sig til mig imens hun stønnede højlydt og begyndte at stramme rigtigt til dernede imens hun bare sagde: continue, please more! Take me!
-Im... really close to... climax, Sarah...
Hun registrerede hvad jeg sagde men fortsatte ufortrødent imens hun kiggede mig direkte i øjnene, jeg måtte give efter og sprøjtede ladning på ladning dybt op i hende.

Vi lå og sundede os bagefter.
Jeg undskyldte for at jeg ikke trak mig ud før jeg kom, men det var hun glad for jeg ikke gjorde.
Det viste sig at hun og kæresten havde prøvet at blive gravide i et års tid nu, men det var ikke lykkedes.

He looks little bit like you, sagde hun.
So if something happens, then it's probably gonna be allright. Wouldnt be any problem from my side.
Jeg smilede til hende, vi lå og kyssede og kælede lidt og nød udsigten.

Et par timer efter kørte vi tilbage. Da vi stod ved bagindgangen til hotellet, fik jeg låst motorcyklen af og tog kamera osv. med.
Hun spurgte om mit værelse lå tæt på bagindgangen (hun var vel lidt ængstelig for om nogen skulle se hende gå med mig ind på værelset)

Vi kom indenfor døren, straks smed jeg hvad jeg havde i hænderne og pressede Sarah op ad væggen i et hedt kys.
Jeg fiskede lemmet ud af gylpen.
Hun kiggede ned, tog lemmet i hånden som om hun ville mærke efter om hun så rigtigt imens hun udbrød forundret : again? - wow you must have gone long time without sex for him to be upright already again..
Jeg trak trusserne af hende, hun var helt med på den.. blev ekstremt tændt af mit åbenlyse begær for hende.
Hun var fortsat sjaskvåd af liderlighed og sperm fra sidst, så det var ikke noget problem at komme til bunds i eet langt stød.
Hun hvinede af fryd og var tæt på at komme allerede da, klamrede sig til mig som om hun ellers ville falde.
Tog hende meget hårdt og hurtigt før vi skiftede stilling med hende bøjet henover en lænestol. Det var noget hun kunne lide, jeg fortsatte det hurtige tempo samtidig med jeg havde et godt tag i hendes pikante bryster og legede med brystvorterne imens hun stimulerede sin klit. Der gik ikke lang tid før Sarah kom i en intens orgasme, hvilket fik mig til at eksplodere dybt op i hende igen.
Vi gik direkte i seng og faldt i søvn tidligt for en lørdag at være.

Vågnede kl 5 om morgenen ved at lyset trængte ind igennem vinduet.
Jeg så på Sarah ved siden af mig, hun lå med ryggen til mig og sov let.
Jeg hviskede til hende: are you awake?
Hun svarede halvfjernt og vendte sig om imod mig, trak mig til sig i et godmorgenkys.
Jeg mærkede at pikken startede med at røre lidt på sig igen..
Sarah mærkede den imod sit inderlår og tog den i hånden, legede lidt med pikhovedet imens jeg mærkede efter dernede.. Sarah var fortsat halvvåd.. Jeg legede lidt med hende med en finger og snart var hun våd, villig og klar. Velvilligt spredte hun benene og jeg trengte igen op i hendes magiske indre til en godmorgenslutspurt af dimensioner.

Ved 8 tiden gik jeg ned og hentede morgenmad som vi delte, derefter tjekkede jeg kameraet.
Det viste sig at vidvinkellinsen på timelapse havde fanget hele seancen ved ruinen..
Den morede vi os lidt med og hun fik en kopi med på et ekstra sd kort som jeg havde liggende, inden vi skiltes igen om formiddagen og jeg fortsatte nordvestpå, Skotland rundt

I starten af september fik jeg en venneforespørgsel fra Sarah, med en besked.
Just so you know, I think you have very good spermquality.
My bf came home a week afterwards but i can't make that fit with my cyclus.

Jeg svarede bare «nice to know, keep in touch/ post little bit on facebook once in a while»
-will do ;-)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.