Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er forår i København. Solen trænger igennem de stedvise og transparente skyer. Vinden er sagte, og luften frisk. Men det er ikke helt varmt nok endnu til at sidde og slappe af under solen. Jeg går og er lidt småliderlig da min kæreste er på sommerferie med gutterne i 14 dage og der er en hel uge til han kommer hjem igen.


Sommetider, når jeg er lidt stresset eller bare trænger til at blive rigtig varm, tager jeg sol nede ved torvet. Forretningen er egentlig en skønhedssalon. Der er små tændte stearinlys, og en duft af sæber og urter, når jeg træder ind. Jeg siger -"Hej!", betaler og får en mønt. Går ned af trapperne til etagen med sole. Vælger dén lige ud for trappen. Jeg går ind i rummet og lukker de to små hvide jalousidøre bag mig. Jeg lægger mit tøj i stolen, og glæder mig til at komme ind og mærke varmen. Putter mønten i boksen, og kryber ned i min sandwich. Der er åbenbart en anden, der lige har ligget der, for den er allerede varm. Rørene gløder i lilla og røde farver. Mmmm. Jeg lukker øjnene og tænker på...dig. Jeg forestiller mig, at du sidder i stolen overfor. Du iagttager mig, mens jeg nyder varmen. Du kan lige netop se mig igennem sprækken. Jeg ligger på ryggen med armene ned langs siden og benene let spredte. En ventilator sørger for, at jeg ikke har det alt for varmt. Du har det vist lidt varmt. I hvert tilfælde tager du dit tøj af...pånær dine boxershorts. Din pik er stiv, så jeg kan se et stykke af den over shortsene. Du tager en hånd ned til den og rører ved den. Jeg iagttager dig imens. Slipper dig ikke af syne. Du kigger på mig, mens du leger med dig selv. Din leg ophidser mig vildt. Jeg lader en finger løbe ned over mit let svedige og totalt hede bryst til min fisse. Den er også varm. Jeg spreder mine skamlæber, mens jeg ser dig dybt i øjnene, og fornemmer dine frække bevægelser udenfor mit umiddelbare synsfelt. Stikker en finger op i mig selv, og fantaserer om, at det er din stive pik. Jeg tager lidt after sun, og gnidder det ind i mine hænder, så de bliver lidt fedtede og meget bløde. Masserer lidt ind i min klit og på mine inderlår. Mine ben spredes ubevidst...helt af sig selv..lidt mere. Men et par fingre berører jeg området lige rundt om min nu meget våde fisse. Pirrer mig selv. Og dig. Jeg ser stadig på dig uafbrudt. Har ikke blinket en eneste gang. Du tager også lidt creme, og masserer din pik ind i det. Cremen minder lidt om din sperm. Forestiller mig, at du kommer oppe i mig, mens jeg har flere fingre oppe i mig selv. Du bliver vildt ophidset af at se mig så tændt. Du kommer på din mave. Et par dråber sperm rammer din ene brystvorte. Damn, du er dejlig! Jeg kommer...mmm. Åbner forsigtigt mine øjne. Da jeg spritter solen af, opdager jeg en lille hvid plet, der hvor mine inderlår har ligget. På gulvet står der en after sun. Jeg smører lidt i ansigtet, og smiler undrende for mig selv. Da jeg skal ud gennem jalousidørene, opdager jeg, at de ikke har været låst.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.