Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi havde været på 3 barer og var enige om en pubcrawl. Selvom vi ikke havde set hinanden i 5 år, faldt snakken naturligt om politik, forhold, fortiden og sex. Vi matchede perfekt seksuelt. Og jeg havde kneppet med dig mange gange. På Allerød station, i parken bag statens museum for kunst, på australian bar osv. Jo, der var en vild energi mellem os.

Da vi sidder i et mørkt hjørne på en bar kigger du mig dybt i øjnene og fortæller hvor liderlig du er. Jeg kvitterer med at fortælle at jeg har lyst til at sutte din pik. Tilfredsstille dig. Du smiler og lader dine fingre glide over mit håndled. Du kan se hvordan jeg vrider mig af ophidselse. Luften mellem os er tyk af seksuel spænding og vi flirter heftigt. Minder mig selv om at min mand venter derhjemme. Burde ikke sidde Her på en mørk bar med dig og lægge op til sex. Men jeg kan ikke lade være. Du er så tiltrækkende og jeg tænder på dig. Den magt du udstråler. Det intense blik og dine fingre, som kører i cirkler på mine håndled.

Du fortæller om din tatovering på håndledet og jeg spørger fascineret om det er ok jeg rører den. du nikker. Jeg lader fingrene følge stregerne igen og igen, indtil jeg kan motivet i hovedet. Du trækker vejret tungt nu. Vores øjne mødes og jeg bliver helt stakåndet. Min fisse er så våd og jeg nærmest tigger dig om at vi skal gå.

Du holder mig i hånden, kysser mig grådigt og presser mig op af flere mure vi går forbi. Vi kommer til en kirke med aftengudstjeneste - vi går ind og sætter os. Bulen i dine bukser bliver kærtegnet og du tager din pik frem. Spiller den af på dig. Det er så frækt, forbudt og forkert. Vi kigger på hinanden og jeg er ved at komme bare af liderlighed. Til sidst er vi nødt til at gå..

Vi leder desperat efter en ulåst port, baggård eller andet sted vi kan kneppe. Til sidst finder vi en parkeringsplads og hurtigt er jeg på knæ med din pik i munden. du knepper mig dybt og er lige ved at komme. Rejser mig og du tager mig bagfra. Jeg mærker min fisse trække sig sammen og sprøjter., du får det sidste skub og fyrer sperm langt op i mig. Vi får vores tøj på og deler en taxa - du hjem til noget familie og jeg hjem til min mand...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.