Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde været gift med Marianne nu i fire år. Vi havde det godt, selvom det ikke var helt som under den første forelskelse før og efter brylluppet. Men det der havde afløst den næsten feberagtige besættelse var et godt venskab. Marianne var stadig i mine øjne det ypperligste en kvinde kunne være hun var sød, ikke på en overfladisk måde, men helt igennem et sødt menneske der altid var hjælpsom, ikke som pligt, men fordi sådan var hendes væsen. i sengen var hun stadig en drøm når hun først var opvarmet var hun ikke til at stoppe. Hvis jeg var for udmattet havde vi det sådan at det var o.k. hvis hun forsatte med hånden og med den anden hånd holdt hun så om mig. Når hun kom i disse situationer var det næsten bedre end hvis jeg var i hende. jeg kunne mærke hendes fantastiske varme og den sagte rysten der gik igennem hende. Høre, lugte og føle hende stærkere end på noget andet tidspunkt. 

Det var tirsdag og klokken var lidt over 12 middag. Jeg var på vej hjem fra arbejde 4 timer tidlige end jeg plejede på grund af en overvældende tandpine. Da jeg nærmede mig huset kunne jeg se at Marianne også var hjemme. Hun var nok kørt hjem for at holde frokost. Hvilket var noget der ofte skete da vi boede lige ved siden af hendes arbejdsplads. Da solen skinnede den dag, ville jeg se at få ordnet lidt i haven. Da jeg kom forbi vores soveværelses vindue undrede jeg mig over lyde derinde fra. Jeg kiggede ind og fik et Chok der på alle fire og blev i den grad skampulet af en mand jeg ikke havde set før. Jeg lukkede øjnene og åbnede dem igen. Det var sandt nok. Marianne der ellers ikke plejede at te sig så vildt, når vi elskede, hylede og skreg mens den store mand blev ved med at pumpe sig ind i hende. Jeg tænkte på at storme ind og stoppe dette vanvid. Men et eller andet fik mig til at blive. Marianne fik den så hårdt at hun var gledet fra alle fire ned på maven. Den fremmede mand var over hende og huggede sig nu ned over min elskede med sit store lem i bestemte kraftige stød. Langsomt var min reaktion ved ændre sig fra raseri over i en for mig hidtil ukendt liderlighed. Jeg kunne ikke fatte at dette gav mig stådreng. 

Inde i værelset var der ved at ske noget fyren havde endeligt stoppet sit lange ridt. Jeg troede han var kommet men dette var ikke tilfældet. Han greb ud på natbordet efter noget fugtighedscreme og begyndte under højlydte protester fra min kone at smøre hendes ende hul ind i det. Jeg tænkte at det var fortjent, når hun ville indlade sig med fremmede måtte hun også tage konsekvenserne. Marianne havde altid sagt at hendes røv var til at skide med og intet andet. Jeg havde en enkelt gang forsøgt at putte den ind i hendes tarm. Men hun havde skreget og sagt at det gjorde fandens ondt og hvis der var nogen der skulle have noget op der, så kunne det ligeså godt være mig. Men fyren der var i gang med hende lød ikke til at bekymre sig om hvad hun havde lyst til. Med et fast greb om min kones hoved tvang han det ned så hendes protester nu blev halvkvalte og slørede. Jeg kunne se fyren nu begyndte at trykke sig mod hendes bagdel. Han gled langsomt tilbage for blot i næste nu at støde med al kraft. Hun skreg et smertens skrig og prøvede at slippe væk men hun var fanget som i en skruestik. Fyren kneppede hende som et dyr mens jeg langsomt gled ned og satte mig op ad husmuren og onanerede til lyden af hans brutale behandling af min kone. Jeg fik mig gjort færdig og røget to cigaretter før et brøl indikerede at de var færdige. Jeg kiggede igen ind ad vinduet og så manden tage sit tøj på mens hun sad og hulkede og der fra hendes endetarm flød en sovset brun masse. 

Jeg havde totalt glemt mine smerter og tilbragte et par timer i byen. Da jeg til den sædvanlige tid vendte hjem, spurgte jeg marianne om hun havde haft en god dag. Det forsikrede hun mig at det havde været. Jeg er sikker på at hvad hun lavede den dag var en engangsforestilling. Hun fik sig en oplevelse og jeg fik en hævn. Begge udført af samme mand. Tiden efter denne episode har været god. Min kone er blevet langt mere tilfreds med mig og det er blevet en langt mere intens oplevelse at elske med hende. Vi har det bedre end nogensinde og det er som om vi nu genoplever den første tids forelskelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.