Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kapitel 1
Min kones veninde kom og boede hos os da hun og hendes mand blev skilt. Unødvendig at fortælle at det var en hård tid for hende. Min kone og jeg ønskede at hjælpe hende så vi tilbød hende at blive så længe hun ønskede. Ca. 2 måneder efter at hun var flyttet ind hos os, startede hun at flirte med mig. Klæde sig udfordrende og vrikke lidt ekstra når jeg var hjemme. Min kone lagde også mærke til det og nævnede det for mig et par gange og sagde at hun var ude efter mig. Jeg sagde som regel bare, at det havde jeg ikke lagt mærke til. En morgen ca. en måned senere, skulle min kone møde tidlig på arbejde og jeg havde min fridag. Jeg stod op ca. halv ti og gik ud på badeværelset for at tage et bad. Jeg havde lige åbnet for bruseren, da jeg hørte at badeværelse døren gik op. Jeg kiggede ud fra brusekabinen og der stod hun i badekåbe. “hej!” fnisede hun til mig. “Oh hej!” stammede jeg tilbage, mens jeg stod nøgen med en halvstiv pik. Hun bukkede sig ned så hendes badekåbe gled lidt til side, og afslørede det ene bryst, og samlede Rapport magasinet op. “Din stakkels mand!” sagde hun og rettede sig op igen. “Har min veninde forsømt dig!”.
“Øh…” var alt jeg kunne sige.
“måske kan jeg hjælpe dig!” sagde hun og smed Rapport magasinet ned på gulvet igen, og lod badekåben følge efter. “må jeg komme ind til dig?”
“øh…” sagde jeg igen og manglede ord mens jeg stirrede på hendes nøgne krop.
Hun ventede ikke på mit svar, men trådte ind i brusekabinen. Min pik var blevet stiv igen bare ved at kigge på hende og jeg var lidt flov over at stå der med min stive pik i min hånd.
Hun spildte ikke tiden. Hun satte sig straks på hug. Hun tog min stive pik ud af hånden på mig, og begyndte at slikke den nede ved roden. Hendes tunge bevægede sig fra mine nosser op til mit røde pikhoved. Det svimlede for mine øjne, da hendes læber omsluttede min pik helt ned til roden. Min pik er ikke specielt lang, men ret kraftig nede ved roden. Den fyldte hendes mund og hals men man kunne se at hun havde prøvet det før. Denne følelse var ny for mig. Min kone havde aldrig taget min pik i munden i de år vi har været gift. Jeg kiggede hende i øjnene, da hun kiggede op på mig og begyndte at kneppe mig med munden. Hendes øjne lyste af begær. Da gik det op for mig at jeg havde stået med munden på vid gab siden hun kom ind på badeværelset. Jeg lukkede munden og øjnene og koncentrerede mig følelsen af at hendes mund kneppede min pik. Hun fortsatte med det mens det varme vand sprøjtede ned over os i mindst 10 minutter indtil jeg til sidst mistede kontrollen og eksploderede i hendes mund. Hun slugte hver en dråbe og rejste sig så op og kyssede mig. Min pik var stadig stiv da jeg trak hende ind til mig. Hun hviskede “Knep mig. Jeg trænger til at blive kneppet. Knep mig her og nu. Stik din pik ind i min kusse.”

Jeg løftede hende op mod bruser væggen. Vandet sprøjtede ned over hendes store bryster. Hun spredte sine ben og slyngede dem rundt om mine hofter. Min pik pressede mod hendes våde skamlæber og langsomt gled den op i hendes kusse. Da min pik gled op i hende stønnede hun og rev mig på ryggen. “Knep mig!” skreg hun. “Knep mig hårdt!”.
Jeg begyndte at støde pikken hårdt op i hende, mens hendes vulgære sprog ophidsede mig mere og mere. Hun var presset op mod væggen, og det klaskede hver gang jeg stødte til. Med en hånd på hver balde, sænkede jeg hovedet og begyndte at slikke hendes ene brystvorte, mens det varme vand rislede ned over dem. Hun bevægede sig rytmisk og med den ene hånd tog hun fat i mit hoved og pressede det ind mod brystet. “Bid mig!” bad hun, “bid i min brystvorte!”.
Jeg suttede hendes stive brystvorte ind i min mund, og bed let i den med tænderne, mens jeg pumpede min stive pik ind i hendes kusse. Ved hver stød kunne jeg mærke mine nosser ramme hendes baller. Da jeg vidste at jeg ikke kunne holde ud ret meget længere, gennemrystedes hendes krop mens hun skreg. “Jeg kommer, Ååh ja!” hun skreg så højt at jeg var bange for at naboen kunne høre hende. “Kom sammen med mig skat! Fyld min kusse med din sperm.
Med de ord kom vi begge, og min sperm skød op i hendes drivvåde fisse.
Vi stod sammen under bruseren et stykke tid mens vi holdt om hinanden, indtil vandet blev koldt.
Chokket fra det kolde vand sendte os tilbage til virkeligheden. Jeg lukkede for vandet mens vi begge grinede, og sprang ud fra bruseren. Jeg tog et håndklæde og begyndte at tørre Hendes perfekte krop. Jeg tørrede hendes hår og bevægede mig nedad. Jeg tørrede hendes skuldre, arme og hendes bryster. Jeg tørrede dem ekstra meget og det fik hende til at fnise og stønne sagte. Jeg drejede hende rundt for at tørre hendes ryg og for at beundre hendes bare røv. Jeg tog håndklædet og begyndte at tørre vandet af den. Hun rakte over til hylden og gav mig en flaske creme.
“Vil du være så venlig at smøre min ryg?” Sagde hun kælent. “Selvfølgelig!” svarede jeg mens jeg tog flasken og hældte lidt creme ud i min hånd. Jeg startede med at smøre hendes skuldre ind og mens jeg bevægede mig nedad, løftede hun sine arme over sit hoved, så jeg bedre kunne komme til. Hun så virkelig dejlig ud som hun stod der. Mens jeg stod der og gned hende ind i creme, begyndte min pik at rejse sig igen, og da jeg nåede ned til hendes bagdel var min pik helt stiv igen. Hun rakte bagud og tog fat i min stive pik.
“Smør noget creme på den også!” sagde hun og smilede til mig over hendes skuldre.
Uden at sige noget hældte jeg creme ud over min pik.
“Knep mig igen!” Hendes ord var alt jeg behøvede. Hun bukkede sig forover, tog fat i kanten af håndvasken og spredte sine ben. Jeg tog fat i min pik og gned den mod hendes synlige skamlæber. Op og ned mod hende skamlæber gned jeg min pik. Hun begyndte at stønne højere og højere. 
Jeg tog fat i hendes hofter med begge hænder og langsomt pressede jeg min pik op i hendes kusse indtil mine hofter rørte ved hendes smukke røv. Jeg holdt min pik helt stille i mindst et halvt minut. Hun begyndte at bevæge sine hofter frem og tilbage. Min pik gled næsten helt ud af fissen inden hun pressede den i bund igen. Min venstre hånd gled op over hendes krop indtil jeg nåede til hendes højre bryst. Jeg begyndte at nappe hendes brystvorte. Hun stønnede højre og højre mens hun langsomt satte tempoet op, mens vi kunne se hinanden i spejlet. Jeg lænede mig frem og begyndte at kysse hendes nak og ører. Hun svarede ved at sætte tempoet i vejret. Jeg flyttede min højre hånd fra hendes hofter og om til hendes skød og begyndte at gnide hendes klitoris, mens min pik gled ind og ud af hendes våde kusse. Jeg kunne mærke hendes kort kussehår mod min hånd, mens jeg gned og nappede hendes klitoris. Hendes stønnen blev til høje skrig, da vi igen mistede kontrollen og jeg fyldte min kones veninde med min sperm. Hun vendte sig rundt og kyssede mig lidenskabeligt. 
“Tak!” sagde hun mens hun samlede sin badekåbe op. Hun vinkede til mig da hun gik ud fra badeværelset. Jeg stod nøgen tilbage med min slappe pik indsmurt i sperm og kussesaft, mens jeg tænkte over hvad der var sket. Jeg havde aldrig været min kone utro før, og jeg ønskede ikke at miste hende, men jeg havde brug for veninden også. Mens jeg tænkte på hvordan jeg kunne beholde dem begge tørrede jeg mig selv og tog tøj på. Mit liv ville blive spændende de næste par måneder uanset hvordan dette ville gå.

Kapitel 2
Jeg stod tilbage i badeværelset. Overrasket over at min kones veninde, lige havde forført og kneppet mig under bruseren. Jeg tog resten af mit tøj på, friserede mit hår, og gik ind i stuen. Hun var der, liggende på sofaen i et par stramme jeans og en hvid T-shirt på.
“Hej elsker!” Hun smilede til mig da jeg kom ind.
“Jeg tror ikke at jeg drømte alligevel!” Jeg smilede tilbage.
!Nej…” sagde hun. “Jeg har ønsket at kneppe hjernen ud på dig siden jeg flyttede ind!” svarede hun.
“Så hvad nu?” spurgte jeg mens jeg tænkte over hvad min kone ville sige.
Jeg gik over til sofaen og satte mig ned på kanten med hendes ben bag min ryg.
Jeg rakte ud og begyndte at røre ved hendes talje. “Jeg elsker min kone. Men jeg behøver mere sex end hun kan give. Du er dejlig og det var skønt at elske med dig. Jeg havde behov for at elske med dig. Jeg ved ikke hvad der sker eller hvad jeg skal gøre.
“Jeg siger heller ikke at du skal forlade din kone. Hun er min veninde og jeg elsker også hende. 
Du behøver mere sex end din kone kan give. Jeg behøver sex. Vi kan kneppe hinanden uden forpligtelser, så længe din kone ikke får mistanke til vort forhold!” Hun vendte sig rundt og satte sig op, og derved gled min hånd ned i skødet på hende. Hun kiggede ned på min hånd i skødet, og spredte sine ben lidt så min hånd gled ned mellem dem. “Se din hånd ved hvad den gør!” grinede hun. Jeg grinede også og mens vi sad der virkede det helt naturligt. Min kone behøvede ikke at vide at jeg kneppede hendes bedste veninde, og for første gang i mange år fik jeg mine lyster stillet. Jeg lænede mig frem og kyssede hende på hendes læber, og min tunge gled let ind i hendes mund. Hun besvarede mit kys og trak mig ind til hende.
Vi faldt begge tilbage på sofaen med mig oven på hende. Jeg omfavnede hende og kyssede hende igen. Hendes tunge pressede sig forbi mine læber og ind i min mund. Til sidst var vi nødt til at trække vejret og vi afbrød vores kys. 
Jeg rullede ned på gulvet foran sofaen. Jeg kiggede hende dybt i øjnene. Jeg rejste mig op. Jeg løftede hende op fra sofaen og bar hende ind i soveværelset. Jeg smed hende på tværs af dobbeltsengen og satte mig overskrævs på hende. Jeg bukkede mig ned og kyssede hende lidenskabeligt. Jeg kyssede hende ned af halsen og ned over T-shirten. Jeg bed let i det ene brystvorte gennem stoffet.
“Mmm” stønnede hun let. “Mmm, ja bid mig. Bid mine bryster!”
Jeg trak T-shirten over hovedet på hende og blottede hendes smukke bryster. Ved synet af hendes stroe bryster begyndte min pik at rejse sig igen. Og mens jeg slikkede begge hendes brystvorter begyndte mine bukser at stramme lidt rigeligt. Hun opdagede mit problem og rullede mig om på ryggen. Hun rejste sig op og knappede mine bukser op. Jeg løftede mit underliv, så hun kunne trække mine bukser og trusser af. Min pik stod lige i vejret. Hun greb fat i min pik og begyndte at slikke mit pikhoved. Hendes tunge bevægede sig rundt på pikhovedet, ned til roden og tilbage op igen. Hun åbnede munden og gled ned over min pik indtil hendes læber nåede ned til roden. Inden i hendes mund kunne jeg mærke hendes tunge bevæge sig op og ned af min pik, mens hun trak den ud af munden igen. Hun kiggede op på mig mens hun havde mit pikhoved i munden. Hun slikkede på mit pikhoved igen og rejste sig så op.
“Vil du se striptease?” spurgte hun sexet.
“Ja tak meget gerne!” Jeg kravlede op så jeg lå ved hovedgærdet, og var klar til showet.
Hun skuffede mig ikke. Hun begyndte at bevæge sig langsomt rundt. Hendes hænder gled op og ned af hendes krop, fra hendes store dejlige bryster og ned til hendes skød. Efter at hun havde danset rundt sådan i et par minutter, begyndte hun at knappe sine jeans op. En efter en knappede hun langsomt op mens hendes hænder gled rundt på hendes krop. Endelig knappede hun den sidste knap op, og endelig gled hendes jeans ned. Da hun endelig trak sine jeans af var min pik så liderlig at den var ved at eksplodere. Jeg kravlede ned i fodenden og trak hende ned på sengen. Jeg begravede mit ansigt i hendes skød. Min tunge begyndte at slikke hendes opsvulmede klitoris. Jeg suttede hendes knop ind i min mund. Da jeg begyndte at bide let i hendes klitoris, kunne jeg mærke hendes hænder tage fat i mit hoved og presse det ned mod hendes våde fisse. 
“Åhh Gud!” Stønnede hun. “Du er så god til at slikke fisse! Du må ikke stoppe Åhhh!”
Jeg slap hendes klitoris og begyndte at slikke hendes opsvulmede skamlæber. Jeg kunne smage hendes safter, sød og sexet. Jeg pressede min tunge dybt ind i hendes kusse. Min tunge bevægede sig op og ned inde i hendes skønne kusse, mens jeg begyndte at gnide hendes klitoris med en finger. Hun pressede stadig mit hoved ned mod sit skød. Hendes underliv bevægede sig op og ned. Mens jeg slikkede og gned hendes klitoris kunne jeg mærke at hun var ved at komme. Hendes bevægelser tog til og hun pressede mit hoved tættere ind til kussen. Jeg trak min tunge ud af fissen og stak to fingre ind i stedet. Min tunge bevægede sig igen op til klitoris, mens jeg kneppede hende med fingrene. Jeg suttede hendes klitoris ind i munden og cirklede rundt om den med min tunge.
“Åhh ja, ååh ja, bliv ved!” Stønnede hun højt. Hendes stemme blev højere og højere. Pludselig stivnede hendes krop og hun pressede sit skød op mod mit ansigt.
“Jeg kommer, jeg kommer!” Skreg hun højt.
Der gik et par minutter inden hun slap mit hoved, og smilede til mig.
“Det var skønt!” Sagde hun. “Din kone ved ikke hvad hun går glip af!”.
Jeg kravlede op og kyssede hende på munden. Hendes tunge pressede sig ind i min mund og smagte sine egne safter på mine læber og tunge.
“Mmm” stønnede hun. “Jeg smager godt ikke?”
“Meget godt!” Sagde jeg. “Er du klar til at blive kneppet?”
“Altid!” Sagde hun og spredte benene så jeg kunne se hendes skønne fisse.
Jeg kiggede ned af hendes skønne, sexede krop. Jeg løftede hendes ene ben op og kyssede hendes fod. Min tunge bevægede sig op af hendes ankler, forbi hendes knæ og op af hendes inderlår. Da min tunge nærmede sig hendes kusse kunne jeg høre hende stønne svagt. Jeg lod min tunge glide hen over hendes skamlæber. Hendes duft var stærk. Jeg bevægede min tunge rundt i hendes drivvåde kusse et par minutter, og slikkede så videre opad hendes hofter og mave. Til sidst nåede jeg op til hendes store bryster. Jeg slikkede begge hendes brystvorter, suttede dem ind i min mund og bed let i dem. Hun stønnede højere nu. Hendes øjne var lukkede og hun lå helt stille. Da min mund nåede op forbi hendes skuldre, begyndte jeg at gnide hendes klitoris med en finger.
Min mund var nu nået op til hendes og hun kyssede mig lidenskabeligt. Mens vi kyssede stak jeg to fingre op i hendes våde kusse. Jeg var overrasket over hvor våd hun var. Mine fingre gled let ind i hende og min hånd var hurtig drivvåd af hendes kussesafter. Mens vi kyssede blev jeg ved med at fingerkneppe hende mens min tommeltot gned hendes kilder. Jeg øgede langsomt tempoet til jeg kunne mærke hun nåede klimaks igen. Den første bølge af orgasme tog hende og løftede hendes skuldre og knæ fra sengen. Dette fortsatte i ca. 5 minutter indtil hun rakte ned og tog min hånd væk fra hendes fisse. ”Ååh Gud du er utrolig!” stønnede hun.
”Jeg elsker at tilfredsstille dig!” viskede jeg hende i øret.
Jeg lagde mig ned mellem hendes ben og løftede hendes ben op omkring mine skuldre. Min pik var stiv og hård og jeg borede den i bund i hendes kusse. Hun stønnede igen da jeg stak min pik ind i kussen, og jeg begyndte at kneppe hende langsomt. Jeg tog den ene hånd ind imellem os og begyndte at gnide hendes klitoris, mens jeg kneppede hende.
Sådan fortsatte vi i mindst 10 minutter uden at vi sagde noget. Til sidst kunne jeg mærke orgasmen komme. Jeg satte tempoet i vejret og begge mine hænder greb fat i hendes balder. Hun kunne mærke at jeg nærmede mig orgasmen. ”Kom op i mig!” Viskede hun. ”Kom op i mine våde liderlige kusse!” Hendes stemme blev højere og mere hæs. ”Knep mig hårdere og kom i min kusse!” Hun næsten skreg mig i øret, og jeg kunne mærke at hun også nåede klimaks. Det var nok. Min pik eksploderede og jeg sprøjtede op i hendes kusse. Totalt udmattet sank jeg sammen ved siden af hende og faldt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 91 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.