Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Festen var godt i gang, og havde været det i nogle timer. Alle morede sig, og der var kommet en del våde varer på bordene, og en pæn portion indenbords. Amorinerne vimsede rundt imellem visse af gæsterne, og jeg havde allerede udset mig mindst tre par, som måske kunne blive spændende i løbet af aftenen. 

På et tidspunkt fik jeg brug for lidt luftforandring, så jeg forlod stuerne, og gik en tur ned i husets kælder. Der var lunt og behageligt, og jeg havde været dernede i omkring fem minutter, da der pludselig skete noget. Døren oppe i gangen blev åbnet forsigtigt, og jeg kunne høre nogen bevæge sig. 

Jeg smuttede hurtigt ind under trappen. Den var med trætrin som hvilede på en jerndrager i midten, så den gav ikke megen dækning, men det var det eneste gemmested i nærheden. Der var ret mørkt i området bag trappen, og en lille lampe på den modsatte væg, så jeg satsede på, at der var mørkt nok til at ingen ville bemærke mig. 

Der stod et skab og en lav reol, og jeg klemte mig helt op ad skabet, allerbagerst op mod væggen. Parret som kom ned af trappen, kendte jeg begge to. De var gift, men ikke med hinanden. De var begge i trediverne, og var faktisk et flot par. Hviskende listede de ned af trapperne, og nede for enden af trappen, lænede kvinden sig med ryggen op ad væggen. Hun havde en hvid skjortebluse og en kort lysebrun ruskindsnederdel på. Hun havde også naturfarvede strømper og beigefarvede højhælede sko på. Han var i hvid skjorte og mørke bukser. 

De begyndte straks at tungekysse hinanden. De havde åbenbart travlt, og var sikkert bange for at deres fravær skulle blive bemærket. Hans hænder gled rundt på hendes bryster uden på skjorteblusen. Hun lagde armene om hans hals. Efter et øjeblik, gled hans hænder ned til hendes nederdel, og trak den forsigtigt op omkring hendes hofter. Hun havde selvsiddende strømper på, kunne jeg se. 

Hans højre hånd begyndte at kærtegne hendes trusser, og et øjeblik efter kunne jeg høre på hendes vejrtrækning, at hans finger havde fundet hendes klitoris. Han bearbejdede hende i omkring et halvt minut. Min pik var ved at sprænge mine bukser, men jeg turde ikke røre mig så meget som en millimeter. 

Hun rodede ved hans bukser, og da han trak sig en anelse bagud, var jeg klar over at hun tog hans pik ud af bukserne. Han var åbenbart allerede helt stiv og klar, for hun trak trusserne til side, og førte pikken op i sig. De passede sammen i højden, og kunne fint udføre samlejet stående. Hun stønnede, og bed sig i læben, for ikke at nogen skulle høre dem. 

Han arbejdede koncentreret, og gled ud og ind i hende med lange seje stød. Hun spredte benene let, og satte det ene ben op omkring hans knæhaser. Jeg kunne se, at det var lige før han kom, og ganske rigtigt, gennemrystedes han af en vild orgasme, og i det samme kom hun med et lille ufrivilligt hyl, efterfulgt af en ukontrolleret vejrtrækning. 

Han trådte et skridt baglæns, og kyssede hende atter, men nu uden samme vildskab. Hun havde stadigvæk fingrene mellem sine ben, og jeg kunne se hun legede med hans sæd, som løb ud af hendes sorte trusser, og ned mod strømpekanten. Han kyssede hende en sidste gang, og gik forsigtigt op ad trappen. Hun ventede nok lidt, for at ingen skulle se dem komme op fra kælderen sammen. Jeg havde stadigvæk ikke rørt mig. 

Han var lige gået ud af døren, og hun gjorde sig klar til at gå op ad trappen, da døren deroppe gik op igen. Hun stivnede, og fik et vildt fortvivlet udtryk i ansigtet. Hun var en smuk pige, med kort strithår og perfekt make-up. Løsningen var den samme som jeg havde valgt. Ind i skyggen og håbe det bedste. Heldigvis så hun ikke, at der var plads langs skabet, så hun blev stående med ryggen til mig ved den lave reol, kun godt og vel en halv meter fra mig. Hun havde ikke opdaget mig. 

Endnu et par kom ned ad trappen. Ligesom før kiggede de søgende op mod døren ind til gangen. Ingen havde opdaget dem. Kvinden var vel omkring de femogfyrre, og så stadigvæk utroligt godt ud. Hun var i en lårkort sort satinkjole, sorte strømper med søm, og meget høje sorte laksko. Han var i mørke bukser og mørk jakke. Jeg kendte ikke nogen af dem. 

Her var der overhovedet ikke tale om forspil. Hun gik simpelthen på hug så snart de kom ned for enden af trappen. Lynede hans bukser ned, og trak hans halvstive pik ud, og begynde at sutte grådigt på den. Han stønnede sagte. Hun suttede i mindre end tredive sekunder, før hun rejste sig, bøjede sig fremover, satte begge hænder på væggen, og skød numsen indbydende bagud. 

Medens dette skete, stod pigen fra før og kiggede. Jeg opdagede, at hun stadigvæk havde sin ene hånd nede mellem sine ben. Hun stod og legede med sig selv. 
Manden havde nu fået kvindens kjole op om hofterne, og trusserne til side, og havde lige presset sin pik ind i hende, da jeg trådte et skridt frem, og forsigtigt lagde en hånd over munden på pigen i mørket ved siden af mig. Hun stivnede i chok, men sagde ikke en lyd. Hun drejede ansigtet, og så mig lige ind i øjnene. Hun var instinktivt klar over, at jeg havde set alt hvad der var sket. 

Parret var nu i fuld gang med en gevaldig kneppetur, og sansede intet omkring dem. Deres stønnen var noget mere højlydt, end det unge pars havde været. Det gav mig en mulighed for det jeg nu gjorde. Langsomt drejede jeg pigen rundt, så hun stod med front mod mig. Jeg førte min højre hånd ned mellem hendes ben, og gned let på de gennemvædede satin trusser. Hun sagde intet, men begyndte at famle efter min lynlås. Jeg skubbede hende blidt tilbage mod den lave reol, og hun gled op på den uden en lyd. 

Min stive pik var nu kommet ud i det fri, og vi kiggede begge på parret, hvor manden nu trak sin pik ud af hende, og sigtede mod det bagerste hul. Langsomt gled han ind i hende, og begyndte at køre frem og tilbage. Jeg kørte forsigtigt min pik op og ned af min piges trusser, og kørte den derefter langsomt op i hendes våde kusse. 

Langsomt, for ikke at lave nogen støj, gled jeg ud og ind i hende. Hun kunne li' det, og begyndte at kysse mig. Hun tungekyssede mig vildt og inderligt, og jeg lod mine hænder glide op og ned af hendes nylon beklædte ben. Manden havde nu ikke mulighed for at holde sig længere, og med en hvæsen fyrede han pikken af op i kvinden. Hun havde haft den ene hånd nede mellem sine ben, så jeg nu, så hun kom straks i en orgasme, som ikke lod mandens noget tilbage i styrke. 

Jeg kunne ikke holde mig længere, og fyrede min pik af oppe i pigen. Jeg pumpede og pumpede, og lagde slet ikke mærke til, om hun kom. Parret fandt et par papir lommetørklæder, og tørrede hinanden af, fik tøjet i orden, og gik op ad trappen sammen. 

Jeg trak forsigtigt min halvstive pik ud, og kunne mærke min sæd løbe ud af pigen. Mere til hendes klistrede strømper tænkte jeg. Vi sagde intet til hinanden. Hun smilte kort til mig, og gik så ovenpå. På vej op ad trappen så jeg på hendes flotte krop, og hendes skønne ben i de sædgennemvædede strømper.
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 50 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.